thetillie

IT Crowd

Kategori: YouTube

Roy: (picking up the phone) Hello IT. Have you tried turning it off and on again? uh, OK well the button on the side, is it glowing? Ya you need to turn it on. uh, the button turns it on. ya, you, ya, you do know how a button works don't you? No, not on clothes.

Roy: No, no there you go, no there you go, i just heard it come on, no no that the music you heard when it come on. No thats the music you hear when, I'm sorry are you from the past?

Roy: oh relay? then why don't you come down and make me then. huh, what you think i'm afraid of you, I'm not afraid of you. you can come down here any time and I'd be waiting for ya.(slams down the phone) I told her.



Haha Jag kom att tänka på IT Crowd för att Stafan har jobbat med de nu ett tag. Haha Och idag får han ta hand om telefonen. Så ring ring ring och tracka han lite ;)

En stäbo te!

Kategori: Foton

Woohoo! En av mina goda vänner Erik blev stadsbo idag!! :D Han har alltid bott på landet. då menar jag Laaaandet! jag bodde ju i Veddige förr. han bodde i en förort till Veddige (brukar han säga själv). Men han har bott så himla fint och mysigt så det gjorde kanske inte super mycket. Men nu slipper han ju köra heela tiden! Det får vi ta och fira lite i helgen (helst utan alkohol^^ haha tappade smaken för det lite förra helgen.. Inte lätt när det blir för mycket för.)

the weirdoz



Ja men idag har jag varit grymt duktigt och varit ute i över en timma!! :O I regn och kyla! Men det känns rätt skönt nu, Ska slänga mig i duschen sen innan jag ska bort till Sanna ikväll och ha mys fika med alla snygga kompisar.
Jag va iaf nere och beställde en ny hatthylla! Kändes väldigt vuxet att gå in på EM och köpa en. Det blev dyrt, men det kommer bli snyggt och den tänker jag fan inte lämna i denna bajs lägenheten när jag fått mig en riktigt;D (fast jag tycker inte denna lägenheten är bajs på riktigt. för jag tycker om den, men ni fattar;))

WEheartIT

Kategori: Foton

Sicket innesittar väder vi har idag!
Men jag ska sticka iväg på ett litet möte nu så håll tummarna så kanske vi kan få fart på de här så man kan börja leva lite bättre här hemma:)

Sov äkligt skönt i natt. Men det är inte konstigt. ma baby va ju här;D  Som jag tydligen hade legat å knött på hela natten. Jaja nu måste jag sluta "nyvaken" gäspa och dra mig neråt!

weheartit

Kategori: Foton

Jippi Vår!

Kategori: Foton

Jo skit kul verkligen! super fint väder och vad gör jag? sitter inne med en jävla allergi!!!! FAAAAN! Tycker faktiskt väldigt synd om mig. Och ja har testat allt i allergiskitens värld. Och nej nada hjälper så mycket att det är som om jg inte har de.. Satan Satan!! Så det blir att lägga ner för många undra lappar på grejer som iaf underlättar det lite för mig. Men idag är det nog hopplöst. Har det redan på börjat så kan jag lika gärna gå och lägga mig och sova tills det gått över.
Ni märker inte att jag är negativ nu va?  Ni skulle bara veta.
Stackars älsklingen fick lite av min negativa sida när han ringde. Får be om ursäkt om jag träffar han ikväll. Annars förlåt. hoppas du älskar mig trots min allrgi- och astmasurhet.
Men jag ska förska trotsa allergin senare och ta mig ut och gå en kort sväng idag med.  (bara dom iaf kunde skita i att elda över allt.. )
Annars är våren så himla mysig och fin! Man kan börja vara ute mer och ha mindre kläder och man kan hålla i handen utan massa väntar ivägen! Man blir lixom gladare och piggare. (förutom allergin som gör en tvärtom..)

Sen ska jag käka god lunch, (gårdagens rester från kvällsmaten) Kyckling och potaisgratäng köpt på kvantums<3. Dom gör mycket goda saker där, man borde köpa mer sånt^^ Det är iaf posetivt!


Jaja allergi åt alla som gnäller utan allergi idag. ^^


dålig ide

Kategori: Tillie

Fan jag hatar de!! Satans jävla skit bajs dumma ide.. inte ens två dygn och jag känner mig redan ensammas i världen när jag ska gå å lägga mig.

fick gnällt av mig lite när jag träffa Malin. Så jag borde klara mig på de....
Bara lite till... Satans jävla skit vad de e trist att sova själv!!! AHHHHHHHHHHHHHHHHHH. Varför kan vi inte vilja lika mycket och inte jag mer?:P


I morgon ska jag kanske till min syster, sen ska jag på ännu en tjej kväll.. Blivit väldigt många sånna. Jag vill ju träffa killkompisarna oxå.


Fast jag är glad.. Bara lite gnällig för att jag har feber å ont i huvudet och tar hand om mig.

We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night

Kategori: YouTube



Lite svårt att höra vad dom sjunger så HÄR har ni orginalet! ;D

Soluppgången

Kategori: Foton

Jag längtar till i sommar då vi kommer vara ute till solen går upp igen! Har haft några av dom bästa stunderna just då.

WEheartIT

Kategori: Foton


Go morgon..
Drömde så heemskt i natt! Lovar att det va för att jag sov själv. Drömde ingen mardröm direkt. Memn fan vilket dåligt samvete jag hade när jag vakna! :O
Blää. Vet inte riktigt om jag mår dåligt eller om jag bara e väldigt trött. Men ska nog ta och lägga mig i sängen en stund och kolla på en film.

