thetillie

en liten lista kanske^^

Kategori: Tillie

Snodde den här från Kenzas  ^^

Dagens humör: Riktigt bra! Trivs bättre än på länge. hade dock en liten dal tidigare ikväll. Men Sanna kom hit och gjorde allt bra igen^^

Dagens mående:
Just nu väldigt väldigt mätt! annars lite lite snorig^^

Dagens borde:
Packa upp alla kläder.. Har tid till de me;)

Dagens frisyr:
Två tofsar (smutsigt hår) och sen knut (ny tvättat)

Dagens smink:
lite solpuder och mascara

Dagens klädsel:
leggins, linne, tröja, benvärmare

Dagens planer:
Upppackning, mys med Sannis

Dagens materiella vill ha:
Väskan jag köpte :$

Dagens fundering:
Vad är det för fel?

Dagens beroende:
Internet

Dagens tråkigaste:
Väckningen;P

Dagens längtan:
Lördag. Och att mamma och pappa ska komma hem och sen hit för att se hur jag bor! :D

Dagens superlängtan:
Mamma och pappa!

Dagens tidning:
Chic

Dagens låt:
  Erik Hassle - Isn't It Obvious




Ska ta och sova nu.Sweet dreams.
Later!

Brunsberg, mitt nya ställe

Kategori:

Då är jag stadsbo. Jag sov här i natt och jag älskar det!
Dagen har bestått av att fixar och städat en del. Var nere i en sväng i stan med Malin och Emelie,  blev ströget och en väska^^ (SKIT ME! ska ju inte köpa något!)

Imorse såg jag på "Breakfast at Tiffany's" Har två filmer till med Audrey Hepburn, köpte en box med tre filmer med henne igår på Hemmakväll.

Sitter och väntar på Sanna som jag verkligen hoppas ska komma. Är på uselt humör. Jag vill så gärna skriva. Men ja det kommer jag bara ångra sen så det skiter jag i! Blir bara så himla trött på de där! AHHHHH!!!

Aja nu tänker jag njuta av min lägenhet! För jag Trivs redan så himla bra! <3

Later!

Första natten

Kategori: Tillie

Haft en fullspäckad dag idag med:) Nu har Sanna även varit här och kollat hur jag har det. :D Fick ju som sagt sova på soffan hemma hos mina föräldrar i natt eftersom syrran ville hem:) Men i natt! Nu om en liten stund! Jag ligger i min soffa nu ch bara faktiskt njuter av att vara själv!! Har hade en trevlig kväll med Mario Party och film med killarna. Men nu e jag sjukt trött.   Har fått låna Stefans mobilainternett lr vad de nu heter^^ Tack så himla mycke. You saved my day!  Nu ska jag bara släcka ner här och sen sova! imorgon blir det att försöka plocka in så mycke kläder som möjligt. En promenad ner till stan för att fylla på modemet(?) och lämna tillbaks filmen. :)


Sweet dreams!

Later!

Inte första natten i lägenheten

Kategori: Tillie

Tjenare!

Kom precis hem från gbg.. nej inget festande för min del. Men min syster var där. Men av någon okänd anledning skulle hon  hem. Så fick köra och hämta henne.. Jisses. Trevligt trevligt.
För övrigt har jag får världens jäkla rumpträning pgv alla trappor upp till lägenheten! <3 Imorgon ska jag dit igen och fixa mer och hoppas då på en första natt där:D Lovar inget men Jag tror och hoppas! nu ska jag sova på soffan efter som min säng inte finns här längre^^

Sov gott sötnosar!

Later!

To day is the DAY!!!

Kategori: Tillie

4 timmar kvar! OMG 4TIMMAR KVAR!!!!!!! Springer runt och vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig stressad! Vill... bara... få... NYCKLEN!!!
Stressad.. men ändå jäkligt cool.. AH!! Nu kör jag fram bilen! MÅSTE SLÄNGA IN SAKERNA!!!!! MIN SOFFA!!!:O WTF!  Lugna dig Tillie! LUGN!... *andas* Okej.. jag e lung, bilen. lådor smink.. Det blir bra.

Later!

Ps. Kommer självklart att uppdatera dåligt idag^^ Men lovar att fota och kanske filma Heeeeeeeeeeela dagen! ds.

Upptagen/stressad dag!^^

Kategori:

Kort om dagen innan läggdags. Antar att det kommer bli rätt dåligt uppdaterat nu under denna helgen. iaf i morgo och kanske lördag. Får mina nycklar i morgon runt 4 tiden! :D Då börjar jag sakta men säkert att göra lägenheten till min.<3

Idag körde jag ner till skåneland för att packa bilen full med Tjofs grejer. Hon flyttar hem under en veckas tid. På torsdag drar hon ut på ännu en resa. Första Sydamerika, vidare till Nya Zeeland och slutligen till Australien:) 11 veckor senare kommer hon hem igen!
Det blev en hela dag där nere. Med en trip genom Helsingborg och ett stopp på Donken. När vi plockat ut allt jag inte ska ta hand om medans hon är borta åkte jag in till stan för att träffa Malin, Sara, Emelie och Nea. Malin och Sara tvättade för fullt. Det blev pizza och The Hills!! <3 Åh vad jag älskar det programet^^
Och Grey's Anatomy börjar ju på Tisdag!! :D Det älskar jag med! Nu ska jag se klart på Bröllopsfotografen. Sen sova. Tuff dag framför mig i morgon. börjar med att packa så klart. Sedan lunch hos mormor;)

So Sweet Dreams. Later!

Ellen!!

Kategori: YouTube

Detta är en av dom största anledningarna till varför jag måste ha 5an! :D
Hon får mig alltid att skratta och jag bara äääääääääääälskar henne!
Sen ääääälskar jag justin me^^ Han är ju hysterisk kul! <3


Later!

