thetillie

potatismos!!!<3

Kategori: Tillie

Jag älskar verkligen potatismos^^ Specielt till något kött, helst köttbullar! Och det ska vara pappas lr farmors köbullar.
Åt iaf potatis mos å en köttbit precis. och det va första potatismoset sen den där nedrans färskpotatisen kom.. =/ Förstår inte, jag gillar verkligen vanligt potatis. men den färsta som är på sommaren... BLÄ! usch å tråkig!! haha

Nu ska jag iaf dra iväg till Emelie å Malin för å ta en promenad och sen kolla på fotboll..

Jävlar vad jag längtar till på söndag!

Ha en fin kväll!

Samhället som har försvunnit...

Kategori: Tillie

Sitter på en bank. I ett samhälle där jag växte upp. Där jag tog mina första steg. Där min uppväxt var något av dom bästa.
Där jag gick till min första skoldag. Här lärde jag mig det mesta, här formades jag till den jag är idag.
Har undrat ofta om hur jag hade varit om jag växt upp i en stor stad i stället för på landet.
Jag älskade samhället och skogarna där jag tillbringade den största delen av min uppväxt tillsammans med mina bästa kompisar Viktor och William, tills jag blev för "gammal" för att hänga i skogen och bytte ut det mot tjejkompisar och hänga nere i samhället och kolla in killar som va på tok för gamla.
Den eviga vägen till ps.. Tåget, bussen, då började jag hata samhället som jag älskar och brytt mig om så många år..
När jag tillslut flyttade bestämde jag mig för att aldrig sätta min fot här förutom för att besöka mina föräldrar..
Nu tycker jag bara synd om samhället som har sjunkit och tappat allt som gjorde det till ett fint och tryggt ställe att växa upp på.
Jag ser mig om kring och undrar vad som hände med med det gamla huset vid stationen, med skolkamraterna och den där killen jag var så fruktansvärt kär i hela skolgången..
Och ler och känner mig lyckligast på jorden för att jag kommit här ifrån, fasten mitt löfte från tonåren att aldrig någonsin bli ihop med någon som hade koppling till samhället och skola. Har jag den bästa pojkvännen jag kan tänka mig och han gick i skolan med mig.

I'm yours!!!

Kategori: CRAVINGS

Hade en hel dag/kväll/natt/morgon med min puffin.   Han räddade mig från ABF vid 11 (tror jag) Lite grejer blev fixade och sen efter att ha gnällt en timma om hur hungrig jag va åkte vi till mitt favorit ställe. Thai kiosken!! <3 JAg lovar att jag skulle kunna leva på enbart den maten! haha Vi åkte hem till han och käkade. Gosa med Capser och grogi Bosse. Inte lätt alla gånger å vara killvovve. Stackarn.  En sväng på stan för att det va så fint väder och vi ville inte sitta inne. Hem en sväng till mig för å kolla det nya spelet som jag fick hem i brevlådan några timmar tidigare. The Grudge.. Ja jag skrek som den tjej jag va och blev väldigt rätt.. Så nu kommer jag troligen vägra spela de... Usch de va nära tårarna^^ haha
Bio på kvällen, där Erik hängde på. Pizza innan oxå så klart. Vi såg på den Manliga mans filmen The Expendables, som jag skrev igår. Den va riktigt bra. Väldigt manlig. Men den va grym.
Vi åkte hem till mig och sov. Hela morgonen låg vi i sängen, tills jag tvingade mig in i duschen för att se ut som en människa när jag skulle möta Sannis på stan för å käka lite.
Vi vandrade runt på stan och snackade, Värsta konstiga gubben kom fram och va otrevlig.. usch gillar inte sånna. Vist han har rättigheter. Men det har fan dom som inte kommer från Svergie oxå! Dumma äkel gubbe! Tur man vet när man inte ska säga något...
Det va riktigt svårt å slita sig idag. Han börjar jobba natt på Ringhals. Tror det kommer vara mest svårt när jag ska sova.
Kommer bara sakna han lite lite lite. <3

Jaja, nu sitter jag å väntar på Malin som ska hålla mig sällskap en stund ikväll. I morgon blir det brasiliansk mat ute i Veddige med mamma, pappa Frida och Carlos. (jag som fortfarande hoppades på kötbullar och potatismos^^) Men det ska bli rikrigt intressant.



Tråkigt inlägg med massa text.. så vi kör en lite Cravings för dagen oxå. DEn största av alla skulle jag tro.. Tycker att jag borde tröttna lite, för bara någon minut på att pussa och röra vid han. Men icke. <3

Truth be told I miss you



Bio dags;)  och vi ska se den manliga film...

