thetillie

Sovit och sovit och varit och hämtat en räkning..

Kategori: Foton

Jag somna tidigt igår. Var av någon anledning på skit humör och tyckte synd om Stefan så la mig redan vid 8. Somnadeoch vaknade till när han kom och la sigrunt 11 tror jag. Somnade om igen efter en stund och vaknade halv 7. Han låg fortfarande kvar och två sekunder senare va han på väg till jobbet.. Ännu en gång hans klocka inte ringt och väckt? humm..
Jag lyckades aldrig somna om, så la mig i soffan för att kolla på BB. jisses..

Har haft ont i huvudet ända sen jag vaknade. Men tänkte att det säkert går över om jag bara kommer ut, så tog mig en promenad i skogen här på baksidan, sen åkte jag ut til pappa för att hämta en räkning. Fick bytt bil, åkte tillbaks hit och nu ligger jag här i sängen igen, huvudet dunkar och det känns som om en migrän är på väg. Får hoppas att det hjälper att sova bort den. Ska till läkaren sen och slipper helst huvudvärk då.

Sen ska jag ju till Sanna å mysa lite ikväll innan hon drar iväg till den stora stora STORA staden och hälsar på sin "lille"bror!

Jaja nu får jag stänga ner här. ha det fint!

Har velat lyssna på den sen jag vakna imorse^^

Kategori: YouTube

Vissa förändras aldrig

Kategori: Tillie

Jag tycker själv att jag har ändrats väldigt mycket sedan jag i högstadiet. Till en bättre person på alla möjliga sätt, från att ha en egen åsik och stå för den till att våga gå emot "trender" som att bara äga Lee jeans eller bara umgås med dom "coola" personerna. Sen självklart finns vissa saker kvar, det som gör mig till mig, omtänksamheten, eller att ofta sätta andra i första hand, något jag jag gillar att göra, men ibland blir det för mycket.
Jag jobbar även på att bli mer "egoist" att först tänka på vad jag vill, hur jag mår och vad som är bra för mig.
Jag har egna åsikter, jag står för dom, men jag kan även lyssna och ända uppfattning om saker, (vilket jag hade oerhört svårt för i gymnasietiden)


Skit samma^^ Det var inte alls om mig jag tänkte skriva om,
Utan idag, på jobbet såg jag en gamalklasskompis. Vi var ganska goda vänner i grundskolan, kanske aldrig ska säga bästisar men hon va en väldigt trevlig tjej, själv tyckte jag dock alltid lite synd om henne, just för att hon va så snäll och väldigt omtänksamm så utnytjade väldigt många henne, både vänner och killar. Och i 9an , kanske inte ska säga hoppade mellan olika killar, utan mer blev kär, killarna var aldrig seriösa.
Efter vi börjat i gymnasiet tappade jag kontakten med alla mina gamla klasskompiar (tacka *** för de!!) men man hörde och såg ju ändå vad som hände vissa, och just denna tjejen hörde jag träffade bara dessa dumma oseriösa killar, som hon självklart blev kär i och det sket sig.
Så idag, typ 6 år sedan jag senast ens såg eller hörde något från henne så, så ser jag henne med en av stans oseriöstaste player killar.^^
Jag fick höra av jobbar kompisarna att killen, som oxå jobbar där, hade både en och två tjejer på g samtidigt, och då denna tjejen. Fick även höra att dom hadet något på g några gånger men det hade aldrig blivit något seriöst.
Nu vet jag iofs inte alls vad det va för typ av relation. Men jag tänkte verkligen att man i vissa lägen aldrig lär sig, eller ändras. Hur ofta det än händer så lär man sig aldrig av sina misstag..





Im not in love..

