thetillie

And truth be told I miss you

Kategori: Tillie

iPhone ägare!! Eller lånare kanske jag ska säga. Bara för att jag har en väldans bra kille som e snäll och lånar ut sin gamla till mig! <3 Haha Tjofs är avis! Nu ska jag bara försöka komma på hur man fixar någon vettig ringsignal^^

Efter killarna fått sina iPhones (vilka va dom två sista i Teliabutiken) så åkte vi hem till Stefan. Han lekte med sin mobil och Erik och jag spelade Wii. Erik skulle bli bortskämd av sin syster, så när han hade åkt låg vi och kolla på film. Sen fick jag stressa lite med att hinna fixa mig och lägga in lite nummer i telefonen. Kvart över 7 befann jag mig på Teatern för att se PS musikalen Hair. Gryyyymt bra!

Nu sitter jag mest och glor, borde lägga mig. Är dödligt trött^^ haha Så ska nog hoppa i säng.

Sov gott!

När killarna gick in för att shoppa teknik...

Kategori:

dsc00630 (MMS)

När killarna gick in för att shoppa teknik, gick jag över gatan och shoppa lite själv;) en stickad tröja med snygga axlar.

God morgon. Står nere vid telia och väntar...

Kategori:

dsc00629 (MMS)

God morgon. Står nere vid telia och väntar i kö med erik och stefan. Dom ska köpa den nya iphone. Jag har varit har i lite mer än en timma. Dom längst fram har stått sen 12 i natt. Nu hoppas jag innerligt att stefan får en. Så jag kan få låna hans. Min mobil ligger på dödsbädden. Nu öppnar dom. Hörs sen!

Italien och Japan

Kategori: Tillie

Ska iväg ner till stan för å möta upp Sanna, Ikväll blir det hemlagad Pizza och sen en skräck på de;)

Stefan hänger på, hoppas halling och Chirra oxå är med ikväll!

LATER!

träningsvärk i vad(en)?

Kategori: Tillie



Igår hände jag med Mamma och pappa upp till gbg, pappa skulle prata med sin läkare. Efter åt mötte vi upp Tjofs och drog vidare till Haga. Vi fikade på fiket med världens största Kanelbullar. Där satt vi och njöt av att vara tillsammans eftersom det händer mer sällan,
Frida "bor" i gbg och är ute och reser med än hon är hemma. Jag bor inne i stan. Mamma och pappa njuter lite extra av att inte ha några små barn och hittar på en massa möjliga saker. (Ringde dom faktiskt innan i dag för att få lite sällskap till stranden.. Men icke, dom hade packat väskan och åkt på road trip ner till Malmö och Danmark. Så de blev inte mycke sällskap i Bua^^)

Vi gick runt i Haga och kollade i affärer och bara va. Haga är så himla fint. Ligger itne många minuter från "Centrala" gbg och det känns som om man är i en helt ny stad. Precis som GamlaStan i Stockholm. Älskar båda ställena^^
Sen fick familjen för sig att vi skulle gå upp på en kulle. som jag inte kommer ihåg vad den hette. JAg mådde skit igår om man säger så. Huvudvärk och ont i magen till max så jag gnällde en del. Men det va bara att hänga med. Så en miljard trappsteg senare så va vi uppe. Vist de va rätt nice utsikt. Men det va bara ett jäkla torn vi kolla på sen gick vi ner igen:P haha
Sen skulle Frida handla så vi åkte till affärn körde hem henne och sen åkte mamma pappa och jag till Ikea, DEt blev en lampa Två nya luddar ett nytt ljus och en bricka. Även jag behövde handla lite, lite mat och en söt picknick korg och en tidning.
Hem städa lite, och duscha sen kom min He-Man (haha kommer aldrig sluta säga de nu^^) hit, kollade på lite playboy mansion med mig. Sen åkte vi ner till stan för att hyra film. Träffa Conny och Bacon. Jisses^^  Slutade iaf med att vi låg i sängen och kollade på Coraline.

