thetillie

September - Resuscitate Me

Kategori: YouTube


Okej låten är 100000 gånger bättre utan videon så lyssna bara och.. DANSA!
Dansade hela kvällen i går, hela morgonen och på jobbet till denna.. och kanske två låtar till^^


Nu ska jag ner på stan med Stefan som äntligen börjar bli frisk igen. Och han ska köpa finbyxor å sånt där.
Killar i kostym när den sitter bra är så jävla sexigt.. Så jag e bara glad^^ Ska se om jag kanske hittar en klänning att ha på mig på Fredag.;)

Julklappen

Kategori: Tillie

Julaftons morgon, myspys två sekunder sen kan jag inte hålla mig utan vill öppna min julklapp. Stefan får sina, jag öpnnar och öppnar coh öppnar.. och ÖPPNAR! I paketet låg en ask, i asken ett tygkuvert i kuvert silkespapper, i silkpappret låg det ett halsband.. Och jag är mer kär. För det första, ett smycke från någon jag älskar, för det andra, Jag älskar halsbandet! Jag har haft på mig det sen dess. Förutom i duschen och när jag sover, men då ligger det brevid på pallen.
Jag tror aldrig jag har fått ett smycke från någon annan som är helt och hållet Tillie! Om jag inte själv pekat ut de.
Jag har bara berättat hur mycket jag gillar smyckena i affären. Men trodde aldrig jag skulle får något därifrån, inte än på några år isf. För det är dyrt och jag går in där för å drömma mig bort till min framtid med dessa smycken. Och nu har jag kommit till början av den framtiden. Underbart! <3










Klockan är från Lotta Djossou Paris
Halsbandet är långt och det är en klocka. På baksidan ser man hur klockan funkar.

Dag 8 – Ett ögonblick.

Kategori: Tillie

Detta va svårt.. Jag har funderat länge på vilket ögonblicka jag ska nämna. Första pussen från Bunny, när jag fick min moppe, Körkort, kvällen i backen. Första soluppgången på brunsberg, när jag fick lägenheten? Men kanske är det ett ögonblick som är starkast eller är det ett ögonblick som jag älskar att minas?


Ett kort och svagt minne, men ändå starkt och välbevarat. Det ligger mig nog närmast mitt hjärta. Jag minns inte ens hur gamal jag var och jag slår vad om att min mamma kan berätta det bättre, borde be henne göra de för mig någon gång faktiskt. Jaja, nu e det jag som ska berätta å skriva så de får vänta.



Ögonblick, Första gången jag träffade Zita. Ni vet farmos och farfars Strävhåriga tax. Min underbara Zita. Jag mins inte ens vilken tid på året det va. Eller vad som riktigt hände, jag vet bara att vi lekte i timmar och att jag viste direkt att den där galna hunden skulle bli bland de bästa "personerna" i mitt liv.
Så varje gång jag hälsade på, så skälde hon, vi lekte å va ute å gick långa promenader, JAg vet inte hur många gånger jag förste få med henne hem, farmor tyckte att de va helt okej om jag tog med henne över några dagar. Men Det funkade aldrig, Tjofsen va livrädd för hundar på den tiden, mamma allergisk och pappa har aldrig varit intresserad av en hund i hans hus:P
Senare har jag fått reda på av farmor och pappa, när pappa åkte dit utan mig, så skälde hon aldrig när dörren ringde. Hon skälde väldigt sällan när det ringde på dörren alls. Vilket jag inte kan säga är sant eller inte eftersom hon alltid skälde när jag ringde på eller var med:P haha

När Zita till slut blev för gamal och sjuk, och dom fick låta henne somna in, så var jag inte hos farmor å farfar på flera månader. Och jag vet att jag till och med hörde henne skälla när jag väl åkte dit, jag hörde det i huvudet eftersom det va precis så hon hade gjort i flera år. Jag såg henne komma ut från dörren och slira ner från trappan på rygg för att hon hade för brottom att hälsa på mig. Knasiga hund. Farmor sa alltid att hon va hälften tax hälften alligator-

Det får bli mitt ögonblick. och lite historia om det.

...

Kategori: Tillie

Paramore, mitt nya kent?

