thetillie

Dax att ställa sig vid spisen?

Kategori: Tillie

Igår köpte jag och Stefan våran första sak som vi har tillsammans som är VÅRAN!:O Gissa vaaad!!
DONKEY KONG WII! haha Så roligt jag har velat spela det ett bra tag så igår när vi tog en utflykt till Ullared så stod vi vid spela och kollade säger han; ska vi köpa det tillsammans? delar halva var så blir det inte direkt dyrt och så har vi något vi kan spela tillsammans samtidigt.
Haha. Det roliga med detta är att jag blev hur glad som helst. Inte för att vi köpte just det spelet eller så, utan att vi(!!) är vi och det första vi köper tillsammans är inte några möbler eller grejer till hemmet utan ett spel! :D Fy fan va jag är kär i den underbara människan alltså! Har umgåts mer eller mindre 24/7 dom senaste dagarna och jag får fan inte nog av han. Brukar ändå lyckats släcka "törsten" så jag klarar mig en dag eller så. men fan jag ville inte gå ur bilen igår efter bion^^

Jag har längtat ända sen igår nästa Stefan kom med det bästa förslaget på länge, imorgon kollar vi på Ullared och sen kan vi spela Donkey Kong.
Så nu ska jag ställa mig vid spisen och göra mat till oss. Maten ska stå på bordet när He-man kommer hem till mig... Mjo kan ju försöka iaf. Jag är sååå sjuukt hungrig. Ska försöka mig på att göra en efterrätt oxå. Men vi får la se hur mycket jag kan göra samtidigt! Nu får jag nog börja annars dör jag av hunger här!

Spelar ingen roll vart man ska, tandläkare...

Kategori: Tillie

Spelar ingen roll vart man ska, tandläkaren, läkaren eductus.. Är man där i tid så får man alltid vänta. Kommer man en ynka liten minut så har dom redan ropat upp dig och dom gnäller på att du är sen och att som har andra tider att passa.. Som om man själv inte har det? Jösses jag har en väldigt viktigt tid med mitt badkar och en extremt bra bok...

We all need the person who can be true to you

Kategori: Tillie

Dagens klädsel - För korta mysbyxor och Stefans hoodi jag snodde i morse
Dagens frisyr - Oborstat hår, så en knut
Dagens saknad - Tjofen
Dagens käk - Karins (Stefans mammi) köttfärssås och pasta
Dagens trök - trök... humm Jag har inte haft så tråkigt idag faktiskt
Dagens nice - Gekås med Darling.
Dagens problem - Måste la varit att det blev dyrt kanske?
Dagens väckning - <3
Dagens läggdags - Sent, bio ikväll så runt 12
Dagens heting - Stefan
Dagens glada ögonblick - Hela dagen?

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

Kategori: Foton


30 Augusti 2008

Kategori: Tillie

Kommer vara en av dom bästa dagarna i mitt liv! Fy fan va glad jag är att jag hängde på Ankaret då. Och att Några andra oxå var där som kände dom jag hängde med!! <3 JAG ÄLSKAR!!!

Gröön Gröt!

Kategori: Helgen

Haha Fy fan satt och kollade på en massa bilder jag lagt upp på bilddagboken.. (fy fan va pinsamt och sitta å läsa vad jag skrivit. FJORTIS? JAAAAAA:S)

Ja iaf, Sanna och jag hade en rolig grej för oss, som jag helt hade glömt av. Och det var att säga Grön gröt! haha fy fan va kul de är! garvar ihjäl mig!!^^

Nu vet ni de^^

God natt. Ni undrar kanske varför jag är v...

Kategori: Tillie

God natt. Ni undrar kanske varför jag är vaken nu. För festar gör jag inte. Jag ligger i sängen ska stänga av tv direkt efter detta. Har haft en riktigt bra dag. Börja med att jag ägde en bg idag. Jäkligt skön känsla att göra riktigt bra ifrån sig^^ Senare träffade jag och Stefan Danny och Carro, Elin och Bengan för ett fika. De blev på breared, kakbuffe;) gött gött. Pappa ringde å fråga om Stefan och jag ville ha mg så det blev att köpa med sig thai mat när jag hämtade mamma och pappa på stationen:) Sen har vi bara har en go kväll. Spelat lite, kollat på tv och en film. Nu har Stefan redan somna som vanligt när han "inte är så trött" ^^ haha jag tänker krypa ner under täcket jag med nu. Sov gott!

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

Kategori: Foton



Bort med vissa och in med några andra.. sommaren 2009
Typ Carro, Danny, Sanna, Sara och Malin fattas

play time!

Kategori: Helgen

Sitter antagligen hos my boy och äter. eller kanske spelar Zelda eller Silent hill som jag tänkte ta med mig:) Får inte glömma mitt Wii så jag kan spela från där jag sluta sist. Han ska spela ikväll och jag ville inte sitta själv så jag tränger mig på och spelar hemma hos han ist^^
Jag ska köpa COLA och dricka idag! fy satan va sugen jag är! Har inte druckit cola på evigheter! ärligt asså! :O
Så idag ska jag dricka cola! tjalala humhum trallalalaaaa..