Väääärsta långa inlägget men kan la vara kul ibland de me^^ Här är lite bilder från igår!





När du hade kommit längst upp va det typ en lika lång till åt höger..^^





Goooo tränings värk i mina vader idag^^

Ska trampa ner till stan och hämta min cykel senare oxå.

God dag allihop. Jag ligger ute i bua och ...

Kategori:

dsc00628 (MMS)

God dag allihop. Jag ligger ute i bua och solar och njuter av att ha ett helt hur och en mega trädgård helt för mig själv! Ska ligga här några timmar till tror jag. Sen hem och duscha och göra mig i ordning för kväll som jag hoppas bjuder på något roligt. Känner mig till och med sugen på minigolf;) Hehe ha en super dag i solen!

Är i gbg och fika med Tjofs. Typ världens ...

Kategori:

dsc00627 (MMS)

Är i gbg och fika med Tjofs. Typ världens största kanelbulle;) ha en super bra dag!

Bläääääääääää

Kategori: Tillie

Vi kollade på Inception nu ikväll. Erik fyllde gubbe igår så vi bjöd han på den:)   Den va riktigt bra. Jag hade lite svårt att hänga med ibland. Men tur att jag kunde fråga, lr titta på annat när jag inte orka fråga;)

Idag har jag bara tvättat och trodde att jag skulle dö ett tag i soffan. Fick sån jääääävla mensvärk att jag seriöst trodde jag skulle dö en stund. haha Dumt å sluta med pillrena, dom va ju som sänt från ovan, men usch jobbigt med dom oxå. Får la fundera på att fixa något annat kanske. För så här kan man ju inte ha de igen^^  Så avis på killarna säger jag bara. BLÄ!

Blir att kolla lite på tv lr något, och krypa ner i min nybäddade tomma säng. I Morgon bär det av till GBG med mammi och pappi. Kanske blir en säng in på Ikea för ett lampköp. Hoppas även på en enorm Växt jag kan ha i hörnet här.

Go natt alliop!

Nu blir de bio. Och jag kunde inte hålla m...

Kategori:

dsc00626 (MMS)

Nu blir de bio. Och jag kunde inte hålla mig från att köpa denna söta popcorn meny;) nu börjar bion. Puss

Go natt alla söta. Tröjan på bilden såg ja...

Kategori:

dsc00417 (MMS)

Go natt alla söta. Tröjan på bilden såg jag för några veckor sen när jag tar i gbg med malin. Tror det va på cubus jag hittade den. Men inte säker. Idag har jag inte gjort mycket men tid 7 åkte jag till min he-man och lekte med bosse och myste. Vi kolla på 4an hela kvällen eftersom de och 1an, 2an är de ändå han har just nu:-P nu fryser jag röven av mig eftersom vi har svårt att säga hej då snabbt. Haha så ligger under mina 2 halvt täcke och kollar på coraline;) hoppas ni sover gott. Jag längtar till i morgon kväll redan!!

Go morgon! Jag ligger fortfarande i sänge...

Kategori:

dsc00612 (MMS)

Go morgon! Jag ligger fortfarande i sängen. Men funderar på att göra något gott jag kan tugga på och ta med hit igen. Känner inte alls för att gå ifrån sängen idag. Så kommer troligen spendera större delen av dagen här:) ha en bra dag allihopa

Skor Glasögon och ett bad

Kategori: Tillie

Go morgon Solstrålar!

Igår hände inte mycke heller. Blev bjuden på mat ute i Veddige och passade på att hämta Stefans bil när jag ändå va där. Gillar att köra den bilen faktiskt^^ Lite läskigt eftersom han e så känslig med sin bil;) haha  Han kom hit efter jobbet och vi kollade lite på Glee. Lr jag gjorde och han fick helt enkelt hänga på bara.

Långtorsdag va de ju oxå så fick drog ner till stan. Käkade på Ströget. Sanna, Elin och Erik kom dit oxå. Sen gick vi bara runt. JAg köpte ett par skor^^ Ska bara lära mig att gå e dessa vackra saker.
Vi åkte hem runt halv 10 och låg och glodde på TV.

