thetillie

Ray William Johnson<3

Kategori: YouTube

Här är en kille jag sitter och väntar på varje måndag och torsdag! <3


Hinner inte riktigt med^^

Kategori:

Sitter här med första skålen. Malin e seg! vi skulle skåla ihop! Hinner inte skriva speciellt mycke, ska vara hos stefan om en timma typ. OMG! håret droppar fortfarande!

HA DEN BÄSTA VALBORG EVER!

Go morgon! Ha en fin valborg! Själv börjar...

Kategori:

dsc00447 (MMS)

Go morgon! Ha en fin valborg! Själv börjar jag min morgon med att lyssna på en student kör på tv.

Is it over yet? Can I open my eyes?

Kategori: Tillie

I'll pretend I'm okay with it all
Act like there's nothing wrong...


Gissa vart jag sitter och med vem;)

Kategori:

dsc00445 (MMS)

Gissa vart jag sitter och med vem;)

Shit va allergisk jag är. Haha men lätt vä...

Kategori:

dsc00444 (MMS)

Shit va allergisk jag är. Haha men lätt värt de. Älskar att sitta på huvudsaken och bli om hände tagen;)

Vi kör en före bild. På kommer en efter bi...

Kategori:

dsc00443 (MMS)

Vi kör en före bild. På kommer en efter bild senare;)

Vilken är din kur? Jag vet vad/vem min är....

Kategori:

dsc00439 (MMS)

Vilken är din kur? Jag vet vad/vem min är. ^^

Igår btw. Vi av ju ute igår. Mysigt. Och...

Kategori:

Igår btw. Vi av ju ute igår. Mysigt. Och jag tänkte att det va dumt. Har ju fått pengar nu. Men känns dumt att slösa direkt speciellt på mat. Men jag har ju feber så tyckte jag kunde få lyxa lite ;) speciellt dyrt blev det ju inte heller. Käka as gott. På en riktig restaurang för 3 kr. Haha. Fick betala filmen och colan sen. Men det va bara rättvist;) nu är jag på väg på en promenad. Va för snabb idag oxå.sa kom till abf en timma förtidigt, haha på jävla sämst av mig. ;)ha en fin dag

ABF

Kategori:

Go morgon! vaknade iofs för en timma sen, men nu är jag helt klar. Ska bara sätta på mig skorna.:P  Och idag blir det mina guldiga converse. Jag försöker verkligen vinna kampen om ett par vita! men fan va omöjligt det ska varar!!
Maila min syster igår! inte hört någon från henne på evigheter. Hennes mail blev hackad för nästan en månad sen nu. SÅ nu hde hon en ny. och jag berätta min livs historia.. haha, nej men vad som har hänt sen jag hörde fårn henne sist. En hel del saker, faktiskt. mycke konstigtiga saker, saker som jag kan förstå men saker jag inte alls förstår varför.  Vissa saker låg precis under ytan och va bara sekunder från att komma upp. :)

Måste dra mig nu, Höres senare!

Kvälls maten äts på zorbas;)

Kategori:

dsc00438 (MMS)

Kvälls maten äts på zorbas;)

Gjorde lite tillietwistad fransk manikyr i...

Kategori:

dsc00437 (MMS)

Gjorde lite tillietwistad fransk manikyr igår kväll. Nu går jag på stan för att fördriva tiden lite. Älskar att gå till min frisör, dom kommer alltid ihåg mig. Så i morgon ska jag dit;) nu vantar jag på att alla ska komma hem från sina jobb... Ha en fortsatt bra dag!

04.28.10

Kategori:

Go morgon

Åh jag e så hungrig, och det är såå varmt. Sitter och kollar på "Världens Adoptioner" Skyller lite på febern och förskylningen till att mina tårar rinner lite. 

Jag är så FÖR adoptioner. Sen tycker jag nog att vissa kändisar kan överdriva det. Behöver inte nämna några namn. :P Men varför inet adoptera om man kan hjälpa barn? Varför ska vissa barn få det sämre än andra?

Nej om jag ska försöka på mig att göra lite frukost?:)

Ha en fin dag idag!

Internetet är tillbaks

Kategori: Tillie

Efter att ha försöka ragga hit stefan halva dan för att få hjälp med krånglet på nätet (misslyckades totalt..) så grät jag en skvätt och då börja de funka^^ Så det blev en själv kväll idag, kanske lika bra de, vill inte smitta.. Men piss i havet va tråkigt det är att ha feber och vara själv dessutom.. Bläää Imorgon ska jag nog våga ta hål i örat. hihi Stefan lova en klubba om jag inte skrek, men ska försöka tigga till mig en glass, lr kanske till och med en Smoothie.. Haha

Jag vill inte ha i morgon, i morgon suger... Jag vill inte ha den praktiken.. Jag som äntligen trodde jag skulle kunna ha lite val möjligheter... Säger ju att AF suger! Det är en jävla pina att vara in skriven där, men va fan, man måste ju få lite lite pengar iaf... eh nä nu ska jag sluta gnälla^^

Ha en fortsatt bra kväll;) Och sov gott sen!



Och bara för att vara lite ego så får ni sen här bilden! Önska mig F*N inte lycka till i morgon!^^

Fatta gott! Lyxar till med en hemma egengj...