Katy Perry

Kategori: Tillie

Grannen under mig älskar nog Katy Perry, Jag tycker hon är sjuukt snygg, bra musik och verkar super gullig! Hon skulle få spela mig i filmen om Tillie (mig) ;D
Även om jag diggar Katy, så diggar jag inte lika mycket att höra henne från en granne när man försöker vila eller konsentrera sig! Så självklart. Ger jag tillbaks... Nej det gör jag inte, bara kanske höjer lite lite för att slippa höra hennes musik. ;)

En låt jag hörde första gången idag.

Katy Perry - E.T.

Carnival!

Kategori: CRAVINGS

I sommar hoppas jag innerligt att vi åker till Italien! Min syster har varit där en gång med Carlos... lixom som stanna till när dom va på väg till Brasilien.. AHHHH!!! VILL OXÅ FLYGA OCH FARA ÖVER VÄRLDEN!!!!!

Min älskade syster som kom hem i lördags hade köpt lite grejer till mig.
Havaianas Flip-flops
, rosa och guldiga. (Rosa är inte min favorit färg, inte ens top 5.. Men dessa va rikrigt söta faktiskt^^)


En nyckelring från Carlos. Haha jag älskar nog den mest! haha Borde filma den. för man måste lixom höra ljudet för å fatta varför jag älskar den och alla andra kommer avsky den! ^^


Och en Carnival mask. När jag var i som för några år sen så gick jag runt och letade efter en hur länge som helst. Men fick aldrig köpt något.  Så min syster så snäll som hon är köpte en åt mig. Dom hade tydligen stått och valt mellan denna och någon med massa fjädrar. Då hade Carlos sagt.. "det känns inte riktigt som Tilde.." Så jag fick denna.

Det roliga med "det känns inte riktigt som Tilde" är att jag knappt träffat han. Bara korta stunder. Mest för att han snackar bara engelska, italienska, spanska, portugisiska, franska, Schweizerdeutsch och brasiliansk portugisiska. (och håller på att lär sig gamel svenska av Frida.. Hon lär han bara gamel gamel svenska..)
Jag är så sjuuuukt osäker i att tala engelska (fasten jag faktiskt är riktigt bra.. När jag inte blir nervös..) Haha Så ja jag har inte umgåts med han direkt iaf! :P





Förskyld?

Kategori: Tillie

Har gått och blivit lite små förskyld nu.. Så jag tänkte spendera min dag en stund framför datorn med en kop nytt te jag köpte i gran landet Danmark.

När jag skulle köpa teet va det mest för att jag gillade bukrarna men dess va ganska dyra så kunde inte riktigt köpa mer än en burk, och då ville jag först ha en burk som va i lila och guld.. men smaken verka inte allt för gott, Så skulle jag ändå köpa ett te kunde ja la lika gärna köpa ett jag kommer dricka? Så det blev detta.  Ett frukt te med lite hallon, jordgubb, vinbär och cherry (kommer inte på vad det heter på svenska^^ haha)
Det luktar ljuvligt! och det smakar underbart!!

Men eftersom det är så underbart fint väder ska jag dra mig ut på promenix oxå. Sen byta sängkläder och städa upp här.. Ja ni fattar;)

En måndag som alla andra..

Kategori: Foton

Usch va hemskt att en vecka går så fort! Blää kan det inte vara förra måndagen så det är en vecka kvar., och så när det börjar bli måndagmorgon igen så är det fortfarande förra måndagen!?
Har haft en av de bästa veckorna! Och ja jag vill inte att den ska vara slut!!!! ^^ Ska låsa in han här när han kommer hit sen igen! :D
Jaa nä jag får la pallra mig till jobbet nu, ska bara kolla runt lite till. Är helt slut idag, sov as dåligt och varit så jäkla varm hela natten.. BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!



earth hour!!

Kategori: Helgen

Satan! Missar Earth Hour detta året igen! mins att jag hade fest här förra gången! haha Men denna gången kan jag iaf släcka ner hemma hos mig. Näääästa år kan får jag fasen ta och sitta hemma i en timma och mysa med värme ljus och brädspel! :D

Ska börja platta mitt hår nu. Ska iväg till Carro och Danny ikväll och partaja!

Var uppe med måsarna somv anligt när vi sover tillsammans. Något fel på oss. Jag sover inte speciellt länge när jag sover själv heller, men älsklingen skulle vilja ha några goa sovmorgonar..
Så vi hann iaf med en massa grejer, typ vi va på torget redan innan klockan va 10. Sen gick vi en härlig sväng på Strandpromenaden. Vickade på rumpan och sot långa steg. (typ en halv minut sen gick jag vanligt igen^^)
Vi han med lite shopping som nya leggins och en hörlurar, en hamburgare och en sväng in på second hand.  Så när vi kom hem igen så ville jag tyo att klockan skulle vara 16. Men den visade några minuter över 13...

Jaja nu får jag börja fixa håret så jag kna börja med maten.

ed ero felice cosi, fuori dal mondo per un paio di giorni in un angolo di paradiso.

Kategori: Foton

Barbies riktigt JAG!

Kategori: Foton

WEheartIT

Kategori: Foton

Köpte en dansk jordgubbs bakelse till ikvä...

Kategori: Tillie

img_1130 (MMS)

Köpte en dansk jordgubbs bakelse till ikväll. Sen lite go dricka och något godis ska jag köpa på båten. Sen börja vi resan hemåt. Har en sjukmatkoma efter den extret Goa pizzan på pakhuset. Höres ikväll. Glad alla våffeldag!!