Kategori: Tillie


Har ni något band ni aldrig tröttnar på? Parmore är mitt. Hoppas jag kommer se dom live igen.

"Haven't you anything to say?"

Kategori: Tillie

Längtar till ikväll.. Länge sen jag längtade till en kväll med så mycket alkohol. Bara Malin kommer fattas ikväll.
Kanske bäst å börja tänka om, börja tänka som innan, bara på mig själv igen. Lite mer ego. Lite mer gymnasietiden.




Nu ska jag slänga mig i badet som rann över så jag har en pool i mitt badrum.. Jippi. Sen får jag sticka å köpa en blomma till Farmor innan jag ska dit å äta. Efter det blir det fest ikväll.

Vi höres

I'll try to make it spin.. It fell, i'll try again.

Kategori: Tillie

Tildes Julstuga

Kategori: Tillie

Ni kollar väl på min julstuga på 4an? ;D hehe

Blev lite chockad när jag såg att jag skulle vara med i Tv på självaste julafton.. Nä det är inte jag Tilde, utan De Paula Tilde som har programet. ^^

"Fear not," said the Angel,

Kategori: YouTube

Ni får även denna lilla jullåt , som jag själv har blivit smått förälskad i. satt å sjung högt i bilen på väg hit, och nu några gånger för mamma å pappa tills mamma fick panik och sa att jag skulle byta låt, då blev de låten innan^^

Julafton!

Kategori: Tillie

God jul allihopa!

Sitter hos mamma å pappa å har precis ätit klart min frukost, den efterlängtade dopp i grytan! Fy satan va gott!! :D
Nu kollar vi på tv å väntar på att maten ska bli klart så bär det av till morfar.

När jag vakna i mosre hade jag stefan precis bredvid mig, som sa god jul när han märkte att jag va vaken. (för jag svor åt grannen som så klart diskade.haha) Kunde intr hålla mig länge utan blev att öppa julklapparna fort fort, jag fick ett halsband med en klocka.  Jag blev mer kär^^ Faktiskt inte många som lyckas köpa smycken till mig som jag seriöst gillar. <3 Sen låt vi och gosade framför tv och bara slappa en stund.

Ja nu ska vi fixa de sista sen blir de att dra till Morfar.


Julklapparna lockar under granen och inte bara tomten är vaken;)



God jul allihopa!

Dan före Dopparedan!

Kategori: Tillie

Det är dan före dopparedan idag!!! Ahh fan va jag längtar till i morgon! inte för julklapparna eller för alla julmat.. Nej jag har längtat i ett hela jävla år på DOPP I GRYTAN! OH MY GOOD!!! jaja.. mindre matorgasmer och mer vad ska jag göra idag..:P

Nu ska vi sticka iväg till Stefans pappa å käka lite, typ fira lite jul om jag fattade det rätt. Alla hans syskon och så. Sen ska jag hem å bädda sängen å slänga soperna och speeeela!! Blev lvl 81 precis! ^^ Sen ikväll ska vi dra hem till min familj och kolla på när pappa gör julskinka. Jag vet värsta tråkigt tänker ni, och kanske Stefan oxå. Men JAG måste vara där när den görs lixom.  Så jag vet att jag får dopp i morgon.;)

Sen ska vi ligga å kolla på julfilmer å tv resten av kvällen, Och i morgon är det Julafton! :D Börjar med att byta julklappar å sen åker jag hem till mamma å pappa igen å firar jul som vanligt, Stefan åker till sig å firar sin jul. Jag tycker det är lite trist att vara ifrån varandra på just julafton. Men vi har många jular framför oss att fira tillsammans.


köpte tomten på Liseberg i år;)

Dag 7 – Min bästa vän.