Kategori: Tillie

img_0109 (MMS)

Bio dags;)  och vi ska se den manliga filmen The Expendables.. Hoppas för Guds skull att den är bra. Ha en bra kväll;)

Eminem Rihanna PARODY

Kategori: YouTube

En liten rolig parody på "Love the way you lie" med Eminem och Rihanna. Oftast kan jag gillar orginalen jätte mycke, sen hör/ser jag en parody, Så gillar jag nästan den mer^^

Ibland så händer det!

Kategori: Tillie

Efter ett långt varmt bad med hårinpackning och ansiksmask och bra läsning, kollade jag mailen och där hade jag fått ett av många intressanta mail, det som gjorde mig mest glad va från Tradera. Jag vann budgivningen!!! :D JAAAAAA så nu sitter jag och väntar på mina helt egna VITA CONVERSE!

Nu fattas bara den där underbara människan i min säng så är jag genom glad! (okej att par snygga välsittande jeans oxå^^)

Ska ta och popa lite popcorn och kolla på någon av Twilight filmerna!



Gillar Kristen Stewart mer och mer för varje gång jag ser henne. Tycker dock bella är lite för humm suckande i filmerna.. låter som om hon är ständigt kåt... (vilken hon kanske är?^^)

jäkla rumpnisse oxå!

Kategori: Tillie

Jag vet att jag bokade en tid i tvättstudan nu, 17-22.05!! Men tydligen inte! Så nu fick jag bokat i morgon på morgonen... 07-12... Kunde jag ju hängt med ut till Veddige..  Så vad satan ska jag göra nu ikväll då?

Usch jag gillar inte ritkigt denna här dan.. Börja med att jag inte kunde somna i natt. Mitt huvud som spöka en massa... Så jag vaknade värsta sent, Jeansen som jag fick från HM va fruktansvärt fula, så nu ska jag skicka tillbaks dom och leta efter ny och jag slösade pengar på stan.. Iofs saker jag behövde. Men dyrt... Sen så tvätten nu då. Blir att försöka komma på något annat å göra ikväll. Baka något kanske? Lr bara tjura i soffan å hoppas på att någon kommer å muntrar upp mig... (nej inte du så fråga inte ens!)

Blir la att spela lite Super Mario Galaxy

Cravings! Vita converse

Kategori: CRAVINGS

Viste ni att dom vita converse skorna i st 39 är när på omöjliga att få tag på? i hela stan är dom slut! Och dom kanske skulle få in en ny leverans i sep.. Åhh jag vill ha och ber för att jag ska hitta ett par. Heelst på Tradera! haha


The story is just beginning

Kategori: Tillie

God dag!

Igår när jag kom till ABF så va jag där helt själv med Jalle och Tommy. Det blåste ju en hel del igår, och många hade ringt och sagt att dom inte kunde komma för de.... Öhhhh? okej? Jaja, jag fick en guldstjärna och fick ledigt idag! :D pluss att jag fick gå hem nästan direkt eftersom jag va själv där. Så igår hade jag heldag mys med Stefan. Vi åkte ner till onoff, elgigante, Davids, More och ÖB, vi letade efter Ju-no Wii som vi sett när vi va på Gekås. Men vi fick köpt de på spelbutiken för bara 98 kr^^
Vi lagade mat som blev riktigt gott!^^ sen spelade vi Super Mario Galaxy, Lr jag spela  mest, Stefan gick och la sig å sov en stund. =)
På kvällen kollade vi på Vampires Suck. Den hade sina stunder som va riktigt roliga, men den va lite B vilket va rätt synd. Men den är värd å se sen när den kommer ut på dvd:P

Nu ska jag dra mig ner till stan i blåsten och hämta ett paket från HM med ett par jeans, precis som dom jag hade i våras men dumt/smart nog klipte av till shorts:P Dumt för jag har inga långa jeans till hösten, lr jo nu har jag de^^ haha
Ska se om jag kanske kan hitta något på stan med. Behöver lite nytt smink.. tråkigt å lägga pengar på faktiskt:P



På davids hittade jag och Stefan vårat framtida badrum, som vi ska ha i vårat mega hus eller mega takvånings lägenhet  Han tyckte de va lite för bra med TV i spegeln... jag tyckter nog att ha en nedanför Toan i golvet är lite för bra:P haha Men samtidigt jäkligt skoj^^ Vi va överrens om Duschen iaf.^^




Cravings!

Kategori: CRAVINGS

Under hela våren och sommaren har jag tjatat om att köpa ett par gummistövlar! Tror ni jag har fått köpt ett par än? NEEJ! Och Varje gång det regnar (vilket är nästan varje dag nu den senaste veckan) Så har jag sagt att jag borde haft ett par stövlar.. Men icke!  Hoppas jag får tummen ut röven och köper att par snart!

Tjena. Idag blir de inte mycket gjort. Mår...