WEheartIT

Kategori: Foton

Måla

Kategori: Tillie

Har målat första omgången med Champinjon färgen. ser fräscht ut! Men shiiit va svetti jag blir! haha Kommer nog ha lite ont i armarna i morgon efter allt rollande!^^

Men nu väntar jag på att det ska torka så hinner jag måla en gång till innna Älsklingen kommer hem så får han hjälpa mig skruva upp allt igen^^ Ska bli ett berg med pannkakor ikäll. Har överdrivet mycket ägg hemma så ska slänga ihop en mega sats så det blir till frukost med<3 Måste äta en stadig frulle i morgon då jag direkt efter jobbet drar med mamma och pappa till Helsingborg-Helsingör! För en dags utflykt med lite shopping.  Ska köpa lite go dricka inför helgen då vi ska fira en underbar tjej! :D Konstigt men jag har sett fram emot den här festen mer än några andra, kanske för att det alltid blir kul med detta folket!

Nää om man ska ta och spela en stund medans det torkar?^^

...

Kategori: Foton

Nuuuuuu blir det film! :D

Kategori: Tillie

img_5007 (MMS)

Nuuuuuu blir det film! :D

Sååååååå mysigt vi har de. Eller inte kl e...

Kategori: Tillie

img_4487 (MMS)

Sååååååå mysigt vi har de. Eller inte kl e snart halv 10 och vi har inte ens börjat se filmen. :P inte ens chans att någon av oss kommer orka se en film nu. Tur för tidningen solo!

Too Faced

Kategori: CRAVINGS

Jag sitter här och drömmer mig bort på alla tusentals sidor jag vill köpa grejer på!!! Ahhhh

Just nu sitter jag på en av mian favoriter och drömmer om smink! Too Faced.
Ja det är väl att fortsätta att drömma, men snart kommer jag köpa en sån där liten söt box ovh ha i mitt badrum! <3




Sitter även att väntar på att ma män ska komma hem så han kan spela sin arena så att VI kan sitta å mysa lite i soffan till en film! Fasten han har hängt här varje kväll (ohh fyra kvällar i rad) så har vi inte suttit på varandra som man kanske skulle tro. Men ikväll ska jag fan mysa lite! Behövde ju så mycket mys å kärlek igår och blev inte sååå mycket av de så idag ska det bli så mycket att han kommer få panik;D haha


Oh Look.. Its fucking empty!

Kategori: Foton



I can be myself now finally, in fact there's nothing I can't be
I want the world to see you be with me

WeHeartIt

Kategori: Foton

Vad blir det för mat?

Kategori: Tillie

Ska jg orka mig ner för trapporna och köpa hem någon mat? JAg är faktiskt lite sugen på donken mat.. fast samtidigt inte. Fan vill oxå käka tillsammans med mina fina vänner! Jävla bajs! Ist sitter jag här själv och längtar tills ullared ska börja.. Kommer inte alls bli kul att titta på det själv. Varför sa jag att det va okej att han åkte iaf?:P
Men detta är ju faktiskt en av dom bra sakerna att "bo ihop". Man träffas iaf. Han kommer ju hem, hem till mig.

Fan måste duscha känner mig jävligt ofräsch just nu! Dax för något att äta...

drömmar om OC?

Kategori: Tillie

Har ni kollat på OC någon gång? Jag har aldrig följt programet men sett något avsnitt när Tv är på och inget att har funnits att kolla på. Så idag när jag mådde som sämst hade jag lyckats sjuka in i någon typ av dvala där jag halv sov lite flummigt. Så programet va iaf på och jag började drömma om att dom där ungdomarna gjorde sjuke snuskfilmen ,i ett av avnitten då, och jag börja undra hur fan dom kunde få visa den på tv så mitt på dan lixom! Haha

Jaja jag fick iaf sovit bort den värsta smärtan. Så nu ligger jag å väntar på min älskling som sa att han skulle pyssla om mig. Jäkla skit asså, skulle ju iväg till Carro och Danny idag och fira Carro som fylde i fredag. Får skuta upp de till en annan kväll. Det är alltid mysigt att hänga med dom två.

Så hittade ben&Jerry glass i frysen. Inte specielt god. Men När jag bodde hemma och mådde dåligt så kom pappa alltid med glass åt mig. Ända sen jag va liten och inte kunnat äta någon direkt mat för att man haft ont i magen halsen eller varit febrig så har glass varit räddaren i nöden enligt pappa!

Aja, nu ska jag lägga mig i soffan igen,
legat där heeelt dan förutom när jag såg att en av Stefans wow kompisar skrivit, tydligen va jag inne på  hans skype, Så fick säga att han va på jobbet. "Den omtalade flickvännen antar jag?" skrev han då^^ Awwwwww det gjorde det lite enklare idag. Haha får hoppas att det bara är bra saker han har sagt! ;)


Så soffan va det! Carro hoppas du får en bra kväll utan mig, vet att det blir svårt men försök för mig skulle du du gullig<3 ;D

ShoSho!

Kategori: CRAVINGS

Jag hoppas verkligen att denna affären kommer hålla iaf fram till nästa vecka! Var inne i den förra veckan och kollade, hittade iaf 4 skor jag blev blixt förälskad i! Sommar skor. Vilket jag tycker är roligast och snyggast att använda! så ska dit i helgen och köpa med mig ett par iaf!

Ni måste titta in! här är hemsidan SHOSHO!

