thetillie

to cute!

Kategori: Tillie



Så vad händer idag? Jo pluggaaa!! och idag ska jag faktsitk ta och spela lite wow med. Igår mådde jag inge vidare och sov mer eller mindre hela dagen, va så himla trött. S trodde att jag fortfarande var bakis. Då jag oftast blir dålig senare eftermiddagen/kvällen dagen efter jag varit ute å festat. Och igår blev jag inte seg fören jag kom hem från Ikea där jag varit hela dagen med min familj. Så ja det va vad jag gjorde igår. Inatt sov jag dock inte mycket heller, vaknade en himla massa gånger och när jag sov drömde jag en himla massa otäckt. Men nu ska jag plugga lite innan jag går iväg till affären för å handla lite mat:)

Idag hoppas jag oxå vi får veta om det blir någon skidresa eller inte^^ Hoppas hoppas hoppas!! Borde inet då skolan behöver all tid, men får väl ta helgerna att plugga in till den veckan vi åker, eller vi åker ju torsdag-söndag. Men ja nu fattar;P

G O D D A M I T ! ! !

Kategori: Helgen

jädrans strunt spikar! Är.... jag vet inte ens vad jag är arg, besviken, ledsen eller bara så himla trött?

F U C K I T!! Nu ska jag supa bort hjärncellerna och i morgon går jag hem!!

Grymmare än man kan tro

Kategori: Tillie

Hur kommer det sig att jag alltid tror att det kommer gå dåligt på arbeten och prov? Okej jag kan inte säga att jag kommer bli förvånad om jag inte blir godkänd på provet.. Men jag fick faktiskt vg på arbetet som jag skickade in i morse. Och det är tydligen det högst betygen man kunde få på just inlämnings arbeten i hans kurser. Så jag e nöjd:D Nu får vi bara hoppas på om jag kan vå ett g på provet så jag slipper noja över detta mer.
Men nu kan jag släppa skolan för helgen och ha lite roligt med några av min fina vänner ikväll. Då jag har PF (pojkvän fritt) hela helgen så ska vi sitta här å mysa med tacos och ton vis med godis och andra onyttigheter, jag lovar att jag kommer slänga iväg ett sms och fråga varför han lät mig äta så mycket godis denna gången oxå! haha
Varför äter man alltid till man känner sig äklig och mår illa?^^

Som sagt, ledig över helgen på måndag börjar nästa kurs, Inköp och varuhantering. Oh yeah! Efter den kursen tror jag att dom två kurserna jag ser fram emot mest börjar:D Marknadsföring A och B. Det ska bli riktigt skoj!!

Nu ska jag dansa lite till Håkan Hellström innan jag måste börja bära ut Älsklingens dator till bilen för att köra iväg den till fiskelan (eller va det nu hette) där han då ska spendera sin helg. Sicken nörd jag är ihop med <3;)

Vår/sommar filmer!

Kategori: YouTube

Åh i vår/sommar kommer det en hel hög filmer jag vill se:D







Happy

Kategori: Foton


Skidresa?!

Kategori: CRAVINGS

Woho! fick ett spännande förslag igår från Danny. Skidresa?! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TACK!
Haha nu får vi bara hoppas att vi får tag på både stuga och några fler som vill hänga på!
Jag som hade bestämt mig att nästa gång jag skulle åka på skid resa skulle provat på snowboard, får köra på skidor igen då jag har begransat med pengar.
Men eftersom jag hade ergna pjäxor och frida köpte skidor förra året så kan jag låna dom, så Bara betalning av stuga och skidpass som behövs:D Wiiiiiii Jag lääääääääängtar!
får plugga som faaaan för att inte komma efter i skolan nu bara^^



förra gången jag va iväg med min familj. undra vart mina skidbyxor är nu.. Hittade dock ett par riktigt snygga i lila som jag beställde, rea å allt:D

You'll never be great without taking a chance

Kategori: Tillie

Varför blir jag inte glad för att jag klarade kursen? Varför har jag för höga krav för att bli glad att jag faktiskt blev godkänd? Känns som ett misslyckande då jag hade högre krav.. Att fortfarande vara kvar på samma nivå jag alltid varit när jag kämpar mer än någonsin för att bli bättre. Och nu sitter jag fast med ehn ny kurs jag inte fattar för fem öre.. 
Och att läsa på distans.. Det är mycket mer lärorikt för man måste verkligen ta sig i kragen och ta reda på så mycket mer själv än när man går i skolan med klasskompisar och lärare på plats. Men fuck vad svårt det är. och jädrar vad ofta jag bryter ihop å vill kasta in handuken.. Ge upp och börja jobba på något skit ställe som förr. Men NEJ jag ska fan inte ge upp mina drömmar in jag ens hunnit prova på dom. Det kanske tar 4 år kanske 10.. Men jag ska dit! jag ska försöka och göra allt jag kan för att komma dit.