Kategori: YouTube




if it's on the internet it's true?.. Naaah

du är soda streamad oboj

Kategori: YouTube



Tänk om man kunde gå en sån låt skriven till en^^ haha

French Bulldog<3

Kategori: CRAVINGS

Jag kan inte låta bli att titta på den underbara hund! Fan jag älskar dom! Vill bara springa fram och kidnappa dom varje gång jag ser en! Och nu vill jag verkligen ha en!! Den får mer än gärna ta min säng, Den får även ta min plats i den stora sängen, jag ligger gärna och knör med den^^

Och nu har jag gått så långt att jag sitter och kollar runt efter dom..:O Omg Jag hoppas innerligt att jag inte kommer ha råd att köpa en sån underbar söting på minst 2 år... omhg.. Jag längtar! Jag har sparat i flera år, men det har alltid kommit något skit i vägen, som att vara arbetslös i två år, flytta till egen lägenhet, datorer mobiler, räkningar och annan skit man måste ha för att kunna överleva.. Lika bra det kanske att ha hund är både krävande och dyrt.
Men jag ser mig med en hund, när vi kommer "bilda en liten egen familj" i framtiden, inga barn. Jag ser bara en Fransk Bulldog, Stefan och jag. Zero Kids.. BIG NOO NOO NO! Haha




Min vovve kommer heta Fränk von mitt efternamn, kanske Stefans om han vill vara med i min framtid. ^^
Och jag tänkte, nu när jag snart fyller år och det är lixom på midsommar AFTON! och jag blir lixom vuxnare.. Så kan alla mina fina vänner som älskar mig lägga ihop till en? Taaack! jag älskar er! ;)

En överraskning

Kategori: Jobben!

Har en liten plan till nästa helg, jag hoppas den går att fixa. Tror det kan bli super bra, jävligt mysigt om jag får bestämma^^ Hoppas även på kanske lite party nästa helg.
Jäjä, Nu ska jag snart sticka och jobba igen, blev lite övertid på stadt idag.

Värsta mys vädret nu juu!  Film kväll ikväll? JAAA!! Blir det inte själv så kanske man skulle passa på att kolla på en lite läskigare^^

Börjar inse varför folk inte gillar detta ...

Kategori: Tillie

Börjar inse varför folk inte gillar detta stället....

Lite att se framemot^^

Kategori: CRAVINGS

Tog och fika/käka med min älskling Malin idag. Nu är det inte så där att jag kan säga härligt att träffa en tjej, utan härligt att träffa en av mina favorit tjejer! Jobbar ju enbart med tjejer med undantag från diskarna och några kokar.
Så iaf, vi snackade och babla på så tillslut på Ströget bestämde vi oss för att på onsdag ska vi hälsa på mitt jobb (är ledig) och käka frukost. Så vi ska hälsa på Carro!! :D
Sen blir det kanske lite popquiz på kvällen. Sen bio en kväll med. Tror vi. Haha Allt beror ju på den lille bebisen som ligger där inne och är klar! :O haha vi snackade om det, jag är så van att hon är gravid, men jag har lixom inte riktigt fattat att hon ska ha en lite bebis! Och nu är den lixom "klar" Så som den ser ut just nu, kommer den lixom se ut när den kommer ut!  Helt stört!

Håller på att kollar på Big Brother. Sen blir det kanske lite Beverli Hills. Sen sängen, Vill bara somna så jag kan jobba så jag kanske får träffa Stefan igen. Känns hemskt att redan längta tillbaks, Men finns inget bättre ställe att vara på när man mår konstigt.
Aja. Tänk positivt... ehm.. humm Jag kom på att min dator suger? plus att jag popa popcorn. =)

Ni får sova gott sen!




Hade jag bara fått ha nagellack på jobbet hade jag fixa denna design!

Im back "home", but not for long i hope

Kategori: Tillie

Tjena.

Ni förstår inte hur jävla svårt det va att gå upp ur sängen i morse, vaknade runt 5 då Stefan SKULLE gått upp för att hinna i tid till jobbet. Vaknade igen 6.18, han låg fortfarande och sov. "Stefan!! ska du inte jobba idag?" Så där fort har jag nog aldrig sett han komma upp ur sängen. Jag somnade om några gånger. Satte mig i soffan och läste en timma kanske. Sen var det bara att packa mina saker och dra hem. Oh ack va svårt och jobbigt det va att packa ner grejer, Haha och vi har inte gjort slut elle något alls. Haha bara betalar man för en jävla lägenhet borde man la utnyttja de lite... Fast jag hade gärna hoppat att utnyttja den. Men det är som det är och man får leva med de. Inga problem att vara här igentligen, bara att jag hatar att sova här. Känner mig inte trygg för 5 öre här på kvällarna eller nätterna, Sover så fruktansvärt dåligt. Men får skylla mig själv som har vant mig vid att sova där.