Kategori: Tillie

img_0102 (MMS)

Tjena. Idag blir de inte mycket gjort. Mår riktigt dåligt idag. Ont i huvudet p magen. Så ska försöka sova bort dagen. Skönt att det Inte är jätte bra väder så jag inte missar något. Vi kanske hörs senare. Annars vet ni vart jag spenderar min dag. Hoppas ni får en bra dag:)

Let you put your hands on me...

Kategori: Tillie





Det blev ingen stad.. fick så jävla ont i magen när jag va halvägs ner så jag vände och gick hem och la mig i soffan, åt lite och hoppa in i en varm dusch. Väntar på att Ipren ska värka, sen kommer Sanna hit och myser.

Hoppas fär allas skull och speciellt för mig att denna jävla veckan ska gå fort! (nu kommer mycke fula ord och snäll) För jävla ABF gör mig atg och jävligt irriterad, så irriterad att jag får en klump i halsen och magen! jag hatar att gå den korta biten till andra sidan gatan för att bli arg! Jag HATAR de där jävla påhittet dom kallar för AF! DEt är det mest meningslösa och töntiga jävla fitt skiten jag har varit med om! det är fruktansvärt jävla irriterande att veta vad man vill göra med de ända dom vill är att man ska ta ett jävla skit jobb som inte leder någonstans, för du ska fan inte följa dina drömmar å plugga. dom tror inte att du har ett jävla liv, du är ju ändå arbetslös, och då har du inga planer lr något liv. Och trevliga är dom fan inte heller. (Jo en som jobbar där är de, men hon skulle tydligen jobba någonannanstanns, hon va la för trevlig) DOm är så jävla otrevliga och riktigt jävla fittmänniskor! Den senaste lilla Bitchen jag pratade med där va rena mardrömmen och fick mig att få tårar i ögonen...
Och nu sitter jag här och hatar ABF/AF mer än något idag. jag blir bara ledsen av att gå dit för dom dumförklarar en och den där jävla Tommy kommer jag aldrig orka med! och nu är det 2 fulla dagar där denna veckan!! Jävla fans helvete!


Det där jobbet i Norge lockar mer och mer. Nu när hösten kommer är Varberg så trist och deprimerande. Jag vill bara minnas det bra och roliga med stan. Tur att Sanna kommer hit! Kommer bli perfa, en film man kan skratta åt! Ansikts mask och lite frukt på de kanske? ;)

Åter kommer när jag är mindre ledsen och arg på abf! (känns redan bättre^^)

Hann inte riktigt klart hemma. Ska diska o...

Kategori: Tillie

img_0094 (MMS)

Hann inte riktigt klart hemma. Ska diska och bädda med. Men slängt alla sopor och pantat burkar. Väntar på pengarna nu:P haha ABF nu sen banken. En snabb sväng in på AF oxå^^ ha de bäst!

skinande rent!

Kategori: Tillie

Ja nu Jävlar ska här  bli rent! Jag har typ 3 timmar på mig att få min lilla etta att bli skinande ren! Och nu ska det verkligen bli rent!  Funderar till och med på att försöka brottas lite med sladdarna bakom TV, efter att min kille har lovat att han ska fixa det och det har gott en månad och det ser lika dant ut fortfarande.. (en liten pik till dig Stefan!!)

Sanna och jag planerar att ta ett dopp i mitt badkar. Har dock svårt att tro att det får plats två där i^^ Men jag har fortfarande lite ont i magen, så jag kan sitta å bada fötterna mednas hon plaskar runt^^ En liten spa dag kanske? Vi får se sen när vi har pratats vid.

Nu måsta jag börja!!

Hörs senare!


Och varför inte bjussa på en flumig bild från våran guld tid?;)
Haha fråga inte varför vi har jackorna på oss. Vet att min va ny och att vi troligen satt å chata/cama med Danne^^ haha

Cravings

Kategori: CRAVINGS

Lite smycken jag vill shoppa från Gina Tricot. ;)





Alla från Gina, och jag älskar lövörhängena!

Vad blir de för mat?

Kategori: Tillie

Jag har alltid gillat "Vad blir det för mat?"  Det va de pappa och jag satt å kollade på tillsammans på söndagar förr när jag bodde hemma. Det är mysigt och roligt, och jag blir alltid sugen på att laga mat^^



Men men, Idag har jag itne fått gjort speciellt mö. JAg hade tankar på att damsuga å damma lite.. Men kom inte ur sången fören 14 kanske:P Inte lätt när man har en mysig kille som lockar mer än dammtrasan och dammsugaren^^

Men vid 4 halv 5 fick jag iaf lagt mig i ett bad, med Glamour, huvudvärk och mensvärk.. Jippi! Men just nu mår jag relativt bra. Lite choklad och Ipren så är jag nöjd^^ Ikväll planerar jag ännu en lungnare kväll än vanligt. Anting i min soffa lr i Puffins säng^^ haha Puffins!! *ASG*  Med en film/spel/tv och choklad då^^

Ha en nice kväll!