Ja när men Ni får ha en bra kväll!



Mitt underbart ostöckiga rum innan jag flyttade till min egna lägenhet^^
Tror aldrig det var städat där i mer än typ 2 dagar i rad!

Råkade klicka hem!

Kategori: Foton

Jao jag blev kär. Tyvärr nästan för jäklar va jag har ont i mina ben nu ikväll! haha Har gått i dom sen jag kom hem från jobbet i morse kl 9. Jag är inte van! Men jisses jag ska lära mig! Annars får jag helt enkelt sälja dom.
Vet att många tycker att det är bland dom fulaste skorna ever. Jag va en av dom för typ två månader sen. Men jag har kollat och kollat och kollat. Och till slut råkade jag klicka hem dom.. När dom kom igår så blev jag kär när jag såg dom. Och ja faktiskt mycket bekvämare än jag hade räknat med eftersom dom är så höga. 13 cm.. med platå då. Aja bara att öva, jag kan köra med dom iaf;D






Nu väntar jag på att min snygging ska bli klar på gymet så vi kan dra och köpa sallad och cola (nyttigt värre) och vidare hem till han å ha en spelkväll. i samma rum men olika spel^^

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.

Kategori: Foton


Nästan alltid. Finns ingen som ALLTID gör mig glad. men 9 ½ av 10 gånger gör han de^^

24e bilden: En bild som gör dig glad.

Kategori: Foton


3 timmar sömn i natt!!!

Kategori: Tillie

Asså FY FAN! igår trodde jag seriöst att jag skulle mörda min grannar! JAg vet inte vad som hände i lägenheten under.. MEN man skriker fan inte mellan 23-03 på natten.. Helt ärligt. Vi gick och la oss typ 22. Stefan somna la vid 23. Men jag låg vaken till 01 då Stefan oxå vaknade. runt 00 va det en tjej som va ut och sa till några att hålla käft!! (tack tack tack!!) runt 3 var det någon som packade en väska eller något med kläder och höl på att släma och låta i massa dörrar, en ytter dörr flög upp och slämdes igen, sen hörde man en bil någon minut senare köra iväg ganska fort..

Som sagt jag vet inte vad som hände och jag var ganska säker att någon/några hade fest i lägenheten under, dom sprang fram och tillbaks, skrattade och skrek, pratade högt och störigt..  Men när kl blev 1 var jag inte lika säker då det hade börjat lugna ner sig men det kom in en mans röst i ljuden.. skrik och konstiga ljud, (nej inga sex ljud..)

Efter att vi legat vakna ett bra tag blev vi så klart hungriga, jah hade försökt stilla hungern med massa vatten eftersom jag hatar att gå upp mitt i natten för att äta. (känns riktigt fel^^) Så gick vi iaf upp och käkade en macka.. och la oss igen efter att ha kollat lite på tv. klockan va över 3 när jag kollade på den sista gången. Sen väckte den där jäkla klockan oss kl 6.. UNDERBAR NATT!!!!....... Tycker mest synd om Stefan som ändå ska jobba hela dan, jag skulle kunna lägga mig sen när jag varit ute hos mamma och pappa. Men ska försöka att låta bli. så kanske jag sover bättre i natt.

Jag har funderat på att knacka på och fråga VAD I HELVETE DOM HÅLLER PÅ MED?! Men sen ganska jobbigt om det va något illa och hemskt lixom..=/ Får blänga lite. och jag tackar tjejen som va och sa till kl 12.

Så har ni sovit bra i natt?

23e bilden: En bild från i somras.

Kategori: Foton




Man kunde inte lägga upp bara ett kort av dessa tre.

Jag saknar sommaren, på sommaren är allt mycket bättre. Allt känns nytt och pirrigt. Varmt och underbart. Man slänger på sig bikinin, tar en handduk och tar med en flaska vatten och cyklar ner till en strand. MAn anstränger sig mer och vill mer. Man är aldrig ensam på sommaren för det finns alltid någon, något att göra. Jag längtar till man kan gå ner på stan, köpa en go dricka och sitta i solen och bara vara. Saknar den naturliga värmen ovan ifrån. Nu sitter jag på golvet vid elementen för att få värme.

Längtar efter åska, sommar regn, sena kväll, den tidiga morgon solen kl6, att ha öppet fönstrerna heela dagarna och att söka sig till skuggan under träden, piknick, strand, havet uteserveringarna, shorts, solglasögon, tunna kläder, sandaler, gå barfota, strand fest, blommor, sommar fyllorna, turister, kärleken och engångs grillarna.

God morgon världen:) idag känner jag inte ...

