thetillie

Always

Kategori: CRAVINGS

sweet bed!

Kategori: Tillie

Oh gosh, jag e så himla trött^^ Kom inte hem från jobbet fören efter 7 i morse.. fem timmar på 3 timmar upp å ner för gator på cykel, (och låt mig tala om för folk som bor i hus och har gömt sina brevlådor i häckar och bakom prydnader.. KOMIGEN! Varför gör ni sånt hemskt mot oss cykelbud?!) och sen två timmar upp och ner för trappor i höghus med 7 våningar.. Tack och lov för hiss! haha
Och nu sitter jag här, kl 5 och längtar efter att få gå och lägga mig i sängen jag precis bäddat, dricker den farliga drycken Redbull och funderar seriöst på att lära mig dricka den äkliga drycken Kaffe... Redbull är godd och svalkande och ger mig energi, men den e fruktansvärt dyr.
Men något behöver jag för att inte sova bort hela eftermiddagen och kvällen, att vakna kl 3 idag va hemsk, jag har inga planer idag iofs, men känns ändå som om jag sovit bort hela dagen! 
 
Usch och nu blev jag deppig för att det är torsdag i morgon å då kan jag inte sovit tills jag vaknar utan måste vara redo att dra hemmifrån senast 1.. BLää! Nu ska spela WoW!

stupid song made me think of you

Kategori: Tillie

Äntligen har jag fått köpa inlägg till skorna! bara så där 4 månader efter jag först fick reda på att mina fotleder kunde må bra av de^^ Kan inte vara snabb varje gång.
 
Nu när jag precis har lyckats vända tillbaks dygnet rätt så ska det vändas fel igen, på måndag börjar jag jobba natt igen, nytt ställe denna gången. Och jag ber till högremakter om att jag får något av jobben jag sökte nu! Åhh SNÄLLA! Det är ju vad jag vill jobba med!
 
Så nu ska jag försöka vara vaken lite längre ikväll/natt^^ Blir å spela massor med WoW nu då^^ haha
 

can you tell me, do I end up, do I end up happy?

Kategori: Tillie