Jag önskar jag gick i skolan. Fan längtar till Högskolan (om jag nu kommer in)- Aldrig att jag kommer läsa på distans efter detta.. Inte på detta sättet iaf..
Detta här himla deprimerande och jag längtar till ikväll när S kommer hem å kan få mig på bra humör igen.


Out on the front line, don't worry I'll be fine
The story is just beginning
I say goodbye to my weakness so long to the regrets
And now I know that I'm alive

Out on the front line, don't worry I'll be fine
The story is just beginning
I say goodbye to my weakness, so long to the regrets
And now I see the world through diamond eyes

Idag har jag shoppas något kul!

Kategori: Helgen



Idag va vi nere i Halmstad pga Stefans alxar. Så efter åt körde vi in till centrum och åter igen försökt leta upp någonstanns att äta, (lite svårt som förra gången, vart fasen äter ni halmstabor?)
Sen fick jag med han in på Lagerhaus, som jag älskar, där fick jag köpt både nya muffinsformar och en duschmössa som jag har behövt, (nu när jag färgat håret mer åt det röda håret och inte vill färga om det hela tiden för att färgen ska hålla sig.)
Och på vägen hem så svängde vi in på Max och köpte en lyxshake jordgubb! <3 Sen nu ikväll har jag pluggat lite och tittat på när Stefan å Danny har spelat lite arena. Nu ska jag se nya avsnittet av "Once upon a time"

Idag har har det kännts som helg, eftersom vi har haft hela dagen ihop. Kändes riktigt skönt att göra något ihop hela dagen. ^^

P







you, your lips and your hands

Kategori: CRAVINGS

When I get scared, all I really need is you, your lips, your hands, your warmth. I just need to meet your eyes and feel your lips against mine. Then I know that everything will be fine.

my eyelashes<3

Kategori: Foton

Haha mamma å pappa gjorde bra ifrån sig på mina ögonfransar! :D men vette fasen vem jag fick då båda har nästan icke existerande!^^ och här kör jag INGET fejk! äkta rakt igenom med ytepytte lite mascara

now I pay the price

Kategori: Tillie

Spelar ingen roll hur jag väljer att göra, det är jag som förlorar på det. Vilket är skit då det inte jag som gör fel här..

school out for the weekend!!

Kategori: Tillie

Ja då va inlämningsuppgiften klar.. Hade bara en uppgift kvar att göra idag så det tog ingen stund alls.. sen fick jag i panik se att man skulle göra ett jäkla projektarbete! över veckan.. som jag fick gjort på två timmar. och jag fattade inte alls vad jag skulle göra så troligen ett stor jäkla steck på denna kursen.. fuck fuck fuck fuck.. jag som tyckte det gick bra.. Jaja inte mycket att göra åt, blir att plugga några timmar imorgon då S ändå ska åka och hjälpa sin syster flytta från Malmö till ehm närmare hit iaf. Jag vill inte att han ska åka iväg i morgon, fan jag vill ligga å gosa i sängen hela morgonen!! Får hålla kvar han i sängen hela söndagen helt enkelt då han ska iväg på lan nästa helg. då blir det ju ingen gosmorgonen då heller. Försökte mig på att hålla hans tröja innan han gick iväg till jobbet idag, men han va för stark och jag för trött för att orka hålla kvar han.

Jaja nu ska jag sätta på lite musik å spela en stund sen ska jag nog gå ner på stan en sväng. :)


Ha en nice fredag!

Friendship

Kategori: Foton

Love this movie, Howl´s Moving Castle!

Kategori: Foton

















så trött!