Kategori: Tillie

img_4396 (MMS)

God morgon världen:) idag känner jag inte alls för att gå ur sängen.. Men vädret är ju jätte fint idag. Sen får jag ett efterlängtat paket idag tror jag!!:D så jag ska ta en promenad ner till sten efter posten har kommit. Men just nu, solo och lite vakna med The Voice. Får la pallra mig mig upp och bädda sängen vika tvätt och äta någon typ av frukost. Ska ni göra något kul idag?

Go natt... Hatar de här. Sova själv. Vara ...

Kategori: Tillie

Go natt... Hatar de här. Sova själv. Vara hemma själv å inte ha något å göra. Hade jätte trevligt kväll, kul att träffa alla vänner, men jag blir inte nöjd av så korta stunder längre. Vill lixom inte riktigt gå hem. Håller tummarna att jag får något snart. Denna känslan suger något så in i h......! Aja Sweet dreams I guess.

Buuuuurned!

Kategori: Tillie

Fy satan! Jag har bränt mig över två fingrar. Ser inte mycket ut, men fy fan va ont det gör! FAttar inte hur jag lyckades men det va när jag skulle sätta in pajen i ugnen. så kom jag åt värme grejena där uppe.. =/ Blää

Men nu ska jag åka till Malin och få Tårta :D


Have a great Night!

Omfg!! Malin är 23

Kategori: Tillie

Malin fyllde 23 år igår!! Och idag är ALLA (nästan iaf) bjudna till Malin och Fille på tårta! :D Så jag och några kompisar möttes upp för att köpa en present!


Malin! Grattis i efterskott!! Jag älskar dig! Och jag ser framemot när den lilla bäbisen kommer! Och jag kan vara barnvakt ofta! :D


3år sen!! Sjukt länge sen och jag älskar att vi blev vi!! ;D

Leeeeeeeeroy!

Kategori: YouTube

Goder dag! Haft en bra dag än så länge?

Jag hade ett mål idag.. Få Leeeeeeeeroy Titeln till Tillié.. Och ja det vet ju inte direkt svårt. Haha Men fan va glad jag blev^^ Näästan pinsamt! Så nu är Tillié inte bara Tillié, utan Leeeeeeeeroy Tillié The love fool^^

För er som inte har en aning om vad Leeeroy är.. Jag kan försöka förklara, men det tog några gånger innan jag fattade på riktigt. (sa ju att ajg fatta första gången så klart^^) Det är typ så att leeroy klantar sig! Han va la iväg när dom andra snackade ihop sig om hur dom skulle göra för att inte dö! haha Så när han kommer tillbaks så springer han bara in i rummet och ja, ni ser ju själva^^
Men här är filmen iaf.

You said there's Tons of fish in the water

Kategori: YouTube

22e bilden: En bild på en tid du saknar.

Kategori: Foton



Jag är nästan säker att detta är midsommar för två år sen. Jag är säker på att det är hos daniel. och att ett var typ sommar. haha. Fy fan va kul vi hade då, alltid varje gång! Många underbar galna minnen från den sommaren! <3

Mys söndag

Kategori: Helgen

Detta inlägget kommer lite sent. Men ähh

I söndags efter att ha myst klart med min pojkvänn och han åkt hem, Så tog jag min mobil och messa Sanna. "har du några planer idag?" Fick som svar "jag har inga planer fören kanske ikväll. men vi kan la ses tills jag kanske ska iväg?" Så gött när man får svar på sånt direkt:D
Så jag och Sanna hade en mysig dag och efter middag och tidig kväll tillsammans, där vi börja med att mötas på stan för att köpa varm choklad och gick ner till kallbadhuset där vi satte oss och tjötade skrattade och kollade på svanar som halkade på isen.
Sen tog vi våra iskalla rumpor och ben mot affären och handlade lite fika. Åkte vidare hem till Sanna och kokade Te och fortsatte tjöta skit^^ Det var riktigt trevligt och soft dag!



Hela helgen var riktigt lyckad faktiskt. Jag kände mig riktigt glad och nöjd med den! <3

I fredags hade vi ju en tjejkväll. Sanna, Carro, Malin, Sara och jag. Där vi oxå tjöta skit, skrattade och drack. Jag bjöd på salta pinnar, vindruvor och chokladbollar, så jag hade pärlsocker i hela lägenheten sen^^ Trevligt värre! Man borde göra sånt lite oftare än typ en gång om året^^ Så när alla åkt hem kom min älskling hem hit. (mitt hem men ändå hem till mig..)


På lördan efter att han tränat åkte vi till Kungsbacka för att köka Subway <3 och leta kläder till han. Men inte ens jag hittade något jag skulle kunnat köpt till han. Men massor till mig själv! ='( Blir så ledsen när jag inte kan köpa! Men jag hitta ett par solbrillor jag kunde fått, men jag väntar nog lite till. Sen åkte vi hem igen och fixade käk och kollade på film, vi delade en efterrätt på donken och sen åkte vi hem och sov.