Nu ska jag lägga mig i ett bad. Och tvätta bort alla irriterande tankar! Blir fan galen på att det bara dyker upp så där. Speciellt på dumma tider. Trycker och trycker bort dom men dom kommer igenom ibland iaf. AAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! haha

Men här är skorna, Och mina solglasögon. Dom jag köpte förra veckan.


Hittade dom på 70% Rea^^


De nya är de Baby Blå och Baby Rosa.. (andra och tredje från vänster)
Ni kanske förstår varför jag har svårt att välja ibland^^ Favoriterna just nu är de svart och Rosa, OCh dom som inte riktigt syns men hänger längst till höger. Frida köpte dom i Australien när hon va där. <3
Detta är typ ända modellen jag har hittat på Solisar som jag passar i just nu iaf, Därför har jag typ bara den^^


Nu ska jag bada! Puss

Ellen DeGeneres = LOVE!

Kategori: YouTube

Jag älskar Ellen DeGeneres! När man känner sig lite nere på morgonen av någon anlednig så finns det inget bättre än att käka frukost framför TV och kolla på hennes program! (vilket jag gör typ varje morgon^^)

Och eftersom jag är så dålig på att uppdatera om vad jag gör. Så kan jag snabbt tala om för er att jag har städat (fortfarande inte klar) Varit på Gekås idag, i måndags var jag först med Malin på stan. och fikade med henne lite. sen låg jag i sängen och kolla på tv och myste med Stefan hela kvällen. Igår var jag hemma mesta dels. städade och fixa. Vi åkte till mamma och pappa och käkade kvällsmat typ, sen blev det mer film och mys. Idag är jag dock helt själv. Lite skönt faktiskt. Inte för att jag tycker det är jobbigt när Stefan är här. mer jobbigt när han åker hem.. Vilket jag då slipper idag kan man väl säga. ^^
Så nu ska jag popacorn och glo på tv lr film lr något sånt:P

Och då får ni ett litet klipp med Ellen här!


Nu undrar nog mina grannar va de e för kul jag kollar på. För jävlar va jag skratta!!!^^

Liseberg

Kategori: Helgen

Vi va ju på Liseberg i Söndags. Sanna Daniel Stefan och jag. Vi kom dit 11.20, världens kö. men det gick riktigt fort. Vi började med att åka Hanghigh lr va det hette. Sen blev det Balder, Kållerado, Lisebersbanan, Spinrock, ja en massa olika saker.
Märks att man blivit äldre. När jag va liten så sprang jag coh Frida verkligen ut och in i olika åkattraktioner. När vi va gamla nog att springa runt själva hade vi en plats vi skulle träffa mamma och pappa några gånger på dagen för att visa att vi levde och äta och dricka något. Men ibland blev det bara att man sprang förbi som en bilxt och ropa "vi kommer SNAAAART!!!! bara en sak till!!"

Min personliga favorit har alltid varit Ringbow.. Men den togs bort efter att den kraschat. Nu skulle jag väl kunna säga att Uppswinget lr Balder är favoriterna.  Tradition är att åka Sagoslottet. Vilken jag gillar väldigt mycket. Mysig, Dom skulle dock kunna uppdatera lite grann.  Vi käkade och spelade och gick runt och myste. Jag vann en jävla chips påse och gav den till Stefan. Han van en jävla boxhund som jag inte alls gillar^^ Och jag fick den inte ens! haha.

Här får ni några bilder från i Söndags





Vi köpte även milkshake på Ben&Jerry;)

Nelly.se skotävling

Kategori: Tillie

God dag!

Jag fick mail från Nelly.se om en tävling att designa sin ega sko. Och jag är i ett stort behov av nya skor. såRoligt tänkte jag^^  Här är de jag gorde.  Gå in och rösta på Min sko, lr på någon av de andra snygga!!

ett hål till!!

