thetillie

How do boys feel?

Kategori: CRAVINGS

Sicket inne sittar väder!! Och skräckfilms...

Kategori: Tillie

imag0525 (MMS)

Sicket inne sittar väder!! Och skräckfilms väder! Haha men nu nöjer jag mig med att ligga i soffan hemma hos älsklingen under hans mega tjocka täcke och kolla på film. Men snart för flyttar jag mig till datorn och lirare lite minecraft! ;-)

Oh it be like, boom, badoom, boom Boom, badoom, boom bass

Kategori: YouTube



Boy you got my heartbeat runnin' away
Beating like a drum and it's coming your way
Can't you hear that boom, badoom, boom
Boom, badoom, boom bass?

WoW lan!!

Kategori: Tillie

Haha Ni kommer inte tro mig. Men igår av någon anledning så kollade vi om det gick att spela wow på min minibärbara dator jag har hos Stefan.. Och det gick! haha Inte så att det va värsta bra bilden eller att jag blev disconnectadtyp var femte minut, Men det gick. Lite skoj, så det roade vi oss med igår kväll.

Vaknade 5 över 6 imorse bredvid en sött sovande älskling.. tyvärr fick han inte fortsätta sova då han hade försovit sig rätt länge. Så jag flög upp och fixade frukost åt han medans han gjorde sig iording att åka. jag va dock lite så där att låta han köra då han fortfarande mer eller mindre sov när han åkte.. Jag kände mig as pigg och låg vaken en stund innan jag tillslut somnade om och vaknade vid 9 igen, Men en dum ide att lägga sig igen, Har fortfarande inte piggnat till riktigt. :P Men ska snart dra ner på stan en snabbis och sen åka hem till pälsk och fixa lite för att han ska slippa städa det första han gör när han blir ledig:D (jag har så mycket ledig tid ändå)

Men nu ska jg spela lite, sen pysa;P

det va på håret!

Kategori: CRAVINGS

för att dra ut de på liiite mer så skriver jag ett inlägg om att jag precis tvättat mitt hår.. (igen) och fixat å fönat å sprejat och nu ser det nästan ut som jag vill ha de, (fastas bara så där en 10 cm...) 
Man vill ju typ kunna göra så här!!



Så nu är jag mer än sugen att förlänga de när en urgullig tjej på jobbet gjorde en förlängning igår. Syntes inte att det inte va hennes hår. (Jag fick fram det helt fel när jag sa de till henne " meeen åhh det sysns ju inte!!:D" sen fick jag förklara att jag menade att det inte sysns att det inte är hennes hår:P) Det nya håret smälte in så bra med hennes. Super snyggt!

Men nu får jag la bappa iväg och jobba då..... VARFÖR ÅKER JAG HEM I MELLAN?

Sicken dag..

Kategori: Tillie

Vaknade å kännde mig nere som faaan, och ville ärligt talat bara slänga täcket överhuvudet och låtsas att jag inte hörde mobilen ringa för å väcka mig.. Dagen blev så klart lättare när jag väl kommit iväg till jobbet (förutom två-tre tårar i bilen av någon okänd anledning) efter att vi serverat klart frukosten och själva ätit så kommer kalle för tredje gången den dagen och lämnar frukt. Berättar vilket kasst humör jag va på och fick en kram. haha och konstigt nog hjälpte den lite! ^^
Men nu längtar jag bara efter Stefan. Bara så där 4-5 timmar kvar.. Blää för att inte ha ett helt tidsjobb så man slipper försöka hitta på saker att fördriva tiden med.

Jäjä Nu ska jag spela lite WoW. Det är Brewfest och jag har inte spelat på ca en månad. Och måste göra alla grejorna så jag får min drake eller rosa raket eller vad de nu är man får:P


Sicken dag!!

Kategori: CRAVINGS

Jäklar vilken grym dag det är!! :D Klippningen, skoj på jobbet, super humör, städning och Grym kort. och för att toppa med grädde och jordgubbar.. FÖRSTA AVSNITTET AV GLEE!!! (tredje säsongen)

Friskis och Svettis here we come?

