thetillie

promenad och sko?

Kategori: Tillie

Ska nog snart byta om för att ta mig ut på ännu en promenad. Fråga inte varför men jag vägrar att tro att min högra ankel kommer att bli bättre av att inte helt enkelt träna upp den. Vette tusan vad, men nu ska den sluta göra ont! Det är INTE OKEJ! Tror jag ska gå ner till stan å titta på skor, blir nog inte att köpa några nya, men det hade varit kul, min sko-samling har långsamt stannat av.. Men just nu har jag fått upp ögonen för ett par riktigt godingar på Nelly.com

Suget efter värmen och nya länder blev genast större

Kategori: CRAVINGS

Vaknade, såg snön fick en tår i ögat...
Satte på datorn, kollade facebook, såg en bild min syster lagt upp, kollade fler bilder från hennes jorden runt resa, fick känslan av att jag MÅSTE åka iväg någonstanns SNART!
Jag vill göra så många av de grejerna hon gjort. Ha upplevt ställen, träffa människor! Well Till sommaren hoppas jag att det blir en resa.  Det skulle uppskattas extremt!


London 2007


Rom 2008

The sims

Kategori: Tillie

Okej, jag vet.. Men jag kunde inte råför de, helt plötsligt sitter jag å laddar ner the sims till datorn! :O Under tiden (förutom just nu) sitter jag å pluggar på de sista på kursen som börja igår.. Jag vet, typ redan klar. Och den börja som sagt igår. Haha en allt för lätt kurs och lite smått onödig enligt mig. Men det gör inget då den e så lätt så blir det ju lite "ledigt". Det ända är väl ett säljar samtal jag ska ha med min lärare, usch fy å blä! Men det ska nog gå bra det me. Ska börja kolla på de efter jag har gjort klart inlämningsuppgiften:)

Lite så här känner jag mig nu^^

IT'S SO FLUFFY I COULD DIE!

Kategori: Tillie