WeHeartIt

Kategori: Foton

Razer Mus

Kategori: Tillie

Hade glömt, tycket att det var liiite svårare att spela.. (fick avbryta när jag kom vad för att berätta om det;))
Jag sitter här med en heeelt annan datormus än den jag har haft sen innan jul. Fick låna min pojkvänns då han köpt en ny riktigt gaming mus. Och nu har han installerat den här.. Jag vet inte rikrigt, den e snygg och lyser fräckt i blått vid knapparna och... Äh jag visar ist




Fräck! Men jag vet inte varför jag har svårt att spela med den, lixom fingrarna är lite för korta känns det som. Men jag ska nog lära mig. För den är ju snygg och ska han ha den här orkar inte jag hålla på att byta till min hela tiden. Så, så länge vi delar min dator så får väl jag köra hans mus. (hahahaaaaaaa.......)




(Satan vad jag uppdaterar idag. Har fått göra någor inställda så inte det rasar in typ 100 inlägg på mindre än två timmar^^ hehe)


Craving!!

Kategori: Foton






Ska ta och måla om mina naglar idag!

Bilen på framsidan

Kategori: Tillie

Goder morgon alle sammans!

Jag va hur pigg som helst när jag vakna i morse.. Men inte längre. Nu ska strax dra mig till Elektroskandia och jobba en stund.
Igår va jag så sjukt trött. Försökte sova när jag kom hem från mormor och hade hämtat bilen hos Malin. Hade ont i huvudet och magen så det gick inte, så låg och läste i några timmar. (hade inte mega ont i huvudet bara så där pulserande irriterande så kunde fortfarande leva ;P)
Så kom Stefan hit och jag va nog det tråkigaste och somnade i sängen innan vi la oss, sen somnade jag igen på hans axel, sen somna jag igen när vi skulle sova^^ haha sova sova sova, bara sov. Vakna en gång men somna lika fort igen.

Så nu ska jag som sagt dra mig iväg strax. Sitter å lyssnar på musiken från Disney Hercules. Så blir helt sugen på att se den, kanske blir att glo lite medans jag sitter å försöker sticka klart nästa mössa.

Jag stickar å stickar! Fick 3 nya garner av pappa i lördags! :D Kanske kan visa upp dom här. Ni kanske vill köpa en ;D haha vem vet liksom?


Ha en super dag!

Ps. Ja min bil står på framsidan nu^^ Min parkeringsplats är bortlånad några dagar från en extremt snygg och sexig man som jag nog kan säga är min;)

There will be an answer.

Kategori: YouTube

Let it be!! Please

Kategori: Foton

Buon Compleanno Mormor!

Kategori: Tillie

Just nu står vi (Stefan) å fixar lite käk innan vi ska dra till mormor och käka lite tårta, hon fyller år idag!!

Ja det är väl det jag har att säga just nu, börjar känna av huvudvärk.. hoppas den håller sig där den är nu så är det ingen fara.

Ha en nice söndag! puss

Girls only!

Kategori: Helgen



Drar iväg till Sanna med resten av tjejgänget och har lite party!

Tillbaka blick på bilddagboken.se

Kategori: gammalt i arkivet

Men jisses! är det så himla konstigt att man ibland tycker att man har ganska tråkigt nu om man tänker på hur jävla roligt vi alltid hade för några år sen? Jag tycker inte de..
Man hade alltid något på G. Okej jag har inte världens roligasre period just nu heller. Har tappat lusten till det mesta som lockade så himla mycket i så sent som i sommras. Men jag skyller fortfarande på vädret. ^^

Måste visa er lite fina minnen! (dom flesta är från Sannas;))


Ska kanske varna er lite... Väldigt gamla bilder och ja, jag var mycket ljusare på den tiden. Haha














































Boom, boom, boom

Kategori: Foton

RAAAAAAWR!!!!!!

Kategori: Foton

Only the glovebox knows how the story goes

Kategori: YouTube

Klädvikning och slängning?

Kategori: Foton

Tjabba tjena!

I morse var jag som vanligt en helt dag piggare än min lilla sömntuta^^ Låt och snackade om hur tjock min näsa va med snor!! Riktigt jäkla förskyld nu,  fast värst är det ju så klart på natten och morgonen. Så när jag gick upp så va det vitt ute igen. Asså jag tycker det är fint med snö och så, men nu hade det ju torkat upp och blivit så fint. Nu e vi lixom tillbaks till ruta ett igen..

Har iaf redan varit iväg och jobbat. Så idag ska jag ta och fixa i mina gaderober igen. Asså fy fan vad det ser ut och jag ser inte fram emot det, har skutit på det i några månader, men nu har jag fått en rätt bra anledning till att fixa där. Så mig kommer ni hitta i bland miljarder kläder.. BLÄ! Ska rensa å "slänga" massa med hoppas jag på! Finns fortfarande så himla mycket jag inte använder just nu så i en låda och upp på vinden ska de!

Lika bra å börja!


Vi köpte en ny dricka igår. Den lockade väldigt mycket. Ser ju ut att vara AS GOD!


But nooo! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

Champinjon?

Kategori: Tillie

Tjabba Tjena Hallå!

Har nyheter. Men tänker faktiskt inte berätta! HA!! Inte än iaf. Later.

Jag vaknade typ halv 6 idag.. Pigg som en mört. Så det va bara att hiva sig ur sängen runt halv 7 och börja dan.. Så jag mösa mig till soffan och stickade^^ haha (jäkla tant..) Pappa ringde 10 och jag sprang ner, vi köpte färg.. Eller vi köpte två men det var inte svårt att bestämma sig vilken det fick bli, när den väl kom upp på vägen.
Jao jag har hunnit med att måla dörrlisterna en gång till och slängt upp lite provmålar färg på ena väggen i hallen. Så det är väl där jag kommer hänga i helgen. Förutom ett break på lördag kväll;P Lite nya tapeter i rummet oxå så börjar stället bli mitt på riktigt.