Kategori:

dsc00436 (MMS)

Fatta gott! Lyxar till med en hemma egengjord god hallon, melon och kiwi smoothie, i min ensamhet. Kommer nog bli en lång ensamm dag/kväll. Stefan börja på praktik igår. Så nu kan jag inte tvinga hit han varje kväll. Åh kommer bli jobbigt dom första dagarna antar jag. Har vant mig så mycke tid att ha min bästa vänn här varje kväll. Haha jaja blir antagligen ännu roligare och bättre när vi träffas ist;) äter till min lyx och tvätt. Mitt internet här dött ifrån mig så får la mobil blogga lite ist;)

Kolla alltid tiden exakt innan du går. Då ...

Kategori:

dsc00435 (MMS)

Kolla alltid tiden exakt innan du går. Då slipper du troligen sitta och vänta:-P tur jag tog med min dator. Min tur om bara 10 min nu;) slipper af iaf. Tur de!

lost the game

Kategori: Tillie

Go morgon!

Jag förlorade kampen om de underbara skorna jag har försökt kamma hem på tradera. Men no, priset blev för högt för ett par redan använda. Hinner inte skriva mer nu, ska ner till ABF, men problemet är att jag ska vara på AF samma tid.. och ja, humm Det kommer bli krångler vilket jag än missar... Jaja det ska nog gå och lösa det med.

Är riktigt sugen på att cykla ner och ta hål i örat i dag... Får se om jag e modig nog idag. Kanske behöver någon att hålla i handen^^

oj nu måte jag dra mig, Ska ut till pappa idag med hade jag tänkt:)

Ha en super nice dag!

Film & smoothie mys

Kategori: Tillie

Jahopp bäste vännen har precis åkt hem, han kom hit och överraskade mig med smoothei!! (Fick aldrig tvättat håret idag eftersom han kom när jag stod i duschen, och jag fick öppna åt han, orka inte hoppa in igen, så får ta de i morgon). Men glad jag blev! <3 Vi kolla på The Bounty Hunte. Helt okej film^^ 
Fortfarande sjuk, troligen lite mer sjuk än innan idag. Blev lite bättre när jag fick den kalla goda drickan, och jag blev lite bortskämt, behövde knapt göra något själv. Han fixa allt. Precis så man vill ha det när man e sjuk.

Men nu ska jag ta mitt kina piller och lägga ner datorn och försöka sova, känns som en hård dag i morgon tyvärr. tvätt och tvätt och lite mer tvätt. och sova, har en känsla av att det kommer bli svårt att sova i natt. Mycke att tänka på:P

Sov gott och dröm sött!!

26.04.10

Kategori:

Har varit iväg på abf nu, tog inte ens en timma idag. Nu ligger jag i soffan, huvudvärken va borta när jag vakna, men den haed ersats med täta lungor och feber ist. Men jag har sökt ett jobb idag! Ska söka fler sen, men tänkte äta lite nu och kolla lite på tv. Får se om någon kommer hit och tyker synd om mig senare^^

Ha en bra dag!

Go natt gott folk. Jag hoppas min huvudvä...

Kategori:

Go natt gott folk. Jag hoppas min huvudvärk har läggt sig när jag vaknar i morgon. Trodde jag hade klarat mig. Men när jag låg för att läsa en kort stund innan jag skulle släcka, kastade den sig över mig.. Så sov gott och dröm sött;)

Konstigt. Så rädd jag blev helt plötsli...

Kategori:

Konstigt. Så rädd jag blev helt plötsligt. Orolig. Men på jävla nyfiken. Men förlusten är för stor för att jag skulle våga spela.. Hade sjukt mysigt på stan med min knasboll. Hon är så söt. Hoppas du hade skoj i bua;) och efteråt oxå. Hehe nu ska jag gjo på en film. Sen sova. Ha en fin kväll allihop!

End Malaria

Kategori: Helgen

Så den 25/04-10, idag, är End Malaria day. Så gör som jag och många många andra och skriv End Malaria på din hand och ta ett kort.




Update:
Pinsamt, stavat fel på handen. haha och i texten, skyller på mintun från förra helgen^^
pinsamt när man försöker vara lite seriös...

25.04.10

Kategori: YouTube

Kärlek!<3 varför är jag inte rik?! Haha

Kategori:

dsc00433 (MMS)

Kärlek!<3 varför är jag inte rik?! Haha

Någon som mins vad som hände?

Kategori:

dsc00432 (MMS)

Någon som mins vad som hände?

Yesterday/night

Kategori: Helgen

Så igår. Vart ska jag börja? Vi var hemma hos Zara. Jag avundas henne, den lägenheten är fan inte att leka med! Så jävla läcker^^  Gick dock lite för tidigt ner till stan. Men när vi väl vart där efter l.ite fjortis häng vid mixen;)

Väl på krogen kommer daniel med den bra ideen om att vi bara får prata engelska resten av kvällen. OMFL!! haha Ja men det gick ganska bra, och tack vare det raggade vi upp en efter fest hos en Jens som bode "around the corner" haha Där var vi iaf tillsammans med Mig Daniel Stef Jens Martina och Paul^^ Riktigt trevliga människor. Lite annorlunda, men roliga! Hade riktigt roligt igår! Nu laggar vi la inför Valborg som tydligen är nästa vecka^^

Men nu ska jag gå ner och möta upp Malin för att diskutera gårdagens händelser med varandra;)

Hoppas ni har en bra dag!