Idag ska jag nog ta och damma av och byta sängekläder här, något jag vet behövs hemma.. hos Stefan oxå.
Sen kanske jag åker till Malin så jag slipper sitta hemma och tänka en massa dummt^^
Det första jag gör när jag kommer hem är att klicka hem ett par shorts från HM.. Som tur är har jag typ ingen direkt mat här eller massa gott så jag kommer inte sitta och äta en massa heller. Vilket har varit typ det bästa med att vara hemma.. hos Stefan, Jag är inte alls lika sugen på att äta något eller ens sugen på att sitta vid datorn som jag är när jag här.

Nä fy Tillie, så jävla dumt du är nu. Löjligt!

Ha en super dag nu allihopa!

Man får faktiskt lyxa och gött sig lite nä...

Kategori: Tillie

imag0065 (MMS)

Man får faktiskt lyxa och gött sig lite när man är sjuk och ensam en lördag kväll.;) är typ lite ledsen ikväll, min tävla externahårddisk har som Erik så kraschat... jävla fan oxå!! får hoppas att någon kan höra något åt de, och att det inte kommer bli för dyrt. Jag har allt på den:( de va svårt att hålla tillbaka tårarna tills Erik och Stefan åkte till stan eller vad dom nu gör ikväll.:P Nu ska jag se en film sen får jag la hoppa i säng snart, redan sovit på soffan en stund, dock bor det 5 elefanter ovanför som har sprungit runt hela eftermiddagen..:P Hoppas ni har/får en bra kväll!

Jaha ledig dag och då passat man på att bl...

Kategori: Tillie

imag0064 (MMS)

Jaha ledig dag och då passat man på att bli sjuk. Härligt! Så nu tänker jag ligga i sängen och kolla på Beverly Hills. Får bli frisk tills i morgon då jag ska jobba igen. Känns dumt då jag skulle.möt Malin på stan nu. Men med denna tävla huvudvärk orkar jag verkligen inte. Aja igår var vi iväg till ikea, det blev köpt en byrå till sovrummet. Riktigt Nice. Fick skruvat ihop den för en stund sen. Nu är Stefan iväg med Erik och kollar på met grejer. Hoppas han hittar något skoj. Ha det fint i helgen.

I need to find peace, anywhere in me

Kategori: CRAVINGS

Två sömnlösa nätter, två skit dagar på jobbet och ett jävla brev om läkarbesök.. Är så trött att jag inte riktigt vet vad jag gör. Har precis stirrat på skärmen i typ 10 minuter och va helt borta. Så byttes låt till något lite rockigare och jag rycktes till. vågar inte gå och lägga mig heller, då blir det en tredje sömnlös natt..

Satan oxå, nu glömde jag köpa en blomma. Får göra de sen när jag åker med mamma till mormor. Stefan pappa fyller år idag så vi ska dit senare, och jag hoppas på tårta! Får hoppas jag inte somnar när vi är där. och isf får ingen väcka mig. Behöver lite sömn för att orka med imorgon och resten av veckan. Lite gött, har tränings värk i ben armar och rygg. Härligt. Bara det blir lite bättre väder så ska jag börja cykla ner, tänker inte cykla i deta vädret, får astma jag bara tänker på de.

Nu ska jag försöka muntra upp mig själv med att se ett avsnitt av glee, sen ska jag hoppa in i min dusch... lol borde bada när jag ändå är här.



Måste tipsa om den här bloggen, Antar att den är finsk. Så nu skäms jag för att jag känner mig så jävla nere och inte alls happy
..

reasons2behappy

Jag: Tycker faktiskt att jag ska få muntra...