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig

Kategori: Foton


Pappsi! <3

20e bilden: En bild på dina närmaste.

Kategori: Foton







Jaa hittade inte en ända bild på er tillsammans. Så vi kör dessa;)

I dreamd a lovley dream!

Kategori: Helgen

Jag har länge LÄÄÄÄnge sagt att min dröm hund är en lite super söt svart mopps vid namn Sixten eller Bertil. Men Nej, mitt hjärta längtar mer och mer efter en egen Fransk bulldog vid namn Fränk, eller Francis. Antagligen Fränk!

Och hur kan jag inte längta?


Ser ni inte hur söt den är?! Ja, jag skulle antageligen älska den liiite mer än Stefan.
Men va satan, jag har längtat efter att få ha en hund i heeela mitt liv! Och nu VILL JAG HA EN!! NOW!!!!!!!!!!!!!!
Frågan är, en helt svart eller en vit med mörka fläckar på?

19e bilden: En person som är snygg.

Kategori: Foton

Hayley Williams!



Ibland önskar jag att jag kunde rocka den röda färgen lika bra som hon gör.

Mellow Yello and New York!

Kategori: Foton


Kör en favorit igen, fast andra färger;)

18e bilden: En bild på din framtid.

Kategori: Foton

Helt ärligt.. Jag kan inte komma på någon som helst bild på min framtid! Jag har många önskningar om min framtid. Men tjusningen med just framtiden är ju att man inte vet något om de.

Jag hoppas att jag har ett jobb och stadig ekonomi, att jag bor i en mist två med Stefan och med en lilla franska bulldog vid namn Fränk. Att jag reser till alls ställen jag vill besöka.
Har för "ovana" att hälsa på min syster varannan månad beroende på i vilket land hon bor i just då. (ett varmt land OFTARE kallt, mindre ofta)
Och att hela min familj och alla nära och kära mår bra och trivs med sina liv.
Jag hoppas självklart att jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor och håller på med just det.

Men som sagt, Framtiden har en tjusning av att inte veta

Ni får nöja er med texten och en bild på vad jag hoppas att jag känner då^^


framtid

Kategori: Tillie

Nä nu ska jag ta och pallra mig ner till bilen igen. Slänga dom sista grejerna och så lite av ett möte. Håll tummarna som vanligt, hoppas jag lyckas charma bättre denna gången:)
Sen ska jg ner till stan, shoppa lite på systemet, sen hem å fixa lite mer inför tjejkvällen ikväll. Ska bli kuligt! Fast jag saknar redan min Bunny. Får hoppas han vill hänga med mig på stan i morgon när jag ska lämna in min kamera.
Men nu måste jag sticka!

17e bilden: En ovanlig bild.

Kategori: Foton


16e bilden: En bild på dig själv.

Kategori: Tillie


24 Feb 2007 Kl:20.51
Party hos malin!Och jag va så ljus hårig i kanske två dagar sen köpte jag egen färg å blev mörk igen^^ haha

FEATHER HAIR

Kategori: Tillie

Oh jag längtar tills det kommer till Sverige! Ska kolla med Tjofsen om hon kan kolla när hon åker till Brasilien för det kanske redan finns där!

Ja vad snackar jag om nu då^^ Jag snackar om FEATHER HAIR EXTENSIONS!! Och jag är heeelt förälskad!^^ Hoppas det kommer hit snaaart eller om det kanske finns i brasilien^^



Nu ska jag sova Sweet Dreams

Hemma kväll med riskudde och Te

Kategori: Tillie

Nä ni, jag blir hemma ikväll. Håller just nu på att tappa upp ett varmt bad åt mig med massor med bubblor! För min nacke vill inte ge med sig! Börjar tröttna lite faktiskt.^^ Tänkte bara ta det lungt nu ikväll då. Spela lite efter badet och se på Scary Movie som går på 5an kl 21, tror det va där och då iaf.

Hoppas det ordnar upp sig snart, och det blev ingen promenad för vädret växlade om, och blev SNÖ! WTF!!!!!!!!!!!!!!!! Så jag la mig i soffan och sov till halv 5 ist. ^^
Nä nu ska jag sätta på mig cyklopet och simfötterna och snorkla i mitt enorma badkar! Hoppas ni har en go kväll allesammans!


Turkiet alldels för länge sedan!

I'm beautiful in my way, 'Cause God makes no mistakes

Kategori: YouTube

Har ni hör Lady gagas nya låt eller? Hade väntat på den ett tag. Och när den väl kom ut en dag förra veckna så lyssnade jag aldrig på den^^ Hörde den i förrgår första gången, men det va på jobbet så det blev lixom itne direkt att man kunde släppa loss som man ville. Men nu så. och ja, jag vill dansa till denna. Men jag vill inte att den ska tjatas ut!!