Hi babe;)

Kategori:

dsc00431 (MMS)

Hi babe;)

14.41

Kategori: Helgen

Har diskat alla glas. och de andra som behövdes diskas^^ MEn nu sk jag se till att fixa något liknande bar sak. får se hur det ser ut. Hade varit lite kul. Men som sagt får se, nu står de på tork, och jag ska dyka i ett bad^^

Hoppas ni haft en bra dag. Vad ska ni hitta på ikväll?

24.04.10

Kategori: Helgen

Med gårdagens smink och rufsigt hår tar jag faktiskt bilen ner till stan för att inhandla något nice att ha på mig någon dag. och Förhoppningsvist ett par nya glas från min nya favorit affär. Vet dock inte vad den heter. Haha Ska kolla det idag^^

Ha en fin dag allihop.

....

Kategori: Tillie

Saknar min syster! vill packa min väska och leta upp henne. och säga att vi skiter i sverige och stannar utomland några år..

Det är så jävla dåligt!  Fan va less jag blir på de.  Och det suger hårt att det inte finns något jag riktigt kan göra åt det andra heller.

Tjos, kom hem! Kom hit och tala om att stan suger! Kom hem och berätta om världen som finns utanför denna skithålan.

Lr så får du komma tillbaks hit och vi ser en film, då glömer jag att det bara finns två kvar av alla som fanns. Men sov gott nu människor.

Sjukt fint. Men jävla vad här blåser! Kill...

Kategori:

dsc00427 (MMS)

Sjukt fint. Men jävla vad här blåser! Killar säger jag bara. Svar bakom en jävla en för vindskydd. Men okej. Vi har roligt;)

Min pizzabåt!;)

Kategori:

dsc00426 (MMS)

Min pizzabåt!;)

God morgon. Jag som hade tänkt ha första ...

Kategori:

dsc00425 (MMS)

God morgon. Jag som hade tänkt ha första inlägget runt 8 från tvätt stugan... Men jag försov mig 160 min. Och de e efter 90 min tvättstugan lixom tar bort min tid om man inte varit inne någon gång innan:-P så får gå ner och boka en till sen. Ska bara försöka vakna till här

Tyst still och kall. Stan är bra nice sent...

Kategori:

dsc00424 (MMS)

Tyst still och kall. Stan är bra nice sent på kvällarna. Håller ni inte med mig? Nej om jag ska vända hem och lägga mig?;) Sweet dreams!

I've been losing sleep

Kategori: Tillie

Just de, Jag ska ut och gå en sväng, bli lite klar i huvudet innan jag ska sova.. ingen^^
Sov på soffan innan, två gånger. haha Jävla huvud värk asså! Så ut och ta lite 'frisk' luft och sen sova, Tvätta tidigt i morgon ju.. bläää Men måste göras tyvärr.


Så Sov gott och dröm sött allihopa!!

It's just a little crush

Kategori: YouTube

Teater halland. Köpa godis, hem lägga mig...

Kategori:

dsc00422 (MMS)

Teater halland. Köpa godis, hem lägga mig i mörker. Huvud värken har tagit i ordentligt nu...

Väröbruk i strejk, Teater Halland ist..

Kategori: Tillie

Japp gick ner till Abf för att möta upp de andra livsnjutarna för att ta en trip till Bruket... men ingen där? ofta dom har åkt iväg tidigare än 10 i 9 lixom.. hittar tillslut en av ledarna. nää vi ska till teater halland istället. kl kvart i 10. WTF!

Och jag känner hur huvudvärken bara växer. Aja finns inget att göra åt saken direkt. Så jävla godis sugen oxå. Men men hur ofta händer det? Fast jag kom på varför jag har varit de så mycke den här veckan. haha Min hjärna arbetar inet direkt på högvarv efter 6 månader som arbetslös. haha tar några dagar att lägga ihop pussel bitarna^^

Fick bokat en tvätt tid nu iaf, inte för att det igentligen behövs. men jo underkläderna är dom som börjar ta slut just nu. Sen hittar jag alltid mer saker som går att tvätta, som sängkläderna. handdukarna och mattan mååååste tvättas. skulle gjort det för några veckor sen. jäjä

Ska laga värsta goda maten idag har jag planerat. Mer om det sen, nu måste jag kolla alla sidor jag inte hann innan.

Ha en fin fin dag! solen står högt på himlen!


usch nu börja jag må illa med

that's why I love you

Kategori:

har mått lite halv kasst idag, orka inte ens äta halva taco tallriken på ströget med Stef idag. Låg i soffan tills kl va typ 3. Efter att vi ätit kom Daniels syster och Daniel hit, Hon gjorde manikyr på Sanna Elin och mig:) Så fina ny lacka naglar sitter jag här med nu.

Försöker minnas vart jag har lagt mitt schema så jag vet när jag börjar i morgon:)  Humm ja nu sitter jag här, hungir och äter Geisha som Stef köpte i söndags. SKa kolla liter med på Glee^^ I morgon ska jag köra hem mammas bil till henne och hämta hem min egna:)

det har inte direkt hänt något idag.  Hoppas ni sover gott i natt!

Hemma, ännu fattigare...