Kategori: Tillie

Tjaaa

Sitter och väntar på hummm kille. Vi ska äta chokladkaka och glo på film.
Vi skulle haft ölfotboll idag. Men vårat lag banga helt. och det slutade med att vi inte va med i år:) Tråkigt men men. Jag va inte alls sugen på de, men hade la ställt upp om de hade varit tvunget^^
Så Stefan å jag käkade frukost här. Jag lagade omelett till han och själv tog jag thai maten från igår! MUMS! Sen drog vi ner på stan vid 1 för jag ville ta ett hål till i örat. Så nu e jag nypiercad i högra örat^^
Vi köpte en glass var och tog en sväng på torget och vidare till Kurtinen där dom andra lagen spelade.
Vi käkade på Big Boys och gick och handlade nödvändigheter hem till mig^^ Stefan somna och jag blev uttråkad å ringde mamma. Han vakna jag duscha. nu väntar jag som sagt på han:P

Såg att min fina orkide har slått ut! Tror det är den jag fick av farmor förra året när jag fylde:



Puss på er

Shopping, efterrätt, film och förhållanden?

Kategori: Tillie

Här har ni vad jag shoppa. pluss en rödkorall Bh och två mascaror och två nya solglasögon till min "lilla" samling tar ett kort på dom i morgon lr något;P


Linne GinaTricot
Tröja med snygga axlar BikBok



Shorts från GinaTricot
Ni får ingen bättre bild^^

Efter att jag shoppat så, han jaghem och duscha sen blev det att hänga med Stefan och Erik till stan, dom skulle käka och jag lyxade med efterrätt som ni såg innan. Sjuuukt gott sen gick vi lite på stan. Stefan köpte en film så vi drog hem och kollade på den. Ja nää Men humm.. Orka.. men Ja Fejjan status ändrad från icke existerande till I ett förhållande.^^ Vem kunde tro de. haha 

Nu ska jag ta och sova. Så Ni får ta och sova gott, om ni inte redan gör de! puss på er!

Ibland är man bara sugen på efterrätt;) lå...

Kategori:

dsc00603 (MMS)

Ibland är man bara sugen på efterrätt;) långtorsdag idag så blir att gå på stan ikväll. Puss

Städa och flytta om lite

Kategori: Tillie

Tjenare!

Allt bra idag?  Själv mår jag riktigt riktigt bra. Mina öron knastrar dock en del. Men Ähh Allt annat är bara super!

Igår så kom Sanna och Erik hit och käkade tacos med oss. Sen drog vi vidare till Solviken och spelade minigolf med Malin Fille och ett par av deras kompisar. Vi delade in oss i två lag och de som vann skulle få varsin öl. Jäkligt typisk att vi skulle dra hem direkt efter minigolfen för mitt lag vann, tur faktiskt. för det va bara två killar som stannade från laget. Jag vann över Malin;) Jag fick 62, och hon 64. hihi

Nu ska jag börja städa och kanske flytta om lite här oxå. Sen ska jag nog ta och sätta mig i bilen och köra till Kungsmässan och inhandla lite saker. Äntligen lite pengar igen! ska dock snåla som attan, det blir troligen liseberg på Söndag och Sen hoppas jag på att vi ska dra till Tyskland snart med^^

Vi hörs senare! puss på er!

Vi har varit och handlat. Vi hittade en ny...

Kategori:

dsc00602 (MMS)

Vi har varit och handlat. Vi hittade en ny läsk. Cockta. Hehe. Nu inväntar vi bara sanna och kanske erik. Så blir de tacos? Hörs sen

God natt!

Kategori: Tillie


Efter att ha kollat lite på tv hos Daniel åkte vi och handla pizza och åkte hem hit och hade mys med film. sen "kollade" vi Glee. ^^  Nu e det lite tomt. lättare å andas och kanske inte riktigt lite varmt.... 
Okej jag säger det till er först. Jag är nog kär. hihi Så svårt att sluta le! :D

I never said i wasn't gonna tell nobody
no baby
But desperate lover, I can't keep it to myself
oh noo
When we're together it's like hot coals in a fire



Nu ska jag sova för ska upp snart igen för att gå till ABF.
Hoppas ni sover gott allihopa!