Kategori: Tillie

Vette tusan vad det är med mig idag, så himla trött å slö:O jag har inte börjat plugga än!! Och klockan är 14.40!!! Måste nog få lite syre, kanske ska ts mig en kort sväng ute? Kan vara bra för mina rump och lårmuskler att bli lite uppvärmda, har sån sjuk träningsvärk^^ Gött som fan!! Så får la snöra på mig skorna och ta mig ut å gå en sväng.
Sen måste jag plugga, har missat typ två dagar redan å kursen börja igår.


För bilden har så mycket med texten att göra

Only You and Me!

Kategori: Foton



So true! Who cares about your opinions on how we should behave? Too little kissing, too much kissing, talking to other guys or girls .. If you are unsure of your boyfriend / girlfriend, not my problem. So do not worry about our relationship, we are better off without you.

För att motivera mig själv

Kategori: CRAVINGS

Har precis kommit hem från min promenad, som skulle varit en spring tur, men idag ville min fotled inte vara med alls. Lite nojig för det eftersom det händer nästan varje gång att det känns som em brinnande värk i den när jag går fort eller springer. Hade det varit för att den är otränad tycker jag den borde ha blivit bättre nu.. Men ja. Så en 3 km promenad blev det ist, Snart kommer jag kunna springa iaf halva utan att stanna? I hope!

Så för att motivera mig själv så har jag fixat mig en burk och där ska jag lägga en peng varje gång jag tränar eller är ute å springer/går.  Smart va:D


(förra inlägget va tidsinställt, bra å säga de annars kanske ni tror jag bara suttit i soffan å latat mig:O)

You're gonna feel the heat

Kategori: CRAVINGS

Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark.

Kategori: YouTube

FREDag den 13

Kategori: Foton

:D

Kategori: Foton



Booom boom BOM! Woohoo oh yeaaah!

This is me tomorrow! :D

Kanske världens sötaste?

Kategori: Foton

Haha titta så söt! :D Åhhhh!!!

"Världens kanske sämsta pojkvän... ever!"

Kategori: Tillie

Nej, min pojkvän är verkligen inte världens sämsta pojkvän ever! No way! Han e för bäst för de. :)

Sitter här å tittar på "Världens kanske sämsta pojkvän... ever!"...

Ja dom e ju verkligen kassa alltså. MEN tjejerna är ju verkligen korkade också, efter ett antar otrohetsfall så "förlåter" dom ändå killarna. Fattar inte alls det där med att vara otrogen, händer det en gång så kanske man borde fundera på att förhållandes man är i kanske inte är det man söker. GÖR SLUT DÅ FFS! Såra inte den andra personen mer än nödvändigt. Goddamnit!



Jaja  jag ska bara titta klart på denna störiga programet och sen dra iväg å jobba en stund. Sen ska jag titta på nta Greys Anatomy.

C you Later!

någon mer som längtar till sommarn?

Kategori: CRAVINGS

Tids fördriv

Kategori: Tillie

Hur bor du: Haha klockrent att börja med denna frågan, Jag har en etta där jag har mina grejer, dit jag får min post och där är jag skriven, men jag bor mer eller mindre hos Stefan, i en himla fin 2a med en härlig uteplats! I love it here!


Brukar du komma i tid: Jag brukar komma i tid, beror iofs helt på vad det är, som tex när Stefan och jag ska till mina föräldrar kommer vi alltid efter den tiden vi sagt vi ska komma. haha Ingen aning varför då vi alltid är i tid till hans föräldrar^^ Men gäller det jobb/skola så är jag alltid i tid.

 

Hur lång är du: 165 cm


Kan du laga mat: Oh ja, jag e rätt så duktig på det faktiskt.

 

Vad jobbar du med/pluggar du: Jag studerar till Butiksbiträde under våren, och har ett städ jobb vid sidan av.


Vad har du på dig just nu: En vit tröja och mysbyxor


Har du någon fobi: Jag är lite mörkrädd och sen är spindlar och ormar något som kan få mig att både skrika och bli nojig


Hade du en bra kväll igår: Ja, den va inte dålig iaf.


Vilket är ditt senaste inköp: tre linnen och et par trosor, eller ja om man inte räknar med att jag va å handlade mat igår?


Din favoritdryck på morgonen: Mjölk


Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa


Har du sovit i din egen säng inatt: Nepp det var några månader sen sist


Vad hade du sönder senast: En glas skål som jag bara älskar, men den gick bara sönder lite i ena kanten så går fortfarande att använda den.