Kategori: Tillie

imag0045 (MMS)

Jag: Tycker faktiskt att jag ska få muntra upp mig lite med en frappe jordgubbar när jag hat haft en sån skit natt och dag. Nu ska jag bara över till Stefan se om det finns mycket mörktvätt så jag kan slänga in min skjorta, sen vidare till.nästa jobb^^ härligt! Pengarna bara rullar in! Haha Ha en super dag.

Antar att jag borde åka hem.. Jag betalar ...

Kategori: Tillie

imag0044 (MMS)

Antar att jag borde åka hem.. Jag betalar ju för stället, får väl vara för i veckan. Idag kändes.de bara så fel att jag inte åkte hem, men jag orka bara inte har mått skit hela dagen och bara legat i soffan och kollat på Beverly hills. Men jag gillar att vara här, vill kalla detta hem, haha men det kommer dröja, om jsh någonsin kommer att göra de. Men nu ska jag inte tänka så jäkla mycket på de, det är som det är och det funkar bra. Jag ska jobba hela veckan från i morgon, förutom på lördag. I morgon ska jag hänga med snyggingarna Sanna och Malin! Länge sen jag träffa Sanna och Malin har jag skjutit upp hela helgen. Och nu borde jag kanske gå upp och hålla älsklingen sällskap när han fixar mat. Vi hörs nog mer i morgon när jag är tillbaks vid min dator..

Ligger i soffan å tycker lite synd om mig ...

Kategori: Tillie

Ligger i soffan å tycker lite synd om mig själv, äter Kina tuffare och kollar på RIO. Här hängt med Frida och Carlos vid apelviken, eller mest Frida, Carlos var ute och vindsurfa, sen börja de ös regna så tjofs och jag fick springa till bilen. Så nu ligger jag här och hackar tänder och har ont i huvudet och magen:/

Kladda lite!

Kategori: Tillie

Godagens! Fy fasen va svårt jag hade att gå upp u rsängen i morse. Som tur är så hade jag bara Elektro Skandia idag, så åkte inte dit fören 9. Jag satt även å spelade lite Mindcraft. Testade att spela lite här om dan. och nu är jag fast.. ^^ Funderar på att fixa det till min dator oxå. tröttnat lite på WoW nu. Behöver nog lite av en paus så det blir skoj igen:P

Jaja nu ska jag chilla lite, Vid kanske 2 ska jag träffa Malin å mysa runt lite på stan. Funderar på en svänf på EM oxå. Har en ide om vad som kan köpas för mitt presentkort där:D

Morgonpasset i P3!

Kategori: Jobben!

Fy fasaen vad jag garvade när jag stod och hackade grönskaer och exotiska frukter i morse på Stadt! Haha
försöker leta upp klippet som handlade om Bin Laden.. men hittar de inte. Men shiiiit va roligt de va! lovar att det var så oxå! Det ända Bin Laden snackade om hemma va 11 sep. Och hans fruar va över trött på han. Haha Tråkigt om ni missade ska försöka leta efter de senare. Klockrenaste morgon radion på lääänge!

When was it?

Kategori: Foton

lång vecka och helg!

Kategori: CRAVINGS

Ahh jag längtar till söndag! För då hoppas jag att vi kan ligga kvar i sängen tillsammans! Utan att behöva stressa till något jobb eller att någon kommer, eller några ska underhållas.. Bara jag och han, i våran fina stora svarta säng! Ahh jag längtar och saknar! :O I natt ska jag dock sova bland tusen blommster knoppar massor med kuddar och två täcken för mycket!



Midsommar i Barcelona?

Kategori: CRAVINGS

Fy fasen va kul det hade varit att boka två hotellnätter och ringa Älsklingen ikväll och säga; Vi kommer vara i Barcelona över midsommar. Just so you know;)
Vet inte varför jag så gärna vill åka iväg över min födelsedag och midsommar i år. Får bara känsslan  att det kommer bli lite små splittrad. Jag fyller 23 år på midsommarafton och några av mina närmsta viktigaste vänner ska på olika grejer redan. Och sitta hemma på kvällen lockar inte det minsta, kan nästan säg att mina föräldrar kommer och sjunger kl 6 på morgonen igen för att dom ska iväg och götta sig i någon stad. (99% säker på att det är Helsingborg-Helsingör;))

Så varför inte packa bikinin, en sommarklänning, solkräm, passet och mina sandaleoch älsklingen och dra utomlands? Barcelona lockar! Har sett bilder från Fridas lyx tid där, kanske kan jag fjäska till räckligt mycket i helgen så Carlos säger, är jag ringer mormor och morfar å säger att dom får två gäster över den helgen, Ni kan ta lägenheten vi lånade och få vakter och allt som ingår;)


Stora dagdrömmar jag har nu!