Time is running out

Kategori:


En timma efter


Efter att ha skottat en timma och sendan kollat hur det går för dom inne i huset. Som är så himla fint! och det är lite tråkigt att jag kommer ha chansen att bo där (hoppas jag:P) För det är så himla ljust, allt annat än det vart innan, och allt är nytt! Kommer kännas som om man bor på hotell första tiden^^  Utsidan är fortfarande Morfars, men insidan är bara mammas och pappas.
Körde jag hem, och mötte Sannas mamma och pappa och söta lilla hund på vägen. stannade bara kort och sa hej eftersom jag satt i  bile och dom var ute och gick^^ Det va länge sen jag träffade dom nu. Blir ju så när Sannis flyttade hemifrån:P
Har packat ner alla min smycken och mitt smyckesskrin.. Som jag lätt behöver ett till av. Just nu har jag haft nära på alla min armband på tomma flaskor i olika storlekar.
Nu blir det Redbull&Vodka och packa.. Skulle sett film med Malin, Sara Emelie och Chirra. Kan la bara säga att jag hade verkligen hoppats på en tjej kväll..

Later

Forever21.com

Kategori: Tillie

Jag shoppade idag.. mycke mer än detta.. Fast jag klickade så klart inte på "Betala"^^ Men detta är en del av vad jag hade köpt om jag hade haft pengar till de.. Mest smycken å så.. men det blev så mycke kläder så orka inte ta alla bilder^^ Forever21.com






Tycker det är mest konstigt att jag inte hittade med än ett par skoj jag ville ha där bara.. Tror jag börjar bli lite sjuk lr något.. :/

Packa å duscha! Movie night med Malin tror jag.

Later!

Snö snö snö...

Kategori:

Ännu en natt med lampan tänd^^ (lovar att det inte är för att jag kolla på Saw igår^^)   Mormor ringde för att kolla om jag levde. Och ville bjuda mig på middag i helgen. Men vi ändrade det och hon ska komma med nybakade bullar till mig i veckan! Jag blir stads bo redan på fredag juu!!!
Nu sitter jag här och försöker peppa mig själv till att åka ut till bua för att börja skotta.. Måste ju lixom göra det idag. Hinner inte i morgon och inte har jag lust att ställa mig att skotta på freda när vi ska hämta soffan heller^^

Ja nä  men jag får la klä på mig och sätta mig i bilen och dra.

Later!

its a heartache

Kategori: Tillie

nää usch, nu får jag försöka rycka upp mig..




Later!

DAMN!!!!

Kategori:

Hatar att hoppas att ha fel när man vet att man har rätt, sen få reda på att man även hade rätt! Detta kommer bli jobbig. Blir rädd för situation som kanske kan komma pga detta.. Jag kommer undvika den, kommer unvika folk jag gillar på grund av rädslan för hur det kan bli..      Fuck this!

Sanna och Stefan kom hit med kina mat till mig. Ja stefan åt me. Sannis hade redan ätit. Vi satt å tjöta. Älskar att det alltid är så avslappnat mellan oss tre. Efter att jag hade sprungit iväg och svarat i telefon som en hare.. *haha* Så kollade vi på Saw 6.. Usch. Tycker dock iaf att dom första va bättre. Men jo dom är bra.. Bara lite för mycke asså.  Min Tv funkar fortfarande inte, (om jag inte har sagt så, så får jag inte fram några kanaler.. SUGER!)   En rolig sak... Får ena nyklen till lägenheten på freda! Börjar flytta in redan då alltså! Jääj!


Later

I cannot not handle that you're such a wannabe

Kategori:

Go morgon!

Vaknade vid 8 med en lampa tänd. Jag vet att jag inte hade någon lampa tänd när jag somnade! Heeelt säker!  Antagligen har jag vaknat i natt och tänt. Har dock inget minne av att jag vaknat^^ Men sånt händer ju.

Riktigt nice väder idag! ska hinna med och städa riktigt mycke nu, kanske till och med packa en låda till! Ska försöka ta en hyllan ovan för sången och alla smycken^^

Later!

F*CK YOU AND F*CK THIS!

Kategori: Tillie

Call in three months time and I'll be fine, I know
Well maybe not that fine, but I'll survive anyhow

bilderna!

Kategori:

Hahaha glömde ju att lägga in bilderna nu:D haha



Mammi och Tjofs


Pappi och me

En stolt lilla syster

Kategori:

Så där ja. Nu har man en försäkring på lägenheten och en betald hyra^^ Även ett "wesing"! Är även super darrig pga Brickanylen.. Blää. ska städa lite nu.

Tänkte mest lägga upp två bilder från i fredags, när min syster va så duktig! Och jag för första gången sa att jag va stolt över henne inför henne och mina föräldrar^^ hihi Jessicas mamma sa att det syntes att vi var lika, det är vi ju, enligt alla andra än oss själv. Och att hennes flickor tyckte det va jobbig när man sa så till dom, jag svara; Jag tyckte det va jobbitg att folk sa att jag och Tjofs va lika förr. Men nu blir jag bara glad, Frida är så duktig! och jag är så stolt över henne så jag tycker bara det är roligt!

Nu ska jag plocka undan det värsta här. Sen kanske börja på att baka lite muffins^^

Later!


Ps, kolla in RayWilliamJonhson Han gör mina måndagar och Torsdagar varje vecka! :D ds.

FF;D

Kategori:

Då har jag precis kommit hem efter att ha lämnat av mina föräldrar på flygplatsen!
På schemat idag; ABF, Länsförsäkrningar, Varbergsbostad, Hem städa, baka, laga mat, se film.
Någon som krommer hit och håller mig sällskap?  Min tanke va Sagan om ringen filmerna om jag bli själv ikväll.
Annars har jag den nya Saw filmen?;D


Later!