Sitter och spelar Europa spelet med Sanna,...

Kategori: Tillie

img_0092 (MMS)

Sitter och spelar Europa spelet med Sanna, Erik och Stefan. Hade en trevlig stund med Frida, Carlos, mormor, farmor, Solveig, mamma, pappa och Stefan. Men mer om detta senare lr i morgon.  Ha en bra kväll!! Puss

Sitter i veddige

Kategori: Tillie

img_0091 (MMS)

Sitter i veddige

21a Augusti 2010

Kategori: Tillie

God morgon!

Jag ber om ursäkt för världens mest deppiga negativa inlägget från igår!  Vet faktiskt inte exakt vad det va. Men hade en dålig kväll. Blev bättre sen när jag åkte och hämta mamma å pappa och Stefan höll mig sällskap.

Nu ska jag snart dra iväg till stan för att hämta ett paket på posten och möta upp Malin och Emelie för fika. Sen blir det en snabbsväng hemma för att duscha och fixa mig, Ska träffa min syrra som kom hem i torsdags! Hon har med sin kille Carlos. (ja som ungen i hang over! Min favorit!!) Ska bli spännande! Weii!

Ikväll ska vi träffa Sanna för å spela spel och ha mys! Ska bli gött å umgås med lite tjejer idag^^ Inte för att jag har några problem med att umgås med killar. Men igår blev det nog lite för bra. En kille, min Stefan, är nog den ända jag kan umgås med varje dag. Men det har jag alltid kunnat.. Lite roligt, även när jag är på humör att kunna döda nästa person jag ser orkar jag alltid med den underbara killen.<3

Nu måstea jag dra mig! Ni får ha en bra dag


Dåligt väder är lika med inget utebio..   ...

Kategori: Tillie

img_0084 (MMS)

Dåligt väder är lika med inget utebio..   Och jag ville verkligen göra något annat än sitta hemma hos mig och kolla på film ikväll.. Och inte nog med att jag är väldigt irriterad av en anledning inte jag har någon anledning om, så hade thai kiosken stängt idag, så jag fick ingen god mat heller utan fick äta på stället bredvid big boys... Usch va missnöjd jag är med denna dan, bäst va de när jag sitt i soffan med Stefan precis innan jag skulle till mamma och pappa. Nu längtar jag typ tills jag ska hämta hem dom i natt. Hoppas ni har en bättre kväll än jag:P

20e Augusti 2010

Kategori: Tillie

Tjenare!

Jag vaknade av någon typ av sopmaskin utanför.. Där med huvudvärk. yckades somna om till 10. men huvudet banka på. Så sen dess har jag suttit i min säng och stickat lite och glott på tv. Nu har jag lyckats ta mig upp och satt på datorn. Det blir Ellans Lugna spel lista på Spotify och ett bad med hår inpackning och ansiksmask... Ska ut till mammi och pappi sen för å köra dom till Lena och Peter.

Ikväll blir det utomhus bio. Hoppas dock lite fler människor hänger på! Kom dit om ni befinner er i Varberg;) på torget kl 22. Madagaskar 2 är det som visas! Perfekt avslut på Sommaren? ;D


Ha en bra dag!

Fick ett litet uppdrag av mormor idag. Sti...

Kategori: Tillie

img_0076 (MMS)

Fick ett litet uppdrag av mormor idag. Sticka en mössa.. Vi får se hur de går, mössan jag stickar på har mamma gjort. Men jag ska börja på en röd. Jag börjar nu;) önska mig lycka till!!

rena fönster? Inte en chans!

Kategori: Tillie

Nu när jag inte känner för att sitta varken inne lr ute, så ställer jag mig och putsar mina fönster.. Det kan behövas. har inte gjorde sen jag flytta in.. inte för att jag gjorde de mer än en gång per år hemma hos mammi och pappi heller. Och då på våren, men nu är det illa.^^

Så när jag tänkte tagit ett kort för å visa hur smutsiga dom är.. så blev detta resultatet. bättre och finare än tråkiga gråa smutsiga fönster;)

It's like chasing the very last train

Kategori: Tillie

God morgon.

Jag måste dock säga att jag inte tycker det är någon god morgon.. Den börja alldeles för tidigt och för kallt å ensammt.
Det här med att börja plugga tar verkligen på min lilla hjärna.. det går inte ihop riktigt de här. Jag blir osäker på allt å alla. När jag samtdigt är väldigt säker på de. Och nu måste jag stressa iväg till Abf.. Abf väntar iofs på alla^^

Hoppas ni får en bra dag!


Tårvarning!

Kategori: Tillie

efter 30 sekunder, sen va mina ögon genom dränkta i tårar! haha Ni måste se! Klicka här!

Every rule I had you breaking

Kategori: YouTube

old goodies!