Vem snackade du med senast: Carro


Varm favoritdricka: Varmchoklad med grädde eller ett te som en cafe här i stan har


Favoritdricka när du är riktigt törstig:
Vatten, på sommaren flädersaft


Alkoholhaltig favoritdricka: Redbull vodka


När gjorde du senast något riktigt dumt: Förra söndagskvällen/natten

 


Saknar du någon just nu: mja, längtar mer efter. Älsklingen

 

Vad ska man göra för att få dig irriterad: Tro att du är viktig och att man är vänner när det passar dig.

 

Någon jag stör mig på: Tänker inte skriva några namn här.

 

Intressen: Spela, fota och ha skojigt

 

Senaste person du kramade: Stefan

 

Senaste person du ringde: Pappa


Senaste person som ringde dig:
Stefan

Vad drack du senast: Vatten

Vill du ha barn: Om några år kanske.

Längtar du till din nästa födelsedag: Mja, its my day!

Har rakat dina ben någon gång:
oh ja, kom precis ur duschen så ny rakade och fina

Är du sugen på något nu: Colan som står i Kylskåpet... Men inte fören på fredag! :O Och en varm sandstrand i ett varmt land!

Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: Inte en ända! BLÄÄÄÄÄ

Använder du hudkräm: I ansiktet då jag blir som en öken ibland

Attraheras du av män med skägg: beror på hur skägget ser ut:P men mja inet super kanske

Micro-pop eller poppa själv: poppa själv

Brukar du baka: Ja

Röstade du i det senaste valet: Ja

Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja, skulle ju kunna ändra på en sak.. Men det kommer... förhoppningsvist innan 2013.

Vilken låt lyssnade du senast på: The one that got away - Katy Perry

Har någon annan sovit i din säng inatt: Det hoppas jag inte

Vad tycker du är äckligt: Spindlar

Har du pengar på mobilen:

yeah i just got it!

Kategori: Foton

Super promenad

Kategori: YouTube

Tjabba tjena hallå! Just nu sitter jag å väntar på att min lunch ska kallna, ett ägg. Måste vara hungrig när S kommer hem då de blir taaaaacos till middag!

Jag tog en promenad idag ca 3 km inte värsta lång men längre än vanligt. Va tog även svängen förbi hos mig och kollade posten och så där.
Så nu ska jag slappa i soffan och titta på första Twilight filmen och måla naglarna.

Här får ni en rikrigt bra parodi på filmen:

Tips:

Kategori: Tillie

Måste bara tipsa om denna sidan, en svensk tjej som har en sida om ernbart kärlek, i alla dess färger och former! Jag blir alltid på bra mysigt humör när går in och tittar på denna sidan!

running like hell!

Kategori: CRAVINGS

The change!

Kategori: Foton













7 januari 2012

Kategori: Helgen

Igår var jag på bio med familjen i Göteborg. Det va nog så där 10 år sen mamma å pappa va på bio, Så vi slog på stort och gick på Bergakungen. Dock blev det ingen 3D film, men mamma hade nog bara börjat må illa, då hon är lite känslig för rörelse. ;) haha


Good bye!

Kategori: Tillie

Tack för de 4 veckorna jag har suttit och fått arbeta med dig. Det va både roligt och inte så kul. Jag skratta å grät, jag fick utbrott som en 14 åring men nu är jag glad att jag lärde mig. Jag kan dig inte helt och hållet men jag har grunden att bli the master of Access! haha

Jag skoja.. eller? Nej, men nu är databashanterings kursen slut. Eller imorgon är den slut, jag har nu lämnat in min sista uppgift. Känns lite tråkigt att jag inte fattade "MVG" grejerna på uppgiften. Men så länge jag blir godkänd bryr jag mig inte^^ Bara provet kvar nu som jag innerligt hoppas att jag ska kunna få gjort nästa vecka! Så nu är jag "ledig" en vecka innan nästa kurs startar.