If you're losing her don't be sad

Kategori:

Säger bara Shiiit va skoj jag hade igår! Haha som inte planerat så blev det efter fest fram till 8 imorse. Lr ja, detva ju tänkt att vi skulle sova. och dom andra somnade väl runt 7:P Men jag va helt inne i Tekken 6! Det var jätte länge sen jag spelade PS. Syrran fick ju med sig det ner till Skåne. 
Nu ska jag se en film, sen ska jag ta en välförtjänad dusch/bad.   Har en fullbokad dag framför mig i morgon, måste lägga mig tidigt.   Men vi hörs troligen innan det;)


Later!

the wasted disco girl!

Kategori: Helgen



Have fun tonight! ;D     LATER!

Let it snow!

Kategori:

Det blev ett långt över varmt bubbel bad<3 Innan det va jag faktiskt ute och hoppad i snön med pappas stövlar... Pappa va uppe på taket och skottade^^ Vi var och handla till min ensamma vecka^^  Färdig sminkad, men klädkris som vanligt! Öppnar den första ölen och hoppas att det kommer ordna sig!  



Satt på mitt rum och helt plötsligt kom Pappa vandrandes.. ^^
Jo han står faktiskt:P


Rätt bra me snö^^

Vet inte riktigt men många av er är kanske vana vid sånt här vänder.
Men vi här nere upplever aldrig sånt här väder. och har vi gjort de,
har det varat i max en vecka.. Inte typ över en månad:P
Det slutar ju inte snöa heller^^


Later!

Dont you know?

Kategori:

Det snöar fortfarande!  Åhh Men det ska fasen inte hindra mig från att festa ikväll! Jag är såå jäkla taggad!^^  Troligen för-för-festa med Malin, sen för fest hos Sara och Kenny kanske^^ Sen who knows?

Nu blir det ett långt VARMT bad! Cosmo, hårmask och kanske till och med en ansiktsmask? Haha har faktiskt en bild på när jag hade en lermask.... Men nääää. Den är för bra så näää^^

Later!

I gotta make the first move

Kategori:

OMFL! Vad det snöar!!!! :O(!!!!)  Frida va grym duktig! och vi käkade på värsta bra restaurangen! Shiiit, jag är fortfarande mätt! en 200 gram burgare! med asgoda pomes, och beasås på de me<3 F*** love IT!
Det tog nära på över en timma att ta sig hem igen. Och bara inte och byta kläder och in i bilen igen. Fest hos Sara och Kenny ju. Fast jag tråkade lite idag och drack inget. Tog emot som satan! Men i morgo! jisses så taggad jag känner mig för de!^^   Bara jag kommer på vad jag ska ha på mig! Aja ett senare problem! ett jag tar tag i, i morgon!  Aja mysigt och rolig ikväll!  Tog en bra stund och köra hem. Och självklart när jag ska köra in på våran parkering... så Fastnar jag! åhhhh!!! aja fick till slut in bilen.  Sova nu, Festa i morgon!

Later!

Tik Tok wiht a twist ;)

Kategori: YouTube



Man måste ju gilla dessa^^ Kolla in fler låtar dom gjort, om ni gillar dom:)

Later!

God morgon!

Kategori:

Allt fint idag?

Själv har jag försök komma på något jag som jag kan ha på mig. Tror det blir det som ligger på sängen nu.
Usch mitt rum ser ut som allt annat än ett rum^^ Men en vecka till klara jag mig nog^^ Denna veckan som kommer är jag själv hemma. Och neej ingen fest sorry. Ni får hålla er lite till så blir det ju snart inflyttnings fest. Vilket jag är lite nervös över att ha^^

Hopp men nu e det hår och makeup, sen kläder;P

Later!

Care!

Kategori:

Jäääj im back! haha
Som ni säger, ni behöver den här bloggen. Och Jo jag ska ju faktiskt flytta nu! Ni måste ju läsa om hur underbart det kommer bli.     (nej kommentera mera! Jag blir så glad! så vet jag kanske vad ni vill läsa mer om och mindre om^^ Ni verkar aldrig för på! jag blir glad när ni har kommenterat! :D)

Va faktiskt och kollade på den idag med Stef och Casper. Åhhh jag blir så glad jag ÄR så glad att den ligger där den ligger! Det känns redan som hemma! :D Super nära folket jag älskar och framför allt i en stad jag gillar!

Så Vad har jag gjort idag? Jag har från och med nästa vecka TV i min lägenhet! weii! Imorog ska jag posta breven till internet grejen. Va på systemet. handlade med mamma, åkte hem för att äta. Åkte till Stef, den underbart söta killen fixade min dator! Asså seriöst! hade glömt att en datar ska vara så här:D Så medans han satt och fixa med den, låg jag och skummade igenom nya Cosmpolitan. Sen när allt va klart och fixat så gick vi ut me Casper och denna gången heeeeela vägen ner så jag viste hur jag skulle traska när jag ska till Stef om mindre än två veckor! :D Är typ rädd att vakna upp och komma på att det är en dröm! Jag älskar stället redan! Och jag vet inte ens hur mina grannar är! Men jag kan lova att dom kommer vara dom bästa grannarna EVER!
Asså om ni skulle kunna känna hur jag känner ni. Det går lixom inte förklara! Jag är glad Ni är glad Alla är glada!
Nu måste jag nog hoppa i säng för att orka med morgondagen. Syster ska redovisa på engelska vad hon och Jessica har gjort ner i skåne dessa 5 månaderna. Sen blir det restaurang, (vääääärsta flott) Sen kanske in till stan och hitta på något^^

Later baby!

slutar blogga

Kategori:

Ifall jag seriöst inte får 5 kommentarer, kan nöja mig med 3 ifall det är bra kommentarer, i detta inlägget så kommer jag sluta blogga. Vet ju att ni läser! visa att ni vill fortsätta läsa, så kommentera.

Kansks sista inlägger. the blogs destiny lies in your hands..