Nä om man skulle ta å kasta sig i soffan en stund till och sticka klart den andra mössan och glo på några avsnitt av Rome? Så jag kanske kan ge tillbaks första säsongen till Karin ikväll när vi ska äta?
Ska försöka ta mig ut en gång till och promenera lite, blev en liten sväng med pappa efter att han bjudit på frukost på Veras. =) (gött å va enda ungen i Sweden;P)

Tycker jag ni oxå ska ta å göra på med en extra tröja å solbrillorna så är det underbart ute!;D

Honey I'm Home

Kategori: CRAVINGS



Sometimes something happens and you know how the turmoil is growing, but you know that everything will be okay! Even more than okay, it will be wonderful!

we<3it

Kategori: CRAVINGS



Bara jag som blev väldigt sugen på glass? Fint väder och det var LJUST redan halv 7!! Ska ner och träffa Malin på stan i eftermiddag, då ska jag köpa med mig glass hem till kvällen. Annars blir det en lugn dag. Städa lite. Måla listerna en gång till och ett avsnitt av Rome;)

Kycklinggryta Tillie och mat havre;)

Kategori: Tillie

Så fixat så länge igen^^ (tog en annan för er som hann se den jag hade i några minuter;P)

Och ja överdrev så klart. Han hade bara gjort ett ärende och nu såg jag hans bil komma så någon minut till och sen får jag MAT!!!!!

...

Kategori: Tillie

Haha okej. nu blev det heeeelt foockt up!!^^ Men jag ska försöka lösa detta senare, just nu sitter jag och väntar p åma mään för det kurrar i magen nu igen. Men bananen va riktigt god^^ Han skulle varit här för en halv timma sen!!!!  Och nu börjar jag trp att någon har hänt som vanligt, men det brukar visa sig att han bara sluita senare eller fastna vid datorn hemma;P

Ny design..

Kategori: CRAVINGS

Jag har läääääänge velat ha en riktigt egen design på bloggen. Men jag vet inte alls hur man gör. Så funderar på att seriöst köpa en. Jag menar jag skriver nästan varje dag och jag tycker det är skoj, inte för att jag någon sin kommer eller vill ha en stor blogg. Men en riktigt fin design är en kul grej att ha förbåde mig själv och er;) Så ni får detta så länge tills jag har kommit på hur jag vill ha de^^ haha

Omg!!! Vad fan gör Stefan med mig? Jag har...

Kategori: Tillie

img_0320 (MMS)

Omg!!! Vad fan gör Stefan med mig? Jag har i Ll min 22 och ett halvt år har jag vägrat att äta banan av många anledningar men den största. Jag har inte tyckt att det vart gott plus att det är barnmat... Så kommer denna underbara människa in i mitt liv på riktigt, och får mi att börja gilla de jag har tyckt varit blä i alla mina år.. Och nu sitter jag här väntar på att fixa mat till oss när han kommer hem hit.. Och min mage kurrat... Så jag går och tar en banan!!!! Wtf?! Haha jäkla underbara människa stanna i mitt liv så kanske jag börjar digga firre och vin oxå;D

120 års kalas

Kategori: Tillie

Firade den adnra familjen J i lördags. Där va en hel hög med människor! Det bjöds på massor med mat och dricka, uppträdande och skämt, bildspel och sång och några fylle rop från gästerna. Haha. Så fort det röda vinet hade tagit slut 3 gånger och ölen och snappsarna hade blivit druckna för många gånger att kommas ihåg så blev det dans.

En mycket rolig kväll. Kul att träffa släkten och visa upp min lille trofé;D haha

Hade kameran med mig, men blev som vanligt inte många bilder tagna, Men kan visa två, en lite vanligare och en högst ovanlig!




Har seriöst aldrig sett mamma och pappa dansa ihop!
Blev lite besviken men väntat att Stef och jag dansa ens en lugn låt i 5 sekunder... ;P Lyckas tvinga han här hemma ibland så får nöja mig med det och när jag är ute^^

AirMail from Thailand

Kategori: CRAVINGS

Fick precis hem ett litet paket från Thailand! :D Har aldrig någonsin fått ett paket från ett annat land. ^^
Så vem har skickat de undrar la ni, Har min syster förflyttat sig från den super lyx hon har i Brasilien med sin boyfriend? Nej nej hon leker fortfarande överdrivet rik och har det super bra;)
Jag köpte hem två par örhängen. Jag blev kär och dessa två med frakt kosta 64 kr^^ (ända från Thailand!!)




Yo! Jag sitter som vanligt och väntar på e...

Kategori: Tillie

img_3294 (MMS)

Yo! Jag sitter som vanligt och väntar på eductus. Nu är jag iofs typ 30 min för tidig. Men kändes onödigt att åka hem mellan jobbet och detta:)  så hur mår ni idag?  Jag mår rätt dåligt faktiskt, svårt att andas, ont i huvudet och det känns som feber, i hope not! Blev att jag åkte hem igår efter att ha legat i soffan i typ 5-6 timmar och kollat på tv och myst med Stefan och ätit godis. Tänkt stanna över natten oxå, men Stefan skulle träna innan jobbet vilket betyder att jag skulle behövt få upp typ kl 5.. Inte lockande så ja sussa hemma och fick sovit en timma längre;) idag blir det bara att ta det lugnt, hoppas att inte den här astman blir värre eller stannar. Helt slut efter att ha jobbat i knappt en timma:/ ha en bra dag så höres vi

God dag! Ligger hemma hos ma mään, han spe...