Så nu ska jag nörda mig på wow resten av dagen, med avbrott för tvättning och en tur på slingan.
Ikväll ska jag nämligen till min lägenhet och mys med Malin å Sanna, tror nog Melissa kommer med oxå;)
Så eftersom man kanske köper något onyttigt till kvällen så måste jag ut å springa lite, för det har inte blivit något av det på nästan en vecka nu:O

dont like them today ether

Kategori: Foton

Stormen tjuter utanför fönstren och jag kände va skönt, då slipper jag höra ungarna idag då vinden låter så högt att det skulle stänga ute ungarna.
Men idag har jag ingen direkt huvudvärk (tror huvudvärken kan ha å göra med att jag slutat med pillrena och bara behöver vänja mig av med dom typ) och pluggandet går bättre än på hela veckan och jag tror att jag redan fått gjort en del på sista uppgiften. Nu vill jag bara försäkra mig om att jag är på rätt spår, känns ju pissigt om jag skulle få IG på sista uppgiften då jag fått VG på dom andra 3.
Då det går bra just nu och jag vet vad provet kommer vara för typ, så kan jag lungt hänga med mamma, pappa, S och syster på bio i storstan Göteborg på fredag. Det blir även lite mat ute någon stans. Ska bli riktigt mysgt ska det bli. Sen hoppas jag helgen blir lugn bara chilla å inte en massa fläng, bara sitta i soffan och götta oss. Haha eller jag tror det är det jag vill, det lär jag märka^^

Men nu får jag plugga vidare lite till, blir att ta bussen ut till Ringhals och möta upp älsklingen för att åka till hans ena bror som fyller år idag. Haha får se till att gå ner till bussen i tid så jag inte blåser bort och missar den! :D


.....

Kategori: CRAVINGS

So come on and give me the chance
To prove that I’m the one who can
Walk that mile until the end starts

kör lite offroad under våren

Kategori: Tillie

Jag ska plugga under våren oxå. Jag ska plugga till Butikssäljare på MiROi, distans. Jag börjar den 16 januari med första kursen som är "Bransch och produktkunskap" sen fortsätter jag med bland annat ämnen som "Inköp och varuhantering", "Marknadsföring" och ett par kurser till. Jag läser detta för att bland annat ha något att göra under våren då jobb verkar vara svårt att få tag på, och för att det alltid är bra att ha en plan B (som inte är hotell och restaurang).
Men mitt mål är fortfarande att söka in och KOMMA IN på Halmstadhögskola och studera till webbdesigner!

Just need to say it;)

I dont like kids to day....

Kategori: Tillie

3 dagars konstant bankande i mitt huvud över en veckas konstant springandes, skrikandes, hoppandes, störande ungar som bor i lägenheterna bredvid och över oss... Fan jullov är ju inte bra för någon. Ungarna blir rastlösa och kräver mer uppmärksamhet än vanligt. Och inte går dom ut och springer av sig heller, nä dom gör det i en lägenhet som inte har mycket spring yta... F*CK jag orkar inte en dag till med detta. När är jullovet slut? Usch usch.. Och sista veckans inlämnings uppgift har jag inet ens börjat med än.. Det har inte gått att plugga en sekund. Och nu ska jag snart ner på ett "möte" inför kommande kurser. Men jag måste försöka få tag på en redbull, det kan hjälpa mig att hålla ögonen öppna och hålla huvudvärken borta en stund.



Bara runt 4 timmar kvar till S kommer hem.. ^^ eller orkar jag vänta.. Haha nää usch!! TILDE! Nu får du skärpa dig!^^

2012

Kategori: Helgen

Gott nytt år monster!

Ja, det är väl det ända jag kan säga just nu. Själv e jag fortfarande super trött men jag hade en riktigt grym kväll och natt. Kanske lite för mycket dricka men inget som slutade dåligt på något sätt, bara bra. Många fulla tjejer och en hade tydligen fått upp ögonen för min älskling. ^^ många kort och många skratt och jag sjöng på "Red solo cup" till folk sa åt mig att sluta! haha En riktigt grym kväll helt enkelt!

Nu är jag så himla sugen på Coca Cola att jag skriker snart. men jag är inet i något tillstånd att köra bil idag och jag är för lat för at gå ner till affären^^ Kanske kan jag fjäska med S så kanske han kan köra ner mig^^
Jag tror att jag kommer spendera dag/kvällen i soffan och kolla på "Sagan om ringen" eller någon annan grym film.

Hoppas ni hade en grym kväll och att ni får ett grymt år! Ångra inget i år om det är så att jorden nu går under den 21 december 2012. Haha Vilket jag inte tror men det återstår att se. ;D