Kategori: Tillie



Två linnen, lila & gult, en gul tröja, gula-blå-rosa solglasögon och en bikini Allt från Cubus.
Zebra solglasögon och diadem från Monki
Puder borste från Åhlens
Örhängen från Glitter
Ljus håller att hänga i fönstret från Indiska


Malin hindrade mig från att köpa ett par tredje solglasögon som jag med gillade^^ haha
Men blev kär i Zebra brillorna<3

Kolla så söt. Kalle;) på väg mot bilen. Hö...

Kategori:

dsc00421 (MMS)

Kolla så söt. Kalle;) på väg mot bilen. Hörs hemma

Mmm på gott! Nu e vi klara. Blev självklar...

Kategori:

dsc00420 (MMS)

Mmm på gott! Nu e vi klara. Blev självklart mer än tänkt. Men mynten från mitt sparande fick sitt syfte;) nu ska vi äta sen dra oss hemmåt.

Nu är vi framme i gbg. Och det är mycke ka...

Kategori:

Nu är vi framme i gbg. Och det är mycke kallare här än hemma våran sova varma stad;) åter till shoppingen.

Det krånglar på banken... Så nu blir jag l...

Kategori:

dsc00416 (MMS)

Det krånglar på banken... Så nu blir jag la sen till mötet. Skrut med!

Ska försöka vara lite mer aktiv här idag;)...

Kategori:

dsc00415 (MMS)

Ska försöka vara lite mer aktiv här idag;) just nu sitter jag och väntar på att det ska bli ni tur.

20.04.10

Kategori: Tillie

Tjohoo, det blev ingen manikyr i går:( Men den SKA bli i morgon^^ haha Nu ska jag snart iväg till besikningen med mammas bil. Sen ner till banken och till abf. Hem göra mig i ordning för att sen hämta upp malin halv 4 på ringhals. mot GÖTEBORG!

Igår Så blev det ju ingen manikyr som sagt, Men det fick vi reda på lite sent, Så Sanna och Elin var här coh hängde i väntan. Stefan kom oxå. Tjejerna åkte hem, och Stef och jag åkte till mamma och pappa för att byta bil och äta glass.. kolla på pingis och hocky. På hem vägen tog vi en pizza hem till mig, och kolla på Glee! :D somnade la runt halv 2 kanske^^ 

Nu sitter jag här. Ska iofs sminka mig nu. Så vi hörs la från mobilen senare;) Ha en fin fin dag!

For a smile they can share the night

Kategori: YouTube



Detta är en de låtar jag kan lyssna på 10 gånger i rad och fortfarande tycka låten är för kort^^ haha

Im still alive

Kategori: Tillie


Hade en riktigt bra lördag, Haha Dock blev min lördag riktigt jobbig. Vaknade tidigt och somnade om, vaknade somna vakna somna... runt 10-11 gav jag upp och la mig framför tv. halv sov några timmar.
Gav upp igen och duscha för att gå ner och möta upp Malin och Emelie för en sallad på stan, Under hela tiden sen jag hade vaknat så mådde jag illa och hade ont i huvudet så in i norden.  Det blev ingen lång stund på stan.Disken väntade. Stefan kom hit och choklas och cola<3 Vi kollade på en film, och tjötade igenom den. fanns ingen text så jag hängde inte med super bra, därför pratade jag mer. haha Som alltid när vi ser film, inte mycke tittande igentligen.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska ticka iväg och bli efter 4. MANIKYR!!! Älskar att Daniels syster pluggar sånt<3  Som jag har längtat!

Ha en fortsatt fin dag!!

And i approve this message;)

Kategori:

dsc00413 (MMS)

And i approve this message;)

Daniel och me!!!!! Svep;)

Kategori:

dsc00410 (MMS)

Daniel och me!!!!! Svep;)

Ser ni svanen?;)(stearin) haha

Kategori:

dsc00408 (MMS)

Ser ni svanen?;)(stearin) haha

Red bull vodka? Yeah! Puss på er!!!!

Kategori:

dsc00407 (MMS)

Red bull vodka? Yeah! Puss på er!!!!

Här e armbanden jag fick i paketet, sitter...

Kategori:

dsc00406 (MMS)

Här e armbanden jag fick i paketet, sitter och spelar ett spel med stef. Haha och jag vann! Kolla fejan;) hur har ni det ikväll? Glöm inte att inte kommentera ffs

Will you need a blue sky holiday?

Kategori: YouTube



Hade glömt av denna^^ Den är bra och sann

dont want to talk

Kategori: Tillie

mår skit, fråga inte varför, tyvärr var det inte feber, utan bara en väldigt lång och djur dal bland mina höga vackra berg. Men jag tar det i morgon. Tänkte börja leta mig in i dimman och glömma, gråta en annan dag.

Tänker ha på mina mina fina nya armband för att känna lite självförtroende.


Ha en bra kväll!

sjuk?

Kategori:

Försov mig i morse. Tänkte faktiskt varit nere på stan redan när det öppna. Men vaknade, och skulle bara ligga och dra mig 5 minuter.. 2 timmar senare vaknar jag.  Men men, nu har jag varit nere, hittade dock inget jag igentligen behövde. Det blev lite dricka ny ögonskugga och strumpebyxor.

Känner mig fruktansvärt hängig idag faktiskt. feber? Hoppas det är för att jag hjälpte pappa igår. ska nog ta och läggsa mig i ett bubbel bad och götta mig en stund.

Blir troligen ut gång idag. Vill lååångt in i dimman. väldigt långt in. Fast i morgon r det manikyr för hela slanten^^ ska bli gött. behövs, mina är helt förstörda efter igår=/ dont like.

men vi hörs kanske senare. Ha en fortsatt bra dag!