God dagens. Jag gillar humorn killarna har...

Kategori:

dsc00601 (MMS)

God dagens. Jag gillar humorn killarna har. Så enkel och ibland så dålig att man skrattar mer åt dom än med. Detta är dock något jag tycker är riktigt kul själv. Lr jag gillar att titta på när dom spränger saker. Dåligt bloggat de senaste. Men är rätt upptagen på kvällarna just nu^^ i natt kom jag inte i säng för att Sova fören efter 3. Ha en bra kväll;)

Nya skåpsluckor, Frulle på stan och sol&bad

Kategori: Tillie

Tjena mors!

Idag har jag inte haft den minsta lust att sitta vid datorn! Började med att en tjej kom hit och började fixa i mitt kök<3 Hon va så söt och snäll!  Hon får gärna komma hit fler gånger och fixa hos mig^^
Sen när Stef vakna bjöd jag på frukost nere på stan. DEt blev en tröja till han och sololja och läppglans till mig. Två glassar senare låg vi i skuggan under trädet och myste.

Klockan två mötte jag upp Sannis på Stranden och vi låg där till halv 6. Malin kom och hängde med oss. Blev mitt första dopp i havet för i år. Guu va skönt de va!! :D

Nu har jag varit hemma och duschat och bytt om. Ska bli lite god dricka på Sannas balkong. ;)

Lite för och efter bilder på mitt kök^^
Före                    Efter




Puss på ER!!

Film att se fram emot!

Kategori: YouTube


Jag såg de här klippet härom dan. Och måste dela med mig^^ Filmen verkar riktigt rolig!
Jag gillar Twilight saga filmerna och böckerna. Men jag älskar verkligen parodierna på dom som görs^^ Och på många andra filmer.
Så något att se framemot i Augusti.;)




Go morgon. Hade ni roligt igår? Jag hade. ...

Kategori:

dsc00600 (MMS)

Go morgon. Hade ni roligt igår? Jag hade. Blev dock lite små irriterad ibland. Men samtidigt orkar jag inte riktigt bry mig helt och hållet. Men idag när jag rätt dumt. Men förtjänat. Haha. Nu ska jag ta och fixa lite mat, Mmm skräp mat! Haha ha en bra dag!

kläd kris!!

Kategori: Tillie

Usch vad jag avskyr kläder... Lr jag älskar kläder. Men Även om gardorben svämmar över och jag skulle behöva en lägenhet extra för bara kläder, skor, smycken, och huvudsaker.. Så vet jag aldrig vad jag ska ha på mig:O Tror det är för att jag e dum nog rensar ut mina sommarkläder när mörkret faller och det känns dumt att ha massa sommarkläder... Så jag får köpa nytt varje år. Har inte gjort de än dock^^

Men jag e mer lr mindre klar. Blir nog något sen.. Får äta något hemma. bajs me. gott å grilla men har inget å inga pengar att köpa för just nu heller. hehe



Men nu måste jag byta om.
Ha en bra kväll!

Ringhals lägg ner!!

Kategori: Tillie

Sitter här i min ensamhet och tycker att ringhals seriöst kan lägga ner i två veckor  lr något..

Fick en väldigt roligt samtal från Conny idag. haha Han har nog inte ringt mig en ända gång sen vi slutade skolan för typ 4 årsen lr när de va:P Och jag har alltid vetat att han e bland dom nyfiknaste jag har känt. Men Sååå nyfiken? haha Men Jaaa!! ^^ hihi
Samtidigt kom Han (Stefan) hit och bjöd mig sen på kinamat. Romantiskt lr hur.. Blää^^
Gick och kollade på skor, och jag hitta la en miljon jag ville ha. Som vanligt. Hoppas jag får lite pengar snart så jag kan köpa ett par iaf.
Nu ska jag hoppa ner till Hajen och handla lite Redbull och Sprite och Cigg. Får sörja lite nu när han inte kan vara med och hålla mig handen ikväll.