Jag lägger in den här ifall du har missat den! Säg va du tyckte om den efter åt, det tar en halv minut;)



Min nacke har inte blivit bättre.. Har suttit med fridas Riskudde i snart en timma, käns lite bättre, men ja nu när det börjar bli kallt igen så blir det bara jobbigt igen=/ Aja Slapp diska igår iaf för att Stefan får lite panik så där lagom till 23-23.30 när vi ska lägga oss och ställer sig å diskar^^ haha
Nu ska jag spela lite, sen slänga mig i ett varmt bad, (innan ska jag fan ut och gå även om vädret suger!) Ikväll blir det nog Popquiz om inte nacken bli värre! :D

weheartit.com

Kategori: Foton

Alla fjantarnas dag igår ju!!

Kategori: Tillie

Okej, nu när jag hade pojkvänn för första gången på den där dan.. Självklart så hoppades jag mig något gullit, typ choklad eller en ros. Men ja inte direkt förväntade något. Så jag sa åt mig pajk att pallra sig hit efter jobbet för då stod middan på bordet!! haha  Och satan va grym jag är på mat! Vägen till mitt hjärtas hjärta går bland annat genom magen så där lyckas jag mer eller mindra alltid.

Men när han plinga på så han jag precis fram till dörren innan han öppna som vanligt. Så fick jag diskmedel jag bett han köpa med sig... och inget mer!! haha och jag tänkte aja okej vi ska iaf ha mysigt ikväll. Då börja han skratta och sa typ att det är tur att jag inte såg besviken ut och plockade upp en ask choklad och roser som han lagt utanför dörren:P Awww och det va 10 roser oxå. (Ni som har lite koll vet vad det betyder. Men Stefan har ingen koll på vad 10 röda roser betyder, därför betyder det inte just de;)
Vi käkade och myste sedan framför en Titanic för att vara just snuttigulliga. Dock mådde jag skit igår så försökte somna när han va här med gick ingen vidare så han fick åka hem men somna inte fören en bra bit efter 12, Idag mår jag dock riktigt bra:D

Om man ändå kunde ha roser hemma alltid! Det är nog min favorit blomma. Fast chokladen! Omg, jag ÄLSKAR!Har försökt hindra mig själv hela dan att äta den. Och lyckats hyfsat bra, ska ju inte ljuga å säga att jag inte ätit någon alls.;P





15e bilden: En person som du vill vara med.

Kategori: Foton



Eftersom har står ut med mig^^ Speciellt när jag är extremt jobbig!! Jag älskar dig!

13e bilden: Du och någon klasskompis.

Kategori: Foton


Lite sen ajg vet men orkade inte leta upp innan

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

Kategori: Foton



Haha asså fy fan för er killar! Men fan va glad jag är ändå! Annars hade vi aldrig lärt känna varandra! :D haha
Och jävlar vi kul vi hade dom åren!

don't you let me go, let me go tonight

Kategori: Tillie

Jag är så hiiimla trött idag! efter två dagar med feber attacker och huvudvärk och värk i rygg nacke och i skinnet så sov jag ändå ganska länge, "för sov" mig till och med en stund.
Jag ska till Tandläkaren i veddige kl 12.. Sen måste jag åka och handla lite, sen ska jag städa min lägenhet så den e fin och mysig till ikväll. För i kväll ska jag försöka mig på en lite mer kompliserad maträtt än takeaway Thai mat.. Jag ska försöka mig på något så (för hoppningsvist) gott som Bacon inlindad Kyckling med Fyllning i och Ris. Fyllningen kommer något lite hetare som chili och parika röra grej.

Men jag e sååå sjukt trött att jag hoppas jag kommer hålla mig vaken ända till ikväll eller iaf tills maten är klar. Sen blir det nog bara en gullig film. Ingen av oss känner att vi måste vara extra snuttigulliga idag bara för att dan kallas för alla hjärtans dag. Jag tycker man ska visa att man tycker om varandra varje dag ist. Sen tycker jag självklart det är rätt mysigt med sånt här. Laga god mat och sitta nära nära i soffan å kolla på Tv/film. Men vi gör sånt rätt ofta så, får försöka göra något extra idag.. Har massor med tankar, typ tända en miljard levande ljus i runt om i hela lägenheten, köpa en massa roser å slänga ut rosen bladen på golvet, vara super fint klädd, göra en spellista med bara mysig musik eller hyra en in fiolspelande tjock italienare..

Men näää Jag tror det får räcka med några ljus, kanske köpa en buket blommor just för att det är fint, och ha på lite vanlig musik (så jag inte somnar) vanliga kläder och skippa italienaren. (för då måste man ju nästan bjuda han på mat med lixom..)

Haha Jag kom precis på en as rolig grej jag såg i en film eller något. Betala en kille att klä ut sig till en ängel med blöja, pilbåge med hjärtan, vingar och gloria. Säga åt han att besöka Stefan jobb med massa roser och och kärleks godis! Det tror jag till och med Stefan hade tyckt va kul. Han hade skrattat åt killen i blöja och vingarna!