OMG JAG ÄR UTTRÅKAD!! Tänkte det skulle bli skönt med en riktigt ensam hemma kväll idag. Men jag dör snart! Har inte ens tålamod att se på TV själv:O WTF! skulle kunna gå ner till HAjen och köpa ost till mackan ikväll.. Men mest troligt kommer jag inte göra de^^
Pannkakor till kvällsmat kanske? Va säger ni?

Cravings!

Kategori: CRAVINGS

Satt och dröm shoppade lite percis.. Kom fram till att jag verkligen behövde tre nya väskor från Marc Jacobs. Passade påa tt slänga ner ett halsband ett par örhängn och två par skor med. ;D




Vart dröm shoppar ni när ni har tid över?

Its Always about me!

Kategori: Tillie

Du heter: Tilde
Smeknamn:Tillie

Låt som när du är ledsen sörjer till: De flesta med Kent

Beroende av: Vänner, Stefan och min iPhone;)

Vad tror folk om dig? Beror nog på vem man frågar;) Men väldigt trevlig och snäll eller en jäkla Bitch

Stämmer det? Ja, Jag är jävligt trevlig och snäll mot dom som är det mot mig;)

Vad får du oftast komplimanger för? hum jag vet faktiskt inte:O Men de e lite olika. Ögonen och håret typ:P haha

Hur imponerar man på dig? Du kommer väldigt bra överrens med mina bästa vänner.
Brukar du skratta för dig själv? Om jag gör! Mina grannar måste undra ibland. Knäcker mig i trapphuset^^

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Mja de har jag. Har vaknat lite då och då men annars. Hur har du sovit då? Gick de bra å somna sen?"

Var bor du? Varberg

Trivs du där? Lite liten stad, Men jag trivs!!

Hur svarar du i mobilen? aa det är Tilde.

Vem ringde du senast? Pappa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: okej typ:P (sa att vi kommer bort till dom nu)
Antal timmar sömn inatt: 4-5 kanske?

Sov du ensam: mjo.....

Brukar du komma i tid: Oftast ja.
Hur känner du dig nu: Nere typ, Syrebist i hjärnan och kroppen, huvudvärk och nere.

Vanligaste färg på dina kläder: mörka

Vad tycker du om fötter: pryds med snygga skor!

Vad saknar du: Stefan och Tjofsi!

Hade du en bra kväll igår: Väldigt bra

Favorit dryck på morgonen: Mjölk lr Te
När brukar du oftast gå och lägga dig: 00-01

Är du blyg? Väldigt faktiskt.
Sysslar du med någon idrott: Nepp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Till skor väskor och grejer!

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Ha sex!

Är du nöjd med ditt liv: Ge mig ett jobb så blir det perfa!

Är du bortskämd: Jao =/
Vad gör du i morgon: Bra fråga. Några förslag?

Vad är det värsta du vet? Uttråkhet..

Har du bra vänner och äkta vänskap? Väldigt bra!

Vad är det finaste du fått? för att låta töntig.. Stefan^^ haha Men faktiskt!
En speciell dag du minns: Hur ska jag kunna välja en dag?

Du samlar på: Manga/anime filmer. Det ända jag kan komma på att jag samlar på

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma
När grät du senast: för några dagar sen

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Göra i ordning min lägenhet. och Resa iväg med några tjejkompisar! sen skidresa i jul! <3

Vill du gifta dig: Oh ja!
Vill du ha barn: mjaaaaa... kanske om många år

Är du musikalisk? Mjo det vill jag nog påstå

Vad dricker du helst när du är törstig: Kallt Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Nepp

16 Augusti 2010

Kategori: Tillie

God morgon!

Jag tror jag har gått och blivit sjuk.. Jag måste ringa min nedrans läkare och be om mer bricanyl. När v låg i sången igår och kolla på tv så blev jag helt genomtät.. mycket ansträngande att kolla på film ibland^^

Hade en helmysig dag med Stefan igår. Vi tog bilen och körde till Gekås. En del folk va de allt. Men vi hade inte bråttom. Ganska konstigt hur mycke folk det kan vara runt om kring, men jag verkligen koplar bort dom andra^^ Hör dom knappt. Hörde kundservicen ibland:P  Efter åt hade pappa bjudit hem mig för matlagnings kurs i Makaronipudding<3 Så vi drog hem till Veddige och käkade och tjöta med mamma och pappa. Älskar att dom gillar han så mycket^^ Nästan löjligt hur skönt de känns^^
När vi kom hem till mig slängde vi oss i soffan och kollade på Tv och sen blev det Prince of Persia.
Haha vi hade varit ihop en månad igår btw.. Vilket känns helt skumt. Jag tycker det känns mycket längre. Kan vara för att vi har varit bästa vänner innan.?