Har haft en riktigt konstig natt sömn i natt.. fick riktigt ont i huvudet efter att jag kommit hem från Kenny och Sara. Men skulle försöka tömma min dator på skit så jag kan få den fixad. Det tog ju en stund eftersom det var rätt mycke att ta bort. Så jag la mig för att kolla på tv så länge. Somnade med tv och dator och lampa på.. Det händer typ aldrig. Vaknade vid 2. Datans skärm är blå.. AHHHHH den gör mig så irriterad!! Va är det med mig och teknik det senaste?! :O Mobilen stannar datorer lägger ner! ORKA! Aja nu är den tom och jag ska se  någon vill fixa den.. Kommer bli jobbigt att vara utan min dator. Men får la låna mamms och pappas.. Aja Sista inlägget då kanske.. Tråkigt för jag gillar att blogga^^

later! lr never..

Defence!

Kategori:

Hem kommen från en film kväll hos Kenny och Sara med dessa två, Malin och Chirra. Det blev en film om pengar tåg och typ en tåg gubbe. Ganska bra:) 
Fick lite smått ont i huvudet med ignorerade de. Men nu går det inte längre. Tror det sprängs snart.. Ska nog ta och lägga mig. Måste palla morgon dagen då jag ska lämna in papprerna i stan.  Söka jobb städa och skotta. Ska försöka orka med och fixa min dator med. Lr rensa den så någon söt pojke kan fixa den^^

Körde Tjofs till gbg i more. Själv svängde jag in till Ikea på vägen hem för att köpa lite nödvändig heter. och onödiga. Nödvändiga: diskställ, sil och ljus. Onödiga: ljus, servetter, muffinsplåt och ölglass^^  Jag skottade när jag kom hem, plocka undan lite. Sen har jag spelat och bara stuttit och tråkat. MÅSTE till Campus nästa vecka (orkar inte denna) och se om det finns något jag kan plugga!

Sleep Tight, and Later!

Movies In Minutes - New Moon

Kategori: YouTube

Jag gillar twilight filmerna. Men jag tycker samtidigt att det är sjukt kul är dom gör parodier på filmerna^^


Nemi!

Kategori:

A sister!

Kategori:



Som jag sa innan. min syster fyller 25 idag! Mamma och jag ringde och sjöng för henne i telefon. (stackarn^^) Sen åkte vi och hämtade henne på statione. Jag köpte en kaka till henne och satte ner ett ljus i de, Det blev min födelsedags present. Allt jag hade råd me om jag ska vara ärlig.  Sen ska jag köra henne hela vägen till gbg imorgon med;)   Det blev mockatårta när mormor och farmor kom. Lr ja när vi kom hem för farmor satt redan och vänta.
Nu tänkte jag ta och se en film. Har hört en del om den. Får la se vad det ger.   En vampyrs bekännelse. Har ni sett den? I så fall vad tyckte ni om den?

Later!

break down....

Kategori: YouTube

De senaste 3 timmarna sen jag skrev sist, satt jag i telefon kö i 30 minuter och försökte få människan på andra sidan att inse hur idiotiskt de hela är. Inte hans fel och jag tyckte synd om han. Så förlåt att du fick skiten killen på andra sidan luren. Men det är *** idiotik hela grejen! Bara få tummen ur ***** och fixa de här! Efter det låg jag seriöst i fosterställning under mitt täcke i en timma och tyckte världen kunde gå under redan 2010 istället för att vänta två år till..
Men efter ett lite för varmt bad och MysteryGuitarMan känner jag bara att dom kan skynda sig lite, och att 2012 känns som en dumt år för världen att gå under på, eftersom det är tänkt att jag ska åka till Thailand för första gången.

Ja men jag tycker faktiskt ni ska kolla in MysteryGuitarMan! för han e grym.


Later!

Touch my heart

Kategori:

Min blogg funka inte alls igår kväll. Inte för att jag tror någon märkte de eftersom jag typ har varit tråkig här de senaste^^ haha

Men igår va jag med Sanna och Stef,  dom åt och jag fika. Det blev en ny mobil till Sanna och jag blev kär i en tv. Skyller det på Stef. Sen driva vi hem till Stef för att spela Mario<3  Lilla Casper vart lite ledsen för hans mamma va ute en kort sväng.   Awww sötaste hunden EVER! Han e så fluffig och söt nu att jag inte kan annat än gos  med han. Han ser ut som en liten björn eller ett svart gulligt får^^  Så vi spela lite, Sanna satt mest me sin mobil så vi kicka ut henne och spela själva en stund.;P

Puffsi/Casper
 


Sen drog vi hem jag drack mango te och spela mer Mario!
Nu är det så att Jag är på seriöst sista banan.. men jag bara dör hela tiden! Och jag trodde jag hade klarat allt så jag sprang ärovarvet meg fackla och allt.. Sen kom jag tillbaks,  boss j*vlen var inte död än! :O AAAAAAAAAAAAAH såå jaa jag har skrikigt en del idag. Och jag har ont i min hals^^


Och det bästa med idag. Min syster kommer hem, och hon fyller 25! Så gratta henne!:D Något jag inte tror hon vet är att farmor kommer hit ikväll. Med MOCKATÅRTA! Åhhhh det va flera år sen jag åt det sist^^  Och det är Tjofs favorit! Speciellt när famor gör den:)

Tjofs & jag för ett antal år sen.



Nu ska jag sätta mig i telefonkö.. yääj......

Later!