Tänk er typ så här, fast mindre vältränad och fulare... med mer blöja och gloria. Och pilbåge!

God morgon snyggingar! Jag ligger egentli...

Kategori: Tillie

God morgon snyggingar! Jag ligger egentligen och sover just nu, för när jag vaknade för en stund sen så var Stefan inte kvar i sängen. Det ända som var kvar av han i min lägenhet var hans tröja.. Och bilen stod på parkeringen (såg jag när jag va och drack) så skickat och frågar om han var kidnappad.. Knappt 5 minuter senare kommer han in med mjölk och ägg.. Han tänkte överraska mig med pannkakor till frukost<3 så jag fick gå och lägga mig och "sova" igen. Har sovit som en stock i natt mådde ganska dåligt igår kväll kändes som feber. Fast ändå inte. Nu mår jag bra iaf!:D och det luktar underbart med pannkakor!!!:D Fasen vad jag älskar den killen!^^

I've Lost Something Precious To Me

Kategori: Foton

I Believe im back!

Kategori: Foton

11e bilden: En person du kan berätta allt för.

Kategori: Foton

Men är inte det självklart? Stefan.



Han e bäst, för han lyssnar och sen säger han något uppmuntrande och att han förstår. Sen talar han om för mig att jag är för smart för att ha negativa tankar, och att jag vet att det går över och inte behöver gräva ner mig.<3
Det är nog bland det bästa, att veta att han tycker att jag e rätt smart, och inte korkad.^^

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

Kategori: Foton


Det finns ett par stycken jag tycker är väldigt snälla^^
Men Sara och Malin är extremt snälla;)

dålig dag? Jäpp

Kategori: Tillie

Sitter å spelar för jag vet ärligt inte vad jag ska hitta på idag, redan sökt jobb och allt.. Ska städa lite sen tänkte jag. typ torka av överallt.
Så sitter som sagt å spelar. Kör lite Bettleground... Och ja, folk är inte treliva där om man inte vinner. Sen så snackar dessa människor bara i ren ilska och frustration.. MEN idag vekar jag ta åt mig av varje ord.. Fasten jag vet att jag gör så gott jag kan. Sen vet jag att jag fortfarande har myyyycket kvar å lära. men va fan jag har bara spelat i 3 månader eller något och folk tror jag ska vara grym? haha F*** ***!!!
Så ja, idag verkar jag ta åt mig å känner mig typ ledsen och riktigt dålig. Men det kommer gå över så fort jag slutar spela. Eller vinner. Haha. Borde kanske spela typ något annat. Men allt e så tråkigt^^

Ska träffa Malin idag. Skulle träffat henne och Sanna igår. men va så jäkla trött å hade sån sjuk huvudvärk att vi fick ta det en annan dag.
På fredag kanske jag hänger på Sanna ut och festar. Det hade faktiskt varit rätt skoj. Synd bara att jag har blivit så jävla tråkigt och inte känner för det på samma sätt. Men ska försöka peppa upp mig själv å faktiskt sätta på mig det snyggaste jag har och festa lite å träffa folk!!

Åter till spelandet!


mobba inte för hur jag har knapparna. håller fortfarande på och lär mig som sagt;)

9e bilden: Någon i din släkt.

Kategori: Foton


Får bli Frida, borde la vara en liiiite mer avlägsen släkting. Men har inga bilder på mina släktingar direkt:O
Detta är iaf dagen innan Julafton 05. Jag måste ha gått andra året i gymnasiet.
Åh jag älskade dom mysbyxorna. undra vart dom tog vägen. Haha

Känner knappt igen mig själv^^

8e bilden: En person som du saknar.

Kategori: Foton


Promenad och shopping

Kategori: Tillie

Jag ska promenera ner till stan nu och möta Malin, Hon behöver en ny jacka eftersom den hon har börjar bli lite för liten nu när hon börjar bli gravid på ritkigt:D Så jäkla sött. Haha Men iaf ska ner å träffa henne nu sen ska ajg hem å kasta mig ett vaaaaarmt hett bad, eller en vaaaarm het dusch. Ha en bra eftermidda;)

en skrivare rikare. men för mycket pengar fattigare..

Kategori: Tillie

Jaha då har jag inskaffat mig en skrivare.. Varför har ingen sagt att man verkligen behöver en sån? Speciellt om man e arbetslös? Aja Även om jag blev för mycket fattigare än innan så e det ju värt att invenstera i när det gör det lättare att skaffa sig ett jobb.
Ja men jag får väl ta och installera den nu och se om jag får det att funka direkt^^

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Kategori: Foton



Haha jag hade heeelt glömt av den här bilden! I 2an i gymnasiet måste det vara! I PS matsal.
Hade en grej på min dåvarande kamera som tog bilder så här. Riktigt skoj^^
Så sitter antagligen och pratar när någon tog korten^^
Men kolla mitt HÅR! Svart!! Haha Jisses så irriterad mamma va när jag färgade det svart! Men det va riktigt snyggt ju.
Älskade den tröjan mins jag. Riktigt kul synd man inte har mer bilder från den tiden ändå.

