thetillie

Please don't get me wrong

Kategori: Tillie

Hur kan man vilja ha en person som sin, men samtidigt inte? Lixom älska men ändå inte. Att vilja slita av personen kläderna men samtidigt bara springa där ifrån så fort man bara kan, inte titta tillbaks. Att kunna ha hur kul som helst och sen kommer en bild upp i huvudet och då bara vilja gömma sig, springa igen. skulle kunna skriva många mer att, kanske, men och om. Men vilka skillnad kommer det göra? Det som är värst, jag vet inte vad jag känner tycker och vill. Det ändras som vinden. Jag kan tycka allt är awsome, sen känner jag någon annan mot mig, och jag undrar va fan jag håller på med. Känslan av att göra något man inte gör mot någon man älska, men samtidigt inte.
Men Jag vet att det går övre någon gång, önskar bara att det va förra veckan.
 
 

löjligt?

Kategori: Tillie

Om en tjej hade skrivit en sån här låt hade det va lite löjligt och pinsamt. Men när det är en kille så blir det oftast bara gulligt. Varför är det inte gulligt när en tjej saknar en kille? Jag saknar en och jag själv avskyr att jag fortfarande gör det, avskyr att jag kan gå runt hela dagar och tänka på saker vi gjort tillsammans, allt från att borsta tänderna samtidigt till barn förbjudna grejer. Och jag vet inte hur jag ska sluta tänka på det. Men det va ju mitt liv i några år, jag hade ju han vid min sidan dagligen, i bland flera dygn i rad. och nu? Nada! Men skulle jag skriva en sån här låt
 

Smile and maybe tomorrow

Kategori: Tillie

Men va faan! Ännu en ny granne? Jag har haft denna lägenheten i två år och haft 4 olika grannar i samma lägenhet! Fan jag vill oxå flytta till en ny. Börjar undra om det är mig dom inte gillar:/ haha Har dock bara sett dom genom fönstret så vet ju inte alls vilka dom är, eller okej, har träffat en.. men han fick ju jag undvika efter de. ^^

Well well soon its my time i guess^^

I felt my heart was trying to find a place for You to stay

Kategori: Tillie

Andra gången jag på riktigt saknade närheten av han. Dom där lugna hjärtslagen, trygheten han alltid gav och ibland fortfarande ger mig. Att vakna upp mitt i natten skrikandes pga en sjuk mardröm om män som dras i bitar blodet sprutar och skriken från alla jag älskar folk dör som flugor runt mig, och jag måste välja en som får överleva och jag får inte välja bort mig.
Varför dessa hemska drömmar helt plöstligt? Jag som inte sett skräckfilmer på flera månader!!
Jag kanske inte ens saknar han, men trygheten och det där att ha någon där att krama å sitta nära å ja ni vet allt det där. Äh fuck it!!! Hoppas bara jag får sova en hel natt snart, redbull är väldigt dyrt och onyttigt att leva på! ^^
 
 

Don't regret anything, because at the time it was what you wanted

Kategori: Tillie

Jag har alltid sagt, till mig själv iaf att aldrig ångra något jag gör. Och jag tänker stå fast vid det. Visst ibland gör jag kanske mindre smarta saker och det mesta kanske inte är genomtänkt, men nej jag tänker aldrig ångra något jag gör/har gjort. Shit happens but life goes on.
 
Bara något jag ville ha sagt^^
 
Btw! Jag fyller år idag! :D Wohoo!
 
Me and my lovely Carro!

Midsommar

Kategori: gammalt i arkivet

Jag har svårt å besämma mig för hur jag känner in för den här dagen. Jag har alltid älskat midsommar, kanske för att jag föddes på denna dagen och känner att det är ända riktigt högtid att fira, det är inte direkt något kopplat till någon religon och jag passar oftast på att fira mig själv då jag fyller i samband med denna härliga högtid. Jag har haft några riktigt bra midsommrar de senaste åren, och alltid tillsammans med mina underbara fina härliga vänner, allt från tjejmiddag ute på landet och sedan in till stan för att trängas i den minsta lägenheten i Varberg till att inse hur underbar killen var och jag tilllät mig själv bryta mot min starkast regel.
 