Kategori: Tillie

För 5 månader sen och typ 3 veckor å 5 dagar sen skulle jag utan tvekan sagt Stefan! Men han är det faktiskt.
Men ni vet så mycket om han så de e inte kul å skriva så jag skriver om min andra bästa vän, Malin! Fy satan vad jag saknar henne! och hon har bara varit iväg sen i söndags^^

Malin träffade jag i gymnasiet, Vi gick i samma klass, en vi började inte umgår fören i 2an. Sen dess har vi hållt ihop som salt å peppar. Piff å Puff vet jag någon kallade oss en gång. haha. Vi har gjort en del saker ihop. Vi har gjort så mycket ihop. Nu har vi börjat lugna ner oss lite. Sista året i skolan och året efter va nog våra guld år. Vi delade allt från cigg till pussar, glädje och sorg. Vi har bråkat, men vilken riktigt bra relation har det helt perfekt?
Malin är den andra personen jag kan dela allt med å göra mer eller mindre allt med.
Malin är min andra Stefan om man säger så. Stefan till och med sa att han inte skulle bli jätte arg om jag råkade hoppa i säng med henne på fyllan ( mycket skämt där då) "För det är ju ändå Malin.."^^ haha Jag är sååå glad för hennes skull. Hon ska få en liten plutt i maj. Och jag kommer hänga hemma hos dom typ varje dag.


Malin jag älskar!

Dag 6 – Min dag.

Kategori: Tillie

Usch vilken konstig dag jag hade igår.. Börja med att bli osams med Stefan.  Sen iväg till Eductus som jag inte alls tyckte gav något alls igår. blev bara irriterad och frustrerad hjälpte nog inte att vi va lite osams oxå. Men det löste sig och han offra sig och hängde med ner till stan i den isande kylan som va igår. Köpte julklapp till Tjofs å bestämde vad famor å mormor skulle få. Vi fikade och va på systemet en sväng. Åkte hem å spelade lite, kollade på Tv och fixade å dona lite. Käkade mat å åkte snabbt ut till mamma å pappa för å hämta julklapps fixet till gamlingarna. Hem lika snabbt igen för å tvätta hela kvällen.

Blev förbannat när jag spelade wow.. blev gankad av två idoter.. Satan va sur jag blev, kom ingen stanns för dom stod å vänta på mig heeeela tiden!!!! Så la ner å kollade på Sex and the City resten av kvällen, hade svårt att somna först mycke konstiga tankar i huvudet, Men jag tror alla får dom funderingarna när man e ihop med någon eller??

Ja det va nog allt dom hände igår. hehe^^

can we...?

Kategori: Tillie

Omg jag måste få ett jobb innan jag seriös...

Kategori: Tillie

img_0286 (MMS)

Omg jag måste få ett jobb innan jag seriöst hänger mig här på stället jag går på nu.. Hade man sluppit dessa jäkla grupparbeten hade detta gett en del tror jag.. Aja en halv timma kvar sen ska jag ner å försöka köpa den sista julklappen/julklapparna.. Sen hem p dammsuga under granen. Den har barrat lite^^ och mjo jag har "i just hade sex" låten på hjärnan. Hörs senare ska skriva nästa "lär känna mig på 30 dagar" ;)

"I just had sex.... "

Kategori: YouTube

Varför Varför VARFÖR sätter sig sånna här låtar sig i mitt huvud? Lovar att jag på onsdag näst jag jobbar kommer gå runt å nynna på den.. Killarna kommer la komma med en miljard dåliga skämt nu. haha


Men dom e rätt bra och roliga^^ haha

Dag 5 – Vad är kärlek.

Kategori: Tillie

Kärlek är när du trivs i någons närvaro så mycket att du kan vara dig själv. Du kan vara hur sjuk som helt men personen ändå kommer och ser till att du får i dig mat, ser till att du har en tidning att kolla i och fixar film. Kärlek är när man kan säga konstiga saker eller göra knäppa grejer och man skrattar tillsammans. Man gör det lilla extra, som fixar en frukost eller en middag som man vet någon tycker väldigt mycket om. Man kanske bryr sig lite för mycket. Man kanske offrar sig lite för ofta å gör saker man inte tycker överdrivet mycket om att göra, men vet att personen bli glar/gillar att göra de.

Sen är jag nog inte ensam om att känna kärlek tll saker och ting. Jag känner kärlek till jeans shorts och Converse skor. Även Örhängen och snygga armband, nagellack och sommaren. Ibland älskar jag min säng så mycket att det gör ont i hela kroppen och hjärtat att gå upp ur den och lämna den själv hela dan när man ska iväg.
Kärlek till mina vänner, familj och pojkvän. Jag känner kärlek till julen och skid- och solsemseter.