Nu sitter jag verklien precis framför Tv och skriver här och kollar runt på nätet.. Min hjärna har fortfarande syre brist pga astman. Ska till Abf kl 1, och då tänkte jag passa på att boka tvätt tid eftersom de ända jag har kvar att ha på mig är mysbyxor och linne typ^^

Nu ska jag försöka klara Resident Evil, vi fastnade på en boss för några månader sen...

Ha de gött så länge!

GOD MORGON!

Kategori: Tillie

Morron morron!

Tror ajg hittat tillbaks till bloggen igen;)

Dock väldigt stressad nu. Babe och jag ska dra till Gekås om en stund och jag sitter med tandborsten i högsta hugg och tänkte blogga lite snabbt.. Och fått en massa nya läsare:O Ja jag blev väldigt chockad. Men glad! så fick svara lite på kommentarerna! ^^


Men nu får jag skynda mig! Vi hörs senare! puss!

Kläd kris?

Kategori: Helgen

Efter att ha städat klart lägenheten fylde jag mitt djuuupa badkar med vatten och dök i, simmade runt och plaskade en stund. Något måste ha hänt i där under ytan, för jäklar vilken energi jag fick:O  Hade lite disk i diskstället så det plocka jag undan. Sen öppnade jag garderoden.... OMG! det har aldrig varit någon direkt ordning där inne, har inte fått kläm på hur jag ska göra med de 3 dumma jag har. Men efter att ha läst lite i Glamours atikel med garderob fix.. så fick jag en massa ideer.. Fick dock började med att rensa. Men jag har gjort misstagen förr, så jag ska springa upp till vinden och hämta ner några låder att lägga kläderna som ajg är osäker på just nu och spara. modet kommer troligen tillbaks senare!

Så nu ska jag fixa med att packa ner^^

Ha en nice dag!



Student klänningarna, vinterklänningar, konstiga och varför klänningar..


Tjock tröjor, hoodis, kortärmat lång och mellan ärmat... Kläder med minnen!

Vila i frid Sideang!

Kategori: Tillie

Jag vaknade idag och skulle mata Sideang.. Då ligger han och flyter på rygg i sin skål. Riktigt äkligt faktiskt. Usch. Han var en väldigt fin Thailänsk Kamp fisk. 



Vila i frid!

Cravings!

Kategori: CRAVINGS

Så länge jag kan minnas har jag velat ha en hund. Mina vänner har haft hundar, både mamma och pappa har haft hund när dom va barn. Farmor och farfar har hund sen forever! Och nu har de flesta hund...
Jag har haft fiskar, kaniner, vandrarnde pinnar, eremitkräftor, grodor ödlor, dammråttor och mördar sniglar som husdjur. Men aldrig under mina 22 år har mina föräldrar ens funderat på att tänka på att köpa en hund till mig. Kan vara för att min pappa aldrig har gillat hundar, Min syster har tills nyligen varit livrädd för allt med vad hundar heter. Och för att mamma och frida och jag varit allergiska. Har dock pinat mig själv med alla möjliga hundar och hund valpar att jag inte reagerar på dom längre<3

Min Bästa kompis från barnsben hade kennel så där hade jag mitt pardis på jorden.
Där och hos Farmor och Farmor. Där den mest underbara galna lite för tjocka strävhåriga tax vid namn Zita fanns. Jag minns än idag första gången jag träffade henne. Jag hade inga förväntningar på den nya valpen, farmors och farfars hundar har jag aldrig gillat tidigare, Jägar hundar dom hade enligt mig problem^^ Stora problem. Dom gillade ingen och ingen gillade dom helt enkelt. Men sen fick jag se denna lilla avlånga korv. Där hade vi min själsyster. I en strävhårig tax. Jag har nog aldrig varit hos farmor och farfar som när hon levde. Jag sprang runt i Horred med en tax hängandes med mig. jag tvingade henne att bada i sjön så fort jag själv kunde doppa fötterna. Hon lyckades en kväll skrämma vettet ur mig och hade svalt en nål. Farmor ringde, opperationen hade gått bra och hon hade nu precis som jag ett ärr över bröstet (mellan brösten?^^ haha). Hennes blev väldigt fint. inte mitt.. Vilket enligt mig gjorde att vi hörde ihop ännu mer.

Jag som bara skulle tala om för er att när jag får tid och råd att köpa en helt egen vovve Så blir det än sådan här.

Mops


Eller en Fransk Bulldog.



Nu ska jag iväg till Malin!! <3

The Midnight Beast!

Kategori: YouTube

Men harre gud. Ni fick aldrig låten i förra in lägget^^

Häääääääääääääär kommer de!

13 Augusti 2010

Kategori: YouTube

Håller på att städar.. Lr ja. Just nu har jag chokladbolle paus (vågar inte skriva negerboll, någon kanske blir ledsen)

Idag ska jag fanemej städa tills det glänser här! DEt är damigt å äkligt å sunkigt! BLÄ! Jag vantrivs till max!