I'm gonna go to a disco in the middle of the town

Kategori:

Telfonköer måste vara det seriöst vääärsta som finns! :O Först så blir det ju självklart kö i en timma.. sen när man suttit där och lyssnar på någon som sitter och säger att dom har sååå mycket att göra. så KASTAR DOM UT MIG UR KÖN!  VA F**!!!!!! :O Usch så nu ringer jag i morgon igen annars kommer dom väl lägga på för att jag är för otrevlig.. hihi

In till stan nu och träffa Sanna Och Stef. Dom ska äta och jag får la fika då, eftersom jag precis innan jag såg messet hade ätit seriöt det godaste jag gjort på länge!! Muuuumms! Säger jag bara!
Kyckling med lite majs, vattenkastanje, annanas, grodar, lök, slängde ner lite citronsaft parika&chilli grejen och mango Chutney (stavning?^^) mja det va nog de. och ris till. En himskans massa vatten med^^


Later! ;D

Aa Just de, Tror faktiskt någon snodde mitt minneskort till kameran i helgen:O haha för seriöst det va i när jag åkte hemmifrån. Men det var inte i kameran när jag vaknade dan efter..... Skumt? Ehh JA!^^

God morgon!

Kategori: YouTube

Jag är rätt trött fortfarande.. Men mitt humör är som kattens^^



Nu får jag ta och städa upp mitt rum och mig själv lite^^ ska fixa med de sista papperna till lägenheten. 2 veckor kvar gott folk! :D

14 feb

Kategori:

Glad alla hjärtans dag allihopa!:)

Jag har varit riktigt trött idag. Skulle nog hoppat den sista ölen inatt^^ Men kul hade vi. Haha det var rätt pinsamt. Träffa på en gamal kille. Haha som jag trodde va någon jag inte kände. Haha ja jisses!   Sjukt roligt att festa med Malin, Emelie, Sara och Nea^^ Efterfesten va inte helt värdelös den heller, Simon, Jönsson, Malin, Emelie, jag, Chirra, Alex, Sebbe och Calle. Calle spela och jag låtsades att jag kunde sjunga den sista timmen^^ haha Sjunger tydlkigen för mesigt men bra.. Mesigt:P  

Imorgon blir det att fixa det sista med lägenheten. Funderar på att dra till Ikea i veckan med.


The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes sayin' you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall
You say it best when you say nothing at all

Got me out here in the water so deep

Kategori:

Säger bara att jag hoppas att jag fick lite fel tankar innan idag. Att det inte var därför. Då kommer jag nog sälja min bil..

Filmen var riktigt bra! "Farsan". Jo rolig! Blev en riktigt nice kväll med dom söta pojkarna! Efter de blev det Donken där killen i kassan lurade på mig pomes fasten jag hade bestämt att jag inte skulle ha för att jag viste att jag inte skulle orka efter alla popcorn jag hade ätit^^  Resultatet av en sallan lökringar dippar och tre trötta söta pojkar blev Brokeback Mountain.. okej, hahaha det va faktiskt riktigt skoj! Men, ja, ibland måste man vara där för att fatta det roliga^^
När jag kom hem så valde jag och pappa internett och tv grejer till lägenheten. Första hyran ska betalas i veckan^^
Jag ska verkligen flytta hemifrån! Jag är verkligen på väg ifrån Veddige! Jag är verkligen på väg!
Kommer skriva värsta inlägget om detta snart, om tankar och känslor om hela grejen, för jag har varit på väg så många gånger men det har aldrig passat in^^

Dröm sött och sov gott! Later!

back to bed

Kategori:

Tjenare.

Mamma åkte till gbg idag och pappa kollar på OS. Då hänger jag med killarna på bio. För tjejerna skulle till gbg och festa^^


Later!

I am a bird

Kategori:

Varit på stan med Malin! Ahh min älskade Malin! Jisses vad jag trivs med den tjejen asså^^ Ska bli så skojigt på lördag! weii nytt folk å allt! Underbart! <3
Köpte nytt smink och 4 st nagellack^^ Ett rosa två gröna och ett gult^^
Sen efter att vi hade ätit såg jag ett mess från Stef, han och Daniel skulle äta. Malin skulle till Sara och Kennt, så jag drog till killarna och kolla på när dom åt^^   När jag kom hem la jag mig i ett bad med ansiksmask och hårinpackning<3 Ville skrubba med, men hade ingen skrubb. Ja nu ska jag se film och måla naglarna:)

Kärlek<3

Hemligt tills jag har bestämt mig^^

Drop it

Kategori:

Åkte till stättared och gick runt där. Åh va finnt det är!  Värsta fina vädret! på med kläderna och ut med er ffs!  Känndes precis som när vi är i fjällen. Åh vad jag vill åka nu! Termobyxorna jackan vantarna, till och med mitt skidåkar panband åkte på. och självklart mina lila solkglasögon^^
Tyvärr va Mina favorit får där uppe riktigt tråkiga idag så blev inga bra bilder.
Men ni ska få se en iaf bara för att ni ska se min favorit bland favoriterna^^



Nu ska jag ta och packa en låda till sen får jag göra mig i ording för att träffa Malin<3
Tänker inte berätta om mardrömmen jag hade i morse för jag går runt och är nojig själv^^

Kärlek

Touch me deep, pure and true

Kategori:

Jisses vad mätt jag är. Det blev kina mat, friterad kyckling, kyckling med stark curry, och biff med bambuskott^^ OML va mätt jag är.
När jag kom hem hittade jag Fridas rum tomt, hon hade åkt ner till Helsingborg igen. Min älskade syster. 18 dagar kvar så kommer hon hem för en mycket längre tid. Sammtidigt som jag flyttar^^  Åhh jag kan inte sluta le. Fasten jag är väldigt orolig hur det ska gå ihop sig.. Detta är något som tär på mig. och att lägga ut 5000 på en soffa idag känndes hårt.  Men men Det löser sig! det kanske tar lite tid, men det löser sig, det gör det alltid!

Sov gott och dröm söta drömmar!

PS. Nice väder idag ju! Va till och med ute en kort stund, typ mellan
huset-bilen, bilen-affären, bilen-huset^^ haha


we?