Men hur blir årets underbara midsommar?
Antar att det återstår att se, kanske blir den awesome kanske blir det skit och jag går hem tidigt och äter Ben and Jerry framför Sex and the City. Men jag tror den blir riktigt fin.
 
Well har sedan länge bestämt kläning till denna härliga högtid. Ändå står jag nu och har en annan klänning på mig, en jag hade på mig samma dag för två år sen, och det är ända gången jag haft på mig den. Och jag förstår inte varför den har fått hänga inne i garderoben ända sen dess! :O Den e ju hur söt som helst och inte för att skryta, men mina bröst ser awesome ut! ^^ haha
Kanske nästa år kan jag ha den igen, har ju haft tur i den en gång innan. Kanske kan jag ha samma tur och bryta mot någon anna av mina regler. ;)
 
 
 
The dress, it goes fast..

Kanske dumt, men behöver lite kärlek;)

Kategori: Tillie




Jag tänkte att jag skulle ta och popa lite popcorn och titta på denna filmen nu ikväll.
Tror det är lite av en snyftare, men den verkar samtidigt så himla söt. Det är vad jag vill ha. Kärleken som gör allt för att man ska hitta varandra igen om man någon gång tappat varandra. åhhh längtar^^

Linkin Park

Kategori: YouTube

Just do IT!

Kategori: Tillie

Min mamma burkar inte säga åt mig att göra saker som hon kanske tycker är lite extremt, utan mer göra saker som är bra och vuxet, som plugga, vara glad å städa min lägenhet. haha
Men igår berättade jag om att en kompis bjudit upp mig för en fest. Detta är lite mer på skämt än på riktigt, men efter att ändå skojat om det i typ 7 år nu så lockar tanken "varför inte?". Och igår när jag var hemma hos mina föräldrar en stund så berättade jag om detta igen. Och mamma sa till mig, "Varför åker du inte då? Det kanske kan bli skoj, och om inte tar du bara nästa tåg hem ju!"
Hon har ju helt rätt. Men.... Jag är nog lite för rädd för det just nu. haha Men vem vet, jag har alltid velat åka till den staden. Och dom ska ju ha en grym festival där så vem vet vad som händer. Sommaren har ju bara börjat! :D




GÅ INTE IN DÄR!!!!!

Kategori: Tillie

När jag förr tittade på skräck filmer hela tiden så blev jag alltid lika irriterad när jag mer eller mindre skrek åt människorna i filmen att inte gå in i olika rum eller " TÄND LAMPAN DÅ DITT DUMMA FAAAAN!!!" Men lyssnade dom? Självklart inte!
Men inte mitt fel att dom dör då iaf, jag varnade dom iaf! ^^

Och nu det senaste har jag varit lite sugen på att se en, men jag tror det blir svårt att sova då. Sen har jag inte hittat någon jag direkt velat se heller så^^

But she don't do it that way

Kategori: Tillie

Hej!

Haha jag hade faktiskt en grej jag skulle skrivit, men nu glömde jag av den så jag går å lägga mig i soffan å läser cosmopolitan ist. Eller neeej jag ska fan lägga mig i ett bad!! :D


Där stod jag i en vit klänning

Kategori: gammalt i arkivet

Ja, det är många som säger detta, men nu e det ju faktiskt 5 år sen jag stod där i vit klänning och en studentmössa, tillsammans med mina kompisar sen 3 år tillbaks. Då kunde jag inte längta mer efter att få springa ut och ta emot folk havets applåder och jubel. Åh jag minns dagen. Med massor av glädje, det ända tråkiga va att jag stod där på flaket och hade lunginflamation. Men en äkta studen skiter i hur kroppen mår och skriker ut sin glädje tillsammans med alla som vill. Studenter orkar mer än någon kan tro, studenterna som va morgontrötta och aldrig orkade hålla sig vakna kan nu helt plötsligt hoppa runt, dricka, krama, skrika och skratta utan att ha en tanke på sägnen. Inte ens dagen efter på skolavslutningen är det svårt att ta sig upp ur sängen, det är ju trots allt sista skolavslutningen.
Jag har till och med sett en studen som natten innan fått blindtarmen bort opererad, han gick med sina vänner och fick både betyg och stod på flaket. Som sagt, en Äkta student orkar!