10 maj 2011

Kategori: Jobben!

Tjenixen!

När jag var klar på Elektro Skandia för dagen och skulle svänga förbi hemma för att slänga in tvätten i torken innan jag skulle iväg till Eductus för att skriva på papper och sen handla lite, Så körde jag hem till Stefan haha. Det roliga va att jag parkera och gick ur bilen innan jag kom på att jag kört fel^^ Då börjar jag skratta as högt och riktigt knäckte mig.. Trött, jag? Neeeeeeej.... haha
Tror jag börja känna mig allt för hemma där nu! <3

Igår hängde jag med Malin nere i Kärringhålan. För er som inte vet vad det är så är det typ nakenbad för just kärringar ;) Om ni är i Varberg och vill sola lite mer avskilt, med eller utan badkläder så är det ett nice ställe. Gå bara från Fästingen på Strandpromenaden, så kommer det snabbt.
Kommer ni från Kurorten så får ni gå en bra bit. Sen drog vi hem till Malin och käkade lite.
Sen åkte jag hem till Stefan och där ligger han i sängen och har ett dåligt öga, fått en rispa i hinnan på ögat, Fy fasen, jag blev typ lite "jag-gör-allt-för-dig-och-gärna-lite-till-bara-du-slutar-att-se-ut-som-om-du-är-ledsen" Eftersom ögat rann hela tiden och det va helt rött. Johnny och Marcus va där och lastade på lite mer möbler till Kungsäter. Den blir bara tommare och tommare varje gång man kommer dit. Kommer bli asa nice, ska försöka begära ett sängbord till min sida med så jag kan lägga ner mina astama grejer i en låda:P och slippa väskan.. Kanske kan begära en klädlåda med;) hehe

Idag ska jag nog itne vara i solen faktiskt. fick lite mer färg igår och känner att förskylningen sitter i fortfarande och det blåser faktiskt fortfarande kallt. Har hela sommaren att ligga i solen så behöver inte stressa fasten jag väldigt gärna vill! :D
Börjar halv 6 i morgon.. Hoppas mobilen ringer och väcker mig i morgon för det gjorde den inte idag, jäkla tur att vi vaknade kl 6 iaf och tror inte S kom mer än några minuter sent.

Jaja nu ska jag fixa lite till här. (om jag inte kanske sticker ut till första vik och lägger mig en sväng.... Vi får se)

Ha en nice dag!

It smells like summer! God morgon! Vaknade...

Kategori: Tillie

It smells like summer! God morgon! Vaknade lite i 8 helt super förskyld:/ astma. Trycker på som bara den oxå. Så är på väg hem nu för att ta lite astma grejer. Blir nog att ringa läkaren så jag kan få lite nytt. Iaf sitter vid dammen i skogen mellan våra hem, var bara tvungen att sätta mig en stund, så fint här är ändå. Det luktar verkligen sommar nu. Alla blommor buskar och träd som har slagit ut! Nä sommaren är min favorit tid på året! Kår bestämde jag mig på riktigt! Nä nu får jag börja gå igen. Har gått förbi många hurtiga människor nu^^ plus att en av skrattmåsarna gör mig galen om jag sitter kvar länge till^^ haha

Det blir en sommar på Stads hotellet! ;D

Kategori: Helgen

Japp. På Stads Hotellet och Elektro Skandia kommer jag hänga på i sommar! 

Men nu tänker jag inte ägna detta inlägg till jobb, utan nu tänker jag visa er lite bilder från min älsklings Disney när jag va liten, den har fortfarande en speciell plats i mitt hjärta!

Lilla sjöjungfrun; Ariel!