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Kategori: Foton

Sorry, glömde heeelt av att lägga upp en bild igår, så ni får två idag:P


Tjofsen and Carlos

Jag saknar min syster!! Väldigt mycket!Jag saknar henne till och med när hon är som mest irriterande och som Carlos har sagt; hon är som en radio som inte går att stänga av.
Vet inte hur ofta jag kollar på flybiljetter och åka ner över helgen. Jag har ju faktiskt fortfarande 250 kr på Ryanair. Vem vet, en helg kanske jag längtar lite för mycket och faktiskt åker^^




Dejt night igår

Kategori: Helgen

Igår så började dagen med att göra frukost. När Stefan åkte så gjorde jag mig i ording och spelade typ hela dan^^ haha Han skulle hjälpa en kompis med hans dator. Så jag spelade och fixade lite här. Sen när jag blev hungrig så skicka jag å fråga om vi skulle fixa något. Då undra Bunny om jag ville käka på Harrys. Så Harrys blev det. Harre jisses va gott. och så mycket mat!! När vi satt där och hade ruskigt romantiskt med levande ljus två tusen röda roser och två gubbar som sjöng och spelade så smörigt det bara gick så bestämde vi att vi skulle köpa med oss lite efterrätt och dra ut till mina föräldrar och hålla mamma uppe ända till 9!! 
(ni fatta att jag hittade på det där med ruskigt romantiskt och roserna och sången va? haha)
Kvällen avslutades med en film.

Det var riktigt mysigt. Mamma och jag satt och knäckte oss åt diverse saker i shrek den tredje filmen som gick på tv och åt kortet jag hade tagit på en kort film vi såg när vi var och hälsade på hos pappa i tisdags.
Måste bara visa! Om någon vet vad det är får ni gärna tala om det. haha



Chobits

Kategori: Helgen

Har ni hört talas om Chobits innan?

på Wikipedia skriver som så här:
Serien beskriver en värld där datorer tillverkas som mänskliga dockor (s.k. "Persocoms) som lever tillsammans med människor, något som blir mer och mer populärt. Huvudpersonen i Chobits, Hideki Motosuwa, drömmer själv om att skaffa en egen Persocom till den dag han först hittar Chi(i).

Jag vet inte riktigt hur det kom sig att jag började läsa Chobits, antar att det va när jag va helt inne i D.N.Angel och va och letade efter den senaste boken , (som jag fortfarande väntar på..) då jag såg böckerna med Chobits. Den såg så himla söt och gullig ut att jag inte kunde ställa tillbaks den i hyllan, utan köpte första boken, åkte hem och läste ut på en kort stund (detta är ju en manga serie så det är myyycket bilder i den.) Dagen efter åkte jag och köpte dom andra 7 böckerna och läste ut. haha Nu är dom till salu dock eftersom jag inte kommer läsa dom igen. Men igår fick jag reda på att Chobits har gjort till en anime, så jag letade upp den och nu ska jag kanske spendera en tid i soffan och kolla på den. 

Vad jag önskar att jag skulle kunna måla så här!!





Om det inte blir så att någon vill hitta på något, vilket jag hoppas för jag har en sån där dag som jag vaknade ut tråkad och viste att jag inte skulle palla vara hemma själv hela dan. :P
(så kan ju hoppas att min kille ska fråga om jag vill hänga med till hans bror och fika... om han nu själv ska dit:))

En dejt kväll;)

Kategori: Tillie

img_2577 (MMS)

En dejt kväll;)

<3

Kategori: Foton

Böcker till salu?

Kategori: Tillie

Efter att länge funderat på att sälja några av mina böcker. Efter som jag själv verkligen ahr gillat att läsa dom känns det hemskt att slänga dom eller ens ge dom till någon loppis/second hand.. Så tänkte slänga upp vissa på Tradera och se om man kan få någon kr för dom:) Lite filmer ska jag nog med göra  mig av med. Men om ni ser något ni kanske vill läsa/se säg till.


Böcker och böcker igentligen.. Mest Manga serier, som D.N.Angel, Dragon ball och Chobit. Och så GossipGirls alla böcker än sålänge.

Wow Kärlek!

Kategori: Tillie

Jag tror att en annan Draenei blev lite snabbt förälskad i min vackra Tillié. Han viskade "Written in the stars a million milse away, seasons come and go, but i will never change, im on my way" Aww!!
haha roliga är att det är från den låten "Written in the stars"^^

Men jag vill ändra min vackra Draenei till en gnome.. Min första gubbe jag hade på WoW var en gnome tjej. Döpt så klart Tillie. Nu är hon dock bort glömd sen några månader.  Och vi gick ju över till horde sidan.. och sen tillbaks till ally sidan. Och då blev jag Draenei ist. Men jag kanske gör en ny mage. En ny lite gnome.