;D

Men Vi kanske hörs innan jag drar iväg till vännerna och grillar.

Puss å Kram!!

Jalle, Plugg och tvätt

Kategori: YouTube

Har hållt på att tvätta hela morgonen och varit och haft möte med Jalle. Bäst att ha han.
Nu ska jag snart dra upp till Stefan. Han får gnälla tillbaks lite nu när han har blivit sjuk. ;D

Här får ni en bra låt å lyssna på denna halv tråkiga dag.


Vi hörs senare!

God natt snyggingar. Nu ska jag försöka so...

Kategori:

dsc00597 (MMS)

God natt snyggingar. Nu ska jag försöka somna. Har haft en mysig kväll med ellan. Vi myste i soffan till en film och med en nybakad brownie kaka som vi mer lr mindre av upp allt av. Hehe. En kväll utan stef... Konstigt. Men efter en veckas gos och mys blev han smittad av min halsfluss. Lr vad nu är han e sjuk för. Håller tummarna för att han blir frisk tills i morgon, sov gott och dröm sött. Jag ska ligga och sniffa på ena kudden som luktar på gott;)

Angels lie to keep control

Kategori: Tillie

I am falling in love, but shhh dont tell anyone;D

Sitter och "lyssnar" på en kille som har e...

Kategori:

dsc00596 (MMS)

Sitter och "lyssnar" på en kille som har en föreläsning om cv och personligt brev... Och jag gillar inte att lyssna på han alls... Han e otrevlig och lite top of the world... Men bara lite mer än en timma kvar sen ska jag... Hum ja, vara väldigt snäll. Mmm mysigt. Precis som igår. Svårt att förstå att man kan bli så glad av att träffa en person. :-D skriver mer i eftermiddag. Ha en bra dag!

Att hålla vad man lovar

Kategori: Tillie

Vist är det jobbigt när man ska hålla det man lovat sig själv? speciellt när man verkligen vill släppa efter och bara låta en dars med.? ^^ Kommer bli tufft... och jag tror jag kommer bryta de jag bestämt, för svårt helt enkelt. De e som att ha världens godaste jordgubbar med grädde framför en och du får inte ens kolla på dom.. Jag tänker minas både kolla och äta dom. ;D


Efter att förra sommaren pratat och längtat efter en egen strå hatt, hittade jag en på HM^^


Nu ligger jag i soffan och läser och väntar på Stefan å Erik. Ska bli spel kväll här idag. Vädret är fint men blåsigt=/ Hoppas på bättre väder i morgon asså!

Puss på er!

Vart har solen tagit vägen?

Kategori: Tillie

När jag väl känner mig bättre än på över en vecka så syns solen bara genom ett tjockt täcke av moln... WTF!!


Efter att jag träffat Malin på stan och gått runt i bara killaffärer på jakt efter en present till Fille och en björn och lejonet glass. Så drog vi hem. Båda med huvudvärk. Jag la mig i ett svalkande bad, eftersom jag hade av någon fum anledning för mycke kläder på mig för den extrema värmen som va igår:P Sen lagade jag lite mat. Fortfarande helt slö och ont i huvudet skicka jag till Malin och sa att jag inte orkade komma och äta tårta med dom.
Men kvällen fylldes med jordgubbar grädde glass kexchoklad med hallon "IT" och Stefan. Och ja huvudvärken va borta. Värme slag och sen blev jag riktigt super pigg när han skulle dra hem... ;) SEn va de svårt att sova. Men efter lite CSI och BBC somnade jag.