Bilderna är från favorit scener  i filmer, ni får gäran säga att jag är hopplös och att det är löjligt att jag fortfarande tror att jag har hittat den ända för mig. Jag tror att vi kommer leva lyckliga i alla våra dagar, att vi en dag kommer att gifta oss på en strand på en paradis ö med skölpaddor, tropiska fåglar och våra allra närmsta vänner med oss, självklart är det i solnedgången och sen har vi en brakfest på stranden med stor eld god mat med alla möjliga exotiska frukter!







Denna bilden har jag alltid varit galen i och där; i kanske 5 års ålder viste jag att min riktigt hårfärg inte va brunt, det va rött! precis som hennes, och jag skulle ha en sån svepande lugg. Nu nästan 20 år senare har jag haft många hår färger, men aldrig riktigt rött.

7 Maj 2011

Kategori: Helgen

God morgon.
Om ca 20 minnuter hade ska jag cykla ner till stadshotellet och jobba. ^^ I know JOBBA!
Vet inte om det är för att jag är nervös, eller för att jag mår dåligt, men jag mår super illa och är varm som ett as. Tror att det är jag e nervös:P Så har fått tvinga i mig frukost. Men Det kommer bli super bra de här. Ska bli kul! Faktiskt, riktigt roligt. Även fast jag faktiskt somna strax efter 22 igår hade jag behövt någon timma sömn till. Får sova en stund när jag kommer hem isf. Eller lägga mig riktigt tidigt i kväll. Typ 7..;)

Hum nä har nog inte mycket mer att säga nu än håll tummarna för mig så jag inte klanatar mig och tappar massa saker^^

Ha en super nice dag!

Kolla vad min mamma har virkat! En hjärtek...

Kategori: Tillie

img_9417 (MMS)

Kolla vad min mamma har virkat! En hjärtekatt, den ska skickas till östrasjukhus, där jag låg när jag va liten och opererade mitt hjärta. Då virkar man en sådan här katt, döper den och ger den till affär i gamlestan i gbg. Mamma döpte katten till Tilde, efter mig! :D så himla fin grej dom har kommit på affären mamma köpte hjärtekattkittet. Att den skänks till barns som opererat sina hjärtan.  Gulligt!!

Har jag berättat om Carro?

Kategori: CRAVINGS


Carro är den här underbart snälla roliga och snygga tjej, hon har fixat mig ett jobb! Tack! Haha kommer la säga tack några gånger till. (läs många)
Så jävkla glad jag är att hon och Danny är ihop. Annars hade jag la aldrig fått jobb. Haha Nä men ärligt. Det är så jäkla härligt att ha lärt känna henne. Tråkigt för er som inte känner henne. Hon är våran, och vi delar helst inte med oss för mycket av henne! ;D

Så bjuder på en bild från min första fest i min lägenhet, förra året;)


even when Im flat broke You make me feel like a million bucks

Kategori: Tillie

Igår blev det tidigt i säng, och nä jag var la inte super trött direkt. Men fjantig som jag är ville jag inte sitta uppe själv och kolla på tv. eller ännu värre, inte i det andra rummet å spela. Riktigt så hemma känner jag mig inte där än^^ Så iaf, när Stefan laggt sig och Big Brother nästan va slut så hoppade jag i säng och satte mig precis bredvid han. Och all energi tog över och jag gjorde allt för att få uppmärksamhet. Allt från att typ hoppa i sängen till att kolla på han riktigt riktigt nära^^ haha Till slut tröttna jag å la mig under täcket och pratade på ist, faste han antagligen inte lyssna en halv sekund^^ Sen somna jag av ren utråkighet!

Va glada att ni slipper umgås med mig så mycket som min stackars älskling får! Han får stå ut med mycket^^

Typ som ursäkter för att sova där. min säng är full av grejer, jag har tråkigt, vill inte vara själv. Grejen är att jag helt enklet älskar att sova bredvid han. Att veta att han ligger max en armlängd ifrån mig. Är jag beroende? Ja! Helt underbart beroende, samtidigt har jag noll problem att sova hemma om jag nu skulle vara tvungen att göra de någon gång.Har ju en hel hög med kuddar jag kan lägga så jag inte ramlar ut sängen;)


Nu måste jag fixa käk, sen två möten. Hålla alla tummar ni har och önska mig lycka till!