Kategori: Tillie

img_1912 (MMS)

God dag! Ligger hemma hos ma mään, han spelar arena och jag ligger i soffan och kollar på första säsongen av Rome(vet att de står andra men han råka sätta på fel åt mig först^^) jag e as mätt vi käka precis, kebabpizza <3 blev nog lite hårdare igår på 120 års festen än jag trodde, snurrade redigt i huvudet när jag vaknade i morse. Haha^^ jäjä nu ska jag kolla i några timmar så får vi se om jag åker hem ikväll eller inte:)

...

Kategori: Foton

Natti natt?

Kategori: Helgen

Efter något av en panikattack innan idag så har jag varit heelt slut.
Men jag fick köpt lite nödvändiga när mamma och jag va i Kungsbacka för att leta en present till "lill"kussen som blivit stor pojk, som en ny knopp till nattbordet, nya söta trosor och tejp och mjölk till ma löv och grönsaker, plus två bananer:O. Och onödiga grejer, två par fruktansvärt älskvärda örhängen!!


I have a thing for feathers:


And the claw:



Fick trosorna och knoppen och maten av mamma. Hon skämmer bort mig för mycket, ska få ett gym kort oxå. Älskade mammi


Nä nu ska jag nog hoppa i säng, jag hoppas på sällskap i natt, men vi får la se. Verkligen ingen aning vad han hittar på ikväll, eller jag tror jag kanske vet.

Sov gott Snyggingar!

You wanna be A loser like me

Kategori: YouTube


‘Cause I know one day you’ll be screamin’ my name
And I’ll just look away, that’s right



......

Kategori: Tillie

Having a bad day

Kategori: Tillie

Ända sen jag vakna i morse har jag längtat tills jag ska gå och lägga mig igen. Känner inte för att göra någonting alls, inte kolla på tv spela äta duscha sticka eller städa. Men jag kommer göra alla sakerna...
Vädret suger.
jag saknar min älskling,
har nada nödvändigt att göra,
har sökt ett extremt antal jobb
och känner inte för att göra något..

Har väl en riktigt skit dag helt enkelt.. Jag vägrar gå ut i detta vädret ja för att jag helt enkelt inte känner för det! Så nu sitter jag och hoppas på att de närmsta 5-6 timmarna ska åka förbi jävligt snabbt!
Ge oss sommar nu snälla! Så vi kan sitta ut och umgås hela kvällarna med en engångs grill och massa korv med bröd och frukter och annat gött!

Nä nu ska jag sluta gnälla för er. Alla har ju dåliga dagar, det måste man ju ha. Men orka ha det när det är skit väder ute oxå^^

Strömmen gick?!

Kategori: Tillie

OMG. Strömmen gick! Satan i helvete va rädd jag blevm stod där och plattade mitt hår och POFF så small det till lite här och var i lägenheten och blev kolsvart! Jävligt obehagligt när jag fortfarande är mörkrädd..
Typ när det är rikrigt blåsigt ute har jag en lampa antingen i köksfönstret eller i hallen som jag har har tänt (en liten som inte ger mycket ljus men till räckligt för att jag inte ska bli skraj varje gång det knakar i fönstrerna.. Haha Men säg inget till någon^^

Som tur va hade jag både ficklampa och en ny propp i skåpet bredvid där jag stod.

Men nu får jag skynda mig, ska ner på popquize med vännerna nu! Hoppas älsklingen mår bättre så han kan komma ner en sväng han oxå. Fast det tvivlar jag på när han mådde som han gjorde. Stackarn

Men nu ska jag ner och ha skoj med mina söta vänner!

Banana!

Kategori: YouTube

Den här låg jag och garva en bra stund åt i natt. Så kan det gå när man känner sig lite ensam. haha Fy fan va roligt!! Precis min humor^^


BANANAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Den blivande mössan blir att ta upp efters...

Kategori: Tillie

img_5510 (MMS)

Den blivande mössan blir att ta upp eftersom den blir för jädra stor.. Där fick jag för att jag satt uppe å sticka hela kvällen igår:P bättre ögna andra gången!

OM DITT LIV VAR EN FILM, VAD SKULLE SOUNDTRACKET VARA?

Kategori: Tillie


Såhär Går Det Till:
1. Öppna Dina Låtar (iTunes, Winamp, Media Player, iPod, etc.)
2. Sätt Den På Blanda
3. Tryck På Play
4. För Varje Fråga, Skriv Sången Som Spelas
5. För Varje Ny Fråga, Tryck På "Next" Knappen
6. Ljug Inte.

Öppningslåt: Empire State of Mind - Glee
Vaknar Upp: Hollywood - Michael Bublé
Första Dagen i Skolan: To The Sky - Owl City
Förälskar Sig: The Only Exception - Glee
Slagsmål: #1 (No.One) - April Divine
Gör Slut: You Give Me Something - James Morrison
Bal: Supermassive Black Hole - Muse
Livet: Dancing OnMy On - Robyn
Nervsammanbrott: All I Wanted - Paramore
Åker Bil: Sing - My Chemical Romance
Tillbakablick: Just The Way you Are - Bruno Mars
Bröllop: The Only Exception - Paramore
Födsel Av Barn: Från och med Du - Oskar Linnros
Avgörande Strid: Isn't It Obvious - Erik Hassle
Dödscen: Kim & Jessie - M83
Begravningssång: Don't Speak - No Doubt
Eftertexterna: Like we Used To - A Rocket To The Moon

I know it´s not perfect but it´s life. Life is messy sometimes

Kategori: Tillie

Inte mycket till sov morgon idag heller. Underbart att vakna kl 6, när man inte ens behöver gå upp, och vara pigg som en mört. I natt har jag legat en halv millimeter från ma män typ hela tiden, vaknade en gång och flyttade mig ut till kanten, vaknde senare och låg och höll om han.. Gosesjuk? haha Sen skämde jag bort han lite på morgonen och fixade frulle medans han duscha.  UNDERBART VÄDER IDAG MED!! :D

"Du är så yeah yeah WOW WOW!! "

Men nu ska jag fixa i ordning lite här hemma, ska ut till mammi och pappi och mummsa på Semlor det är ju Semeldagen idag och Kvinnodagen!