Kategori:

Kom just hem från att ha varit i Bua och i stan. Köpte en soffa idag och Stef och Chirr hjälpe mig att bära. Lr dom bar och jag kolla på körde bilen me. Ja dom fick varsin muffins:)
När jag kom hem hade mamma parkerat som en kratta.. jisses så står nog jävligt mycke ivägen för grannarna, but i dont care^^ haha
18 dagar kvar nu gott folk! ska bli så jäkla skoj! :D Börja tagga in för att bära saker!:D
Imorgon är tanken att jag ska träffa min söta Malin på stan och ska nog dra ner till campus med. Se om det finns något att plugga:)
Ska snart dra till Sanna och äta.      Åter kommer!

I held your hand,

Kategori:




Blev kär, det första jag såg
Någon jag aldrig trott
Där precis där blev jag kär
Inget vad jag hade väntat
Kunde inte slita blicken
du utstrålade värme, perfektion och trygget

grunden till cupcakes

Kategori:

Tjo!

En av mina söta läsare (hihi) har frågat om jag inte kan lägga upp receptet på cupcakes. Så jag tänkte jag länkar de till er, jag sökte bara på nätet, (man måste bara älska nätet<3) och hittade ett som va enkelt.

Så här: Cupcakes

Tror era bli bättre;)

Cupcakes

Kategori:

Bakade ^^   Och jisses sicket arbete det blev, åkte till affären typ 4 gånger innan jag fick rätt grejer:)

Mina Cupcakes

Erik Hassle - Isn't It Obvious?

Kategori: YouTube

Sååååå fin!!! såå bra låt! säger allt^^



If holding hands is too discrete.
Let's make out in the middle of the street
If these flowers just ain't enough for you
Help me god to tell me what to do
Couldn't be more true, isn't it obvious that I love you?

Isn't it obvious now?

Kategori:

Har suttit och sökt jobb, suttit i telefonkö, har kramp i armen och mitt öra är helt ömt. Jag har redan druckit en kopp Mango te, Men jag ska ta en till och spela lite Super Mario!  





Har ni någonsin kollat på "Det okända"?  Jag brukar kolla de på, men gillar det englska mer. Jag tror lite lite lite på de. inte på allt, men jag har svårt, och vill inte, tro att man bara dör, inte finns mer alls. Så jag tror på ett liv på andra sidan på sätt och vis. (jag tror iofs på mycke^^)

Men Jag har både min farfar, Gamelmormor, Gamelfarmor och Gamelmorfar, Gamelfarfar (på både mammas och pappas sida) och Gamelmorfar Helmer på andra sidan. Och jag tror verkligen att dessa personer som betyder så mycket för så många inte har det bättre nu än innan. Så många minnen från när man var liten. När det alltid luktade nybakat hos gamlefarmor Karin, för att hon alltid stod och bakade när man kom dit. Spelade ingen roll om man vart där dagen innan, hon bakade iaf! Jag vart så lite när dessa person fanns att jag är osäker på om det är minnen eller att jag fått det berättat eller sett kort.

Detta var iofs inte vad jag hade tänkt säga, utan Jag kollade på "Det okända" och där är min mormors syster Anita. Så då blir det självklart att jag verkligen kollar och lyssnar riktigt. Och efter halva programet så säger tjejen som pratar med dom på andra sidan, "Du har din mamma på anda sidan?"  Min gamelmormor.  Och hon berättar om henne precis som faktiskt va riktiga.
Finns självklart delade meningar om hur sånt funkar, men jag vill tro på det eftersom hon mådde bra och inte sorgsen. Hade varit underbart att kunna säga något att berätta att man saknar dom. Och fråga om dom har träffats igen mormor och morfar helmer.  Det hade varit den perfekta fortsättningen på deras bok.

lång natt blev en kort dag

Kategori:

Tja!

Om ni undrar så blev min natt waaaaaaay för lång och därför blev min väldigt kort. Jag somnade väl runt 7 och Ja vaknade 3^^ Varför kan är det så att jag inte går hem i vanlig tid som alla andra? Haha Kanske för att ajg har så jäkla skoj att jag helt enkelt inte vill hem. Blä för att åka hem varför gång jag har skoj. Det är så jag bara vill vandra hem till min lägenhet (bara 2 veckor kvar!! :D) Och krypa ner i min säng där. Aja hade en sjukt rolig kväll igår! Fick god pasta sallad hos emma och träffade dessa trevliga tjejer! Underbart!
Trrriiiiti^^ haha

Puss på er ska se en film nu sen sova igen^^ längtar tills i morgon^^

To the top!

Kategori:

Nu ska jag bege mig in till stan för att fira Emma! Jag har inte gjort över drivet mycket idag. Rensat och packat lite.. Fråga Chirra om hjälp me en matte grej (jag och matte funkade bra tills gymnasie 2an)  Men ja, jag tror inte jag fattade riktigt. Tur han kan så jag kan fråga han varje gång^^ haha

Men jag måste pysa nu. Jag tror jag bjuder på en bild... hummmm



*letar*

Åhh en sommar/vår bild bli det. Jippodagen!  Vickan och jag! ^^

DAVID BIRGERSSON försvunnen!

Kategori:

Försvunnen i VARBERG!

DAVID BIRGERSSON är försvunnen sedan torsdags natt efter kl 1. Han hade varit på 150 dagars på Oscars i Varberg!  Om någon av er vet något om hans försvinnande Snälla Berätta.   

http://hn.se/nyheter/varberg/1.725726-18-aring-forsvunnen-sedan-i-fredags

Polisen
i Halland efterlyser David Birgersson född -91. David var senast synlig
i centrala Varberg på natten mot fredagen vid 01-tiden i samband med en
studentfest på en restaurang. Vid försvinnandet var han klädd i
"tyrolerklädsel", Korta läderbyxor, vit skjorta, vita knästrumpor samt
grå tygjacka. Polisen är tacksam för upplysningar om den försvunna
mannen.