Nu sitter jag och funderar på om jag ska försöka mig på att möblera i min lilla söta lägenhet. Inte för att det går å göra så himla mycke. Eller om jag bara ska Städa... Troligen städa^^

Så ha en bra dag så hörs vi senare;)

fortfarande sjukt

Kategori: Tillie

Jag är fortfarande sjuk! Borde jag inte ha blivit lite bättre nu? Halsen är svullen, mina öron smärtar och knastrar som ett smatterband på påsken.. och Jag är helt trött i hela kroppen hela tiden. Jag vill bara sova hela tiden. Lägger jag mig ner är det inte många minuter kvar tills jag somnar.. om jag inte håller på att prata hela tiden.. Eller gör andra saker som inte direkt är lätta att somna till^^ haha

Nu ska jag iaf göra mig klar för att cykla ner till ABF och sen vidare till stan där jag möter upp min skitunge Malin och ska krama sönder henne.. saknar henne bajs mycke.

Så ha en bra dag!

Du kan få mig, hur lätt som helst...

Kategori: Helgen

Goder kvällen!

Stefan och jag fick riktigt god grillad kyckling, stekt potatis sallad och massa sås^^ Vi fick även jordgubbar och grädda till efterrätt<3 GOTT!!
Efter att vi hade varit hemma hos mamma och pappa åkte vi vidare hem till Erik. Där Daniel redan befann sig. Vi (mest killarna) körde fyrhjuling och va uppe och gick till sjön och tillbaks.
Har aldrig kört de innan och tyckte de va lite läskigt, brukar inte tycka sån e läskigt bara skoj. Men har la blivit fegare med åren.. Vi käkade lite tacos och kollade på första halvan av Terminator som gick på Tv. Sen fick vi åka hem för Stefan skulle upp tidigt i morgon. Mys pys.
Jag gillar verkligen Eriks hus. Det är så mysigt där. Och Skönt å hänga med dom killarna för att man behöver inte anstränga sig, inte dom heller för den delen, för mig får dom nörda så mycke dom vill. Jag hade ju min Glamous tidning att läsa när jag tröttna lite på när dom köpre fyrhjulingen;P

Nu ska jag se på en film i min ensamhet. Imorgon blir det kanske stranden med Malin;)

God natt och dröm sött. Tror jag kommer göra^^

Nämen en så tog jag fram en vanlig socker kaka!

Kategori: Helgen

Helloo

Jag låg i sängen och sträckte mig efter kontrollen till TV, och där på 4an.. Sommar med ERNST!! haha Jag älskar han!  Han är så klockren i saker han säger. Som när han stod och lagade mat. och ska börja med efterrätten "näämen! Så tar jag fram en helt vanlig sockerkaka!" hahahahahaha Det lät så jäkla, jaha? Shiit vad jag skratta.
Typ som i natt! haha skrattar fortfarande åt de. Ljud e roliga ibland^^ dock jobbigt att inte kunna sluta skratta när man försöker vara lite seriös.

Nu ska jag äta lite glass och glo lite på TV. Ska ut till mammi och pappi och få mat idag:D
Sen ska jag Stefan Daniel och kanske Carro köra fyrhjuling hos Erik! WEiiiiii Har aldrig gjort de så ska bli intressant!


(min kamera ligger i Eriks bil så kan inte lägga upp bilderna från igär fören i morgon typ.)

Ha en bra dag!!

Så jävla långt hem... Blev ett bra slut på...

Kategori:

dsc00594 (MMS)

Så jävla långt hem... Blev ett bra slut på kvällen iaf. Haha hoppas ni haft en super kväll/natt som jag. Go natt

Inte mycke å säga

Kategori: Tillie

Som rubriken säger.. inte mycke å säga idag. ^^
Jag ska ta och göra mig klar inför kvällens festligheter. Ellan fyller tant i morgon så vi ska fira henne lite på Kåsa! Grilla lite och mysa.Ska nog ta med min kamera och fota lite.

Ni får ha en helt perfekt kväll i värmen! <3

Stor handla

Kategori: Tillie

Nu börjar mitt föråd av saker ta slut här hemma. Så nu ska jag åka ill Coop och handla^^ Använda mitt nya Coop kort. Ska bli spännande.