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Kategori: Foton





Jag hatar att göra sånt här för det finns fler jag önskar jag aldrig kommer släppa taget om, men ibland måste man ju lixom. Samma med dessa människor, om dom skulle välja att verkligen vilja släppa taget om mig så kan ju inte jag sitta och försöka klamra mig fast på dom. Ibland måste man släppa taget om dom man älskar mest. Det kan ta tid, lång tid. Men till slut släpper man taget man har i baksidan av jackan mellan fingrarna. Det kommer göra ont få kramp i fingrarna efter att ha hållt så hårt och länge, men man överlever så klart.

Men ja dessa två, hoppas jag innerligt att jag aldrig släpper taget om då dom har en sån fruktansvärt stor plats i mitt liv. Om jag någon gång kunde hitta ett ord som beskriver det så lovar jag att jag ska tala om det för er!;)

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

Kategori: Foton

Bättre sent än aldrig


måste skärpa mig lite, är aldrig med på bild längre! Har en kass period med bilder alltsåå...

World of Warcraft

Kategori: CRAVINGS

Idag när jag kom till jobbet, så var det några av gubbarna som var i en ivrig diskution om World of Warcraft. Jag som kom in mitt i har ingen aning om hur det började, men något om att någon av deras söner spelade och lade ner enligt dom alldeles för många timmar åt spelet varje dag. Så när jag kom in, så frågade dom mig direkt.
-Tillie har du hört talas om WoW?
-Mjo det har jag, hehe spelar det faktiskt.
-Jasså?
- Jao.
-Trodde inte tjejer spelade sånna grejer, det är ju så våldsamt.


Haha, ja vi fortsatte ett bra tag innan jag va tvungen att sätta i gång. Men det fick mig att tänka, när man hör någon prata om wow, jag tror aldrig jag hört någon tjej säga något om det förutom att deras kille spelar och att det förstör deras förhållande eller på något annat sätt gnälla på spelet att dom inte förstår det roliga.
Grejen är att jag för mindre än ett år sedan hade samma inställning, men började väl att inse att intressen är intressen, Alla älskar inte att spela gitarr, måla, shoppa, träna eller porrsurfa. Så när jag blev ihop med min kille viste jag ju långt innan att han spelade och jag hade fått testa på lite, men aldrig fattat grejen, så jag la ner min 5 levlade gnome mage inom en timma (jao det tog sin stund för mig att komma dit upp (om den ens blev så hög den tiden.)

Men av någon anledning så testade jag spela på samma gubbe igen.. Och mjo var det inte lite roligare denna gången? FAttade jag inte lite mer? så till slut kom jag la upp till lvl 50 kanske? Minns inte, men kom ganska högt, och då spelade jag ju bara när killen inte gjorde det, ibland kunde det bli lite krig när jag va jätte sugen och han oxå va. Så till slut en sen kall höst dag åkte han coh jag ner till hemma kväll. Köpte mitt egna WoW. (eller om jag köpte det själv.. Jag minns inte, men jag tror jag fick ett av han. (snuttigull^^)


Så iaf, hur många tjejer spelar aktivt WoW? (Jag känner zero!! Och känner bara kanske 4-5 st killar som spelar. Jag känner bara en tjej som faktiskt spelar något alls, tror det är CoD, förutom kanske någon Tv spel någon gång då och då. )

Så jag googlade, det är iaf 11,5 miljoner som spelar aktivt avslöjade Mike Morhaime i början av 2010, i slutat av 2010 kommer det vara runt 12,9 miljoner abonnenter...
En anna rolig grej jag läste var; Den tredje expansionen till World of Warcraft, World of Warcraft: Cataclysm, såldes i 3,3 miljoner exemplar under första dagen på marknaden och 4,7 miljoner exemplar under första månaden. Det är nya försäljningsrekord för ett PC-spel under både en enskild dag och en enskild månad

Men till frågan.. Jag kan inte hitta några siffror på hur många tjejer som spelar WoW. Bara att dom vet att det är ett väldigt lågt antal i gemförelse med killar. Så tills jag hittar en riktigt siffra,

for the Alliance!

Stig solen Stig!

Kategori: Tillie

Goder morgon.

Nu håller solen på att komma utt på riktigt, så Nu kan jag dra till jobbet. Så bye! :D

Våfflor hos mormor

Kategori: Tillie

Nu ska vi iväg och få våfflor hos mormor. Va så länge sen jag var där och hälsade på att jag skäms. Men nu ska vi dit och hälsa på. Ikväll skulle vi till Danny och Carro fick jag höra i morse. Verkar som om det ska bli värsta goda maten oxå. :D
För att låta vuxen, men får fan bjuda hit dom snart å bjuda på lite käk!

Men måste rusa, ha en underbar dag i solen!:

Hur kan du var så pigg?

Kategori: Tillie

God dag!