Även denna blev lite sen sorry.. men sånt e livet;)

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Kategori: Tillie

Haha inte för att jag förstår att ni kommer lära känna mig bättre för å få reda på vad jag käka en sönda^^
Men så klart jag kommer tala om det för er.

Jag bröjade morgonen en godis "sockerbit" Och sen gjorde jag frukost till oss som självklart käkades i sängn. Sen blev det Nobless som typ efterrätt. haha clementin. Vi blev bjudna till mamma å pappa så det blev potatismos å biffar .
Nu på kvällen käka jag lite mer godis å en clementin till.. Fy fan va hemsk å skriva vad man äter. känns som om de e mycket men de e inte så mycket eller? haha
Till detta drack jag vatten, Coca cola och Julmust. Ja de va nog allt^^


Dag 3 – Mina föräldrar

Kategori: Tillie

Mamma å pappa.

Mamma född i den fina staden Göteborg, Har två bröder, Johnny storebror å Mikael lillebror. Morfar byggde en sommar stuga nere i Bua, Sanddam.  Sommar studan blev senare hus. Mamma gick i samma skola som jag har gått hela grundskolan i. Vi har till och med haft en lärare till sammans, å då e mamma typ 30 år äldre än mig^^ haha

Pappa föddes i Norrland, mins aldrig vad byn hette.. Han har en stora syster Mona. Han flyttade ner hit när han va 16-17 å har jobbat sen dess. Farmor å farfar flyttade efter Mona hade oxå flyttat ner från de kalla.
Ja jag vet inte riktigt mer vad jag ska berätta om pappa, han är inget större fan av hundar vilket jag är:P Han älskar att han fick två döttrar och viste redan från början när Frida låg i magen att hon va en Frida. Han tycker att jag va den sötaste nyfödda ungen han har sett, till och med sötare än Frida;) hehe

Dom träffades iaf på en skidresa för lääääänge sen, Ja det är la de jag kan berätta om dom^^ hehe



Sorry att denna blev lite sen^^, hade mycket att göra igår. Ska skriva den andra senare ikväll. ;)


Dag 2 – Min första kärlek.

Kategori: Helgen

Så första kärleken..Asså det beror på vad man menar^^ Det första jag var kär i (varade en dag eller så) enligt min mamma va en liten kille som heter Jon ( nu kallas han för blixten). Han va en mörkhyad liten kille med super krulligt hår och en stor pussmun. Och det va pussmunnen jag föll för.^^
Sen kom min första riktigt kärlek enligt mig själv. Min älskade Zita. Henne har jag ju skrivit om innan. Min söta tax. Hon är nog min första kärlek. Aldrig har jag älskat någon som jag älskade henne. Men antar att det inte är den typen av kärlek som det är menat att sktiva om..

Så ja, jag har varit kär några gånger.. men aldrig på riktigt riktigt lixom. Vi hade väl killen som jag va kär i hela grundskolan, men det händer ju aldrig^^
Sen hade vi killen som inte alls va bra för mig enligt mina föräldrar och jag va inte bra för han enligt hans, men vi tyckte vi va perfa. Vilken min då varande kompis inte alls tyckte utan bjöd hem han å hångla upp han. Lika bra de. haha. Nä men vi hade riktigt skoj ihop.
Sen hade vi idioten som va något år äldre och bara lekte med mig och fick mig att tappa tron på kärlek i några år.
Vi har även den där killen som hade 4 tjejer samtidigt och ingen viste om de, det roliga är att tre av oss va kompisar;) haha
Sen träffa jag Stefan. Får jag säga att han är min första kärlek? :D humm det är ju faktiskt jag som betsämmer här så ja, Stefan är min första riktigta kärlek. Men ni känner la han nästan bättre än mig här så behöver inte skriva något mer om han^^



I morgon ska jag skriva om mina päron. hehe undra vad man ska skriva då, några frågor?^^

Dag 1 – Presentera mig själv.