Kategori: Tillie

Så där med ny klippta toppar och snart en ny städad lägenhet så ska jag öven få en lite grej av min pappa ikväll.
Ett litet gym kort på Friskis och Svettis. Lika bra de eftersom jag kanske ska spendera några dagar i fjällen i vår och då måste jag ju orka åka skidor hela dagarna;) haha

Sen ska jag få någon ordning på min astma så får jag helt enkelt börja träna igen! Sen är det faktiskt jävligt skönt efteråt! (bara jag som har glömt av hur jäkla gött de e!)

Så Malin!! Du ska börja på friskis och svettis så vi kan träna tillsammans;)



Random bild från ett rum byte för 1000 år sedan

Nu ska jag iväg å klippa mig!!

Kategori: Tillie

Wiihoo!! Och jag har min super glada super söta nya tröja på mig! Hur kan man inte bli på bra humör när man har en sån här tröja?

Så efter klippet blir det hem å städa!! Jäääj!!! Shiiit va skoj de ska bli;) haha

Catch you later!!

Kära 16 åriga jag!

Kategori: YouTube

Får den där jobbiga klumpen i halsen! Den som vill ut men inte kommer ut, den som är full av sorg ilska frustratione och hjälplöshet..
För så starka människor det finns där ute! Som upplever riktigt smärta och sorg! Jag känner för er och jag tycker att ni är fantastiska!


Därför delar jag videon! Sprid den du med!


Tror söndagsen sömn har börjat ge mig energi!!

Kategori: Tillie

Igår hade jag för mycket energi så Stefan orkade inte med mig.. Börjar dock vänja mig lite vid det, så igår behövde jag bara någon minut på att känna mig irriterad över de sen skakade jag mig av det., sen ignorerade jag honom resten av kvällen  och gick och la mig och läste och lyssnade på musik.^^

Idag tänkte jag först bara legat i soffan och inte gjort något, men det blir att skutta ner på stan och träffa Malin och Melissa. Kanske får jag en tid och klipper mig. usch skäms över mina hårtoppar! :O Pinsamt hur slitna dom är nu..


C ja läter!


Känns som en extra ledig dag! :O

Kategori: Tillie

Jag var så säker igår när jag gick och lad att jag skulle jobbat tisdag och onsdag.. Men sen kollade jag i min almenacka och där stod det onsdag och torsdag, så jag blev väldans osäker och var tvungen att dra ner och checka läget på jobbet. Och vad ser man, Ledig i morgon och jobbar onsdag, torsdag och söndag.. Jag hoppas dock att jag ska lyckas att ändra min söndag. För på lördag är det 80 tals fest! Och jävlar vad vi ska festa!

Så i alla fall, det känns som om jag fick en extra ledig dag bara för att jag fick för mig fel dagar^^ haha

Nu väntar jag bara på min Bunny så jag kan börja kolla på min film^^ (skräck så vågar inte titta när jag är själv serru;)

JAg sitter och letar vinter jacka med. Men jag hittar ingen direkt som bar ÅHHH (som är i min prisklass då) Och jag vill inte köpa på hm igen, förra året gick ju inte så bra då jag fick lämna tillbaks den efter knapt 1 månad och då hade dom dragit in alla jackorna som va av den modellen för att alla dragkedjor va bajs.. Så jag som varit så smart och duktigt och köpt en jacka jag gillade i bra tid innan alla försvann, fick leta mig ut mitt i vintern, då inga jackor utan de som reades ut fanns kvar!! INTE enkelt, så till slut hittade jag en som fick funka,
Men blää vad jag aldrig gillade den! haha Såg ut som en korv^^ Jag gillade färgen och att det va "fårpäls" i luvan:P
Men i år ska jag hitta en favorit! :D




Åhh vad jag hoppas detta är jag å pälsken (+ min familj) i påsk!!! JAG vill verkligen åka skidor! Och jag hoppas verkligen att pälsk hänger med! Tänk va mysigt, åka skidor hela dagarna, sitta vid brasan på kvällen, långa skoterturer och varmchoklad på en bergstopp!! ÅHHH! ÄLSKLING HÄNG MED!!!