Pappa undrade om jag inte kände för å hänga med till sjön och bada och äta sill och potatis. Men känner att jag inte kommer hinna med de riktigt idag. Men i morgon skulle jag åka hem och äta mat med dom. Inte varit hemma på länge nu.

Men vi hörs senre! måste kolla klart på Top Model australia först^^

Eclips

Kategori: Tillie

Tjenare Bloggläsare!

Jag orkade inte skriva något igär när jag kom hem från bion. Blev akut sämre efter att Stef lämnat av mig.


Hur var filmen nu då? Eftersom jag är en tjej som läser en del böcker. inte mycke men ja. Och jag har ju då läst böckerna, Så jag har då tyckt att alla böckerna har varit bättre så klart. Men det är ju för att jag har fått en helt egen bild av vissa personer. Jag såg första filmen innan jag läste böckerna, så jag hade ju lixom de flesta hur dom såg ut, men resten är ren fantasi och inte alls som i filmerna^^
Men Seriöst!!! Hur va filmen? Haha Jo Jag gillade den!  Men jag tyckte det kändes och såg ut som om dom hade blekt och andrat vampisarna en del? Menar va verkligen Esme så mörkhårig? Och Rosalie? va hon verkeligen sååååå blek och den blonda färgen? Men det va mest att det va lite ändring på färgerna som jag inte riktigt gillade. Annars gilalde jag själva filmen!:D



Nu ska jag ta och Ge mig iväg och handla tror jag.. Lr jag ska nog vänta en stund till klockan är ju bara halv 10^^

Ha en bra dag everyone!

Varmt Varmt Varmt <3

Kategori: Tillie

Tjaa!

Hur e läget?

Jag e nog på bättrings vägar, men jag hör inte mycke idag^^ haha
Efter att ha sovit Heeeeela natten (<3) Så  mötte jag stefan nere på stan för en glass, vilket är det ända jag faktiskt orkar äta nu när jag mår som jag gör. Och då ska det vara Isglass. Och för att köpa ett halsband/klocka jag hittade och blev kär i igår! Sen gjorde vi inte mycke. Lekte rika och gick in och hämtade några rese kataloger. Och jag har redan hittat några ställen jag vill till. Bland annat en kryssning på 9 dagar^^

Nu sitter jag och väntar på att han ska komma hit igen och på Carro, sen ska vi hämta Koffe liten och sen blir det bio, Eclipse. pluss Elin Sanna och Daniel;)



Här är hals bandet Köpte på Gina Tricot. (jag tog bort en liten liten Svart rosett som satt på.. kändes mesig^^)


Nu Ska jag snart dra mig!

Ha en bra kväll!!!

Vi sitter och myser nere vid kallbadet och...

Kategori:

dsc00591 (MMS)

Vi sitter och myser nere vid kallbadet och kollar på solnedgången. Ha en bra kväll allihop. Puss

Moppsiii mopps! <3

Kategori: Tillie

God dagens!

Jag har faktiskt varit vaken ett par timmar. pluss hela natten. Jag la mig för att sova runt 12 igår.. lr lite senare kanske.  Men vaknade redan igen lite över 1. Och va vaken till 5 kanske? längre? Vaknade igen vid 9.. Suger att ha feber när det redan är varmt.. Men Stefan ringde mitt i natt^^ när jag ändå va vaken lixom:)

Mja idag har jag försökt städa lite.. men haha det går inge bra^^ JAg ska lägga in tvätten från igår sen slänga mig i ett bad hade jag tänkt. ska träffa Malin och alla vid 6 sen. ska hinna äta lite och ta ett till mega piller.. BLÄ!

Både igår och idag har jag underhållt mig med att läst i min boka jag låna igår på biblioteket här i stan. Jag älskar hur gamla böcker luktar^^

Så fort jag har råd och fått fart på liver riktigt kommer jag köpa en! och om dom av någon anledning skulle ta slut lr inte gå att köpa, kommer det bli en Fransk Bulldogg!<3

Fräknar fräknar!

Nu ska jag städa klart!