DAVID BIRGERSSON


Tja

Kategori:

Haft en del att göra idag, om ni undrar vart jag vart^^
Har kollat på BBT och Varit i Kungmassan, köpte två Temuggar och gav pengar till Indien. lite små grejer och sen åkte jag och köpte vin & öl till mamma och pappa!  Ja det va väl typ de jag gjort. men det tog hela dagen. Sen va jag med pappa och handla. Nu sitter jag hos Stef och kollar på när han spelar (hahahaha han e kass). Fast vi ska dra till Daniel och se Danceflick.

I morgon ska vi fria Emma.
Bye

Oh Africa

Kategori: YouTube

its because i'm not blonde right?

Kategori:

Haft en riktigt usel dag, med några bra händelser. Typ inga hål i tänderna. Det va nog det. Fick inte jobbet på båten.. Sen hade jag en ganska bra stund när jag såg på The Big Bang Theory. Och när jag packade ner alla mina älsklings filmer.   Tänkta slänga ner lite skor och väskor nu med.

Sen se lite mer BBT.

It all started with the big BANG!

Kategori:

Va hos tandis innan. Perfa inga hål:D Jääj fick ett litet kitt med tandborste, tandtråd och läppsyl av dom me^^ Dom e föööör gulliga^^ hehe
Sen har jag inte gjort så mycke. Bara troligen gjort bort mig.. Ahh man ska inte fundera hur länge som helst för då ändrar man sig och tror det är en bra idé.. Dumt! men men^^ Kan säkert skylla på humm något. Som att jag precis hade varit hos tandläkaren och va lite snurrig i huvudet lr något sånt^^

Mario står på schemat nu. Sen kanske packa lite mer^^

Asleep in a warm cacoon

Kategori:

Igår kväll/natt gick jag ut för att fota lite. Det va bara det att en lite kort stund blev en timma. Men skönt med frisk luft innan man ska sova.
Det slutade med kort som dessa (tyvärr suddiga för att jag inte orka bära med mig stativet^^)






Efter att ha packat ner resten av kläderna jag troligen inte kommer använda
denna månaden, känns det lite jobbigt att lämna tryggheten i huset jag växt upp
och levt alla mina 21 år och 8 månader i. Och tomt i min garderob.
Men efter 21 år hemma vet jag att både jag och mina föräldrar faktiskt tycker det
ska bli skönt. Även om mamma fäller en tår varje gång hon går förbi mitt rum med
flyttlådor som fylls på lr hör mig prata om det. Så säger jag som barnen på hennes jobb,
"Men då kan du ju åka och hälsa på henne med fika" ;)

Ni kanske inte tycker det ser tomt ut. Men ack jo så tomt..
Sanna och Stefan fick se röran igår^^



I can still feel your heart beat fast when you dance with me

Studentens lyckliga dagar

Kategori:

Sitter här och rensar den andra garderoben. och där är det inte så mycke kläder mer saker.. Och så hittade jag en låda full mekort och saker från studenten.. Och nu sitter jag här och läser igenom en bok klasskompisar och gäster från middan har skrivit i. Och det värmer mig så himla mycke att kylan från innan bara smälter iväg. Alla klasskompisarna har skrivit att jag verkligen inte kommer jobba med restaurang utan med mode. Medans alla gäster skrev att jag skulle driva en egen restaurang lr liknande. Dom skulle även skriva bästa rådet till mig. Och flera skrev "Ingenting är omöjligt för dig, utan det omöjliga bara tar lite mer tid."   Det känns verkligen som det ger mig lite mer styrka att inte tappa modet med att hitta ett jobb och att flytten kommer gå så jävla bra! Blir så jävla taggad! Känns verkligen som om detta året kommer bli så jävla bra!

Nu ska jag fortsätta. Mamma gillade inte att jag hade köpt flyttlådor idag. När hon kom inte för att säga go natt satt jag och vek ihop. Det gillade hon ännu mindre. Inte lätt när "lillan" flytta hemifrån:)

Kärlek till er underbart fina människor!


Jag och Vickan dagen innan studenten på vårat mega flak^^
Ser ni hårfärgen lr? :)

Snögrodan och vi

Kategori:

Kom precis hem från en grymt snöig, blöt och skrattig eftermiddag^^ Sanna, Stefan, Sara Chirra och jag byggde en otroligt sexig snögroda.  Sen hade vi lite snöbollskrig/slänga folk i snön grej:P Lite pizza på det och ett skratt anfall pga trötthet så blev det prefa^^  Jag råkade bita mig själv i läppen när Chirra slängde ner mig. Lite ont gör de men ähh vi hade ju kul^^



Sara e fotografen;)

bränd pasta!

Kategori:

Det händer väldigt jag bränner mat. Lixom Aldrig typ.. Så jag har svårt att förstå folk som bränner typ Ris pasta lr potatis. Min mamma är en av dessa söta människor som lyckas nära på varje gång ;D  Och ja... Nu håller jag på att koka pasta.. Innan jag börja skriva här så brände jag just pasta! :O Öhhh hallå? Hur fasen lyckas jag?! !!