Vad tycket ni? Är vi fåfänga nog?

Kategori: Tillie

Hallooo

Så där nu har jag varit vaken sen halv 6.. och omg vad jag är trött. Fattar inte hur jag kan vara de, då jag mer eller mindre sov heeela dagen igår. Vid 12 åkte vi ut för att sätta oss ute vid havet och käka våran sallad.. precis när vi hittat ett ställe där det va lä och mysigt så börja det så klart att regna... Attans, så jag sprang iväg och tog kort på kossorna som betade i hagen, medans Stefan fick ta och packa ihop och sen fick vi ha picknick i bilen bredvid Johns Place nere i Apelviken ist.
Vi hade planerat att gå på bio på kvällen oxå.. Men efter att ha sovit en stund i sängen tillsammans, och efter att ha käkat beslutade vi att stanna hemma eftersom iaf jag va dö trött efter att ha haft en sån hård och jobbig dag:P haha
Lika bra det för kl 23 så låg jag och snarka igen^^



Så nu på morgonen när stefan drog till jobbet åkte jag med ner till mitt ställe, mest för att jag inte viste alls vad jag ville ha på mig och har allt här och för att jag hade bilen hemma^^ haha Så tre timmar innan jag skulle iväg igen så hamnade jag i soffan och kollade på nyheterna... Ja jag somna. Rätt smart att jag iaf satte klockan en kvart innan jag skulle iväg så jag inte kom försent iaf:D

Så nu då, Jag ska glo lite på tv tror jag, städa lite.. se om min dammsugare vill suga lite damm idag^^ Sen blir det pannkakor till lunch;D

another pink! Japp denna färg blir de på l...

Kategori: Tillie

imag0493 (MMS)

another pink! Japp denna färg blir de på lördag.. och ja från idag och fram till dess^^ 9 kr på gekås^^

Jaha då sitter man här.. på 27 raden, stol...

Kategori: Tillie

imag0484 (MMS)

Jaha då sitter man här.. på 27 raden, stol 23, I skandinavium. Och nu börja hela ställer skrika Frölunda. Om ni aldrig varit på en hemma match för laget ni hejar på.. förlåt, men det är omöjligt att förklara hur det känns. Det är helt otroligt när det börjar. Jag ryser och mår så jävla bra. :D nu borde jag önska nya laget Växjö välkomna och lycka till! Idag är väldigt speciellt då hela publiken har fått lysrör att leka med! ha det bra ikväll. jag vet jag kommer;)

En kort dag

Kategori: Tillie

När jag vakna av klockan kännde jag direkt, neeeej jag vill fan inte jobba idag.. Två sekunder senare. JAG ÄR JU FAN LEDIG IDAG:D Haha
Så somnade om och sov fram till kvart i 12.. Så jag har hunnit äta frukost, slänga in två tvättar och hämtat min efterlängtade bok! Och handlat lite mat.. Om jag kommer få leva på vatten hela nästa vecka..
Men pappa ringde och räddade mitt humör att sjunka lägre och fråga om jag ville hänga på hockey i morgon! Det var nog två år sedan vi va iväg sist. och då va vi iväg mer eller mindre en gång i veckan, ibland mer! :D Eller räcker två år?

Så imorgon kommer jag troligen somna i bilen på vägen hem och onsdag kommer bli kämpig. Men det är fan värt de! ;)

Så nu var jag bara tvungen att leta fram mina fjortis bilder från förr då vi va på frölunda hur ofta som helst!



(fasen vad jag saknar min chokladbruna vägg!!^^)

mmmmmm så skönt! bara vaniljljuset som fat...