Grey's Anatomy

Kategori: YouTube

Jag såg går dagens avsnitt redan förra veckan! Och jag grät som ett litet barn^^ så igår gick det på svensk tv. Och jag satt hos Stefan å kollade, och han kollade la lite med mig, men ja, musikaler har aldrig varit något han gillar. Synd, då jag älskar musikaler!^^ haha Hade kjag suttit själv igår eller iaf om inte Stefans bror Marcus hade kommit dit under tiden hade jag nog gråtit som ett barn igen. jag är hopplös. Jag gråter så fort det blir det minsta fint nu. haha

så iaf, här har ni en av låtarna där ifrån.



Om ni har möjligtheter att se avsnittet och ni är förälskade i drama och musikaler. SE AVSNITTET!

Livet som arbetslös..

Kategori: Tillie

Är fasen inte enkelt.. Just nu sitter jag med tvåhundrakroner i fickan, ett ägg, några dumle och chilisås.. Mums va gott. Och allt detta för att den där förbaskade försäkringskassan hade vist lite förseningar.. Och dom har ingen som helst möjlighet att meddela detta. Blir så himla trött. Jag hoppas jag får tag på en person som kanske har ett jobb åt mig. Underbara Carro. <3
Nu har jag iofs två möjligheter, så sommaren ser inte helt hoplös ut.

Och nu har jag typ 20 kg mindre kläder, kommer kännas rätt skönt att skänka lite kläder. Kläder som är mer eller mindre oanvända. Ahh härligt. Underbart att rensa. SOOO FUN!!! .... haha

Hade tänkt fixa frukost på sängen till min bunny i morse.. Men nää jag snarka på när han gick upp och vakna till när han satte på sig jackan.. Det är konstigt. Varför gång han sätter på sig jackan vaknar jag. VARJE GÅNG!

Nä om man skulle och och springa ner med allt som ska slängas å sen allt som ska skänkas till bilen. Måste hinna duscha innan jag ska träffa min fru. Malin är nu typ mammaledig, eller sjukskriven pga hennes handleder typ något man kan få när man är äldre eller när man blir gravid. Så efter att hon har varit ledig i 2 dagar redan å jag itne träffat henne, så ska jag umgås hela eftermiddagen med henne hade jag tänkt:D

Måste börja springa upp och ner för trapporna.. Min träning idag. Det bästa med att bo på tredje våningen utan hiss;) Och sämsta.. ;P




weheartit

Kategori: Foton

Hemma igen

Kategori: Tillie

Nu är jag hemma hos mig igen. Undra om jag kommer sova här i natt eller om jag senare ikväll inser att jag inte vill sova här och går upp till älsklingen och frågar om jag får sova där (haha han kan ju inte säga nej när jag gått upp dit sent på kvällen lixom;))
Så där lite go känsla att sova hos han. Sover rätt gött, skulle haft en kudde till bara.. På morgonen säger jag ibland hejdå om jag är helt vaken när han går till jobbet. Kollar på Big Brother äter frukost. Fixar i ording lite, typ disken och ibland sängen när jag orkar. Så jäkla bökigt att bädda en dubbel säng som står in till väggen. (så idag fixade jag bara till täckena. hihi) drar upp å släpper in solen... Ehm ljus iaf. Sen brukar jag  dra hem, till jobbet eller kolla på 90210 och drar hem sen.
Så nu är jag iaf hemma. Och idag ska jag tvätta.. Massor med tvätt fasten det knapt va 5 dagar sen jag tvättade sist. Ska fortsätta rensa. och ska städa. Det är vdäligt dammigt här nu. Inte så himla stökigt eftersom jag typ aldrig är här ändå, och när jag är det sitter jag mest vid datorn ändå.

Så det är vad jag ska hitta på idag.

Vad ska ni hitte på?:)

Lägenheten bort lovad ..