Kategori: Tillie

Dom flesta känner mig nog redan, Men för er som inte gör det kommer kanske ha lite mer info om mig efter detta? För er andra ni kanske lär er något nytt. ;)

Så. Mitt namn är Tilde, 22 år  och är bosatt i Varberg. Mina första 21 år och 9 månader bodde jag i Veddige till sammans med min mamma å pappa och syster som är tre år äldre och heter Frida, men som jag kallar Tjofs, ingen aning varför men hon har alltid svarat på det. (Så nu vet ni vem det är när jag skriver Tjofs^^)
Jag föddes på midsommarafton 1988 Hade kolsvart hår och svarta ögon, Så hela släkten trodde jag skulle få bruna men slutade med gråa ist. Min uppväxt va riktigt bra och rolig, min mamma hade alltid en rolig grej i bakfickan och hittade på miljoner roliga saker med oss så fort hon slutade jobbet. Min pappa jobbade en del men hade alltid dit över att spela mina favorit spel, "vem blir prinsessa?" och "barbies bal" (eller något sånt hette de, mamma hade fått det när hon va liten) Både mamma å pappa va lite av mina idoler. Frida va min stora förebild, och är fortfarande. Jag såg alltid upp till henne, När hon börja skolan va jag där bredvid och kollade på när hon gjorde läxor och avundades. Jag va jämt med henne å hennes kompisar.^^
Skolan gick la som de flestas, Hade dock några klasskompisar jag kunde bytat ut och gömna någonstans under en snö hög. Men så är det väl för dom flesta. Det blev bättre när jag kom ifrån veddige och kunde glömma idioterna där ifrån. Nu tycker jag mest synd om dom för att dom är så fast snöade där ute, Men sen, Det är vad dom ville, jag ville bara där ifrån!  Så i gymnasiet träffade jag min bästa kompis Malin. Hade ett helt gäng med underbara människor runt mig.

Jag bor som sagt i Varberg i min första egna lägenhet. Jag är omringad av underbara människor. Det bästa jag vet är att spendera kvällarna med min kille eller sitta å skratta åt gamla minnen med någon av mina favorti människor, eller bara sitta hemma själv med myskläder å spela WoW, (vilket jag vägrade att ens testa spela tills för typ ett år sen) och kolla på någon Serie som jag följer. Jag är som besatt av Glee, Gossip Girls, Cougar Town och Sex and the City.
humm jag avskyr spindlar.
Älskar skräckfilmer, men blir extremt nojig efteråt och får för mig att det läskiga är i min lägenhet
^^ Innan jag flyttade hemmifrån va jag extremt mörkrädd, men det ordnade till sig rätt bra när jag flyttade. Jag köper Cosmopolitan varje månad och ska snart ner å köpa det nya numret. Jag är rätt teknisk lagt, är inte super tjej tjejig när det gäller just att fixa saker, så när jag väl säger att jag inte kan e det för att jag är lat, eller för att jag vill att någon kille ska behöva känna sig lite behövd oxå;)
Jag älskar inredning fasten min egna suger, men pengar fattas, och när dom kommer kommer det blir skoj! Jag äger örhängen så det ligger i alla möjliga skålar och hörnen. Jag tycker det är extremt fint med snö och gillar vintern fast jag älskar kanske sommaren snäppet mer.
JAg lyssnar på det mesta i musik väg men RnB är lite mer varmt om hjärtat. Jag har aldrig riktigt bytat stil rakt igenom för jag skulle aldrig kunna bestämma mig för bara en. Jag tycker jeans och vitt linne är sjukt sexigt samtidigt som jag bara älskar "kontorstilen" med lite twist och "rockstilen".

Nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska säga^^ Några frågor? ^^
Bilden är från en kväll som jag aldrig kommer ångra! Träffade dom underbaraste människorna <3

Lär känna mig bättre?

Kategori: Tillie

hittade en lite halv kul grej tror jag. Börjar men får se hur långt jag kommer;)

Lär känna mig på 30 dagar.


Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

I was thinkin about him, thinkin about me. Thinkin about us, what we gonna be?