Wha-Wha-What did you say?

Kategori: Tillie

Är heelt slut. borde bara gå och lägga mig. men ajg vill inte. Jag vill ner till dansgolvet, falla för frästelsen. Jag hoppas du är ute i morgon. jag hoppas och håller tummarna. Du som får mig att tappa kontrollen men älska de.

Idag saknade jag faktiskt en tjejkompis. Lr nu mer, jag vet inet riktigt, men någon jag skulle kunna bara vräka ur mig vad det är jag tänker på. haha För det är heeelt stört.

Annars är det lite mer än en månad kvar till Tjofs kommer hem, Hon kommer dock skratta åt mig och säga, vad var det jag sa^^ haha saknar min sis.  Jobbigt att inte kunna ha någon kontakt med henne alls just nu. Men pappa har lite, så vet ju att hon lever:)

Nä sängen och en bok lockar.  Imorgon ska jag lååångt in i dimman. LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT!

Har vattenkrig med mamma. Fast jag kör hög...

Kategori:

dsc00405 (MMS)

Har vattenkrig med mamma. Fast jag kör högtryckstvätten;) haha nu ska vi hem och äta lasange;)

Är hos pappa och hjälper till, tvättar däc...

Kategori:

dsc00401 (MMS)

Är hos pappa och hjälper till, tvättar däck. Haha Usch jag e genom blöt, och smutsig. Haha men vad gör man inte för att vara lite snäll?;) åter till däcken. Vad gör ni idag btw?

Super prinsen;)

Kategori:

VAD I H*LV*T*!!!!??

Kategori: Tillie

Vaknar av att någon står inne i min lägenhet och bankar som F*********N i väggen bredvid sängen! KL 7!! WTF!
trodde jag, men nej, en av grannarna väggivägg håller antagligen på att göra om sitt kök lr något liknande. men kan han inet börja liiiite senare? kl 8 iaf. Så nu är det min tur att ha ont i huvudet. nästan så jag ligger i sängen och gråter just nu.

Glad jag är att jag ska till pappa och hjälpa han idag. tvätta däck. wei^^ det är riktigt tråkigt faktiskt, och smutsig och blöt blir man oxå. (haha) Men men vad gör man inte för att hjälpa dom man älskar? i natt tex höll jag mig vaken för att hålla en kompis sällskap för att han hade ont i huvudet tex. Hoppas du mår bättre idag Stef. för du kommer antagligen få ta hand om mig idag, om dom ska fortsätta låta på det här viset...  *gråter en skvätt till*

nä får väl ta och fixa lite frulle och sen dra iväg innan det här driver mig galen! åhh vad jag önskar att jag hade mitt kök väggivägg till deras sovrum. då hade jag gjort mycke ljudliga saker där på tidig söndag morgon! haha

Ha en fin dag idag allihopa!

Killing Me Softly

00.05

Kategori: Tillie

God natt! jag har försökt somna.. men lyckas inte. haha:D jag ska vara hos pappa kl 10 i morgon. uusch för att köra bil så tidigt på morgonen:O bättre att cykla lr gå. men inte en changs att jag cyklar ut till Derome.
humm skulle kanske kunnat åkt med daniel. men då måste jag la gå upp kl 4.. näääääää. jag älskar min säng för mycke för de^^

hummm nää men jag försöker la inge då. Hoppas ni sover gott i era sängar lr vart ni nu sover. Sweet dreams<3
ps. jag saknar min syster enoooormt mycke!

Min fina skog;) efter att ha gått vilse p...

Kategori:

dsc00400 (MMS)

Min fina skog;) efter att ha gått vilse på håsten, hämtat ut mitt paket och köpt två tidningar popcorn och heta nötter, planerar jag en soft hemma kväll;) vad ska ni hitta på ikväll?

sleepyhead

Kategori: Tillie

Nästan så jag gör min vän sällskap och lägger mig och sover. Gosh va trött jag blev nu. Men ska gå iväg till Håsten för att hämta mitt paket! :D


vill inte gå ut...

Kategori:

Asså är det okej att inte vilja gå ut när det är så här fint vädet? Det är lixom as skönt ute och solen lyser fåglarna kvitrar, irriterande.. Är det okej att lixom inte känna för att vara ute?... humm får fundera på det ett tag till^^

Jag har fått ett paket! Så ska gå och hämta det kl 17. <3 Nu ska jag nog ta och laga mat.. Lr jag ska typ bara värma, haha!  Imorgon ska jag till pappis och hjälpa han på verkstan. jääj..... Men ja kommer ha att göra iaf:D

ehhhhh Ja, nähä. Jag tror jag tar och bara slappar idag, Ni vet vart ni hittar mig om ni vill hänga;)

15.04.10

Kategori: Tillie

Kali mära!

Började dag med att zoona om klockan till 8 istället för halv^^ Sen blev det en lång dusch. En god frukost med en smoothie med kiwi jordgubbar och honungsmelon och ett ägg för att inte må illa.( Har någon skumt men kan inte äta typ bara yoggi lr fil eller något sånt, måste ha något tuggit, annars mår jag illa^^ haha) Och det nya avsnittet av Couger Town på det!
Nu sitter jag här helt klar. Har kollat runt me några flickor om dom känner för manikyr på lördag eftermiddag. Daniles syrra behövde test personer och jag ställer gääärna upp:D  Nu ska jag snart dra iväg till ABF för att lyssna på Manpower! Hoppas de e lite mer vettigt än de andra företaget som va där och babla^^

Ha en bra dag!