Samtidigt sitter ajg och trängs med block kataloger och färgpennor på soffbordet. Det här med att bestämma min framtid är stressande och över bara några timmar har jag kännt att min lilla sten blivit som ett jävla berg! och det är svårt att andas och hålla mig vaken. Men ska inte låta det går ut över er. Ska försöka muntra upp mig ikväll med gott sällskap som i Malin, lite cider, öl och Redbull.

Ni får den nya låten med The Midnight Beast här att kolla på medans jag dansar iväg och städar badrummet.. ^^



Cravings!

Kategori: CRAVINGS



När jag va hos Stefan här om dagen för hundpassing, kikade jag in på Converse hemsida och hittade där att man kunde göra egna skor. Tvärr kunde man inte få dom hitt skickade.. Men om man kanske känner en vänlig själ på andra sidan Jorden kanske man kan få sina hel egna och unika skor iaf!

Detta blev mina!

God morgon! Hade en mysig regnig kväll på ...

Kategori: Tillie

img_0054 (MMS)

God morgon! Hade en mysig regnig kväll på stan igår:) när de va dax att sova så åskade de väldigt mysigt:) nu blir de frukost och Jerry Springer.  Bästa morgon programmet EVER!!  Ha en bra dag:)

12 Augusti 2010

Kategori: Tillie

Asså usch! Nu börjar det gå ut för.. Penny nästan lixom! Satt och spelade WoW i kanske hela 20 minuter igår:O (tror och hoppas på att de va kortare) Men Min nya gubbe blev as Snygg! DaHonung heter hon! typ elak lr något^^

Jaja vi va hund vakt en stund åt extremt deppiga Casper och överaktiva Bosse. Casper deppar ihop totalt när Karin åker iväg. Det är faktiskt sjukt gulligt. Har aldrig sett en hund sååå Ledsen^^

Idag va jag först på ABF Och hade möte me Jalle och senare ÅKte jag ner till campus och försökte få igång min framtid. Nu ska jag bara bestämma mig om hur jag ska välja och om jag vågar ta risker som ändrar det perfekta jag har just nu.
Sen försökte jag leta upp ett par snygga jeans i denna stan... WTF! det finns inget. Eller jo, Men vill inte lgäga ner en mindre förmögenhet på ett par jäkla jeans... BLÄÄÄ!
Va på Bokia och köpte ett block och en penna.. Skolan börjar snart va? För alla barn och ungdomar va nog där och köpte pennor, block, suddigum och kritor^^

Sen kunde jag inte hålla mig utan gick ut och möte Stefan. Beroende framkallande? JA! Tur att jag har vett att slita mig ibland och träffar vännerna. haha


Nu ska jag städa innan han kommer tillbaks efter träningen och vi ska ner på stan å glo. <3 Badrummet ser ut som FAN! :O haha Städa städa tills det glänser!..

Ha det bäst tills vidare!

Åkte  ut till mamma för att hämta betygen....

Kategori: Tillie

img_0047 (MMS)

Åkte  ut till mamma för att hämta betygen. Och vad ligger inte där och väntar om inte glamour!! Och mamma står och gör pannkakor;) tog med lite tvätt och tvättar lite här oxå, för lat för att orka boka tid i tvätt stugan. Skäms lite för jag gick inte ur min säng, mer för toa och göra frukost, för ens halv 3. Haha myspys dag;) den fortsätter ikväll!

Nostalgi

Kategori: YouTube

Girls Night out;)

Kategori: CRAVINGS

Tja!

Sitter och väntar på Malin! Idag är det bara jag och hon, Emelie möter vi upp lite senare på Monday Club! Det ska bli rikrigt skoj att festa med flickorna ikväll. Fattas dock ett par stycken av dom, men det får gå iaf;) 
Hade en hel mysig dag igår med min He-man. Vi låg i soffan med lr mindre hela dan. Tack och lov vi låg i min soffa, hade varit seg om vi varit hos han när han bara har 3 kanaler;) Jag har en miljon mer än han typ.

Idag blir det bara vi tjejer. Kanske kan vara bra. Eller nej, kommer pussa ihjäl han i morgon.^^ haha
Humm Malin och jag va nere på Campus och ska dit igen för att planera våran framtid. Jag har ju tre alternativ just nu.. Jag ska försöka få in Malin på en av dom;D



Lyssna

and tomorrow there's no school
so let's go drink some more red bull
and not get home til about
6 o clock




Hum sen gick vi runt på stan och försökte att hitta något men att inte slösa pengar. Det blev en snygg halsduk till mig och sen dricka. Handla, och kommer hem kommer på att jag glömt tvål och Wokgrönsaker... Bajs.
Meeeen nu sitter jag som sagt å väntar på Malin!

Älskar dig gumman!

Mer söndagsmiddag;) och nu är det stefan s...