Kategori: Tillie

Igår träffade jag Sanna på stan, vilket va oerhört kul. Det va länge sen jag satt å fikade å tjöta skit med henne, det är så mycket lättare att snacka om vissa saker med henne än med andra. Vet inte om det har med Kusingrejen och att vi har känt varandra sen hon föddes ca 7 månader efter mig eller vad det är. Men det är skönt att lätt hjärtat lite.
Hon hängde även med hem en stund medans jag städade och duschade lite snabbt. När hon åkte mötte Stefan henne i dörren.

Vi hade en go slapp kväll framför TV med mat jag hade gjort heeeelt själv. ^^
Ja en bra mysig kväll helt enkelt. Vaknade på bra humör dock ont i ryggen som satan som började igår, vet inte riktigt vad som hände men har ont från skuldran och en bit ner så sitter jag eller ligger får jag göra det på ett konstigt sätt.. men det går över^^
Skulle dock stannat kvar i sängen och fortsatt försöka somna om.. Ibland är man dum å går upp för å kolla vad som händer..  Nu e jag på lite halv dåligt humör å känner inte för något.. HATAR verkligen när det blir så. vaknar på bra mysigt morgon humör å sen önskar man att man sov tyngre å inte vakna av den där jävla ring klockan..

Så nu slits jag mellan å vilja ligga i soffan å kolla på SatC och spela WoW.

I morgon ska jag jobba för första gången på över ett år!!! :D Fick ett jobb igår, Bara några timmar i veckan, men Va fan, bättre än det jag har nu;)  Nä får nog bli lite spel, tänkte komma upp till LvL 80 helst ikväll, men troligen på lördag:P

Sovmorgon!<3

Kategori: Tillie

Haha precis som om det är ovanligt just nu:P

Jag vaknade faktiskt 20 i 6 då det är omöjligt att ens försöka sova när den där jäkla klockan ringer. Aja så hemskt va de inte iaf, jag kunde ju ligga kvar i sängen i det varma sen när Stefan gick. Nu är det dock min tur att gå ut i kylan. Ska på en typ av föreläsning. Ska bli rätt intressant och förhoppningsvist nyttig oxå:)

Vi hörs senare, Fast idag ska jag bara tvätt å spela hade jag tänkt, Kanske lite mer sex and the city. Har saknat de så mycke så har börjar kolla igen, även fast man har kollat på alla avsnitten och filmerna så kan man lätt kolla om igen^^ Till och med Stefan kollar med mig ibland;) inte för att han älskar SatC utan mig;D haha

Ha en fin dag! bara 10 dagar kvar till jul!!!!!! <3

Dear Santa Claus!

Kategori: Helgen

Jag har hittat min kärlek. Och jag kommer inte bli hel innan jag fått min kärlek...
Så nu ber jag dig Tomten, Jag önskar mig av hela min jultro att jag får ett paket under min gran på julafton.

Ett Xbox360 med spelet Fabel III till.

Det eller en liten Mopps vid namn Frank!

Hälsningar Tillie på Brunsberg, Varberg ;)

It’s time we hung some tinsel on that evergreen bough

Kategori: YouTube

Tjabba tjena. kom typ precis hem igen efter att ha varit en oväntad sväng i mitt kära Göteborg! Pappa behövde lite hjälp å hämta en sak till nån bil så jag stälde upp och fick betalt i form av en vit jacka med Rosa text på från Mekonomen, så nu kommer alla tro att jag jobbar där, kanske ska börja hänga där om dagarna, med mina fina vita jacka^^ Ja Frida hade oxå fått en. Ja iaf eftersom pappas bil inte har någon direkt radio så tog jag med mig hörlurarna och flyde mobilen med julmusik. Så Just den här låten satt jag å sjung högt å vackert till^^ haha

I just can't get enough And if you move real slow I let it go

Kategori: Tillie

Igår hade jag en riktigt trevlig dag faktiskt, Efter en låååååååååååång natt så trodde jag dagen skulle bli skit. Men börja med att sitta på Aductus i två timmar å lyssna. Sen åkte jag hem å la mig under täcket i soffan å försökte somna om, gick så där. Sen vid två ringde de på dörren. Och killen jag älskar mest stod där med blommor. AWWWWW! Mest glad blev jag för att vi bara myste till 4 då jag fick springa iväg för å träffa Malin på stan, tanken va att vi skulle fixa julklappar. Det är helt omöjligt att köpa till någon! hittar inget! :O
Sen drog jag till Stefan sen stund igen innan vi skulle möta upp Malin Linus Chirra och Kenny på Harrys för Popquiz kväll;) Stefan Linus å jag van en stor stark. haha