Gamal och fjortis bild, livar alltid upp dagen lite;) Hade fina fräknar då iaf^^ sommar -08

I will follow..

Kategori: Tillie

I Will Always Be There For You.





Måste ha en till.. Älskar er!

14.04.10

Kategori:

Det blev ändrade planer idag. Tvätta kl 17 och vänta tills den är klar. sen blir det att kasta sig ner till kvantum för att möta upp Malin och kanske någon mer. Det blir grill ikväll med. ^^  Känner mig stressad av någon anledning^^ aja måste fixa för tvättningen nu:)

Go morgon annansbitar! Allt bra idag?...

Kategori:

dsc00397 (MMS)

Go morgon annansbitar! Allt bra idag? Själv har jag en lätt huvudvärk. Men tror att den går över efter denna goa frukosten;) idag blir det tyvärr en hela del inne, jobbsöken går inte riktigt att Skjuta upp till regniga dagar tyvärr. Men ska nog hinna med att komma ut en sväng idag med! Vad ska ni hitta på idag? Ha en bra dag!

Minto, cigg, vänner & ett besök från förr;)

Kategori: Helgen

När jag ändå håller på att lägga upp bilder kan vi ta dom från i lördags. IOFS är det inte speiclet många. Och mest på inredningen hos han va var hos. SCoola saker han hade gjort själv


Blev lagom kär i tavlan... Så jag sa till han att jag ville ha en. Vet dock inte vad som hände sen, Mintu ni vet..


Sägngavlen var oxå riktigt cool! Ville ha en sån med. Så får la se vad som dyker upp.. haha

Vad gör man?!

Kategori:

Jag ska ha en kväll med bara mig, ikväll.. Problemt är att jag inte vet vad jag ska göra^^ Och jag är redan uttråkad! haha Jag har ätit ett vitlöksbröd. Läst tidningen, och även aftonbladet.se bestämt en film. kollar på BBT och kollat alla bloggar, youtube och fajan:P haha Första kvällen själv på nästan 2 veckor.. Och jag saknar sällskap, det är nog första gången på vääääldigt länge jag inte vill vara själv längre. Det är mycke roligare att umgås. Tur det är en ny dag i morgon;) Men det är la gött å vara själv oxå. Man slappnar av på ett annat sätt.

Kan lägga upp lite bilder från igår kanske^^





Daniels grill (den sista) brann bättre än stefans (den första)^^

stor handlat

Kategori:

Efter en nära på perfekt dag på stan (utan shopping) åkte vi hem. Jag gick upp för att hämta mitt ICA-kort, och drog och handla. Usch. nu e mitt kort nära på tomt. Uuuuusch men nu e snart min frys och kyl är full iaf och jag ska nog inte behöva handla något på ett bra tag nu. hoppas på att jag klarar mig i två och halv vecka^^ Får börja hälsa på folk vid lunch annars^^

Jag ska slänga in allt i frys och kyl nu. Sen kolla på BIG BANG THEORY!!! :D
Ikväll ska jag fasen se en bra film. typ skräck lr något liknande^^

Later godingar

I'm always gonna wanna blow your mind

Kategori: Tillie

Nästan klar. Bara lite små saker kvar. Men det får göras senare. Ska kasta mig in i duschen nu och sen cykla ner och möta upp Stef för en fika på stan^^ Vädret är så jäkla älskvärt att jag knapt vet vart jag ska börja!  Blir kär i allt och nästan alla! :D  Måste skynda, han är väl snart klar antar jag. Hörs med sen snyggingar!


Bild från igår, ser lite tyken ut^^ skyller på att det var så kallt:D

13.04.10

Kategori: Tillie

Det är så jävla underbart!!! :D SOLEN SKINER! Och sen blir det kanske en smoothies på stan med bäste vännen! <3 Nu ska jag dock städa här hemma:D Som mamma hade sagt där hemma, (kan jag fortfarande säga hemma?) Det ser ut som om en orkan ett krig och en 5 årig tilde har varit i ditt rum på samma gång! ^^ Då hade jag ett rum, nu har jag ändå köket och hallen och toan me;) hihi Här ska lukta rent när jag är klar. om en timma och 30 min? SKriver så fort jag är klar så ser vi hur lång tid det tar:D Jääääj haha

Vad ska ni hitta på för kul idag i det underbara vädret? :D
(om ni har ett underbart väder då^^)

Vi sitter nere kurtinen och grillar korv. ...

Kategori:

dsc00396 (MMS)

Vi sitter nere kurtinen och grillar korv. Vantar på malin. Börjar dock bli kallt som as! Haha

Alex Tew

Kategori: Tillie

Måste bara tipsa om Alex Tew. Så jäkla bra idée! Synd att alla pixlar redan va sålda. Hade varit grymt coolt att äga en^^






Näääääääääääääääääääääääääääääääääj nu ska jag hoppa ner för trapporna och möte upp Stef för att gå runt på onoff och/eller Elgiganten^^

Ha det fint snyggingar!

Köpte det här spelet idag... Jag fattar in...