Promises, swear them to the sky

Kategori: Tillie

Åh vad jag älskar när folk ska förklara för en hur man gör något man kan bättre än sin egna ficka. Som när jag skulle hjälpa verkstan lite idag med å köra in "min sommar" bil för besiktning, och ja, jag har ju jobbat där och då kunde jag åka dit med bilar upp till 4 gånger om dagen om det va mycket, så jag har ju faktiskt varit där ett par gånger.
Så de flesta gubbarna där inne känner ju igen mig. Men denna killen måste varit väldans ny, för oj vad han förklarade för mig vad han gjorde, speciellt i början när jag satt en bit ifrån på stolen och läste tidingen.
Ärligt talat tycker jag det är ganska lust när folk är sånna, pratar en massa med kunderna när dom ser att kunden ganska uppernbart inte är det minste intresserad av vad dom gör, do you work and i do mine mkay? (utan att låta elak) Okej om jag hade stått bredvid han och tittat ner i huvet och pratat massa tillbaks. Men ja, nu va jag upptagen med att läsa om alla ungdomar som hoppas av skolan. Haha

well well bilen gick igenom och nu e den iväg på tvättning och städning, sen får jag nog ha den ett tag då min egna bil ska in å snyggas till. den stackarn får inte alls den kärlek den behöver, mins när jag fick den, då jag städa och fixa med den två gånger i månaden, nu? ehm jag tvättade den för någon vecka sen och det är första gången som i höstas! skämmes! 


You could ask anyone..

Kategori: CRAVINGS

Igår va nog första gången jag på riktigt saknade han, en liten stund, där i centrala Göteborg saknde jag hans hand i min och hans trygg varma famn och hans röst.

Och självklart för att jag hade börjat tänka på han igår på kvällen så drömde jag om han hela natten, vaknde en miljon gånger och blev bara mer och mer frustrerar att jag till bara lät drömmarna komma. Aldrig har jag drömmt om någon person så mycket någonsin, och få inga idér om vad de e för drömmar, dessa va helt barntillåtna och inte alls på något kärleks aktigt sätt alls, det va från tiden innan vi va vi. Då han körde hem mig på nätterna. Då han kom hem från ett jobb flera mil här ifrån å vi inte träffats på länge. Då han fixa ett nummer åt mig från killen i baren, då jag skulle presenterade honom för tjejer jag kände. Då vi såg på film och han pillade mig i håret.

Om jag hade vetat hur det skulle bli nu,  hade jag gett han min mail den där augusti kvällen för 4 årsen?Oh ja det hade jag, det har varit värt allt.





trådlöst internet = min död

Kategori: Tillie

Nu har jag suttit halva kvällen och försökt få igång min jävla trådlösa internet. Men näääää! Inte ens med hjälp lyckades jag få igång skiten. Eller nu ska jag inte vara sån för jag fick igång de och kunde koppla skiten till mobilen till slut, men jag då  fick jag inte till det med lösenord så blev att koppla ur det igen tills i morgon om jag har fått tillbaks tålamodet tills dess.

Har haft en rätt effektiv idag, super städat hela lägenheten. Varit ute å gått/sprungit, tränat, å jobbat och även försökt fixa min klänning jag ska ha på midsommar.  Skulle varit på en fest ikväll, men ärligt talat, Hade det nog roligare med mitt trådlösa om jag ska vara ärlig^^
"söndag" i morgon ju, inte för att jag märker någon skillnad då jag alltid har lediga söndagar.. Och nu kom min granne hem, det borde ni hört. fan va den människan låter.. Goch!



En superduper mega god muffins jag gjorde här om dan^^

I get bored easily

Kategori: Tillie