Kategori: Tillie

Ja bara 13-15 maj:P haha Då får vi hopppas att älskling kommer orka med mig en hel helg! haha.
Min syster och Carlos ska låna lägenheten över helgen då dom ska vara här i Varberg. Det är en ganska stor surfgrej i staden. Med massor med roliga saker att kolla in.  Här har ni lite information. Jag kommer troligen hänga på syster och Carlos. Häng på oss vettja;)




Jag får la börja städa och fixa här så att dom kan sova här utan att jag behöver skämmas^^

Önske shopping på Nelly.se..

Kategori: CRAVINGS

oh noo!

Kategori: Tillie

Attans också. nu har jag flått i pannan.. nu börjas det på brösten.. Lika bra det kanske. Då blir det kanske inget mer efter de. Borde gå å duscha känner mig jäkla ofräsh.. Den andra fråga är om jag orkar.. Skulle kanske gjort de innan när jag ändå var hemma för att byta kläder. Hade jag bara inte glömt mobilen här hade jag åkte hem. men nu pallar jag inte ^^ Haha Stefan får la antagligen slänga ut mig sen^^ Borde bädda sängen oxå.. Borde la stå i köket och laga mat åt han oxå när han kommer hem.. Men då får han fan sätta en ring på mitt finger å be mig vara hemma fru först! haha

Nä om jag ska spela lite mer WoW nu kanske?

2 maj 2011

Kategori: Tillie

God morgon solstrålar!

Hur är allr med er? Med mig är det typ skit.. Ont i nacken halsen och huvudet.. Känner för att ligga här hela dan. Hoppas inte älsklingen blir ledsen att komma hem och jag fortfaranade är här. Fast jag har lite ärenden jag måste fixa ida. så ska hem om en stund och byta kläder och skriva lite papper. Sen ska jag bara chilla hela dan, hade tänkt åkta med upp till Göteborg för att hjälpa syrran flytta till sin nya lägenhet, men varken hon eller carlos kommer la att älska mig om jag smittar dom med det jag har om det nu är smittsamt.

Härligt att vakna, kolla aftonbladet och få en riktigt härlig nyhet. bin Laden är död!
Härligt att dom äntligen fått död på den jäkla människan. Men samtidigt gillar jag inte att bli glad för att någon har dött. Men han var ingen bra människa alls. Han har skapat så stort lidande hos så mycket människor. Så jag förstår alla som känner lättnad och glädje vid det ögonblick dom får reda på att han är död.



Nu ska jag vila mig lite till innan jag cyklar till min lägenhet.

1 maj 2011

Kategori: Helgen

Hej allihopa!

Igår va det då Valborg och jag åkte iväg till Sanna för lite förfest.. Dock på vägen dit hände en olycka..
Dont drink and cycling.. Spilde ut min goda dricka. Som tur var så va det när jag inte ens hade kommit ner till mig, så svängde in till mig snabbt och bytte ut ina jeans shorts till ett par andra som jag fick cykla i till Sanna. Men jag köre hårtorken över dom en kort stund så dom skulle hinna torka tills festen vi skulle på.... Så sen satte jag mig på cyklen igen och cykla iväg... När jag kommit fram kollar jag ner i korgen.. Då har drickan vält och shortsen är blöta IGEN!!! och min skjorta också!! SKIT MED!

Men efter en stund i solen och några minuter med Sannas hårtork så var dom bara lite fuktiga där det var som mest tyg. Så som mellan benen och fickorna t.ex. Haha!

Men iaf vi körde lite på en nostalgi fylla. Satte oss i en park och tjötade lyssnade på musik. Sen drog vi till festen. Där vi träffade både Chirra, Stefan och Erik och några andra trevliga människor. Det blev krogen en stund.



Just nu sitter jag och kollar på "Klockan 8 hos Stjärnorna" och lyssnar på Stefan som sitter och spelar och pratar wow på engelska.. Mycket lustigt faktiskt. Och jag tror jag fattar en del faktiskt.

Men nu ska jag stänga till balkongdörren och hämta ett glas mjölk till. Mjölk e väldans gott och jag har snart druckit upp paketet, så får la bli att cykla och köpa ett nytt paket, och två chokladbollar då jag vet att min älskling är sugen.