Kategori:

dsc00394 (MMS)

Köpte det här spelet idag... Jag fattar inte riktigt vad jag ska göra när jag har hoppat över ett hål... Tror inte jag ska tappa brandsläckaren...:-o

Wow, något att börja med? De måste ju v...

Kategori:

dsc00393 (MMS)

Wow, något att börja med? De måste ju vara coolt om dom till och med har ett eget tangentbord;)

We owned the night for a moment lost our minds for a week

Kategori: Tillie

Nu pallar jag inte mer. Jag måste ut! ut från röklukten, det instängda. En av grannarna under har rökt i 2 timmar! Det stinker i min lägenhet! Usch! Jag vet, stäng fönstret, men då kokas jag. Så nu drar jag ner och köper nya hörlurar!

en snabbis hem

Kategori: Tillie

Min bil kommer om 25 min, men tänkte mig ändå ett relativt kort inlägg.


Den senaste veckan har varit konstig. Jag har haft en riktigt nice vecka. Med gott och bra sällskap hela veckan.
Ändå är jag förvirrad av vad det är som händer. Hänger inte med. Måste ha missat något. När vad och varför händer detta? Varför verkar det vara mitt fel att detta har hänt. När andra märker att det inte är som annars så är det ju något fel? Ska jag gå och vänta? Vill inte bråka, bara veta vad de e som händer.
Om jag ska behöva glömma och gå vidare? Tror det är för att jag är förvirrad som jag har fått konstiga tankar denna veckan..  Måste lösa detta så jag vet hur jag ska bete mig...  Kanske behöver en resa? En dag ifrån allt?  
Jag är glad och lycklig just nu. Bara detta jäkla skavsår som skaver på min lycka. Molnen på min ljusblåa himel.  De vita gardinerna i min lägenhet

Mumms!!!! Nu blir de kina mat. En bio med ...

Kategori:

dsc00392 (MMS)

Mumms!!!! Nu blir de kina mat. En bio med pojkarna<3

Det är vår när det börjas spela brännboll;...

Kategori:

dsc00387 (MMS)

Det är vår när det börjas spela brännboll;) står och vantar på sällskapet! Hörs snart.

Jag träffa Glenn!

Kategori: Helgen

Haha!! VAD FAN HÄNDE IGÅR?! ^^
Jag minns att vi skulle spela något på en iphone, Sen blev det mintu. Där efter har jag noll minne. Tills Stef kom ner, vi gick och käka, hämta min cykel, Det har vi ju bildbevis på med. haha Vi kollar på Jeff Dunham. Vi Träffar Glenn! haha Fast jag mins knappt. jag klagade på hans kläder. Snyggare förr;) Vaknade la en miljon gånger i natt. Vaknade 06.56 och då var solen på väg upp. Det va riktigt fint! Måste skaffa mig ett par mörka gardiner!!

Nää nu ska jag nog ta och spela lite. va länge sen nu^^ Later!

Inte lätt att få hem cykeln! Tur man har s...

Kategori:

dsc00386 (MMS)

Inte lätt att få hem cykeln! Tur man har stef. Och att kungen har ett bra utstrålning!

Min älskling, och mitt nya favo nagellack....

Kategori:

dsc00380 (MMS)

Min älskling, och mitt nya favo nagellack. Sitter hemma hos en kille med typ snyggaste lägenheten ever!!!! Grymt snygg. Även om jag inte träffas malin super ofta. Så vet jag alltid att hon stället upp, alltid vart jag har henne.

Party med flickorna ikväll. Sitter...

Kategori:

dsc00378 (MMS)

Party med flickorna ikväll. Sitter och väntar på samtalet som ska tagga mig! Ska ta och byta om från detta bekväma till något lite finare;) bestämma skor med kanske... Ett senare problem. Skål!

Nörd Tillie!

Kategori: Tillie

Den senaste tiden har jag fått allt oftare ont i huvudet, Troligen för att jag har tagit upp läsningen mer och mer. Men droppen som svämmade över glaset kom när jag satt hemma hos Stef på påskafton och spelade, och mitt vänstra öga började rinna som en flod. Spelet va inte ens sorgligt, och Indianerna hade tagit min häst.. Men ja, Sen sved det och höl på. Så jag tog mig i kragen och pallra mig ner till optikern. Det blev ett par glasögon, som jag ska mest ha när jag läser. men även när jag är innomhus så jag slutar anstänga min ögon. Då kommer ju självklart det jobbiga. VILKA BÅGAR?! Jag hade tre favoriter. Två gröna och ett  par svarta. Ett par av dom gröna va av min facob Marc Jacobs. Kanske därför dom hamnade på bäst 3;) de andra va bland dom dyraste. (så klart jag fölll för dom) DE trejdje blev mina seriösa favoriter när jag fick låna hem dessa tre över natten.  Stef var även här och hjälpte mig, hade iosf redan bestämt mig för vilka. But anyhow.. Nu sitter jag och ska behöva vänta på mina älsklingar i 2 veckor! Men jag passade på att ta ett kort. Så här har ni;) NördTillie

Sitter på Mignon. Och blev bjuden på detta...

Kategori:

dsc00375 (MMS)

Sitter på Mignon. Och blev bjuden på detta goda av stef;) killar ska bjuda enligt tjejen som stod i kassan. Så han fick gott betala;)

Go morgon! Vädret är underbart! Att sitta ...