Finns inget bättre än att somna till hjärtslagen som till hör någon man tycker om. Ännu bättre är det nästan att vakna till att samma person håller om en.. Sen att en jäkla väcka klocka ska kasta tilla en till verkligenheten de suger en del:P Men sen, jag kunde ligga kvar å gotta mig, fast de inte alls intressant när värmen försvann och käka frukost å skulle till sin praktik.. Kanske kan övertala han att sova här i natt med ^^

Usch jag ska tvätta idag. Och jag har bara en tvätt kasse kvar. Den andra gick sönder förra veckan^^
Haha. Så får se till å köpa en ny, måste springa ner å köpa tvättmedel oxå. för den e slut^^

Men nu ska jag se på tv eller film, sen ska jag fasen spela resten av dan, okej jag ska städa lite oxå.
Med det är bara torka av lite bänkar å damsuga så det tar ju ingen stund:P






Ha en bra daaaaaaaaaaaaaaaaaag!

du är 457 i kö och det kommer dröja 65 minuter till!!!! WTF!

Kategori: Tillie

Okej, jag hade la anat att det skulle bli ganska stort... men SERIÖST! varför är alla där jag spelar? Så för att få tiden att gå.. Lekte jag lite med kameran. haha



Fick köpt spelet av Stefan som suger lite just nu för att han seriöst dissa mig för spelet helt å hållet innan...  (inte helt seriös)

Och nu ska jag nog kolla på The Cove Har hört bra om den

B.L.O.S.S.A B.L.O.S.S.A, GLÖGGEN HETER BLOSSA!!!!

Kategori: YouTube

Nu såg jag den bästa julreklamen EVER! okej coca cola brukar ha en fin å bra, men Blossa är alltid min favorit. Jag höjer alltid till högsta volym å sjunger med när jag hör den första gången^^



Vilken är eran favorit julreklam?

Katy Perry - Firework

Kategori: YouTube

förra snön

Kategori: Tillie

När jag stod å lagade mat så kollade jag ut genom fönstret och mindes plötsligen en kväll förra vintern. Bara någon vecka efter jag hade varit och kollat på min lägenhet för första gången. Det snöade inte riktigt lika mycket som det gör nu. Jag va ute å gick min bästa vän efter att antagligen sett en film eller spelat Wii. Så gick vi ut med hans hund, och vi gick ner hit, på vägen utanför, för jag ville visa exakt vart jag skulle bo så han skulle hitta hit utan problem. Minns inte alls vi sa eller riktigt jag kände då. Jag vet bara att jag tänkte att detta året skulle bli helt olik dom andra åren, just för det förändras så mycket när man flyttar hemifrån. Och att jag trivdes väldigt bra i sällskapet av en svart knäpp vovve och en av dom bästa människorna.

Det är så roligt att tänka tillbaks bara 6-7 månader. Inte alls konstigt att folk trodde å snackade faktiskt. Hur många skulle inte vilja komma fram till mig å säga "vad va det jag sa?". haha Tack för Pier Pressure, snacket på hotellrummet mitt i natten med Malin, midsommar och alkohol. Annars hade vi la aldrig kommit hit? haha
Bland dom bästa sakena jag har gjort är att bli kär i min bästa vän och vågat visa och satsa på de.




I love you Bunny

Jul på Liseberg!

Kategori: Helgen

Asså ni måste bara få se sen snyggaste vasen jag seriöst har sätt! Ångrar så att jag inte köpte den... =/



Men nu ska jag fixa fixa bort morgonen och göra dag här. Kommer vara upptagen hela dagen, Då vi ska iväg till Stefans gamla boxningsklubb som firar 75 år. Och sen ska vi hem till Sanna å mysa ikväll!

Så ni får mer bilder från Liseberg senare ikväll eller i morgon:)

3 December 2010

Kategori: Tillie

Tja!