Kategori: Tillie

imag0475 (MMS)

mmmmmm så skönt! bara vaniljljuset som fattas! och min "badvakt" ^^

Got dressed through the mess And put a smile on my face

Kategori: Foton

Ett täcke på två personer

Kategori: YouTube

Så där ja, det va la inte så farligt som alla antagligen skulle säga..
Men nej, för visso inte, men jag fick sällskap i natt iaf. Men man får väl börja långsamt? Va faktiskt själv hela kvällen.. Icke bra^^ fy fan va onyttig jag va! :| haha Blir sallads blad och vatten idag.. (plus ostbågar, cola, dressing, kyckling, potatis, glass, godis..) Haha

Så efter ett dygn i min söta lägenhet så tar jag och sover på andra sidan skogen i natt. Fast jag ska bara dit när jag ska sova, för nu (mååååste dra NUUU) ska jag möta upp Sanna, Malin och Melissa på Ströget för lite lunch, Sen ska jag köra en promenad vid havet, och sen hem och försöka städa upp lite här. Sanna har party ikväll så tror jag svänger förbi en stund där och hälsar på. Fast fortfarande inte bestämmt om jag orkar. Fortfarande sjuk ju. Men Vi får helt enkelt se!

Nu måste jag sticka!

Ha en fin dag!



Lite mys musik från nya filmen Country Strong! Som jag tycker man borde se om man gillar lite go country musik!

There's a wall that I tried to take down

Kategori: YouTube

Det gör ont

Kategori: Tillie

Jaha då sitter man här. Ont i huvud öron rygg och hjärta. Jävla förskyldning som inte vill ge med sig och hosta som blir både bättre och sämre för varje dag. Men mina öron.. Dom susar och gör sig verkligen till känna. Mitt huvud ligger inte många sekunder bakom.. Så för att bota detta plus för att förhoppningsvist somna ikväll så tar jag till min goda vänn ASTI. Oh vad jag har saknat han. Kanske får vi sällskap av jäger och något annat starkt. Och i all den här skiten så kan jag inte rå för att känna att en jävla resa till jävla tyskland inte är så jävla mycket att önska! Och att sen korta ner resan till Köpenhamn? Jag lovar att vi kommer inte ens komma till Jul på Liseberg! jävla Fan!! jag hade seriöst redan börjat se fram emot att åka på en lite trip.. Men nä.. nu blir det Sverige..

Usch.. Det här gör fan inte saken bättre. Och vad spelar det för roll när det jag känner och vill är fel eller stressat?
Nä nu ska jag döda lite i spelet........

Jag vet inte om detta någonsin kommer att ...

Kategori: Tillie

Jag vet inte om detta någonsin kommer att gå att förklara!:O men den här grejen jag måste vara med i nu för att jag är "arbetslös" förstår jag mig inte alls på. Det är pinsamt hur folket beter sig hör. En 26 åring som är otrevlig och sitter och kollar på folk som om alla är emot henne. Dessutom ska hon bli mamma snart och jag kan inte låta bli att undra hur de ska funka:O jag blir mörkrädd av de här stället. Men samtidigt, det ger mig en rejäl spark i baken och får mig att inse att det här inte är ett ställe för mig. Så nu längtar jag bara hem så jag kan börja bomba jobbplatser och få dom att anställa mig! Haha

The sun is up and the sky is blue! Its beautiful and so is you!

Kategori: CRAVINGS

Vi är i samma båt, men inte riktigt på samma däck..
Lika så i samma bok och i samma kapitel, men jag är några sidor längre fram.

Jag älskar dig, och du är det bästa som har hänt!

Astma plus städ/tvättning i lägenheten= jävlig dålig idé!!

Kategori: Tillie

Fortfarande sjuk.. och att försöka göra min lägenhet fin och fräsh igen, så man kan bo här, med astma.. Det kommer fan inte bli kul..
Men nu ska jag springa ner och slänga in första tvätten i tvättstugen på runt 5 månader. jippi!