Jag hade sjuuuukt svårt att sov i natt. Skojar inte om jag sovit typ 2-3 timmar max i natt och då somnade jag halv 11 igår kväll senast. Eller jag va på väg att somna då, sen stängde Stefan av tv och somnade på två jävla röda sekunder som vanligt och då kunde jag helt plötsligt inte somna om..... Inte för att han stör mig alls, han e knäppt tyst när han sover till skillnad från andra... haha
Men jag somnade till 5 minuter och drömde sjuke drömmen, och den va verkligen så jag va tvungen att fråga han i morse om den.
Börja med att han väckte mig för att vi skulle sova i soffan, för han kunde inte sova i sängen... (så varför måste jag knö med han i soffan då??)
Sen hade han svårt att sova för han mådde dåligt, typ kunde inte andas med näsan och mådde illa.. Så han skulle åka hem för han trodde han va sjuk och ville inte smitta mig typ. Sen sprang han till toan å spydde som fan
.
Då vaknade jag på riktigt av att något lät jävligt läskigt ute i trapphuset..

Sen låg jag å va skraj ett bra tag innan jag lyckades somna 5 minuter till. kl 5 gav jag upp och fråga om han va vaken. Sen höl jag på att hålla han vaken tills han va tvungen att gå upp.. Så när han väl gick upp låg jag i sängen och sjöng och gjorde massa ljud, "Hur kan du vara så pigg?" (jag as glad och pigg) "Jag vet inte, jag har ändå bara sovit i några timmar och legat vaken typ heeeeeela natten!! :D:D:D:D:D:D:D" Haha Som natt och dag, han e ingen morgon människa, medans jag kan vara hur pigg som helst efter 3 timmars sömn och utan problem gå upp. Har la inte visat den sidan allt för mycket, det är så mysigt å ligga å gosa på morgonen.


Lady Gaga!!

Kategori: YouTube

Hur i heeeela fridens namn kan någon ha påståt att hon va en kille?! VART SER HON UT SOM EN KILLE NÅGONSTANNS?
Helt sjukt va snygg hon är i den senaste videon!

Om ni av någon dum anledning har missat hennes senaste låt och video ger jag den till er här!

Stackars dammiga dator..

Kategori: Tillie

Jag sitter här vid datorn.. Började att damma av här inne och dammsuga igen, för min lägenhet är en rikrigt dammig en, jag städade i måndags sist och ja, det syns fan inte längre.. Så när jag gick run och fixade lite så dör min dator igen.. Den blir så sjukt överhettad, för att den suger in så jäkla mö damm. Jag tror att det är de, så jag öppnade upp den.. Och ja dammig va la bara förnamnet! blev allergisk bara att titta på den. :O


Så nu väntar jag och min dator på att Stefan ska komma hem så han kan hjälpa mig blåsa ur den eller vad man nu kna göra. För jag tänker inte lämna in den över en vecka för att få den utblåst.. NEVER! Inte rikrigt rätt tid att vara utan dator.

Jäjä Nu ska jag försöka få tiden att gå lite så ska städa på andra ställen och hoppas den klarar sig lite bättre nu när jag öppna ena sidan. ^^

........

Kategori: YouTube

Nähä... så klart inte. När det gått så bra hela dan så skiter de sig.. Jävla fan oxå!

Nu ska jag strax åka iväg till Malin å ha myskväll..


Only one who feels this way

Rosett

Kategori: Tillie

Ligger i soffan och kollar på myspys filmen. Och ja jag har fortfarande samma tröja på mig. ^^ Ska ta av mig den när ajg drar till maglin för å byta till mig gose tjocktröja som inte e lika go som denna men kan la inte bo hans kläder hela livet ut^^haha 4 dagar i rad får la fan räcka!



Jaja nui ska jag kolla klart på min  nya favo film. Förbereder mig för att

WE ARE ALL BORN SUPERSTARS

Kategori: YouTube

För er som har missat den här killen.. Han spelade in denna video SAMMA dag låten kom ut. Jag gillar låten rikrigt mycket när Gaga sjunger den, men måste säga att jag älskar den när Ullrik sjunger den!



Kolla in Ullrik Munther här
Hoppas han håller efter tonåren oxå

Den där stunden.. Minns du?

Kategori: Tillie

Den där extremt sena natten, eller ska man kalla det tidiga morgonen? Vi hade varit ute och festat och det va igentligen lite för kallt för att sitta ute och snacka skit till klockan 7 på morgonen. Men vi gjorde det ofta då precis innan. Då jag helt plötsligen började göra mig till och vara nervös när skulle träffas. Efter den gången var det svårt att säga nej. Ändå lyckades jag på något sätt i några veckor till.  haha

Sen väntade en sommar av underbara stunder och allt va så där perfekt som man bara kan drömma om. Och det har inte slutat än. Vet inte rikrigt jag tror det är något fel på mig, för den senaste veckan har lixom bara längtat tills vi ses igen, Heelt stört, jag har aldrig suttit och längtat såå här mycket tills han ska komma hem hit igen. Direkt när han åker undrar jag när han ska komma igen. Ändå lyckas jag att får massor gjort. Haha





Nu längtar jag bara mer! Jag längtar till sommaren så vi kan åka och köpa våra favorit drickor och sätta oss i solen någonstanns och njuta av sommaren! SOMMAR NUUU!!!!


28e bilden: En tokig bild.

Kategori: Tillie


Himla tokig^^

Morgon stund har guld i mun.

Kategori: Tillie

Sitter här i Stefans goa tröja och kollar på nyheterna och spelar lite. Hade tänkt ta värsta sovmorgonen, men har svårt att somna om efter att jag vaknat och varit vaken en stund och nu känns det bara dumt att lägga sig igen^^ Så idag tänkte jag att jag ska städa och senare ska jag tvätta.

Jaa men tills det händer något intressant att skriva om så får ni ha det så bra;D