Vi får se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag spela lite till och sen kanske sätta mig andra kläder än pyjamas^^

5e bilden: En gammal bild på dig själv.

Kategori: Foton



När min gamleklasskompis fyllde 20 festade vi i en svinkall verksta.. Jag lyckades bli ruskigt full, och vi söp en av kompisarnas lillebror under bordet, Efterfesten blev hos med Sannas föräldrar med lite sång och stoj^^
Bilden är 3 år gamal.. bara jg som tycker jag såg lite snyggare ut på den tiden?:O vill tillbaks^^

Or what?

Kategori: Tillie

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Kategori: Foton



Ni skulle bara veta hur kär jag var den kväll.. Kvällen innan trodde jag va den bästa i mitt liv just då.
typ två veckor efter den kväll vände allt, och jag va så ledsen och besviken. Men när jag tänker tillbaks, fasen va glad jag är att det hände. Haha Hur fan hade mitt liv sett ut annars?
Vi hade roligt tillsammans, det hade vi verkligen och jag saknar det ibland. :) Förstår inte varför jag har så svårt att förlåta det. Det är fleeera år sen! Men det är lättare att hälsa, prata och vara trevlig nu, det är till och med naturligt.
Men jag skulle hålla väldigt hårt i min kille om han skulle vara med något gång när vi träffas. Det har hänt en gång, kan hända igen..

American Idol: Jacee Badeaux - Sitting on the dock of the bay

Kategori: YouTube



Jag blir så glad när jag hör sånt här! Ryser i hela kroppen. Jag önskar jag kunde sjunga så fint!!

Do you?

Kategori: Tillie

damsugare gick sönder:O

Kategori: Tillie

Efter att gjort ett träningspass här hemma med hjälp av en tränings dvd så skulle jag damsuga innan jag hoppade in i duschen. Så va jag nästan klar.. då gick skiten sönder!:O Slangen lixom gick upp.. Störigt som satan.


Håller på att kladda lite i mitt ritblock. kanske visar när den blir klar, om den bli klart. ;)

Leopard Nails

Kategori: Foton



Ja jag blev lite upptagen igår, därför få ni så dom nu.
Super enkelt å lite roligare än bara enfärgade som man oftast har. Jag diggade de, här är dom dock en vecka gamla och dom är inte lika bra som dom första dagarna så klart:P

Ja idag ska jag nog köra något nytt, ska kolla lite på glee och träna innan jag drar ut till ringhals och plockar upp Malin. Vi ska hälsa på söta Sara idag. Det är vääldigt länge sen vi träffades:O Asså månader sen.. Inte bra alls asså.

Men nu måste jag dra i gång dagen. Efter att Stefan drog till jobbet i morse så somnade jag om innan han ens hade hunnit låsa dörren^^ haha Vaknade kl 10 typ och ja, nu är det rätt nice väder så man borde kanske gå ut och gå en sväng.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

Kategori: Foton


Eller varför inte hela högen? ;)

Staden

Kategori: Tillie

Precis hem kommer från stan, där jag hängde med Carro och Malin. Vi tjöta å fika å tjöta lite mer. Riktigt trevligt.
Hittade massor med kläder jag skulle vilja ha.. Kanske ska se om jag har råd med något denna månaden, isf ska jag ta å köpa något nytt till fredag. Då blir det lite party.

Men nu måste jag diska^^

Hörs senare, måste visa hur jag har haft mina naglar ett tag, tycker själv det va snyggt men ja^^ Later som sagt.

2a bilden: En bild på dig själv.

Kategori: Foton


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

Kategori: Foton


Min mamma och pappa. Kanske inte direkt träffar och umgås med dom på det sättet.
Men jag pratar med någon av dom nääästan varje dag. Och jag är där och käkar en del oxå faktiskt.

Ett besök på Carlanderska ikväll

Kategori: Tillie

Min pappa klarade operationen igår. Han har fått en ny höft och han ringde halv 6 och talade om att han va klar. Han hade varit vaken hela tiden, och inte tyckt det va jobbigt alls. Jag vet inte exakt hur lång tid det hade tagit, men han hade kommit in i operationsrummet 15.15 och han ringde mig 17.20:P så inte mer än två timmar iaf.
Han kommer hem redan på torsdag, så mamma och jag ska ta med lite fika och åka upp till pappis och hålla han sällskap i några timmar ikväll. Jag håller på att baka, och tänkte baka hans favorit.. Men jag har ingen aning om vad hans favoti fika är:O Men han är inte sämre än att han gillar det mesta;)

Igår hade jag en mysikväll med Stefan. Låg och kollade på Austin Powers. Jag va lite skeptisk först, men tyckte den var riktigt bra. Så ska nog se en till senare. inte idag kanske men i morgon..

Ikväll kommer den första utmaningsbilden, titta in då;)