Kategori: Tillie

img_0045 (MMS)

Mer söndagsmiddag;) och nu är det stefan som fixar;) det blir efter rätt sen med. Nu ska vi fortsätta mysa i soffan resten av dagen. Vi toflar mö idag<3

Söndags middag;)

Kategori: Tillie

img_0044 (MMS)

Söndags middag;)

Cravings!

Kategori: CRAVINGS

Vill ha fler av dessa underbara klockor från Triwa!

Ligger i badet och försöker lugna ner mig ...

Kategori: Tillie

img_0040 (MMS)

Ligger i badet och försöker lugna ner mig lite.. Jisses.  Så ligger och läser "när ingen annan ser", usch hemsk den är. Men den bästa sån här verklighets baserad bok ja läst är pojken som kallas det. Vilken är eran?

its a lottery, i can't wait to draw your name!

Kategori: Tillie

Tja! Jag har la varit vaken sen lite innan 7. Pga dessa JÄVLA MÅSAR!!! FAAAAAAAAN!!! nu är dom tysta men jag är pigg nu, så vill inte lägga mig för å sova nu:P
Första gången min iPhone har rätt med vädret idag. Haha Den har bestämt sig för att det ska ha regnat Varje dag denna veckan, IDAG kommer de! lite skönt faktiskt! Perfekt väder för Silent Hill juu;) Så efter detta inlägget ska jag spela.

Igår Va de min He-mans birthday;D Men innan jag kunde gå till han skulle jag till min mormor med Mammi Pappi och Tjofs för middag och äppelpaj<3 Som alltid när man blir bjuden på middag hos någon så vill man typ aldrig äta igen för att det alltid blir för mycket! Och denna gången tänkte jag verkligen på att jag skulle få mer mat hos Stefan bara några timmar senare^^ Men GOTT va de!
Så efter att skrattat halvt ihjäl mig och undethållt mormor med Katten Tom, åkte jag till He-Man! ;D

Som satt och spela WoW...... Mjaa nu ska jag inte överdriva att det stör mig för de gör de inte^^ Han visa mig hans nya gubbe, Sten. Måste erkänna att det faktiskt är rätt coolt, det är ju enormt stort och väldigt bra gjort. Det jag inte förstår är att vissa sitter och spelar det 24/7 och det är det ända dom gör. Spela hur mycke du vill, men ha ett liv oxå ;)

Hans familj kom och vi åt. (va jag inte mätt innan va jag de nu) Efter att övervägt om det skulle bli regn lr fortsätta vara nice väder drog vi ner till mig för skobyte och hämta lite gött å dricka. Vi satte oss i Socitetparken, efter att vi hade köpt varsin sän där isdricka och popcorn(till mig)^^ Det va ett band som spela och sjöng, En låt sjöng dom om mig^^ Lr mitt namn! Heeelt säker på de! Chirra och kenny kom ner senare och höll oss sällskap för en öl på krogen.
Hem för å sova, Dagen hade tagit all min energi, onödigt att bli så nervös för inget^^ haha

Nu ska jag lira lite! och vänta på att Stefan ska vakna så jag vet vad jag ska hitta på idag^^

Ha det BÄST!

Tjena! Länge sen nu, ska dra iväg till mor...

Kategori: Tillie

img_0021 (MMS)

Tjena! Länge sen nu, ska dra iväg till mormor och äta och hälsa på lite:) sen blir det kalas hos Stefan. Min kis fyller år idag. Låg vaken extra länge igår för att gratta han. Mys mys. Lite nervös för å träffa alla. Haha håll tummarna för mig;) vi hörs kanske senare. Ska försöka vara lite mer aktiv här nu.  Ha det bäst så länge!

Första Augusti!

Kategori: Tillie

Var i hela friden har denna sommaren tagit vägen?!  Igår insåg jag att sommar är på väg att ta slut, Även om jag försöker intala alla andra att sommaren inte tar slut innan Augusti, det är då den ska vara som bäst! Men än så länge håller inte vädret på västkusen med mig! WTF lixom! regn regn regn!! Nu har solen tittat fram lite,
Skit med! jag orkar inte gå ut idag... Jag ville sitta inne och lira Silent Hill med mitt tunga huvud och lätta illamående och tycka synd om mig själv^^  (kan ju hålla tummarna för att det ska bli regn igen idag);P

Nu sitter jag och försöker få en ringsingnal till min iPhone. Tror jag kommer ihåg vad Daniel sa och visa igår. Daniel, Stefan, Emelie Och Caaaaaroooline var här igår och myste lite. Sen drog Emelie Stefan och jag ner till Cheers och kolla läget, Träffa på söta Halling och Snygging Sanna.  Mysig kväll ute igår. Inte mycke dricka alls, men mitt "tillstånd" säger annat... :O



I'm a little bit lost without you