Jag har helt glömt å visa en rolig grej som hände förra helgen när jag fick ett ryck å städa köket.^^ Så när jag höll på där å fixa och ska torka av hyllan som är längst upp över spisen. (har inte haft något där och tydligen glömt att torka av där sen jag flytta in haha.) Så jag hoppa upp på en stol. Och då ser jag en ensamm ledsen pepparkaka! :O haha. Den har legat där upp ensam å övergiven i nästan ett år! Så ja jag hälde upp ett glas mjölk å käka upp den..

haha neeej de gjorde jag inte^^ jag slängde den i soperna efter att jag skratta lite och tog kort på den^^



Nu ska vi snart åka till Liseberg å mysa! :D

Tell me what you want to hear

Kategori: Tillie

Är ni oxå sånna som försöker att säga det andra vill höra? Hålla in de som du egentligen känner? Jag har allltid haft en stark åsik, om jag har en i ämnet som diskuteras och har inte direkt svårt att stå för den eller säga den, vilket självklart är både posetivt och negativt. När det känner till hur jag känner dock har jag svårare att berätta å stå för de av någon konstig anledning. Har på något sätt växt upp med att du inte ska visa dig sårad eller svag. Det tror jag som flesta har gjort, för samhället har gjort det så. Visade du sig svag och sårad i små skolan när dom "tuffa" barnen valde mobbings offer så blev du vald. Så har det alltid varit. Så när man va liten å syrran å jag fick våra bråk ibland så va de lite samma sak, va du den som blev arg och skrek så blev det ditt fel att bråket hade börjat, vare sig de va så eller inte. Och syrran va ju både äldre och lite bättre på att hålla sig, sen lyckades jag ibland oxå, men syrran va helt enkelt bättre. (Till och med det va sak som gjorde att jag såg upp till henne.)
Därför har la jag lärt mig att hålla det inne tills man bli själv. Men oftast skjuter jag det ifrån mig och låter det vara tills jag känner att jag orkar tänka på de igen. Tyvärr finns det la en del små problem som samlas då, så då blir det så stort när bägaren lixom blir överfull.. Och då kommer ju allt man samlat på sig.

Jävla skit dag är det här iaf. Fy fan vad jag hatar den. Jag orkar inte ens träffa älskade Malin idag. Vilket jag hade längtat efter för det kändes så länge sedan sen sist. Nu vill jag bara ligga här å försöka komma på bättre tankar å intala mig själv att det inte är så farligt som jag får för mig just nu.  Vilket är sant.

Och för att muntra upp er lite efter att ha läst de här negativa tråkiga inlägget får ni se något som jag skrattar åt varje gång jag ser den, till och med nu log jag lite:)

Jul jul strålande juuu.....

Kategori: CRAVINGS

Ja nä men 24 dagar kvar, men helt okej att börja lyssna på julmusik på riktigt då? December är faktiskt en av mina favorit månader. Speciellt om den kommer vara så fin som det har varit den senaste veckan. Snö och kallt. Kanske kan bli lite mindre kallt för mina ögon rinner så himla mycket och de e inte snyggt med rinnande smink;)

Igår så träffade jag min syster en sväng som precis hade kommit hem från Spanien och sin Carlos. Och jag fick en liten typ av julklapp. Ett presentkort på 250 kronor på Ryan Air. Så nu vill jag självklart RESA! Och första stället jag tänkte på va New York. Men eftersom pengarna ändå är begränsade så tänkte Milano eller Paris! Eftersom jag har biljetten betald så är det ju bara hotellet som ska bokas.
Och jag behöver ju inte direkt bo på Burj Al Arab för bara två nätter lixom. (som för övrig är ett av dom lyxigaste hotellen i världen, men 7 stjärnor "5 Star Deluxe", En över nattning där kostar minst 1000 USD ca 7000 SEK.... Den dyraste sviten kostar över 15000 USD ca 105000 SEK..)


Så nu sitter jag å funderar på vilken stad jag ska välja, Milano eller Paris? HJÄLP! Och ska jag åka själv eller fråga någon? Jag har ju faktsikt pressentkort så de räcker för två eftersom biljetterna är så billiga^^


Milano?                          Paris?