Jaja Va ute och skotta. OMg sicken jäkla astma jag fick! Försöke få Mobilen att funka så ajg kunde mobilblogga me.. Men icke! Får försöka igen senare! Nu måste jag kolla pastan;)

Coolstuff.se

Kategori:

Jag har suttit och letat efter ett Duschdraperi i en månad.. Jag har hittat ett på HM som jag troligen kommer köpa. Men jag hittade även ett på coolstuff.se. Detta ;D Men troligen inte.. Kommer la aldrig riktigt våga duscha då^^ Visade Sanna och Stefan. Tror inte dom gillade de^^ haha

På coolstuff.se hittar man en hel del roliga saker. Gå in och titta:)

mina sorbet glassar

Kategori:

Hihi nu har mina jordgubbstoppar åkt hem. Stef fick vara me på lite manikyr som jag gjorde på sanna. Lr ja jag målade bara hennes naglar lite;)  Och nu blev jag sugen så ska måla mina egna nu^^ Inge krångel bara lite färg^^  Honkong lr Bangkok?   Vi fikade med mamma och flamsade. Stefan har verkligen fått en tjejeftermiddag dag. haha

Sen hjälpte jag dom att ta bort all snö på bilen.. Fast stefan och jag hade lite mer snöbollskrig, men då slängde han ner mig i en snödriva och då va de inte skoj längre^^ haha

Nu blir det The Big Bang Theory! :D

Later!! :D

soon we will shine

Kategori:

Sitter och väntar på Sanna och Stef tror jag. Jag vet att jag väntar på Sanna^^
Fick lite musik från Chirr nu precis.. Och nu bubbla mitt party humör upp här igen:P Men på lördag ska vi fira Emma! Ska bli super skoj!  Ska länka hennes blogg här med. För jag gillar den som jag gillar massor med andra:D   EmmaFagerell.  Så in och kolla där me;)

Neeej nu kommer dom nog snart så får avsluta med en söt bild på mina favoriter<3

Väskor tillsalu!

Kategori:

Tänke faktiskt ta och sälja lite väskor nu. Inte alla på bilden. men 8 av dessa. Ska lägga upp både här och på blocket. mellan 100-200 tänkte jag mig, beroende på hur mycke jag själv gillat dessa^^  Första gången jag säljer grejer på nätet så önska mig lycka till^^


8 väskor fattigare/rikare! ^^

Riv starta med städning?

Kategori:

Go morgon alla pojkar och flickor, män och kvinnor, tanter och gubbar!

Idag hade jag tänkt att jag skulle (låg och tänkte på det när jag skulle sova, detta oc tusen andra saker) ta och städa i min ena gardrob. Rensa mer! Eftersom det bara är 27 dagar kvar tills jag flyttar nu, så kom jag på igår att jag kommer inte ha plats med alla mina skor och väskor.. =/ Jag har ju ändå bara 4 gadrober där!! :O Så Jag får ta och rensa så inte mitt föråd kommer bli en extra gardrob. ^^
Så nu ska jag rensa! :'(  Och sälja! :D

Problemet komme nog bli att när jag väl gick upp ur sängen så kan kunde jag inte riktigt röra min högra axel. Inte bra å ligga hel skumt hela natten (va helt väck inte vaknat en ända gång! haha Seriöst mobilen hade börjat på en annan låt eftersom jag inte vakna av den första! :D haha.) Heeelt borta! :D

Sen ska jag träffa söta Sanna på stan och leka med henne! Behövs! Hon va ju så snäll och söt att jag fick sova hos henne! Och jag gjorde henne sällskap. Det va så himla roligt! och ja jag blev äkligt sugen på att börja träna igen! Bara jag får lite pengar ska jag ta och göra de! Gillar ju verkligen de stället! Nu när verkligen alla tränar (för att det e ett nytt år?) så känner jag av grupptrycket lite och vill göra de me! Tänkte prova på mig lite yoga här hemma me, syster min hade köpt sig en DVD me Yoga.   Det skadar väl inte att prova?

Nu måste jag börja! Puss och kärlek på till er<3

ett hav av vitt

Kategori:

Nu ska jag slänga mig ner i ett hav av vitt. Ner bland det varma, mjuka. vila huvudet mot favorit kudden. Lyssna en sista gång på Robert Pattingson sedan drömma mardrömmar och kanske ta reda på vad som gör att jag känner mig så orolig. Vakna mitt i natten och se en film. Fundera på en massa strunt jag aldrig kommer göra, på Chansen som aldrig verkar komma tillbaks..  
            
27 dagar kvar i detta lilla samhälle.. Och jag sörjer inte en dag!

God natt, Dröm sött åt mig<3  Because I dream of you tonight

......

Kategori:

man ska verkligen inte skriva inlägg när man e arg lr irriterad för man kan lätt skriva saker man ångrar. Men jag kan lungt (!) säga, SHIIIIT va irriterad jag är nu, till och med nästan lite sur! Mer tänker jag inte skriva. Bara fruktansvärt irriterande! Så nu kommer jag inte se min favorit skräck film bara för detta!
Förstår inte hur jag kommer klara mig utan mina söta tjejer i 3 veckor!! :O  Kommer seriöst gråta när ni åker!  Hoppas Chirra håller sitt ord och umgås med mig dessa tre veckor^^ Annars kommer jag ha ett stort socialthumör när ni kommer hem^^

Jag lugnar ner mig med lite Owl City



Man måste älska Rea<3


Nästan klar^^

I'd send a postcard to you dear

Kategori:

Jisses vad jag älskar detta underbart gulliga band! :D
Min dag änså länge;  Vakna kl 4. men vaknade en gån vid 3 tiden (som vanligt) men denna gången inte av någon mardrömm, utan av att någon lite flicka skrattade i mitt rum.. (hade någon sagt detta till mig hade jag bara, jaja vist:P Men det e verkligen precis så det lät.) så där låg jag, rädd att röra mig ifall det nu faktiskt va något i mitt rum. sen typ kastade jag mig på lampan men självklart tomt! Men känslan sitter ju så klart kvar. Usch^^
Men sen va jag vaken.
Två filmer senare somnade jag i 45 minuter, tills Frida skriker på mig att ska gå upp för hon ska vara i kungsbacka om 2 timmar. (!)  Mitt sämsta morgonhumör kom fram och jag har gnällt hela dagen typ^^ Har så himla ont i min högra vad.. Vet inte ens vad jag har gjort fick det över natten. Börjar försvinna som tur e^^

Ja nä nu sitter jag å väntar på Stef. Och jag hoppas på att vi ska se min favorit skräck! Vet borde sluta se skräck, men det är det bästa jag vet^^  Ska hoppa in i duschen nu så Vi hörse senare;)