Kategori:

dsc00374 (MMS)

Go morgon! Vädret är underbart! Att sitta inne är ett brott. Så jag tog min(Syrrans) cykel och cykla ner till stan. Det är torget och allt. Blev kär i en hatt. Men köpte icke. Passade dock på att uppgradera min vårgarderoben med två skjortor och en halsduk. Nu står jag i bokhandeln och väntar på stef, en fika. Hoppas i solen;)

Längtar redan tillbaks!;)

Kategori:

dsc00372 (MMS)

Längtar redan tillbaks!;)

STÄFAN!

Kategori: Helgen

Har precis åkt hem. Ljög, han åkte för några minuter sen... TVÅ filmer idag. jisses. hängde dock inte med något alls^^ Tur stäfan e så snäll å gullig att han förklarar var annan minut! Mjo han bor typ här. Nästan, han åker hem och sover, spelar och äter och så. sen e han nästan här jämt! :D
haft en ritkigt intressant dag. Varit hos synsam. Äntligen blir det lite fix med mina ögon! Nördigaste EVER!
Nu ska jag iaf sova. SKa ut till veddige i morgon hämta mamma och sen köra henne till stan, Hem sova lite hoppas jag. Kanske blir det någon typ av grill/vårmat i morgon med mina nördar<3

Sov gott!

överraskning^^

Kategori: YouTube

Jag kanske är lite efter. men jag såg denna precis. Och jag älskar detta^^ När domarna lixom redan innan dom har hört något dömer dom.  Det har ju hänt så ofta förr.   Inte min musiksmak. Men han är ju grymt duktig!



08.04.10

Kategori: Tillie

GO morgon!

Gamal låt.. viste dock inte om bästföre datumet;)

07.04.10

Kategori: Tillie

Det är vår i luften! Dom sa det till och med på Beverly hills;) 

Dagens bästa var ändå när jag och Stefan var på stan, vi hade precis kommit ut från Synsam.  "jag måste köpa ett hårspray" Fråga mig inte varför. men det va riktigt skoj. Jag skyller på våren JAg skyller allt roligt, underbart, vacker och snyggt på Våren! Alla snygga killar som helt plötsligt dyker upp överallt. I trapphuset, På stan, inne på Hajen! <3

Nu ska jag hoppa in i duschen! UT MED ER!!

06.04.10

Kategori: Tillie


Helt underbart att ha TVen som skärm asså! <3  Dock måste jag ringa min pappi och fråga vilken optiker han använder. JAg gillar att ha samma företag och saker på samma ställen som han har av någon anledning^^
Nu måste jag ta och sätta på mig lite kläder och torka håret lite. Det blir film hos Sanna ikväll. känns som en evighet sen jag träffa henne utan alkohol^^ Meeen sånt händer ju! haha;)

C Ya Soon

Ta en paus och spela lite

Kategori: YouTube

Jag håller på att städa min lägenhten grundligt just nu. Dock fick jag huvudvärk innan jag började, och blev sen allergisk, så jag gnällde lite för Stef och han skickade de här youtubde spelet till mig för en paus. Dock varken bättre i huvudet lr allergin, men ändå på lite bättre humör! <3



23.54

Kategori: Tillie

Kan inte orden som säger hur jag känner.
Ännu ett ord som inte finns.
Det lookar så mycke att göra något ogenom tänkt. små dumt
släppa taget om stan. människorna.
Bli en dator som kraschar, minnet raderas, bli tom och instelleras om.

05.04.10

Kategori:

min pappa är bäst! Fick låna hans dator och ett gamalt trådlöst tangentbord. så sitter i soffan med tv som skärm<3 lovely!





Ska börj göra mig i ordning lite smått, ska ner till torget 19.45. Dom hittade David som förvann för två månader sedan i hamnen. En typ av minnes stund ska hållas. med tända ljus och tystminut.

Joshua Radin, 'I'd Rather Be With You'

Kategori: Helgen



min existens befanns sig i soffan hela dagen igår, några timmar i tvättstugan och sedan åter till soffan för en film med två söta pojkar.min dator dog lyckligtvis precis när dom åkte hem så då blev det sängen ist.  Idag är jag känner jag mig lite hängig. Men gårnog över när jag har piggnat till lite^^

Påskafton med stefan!!111222

Kategori: Helgen

sitter hr och är snart redo för att fra ner till krogen på påskAFTON :) snart dax för att gå ner på krogen och schteka :) SHE MUST BE A LESIBIAN! schtefan skriver för första gången på thetillie.se!!! nu gittar vi till krogen och har kuwwwwl! puzz på alla godinga. GLAD PÅSK



Puss från oss! Älskar er läsare!<3


Krogen nu puss!!

vår, värme, sol och bästis^^

Kategori: Helgen

Har spenderat min dag ute på stan med min älskade Malin<3  Vi gick runt i nära 4 timmar, ja vi käkade med. Länge sen jag gick på stan så länge^^ haha. Men det vart så jäääävla nice väder! Underbart att vara ute ju!
Fick iaf handlat lite saker, nya strumpebyxor, nagellack, armband linne och jag fick ett halsband av min mormor! :D För att jag och malin passade hennes saker på torget en liten stund så hon med fick slösat lite pengar. Kanske tar kort, kanske inte^^ haha

Men nu får jag ta och blanda mig en drink lr vad säger ni? ;)

Glad Påsk Och Vår allhopa en gång till!! :D

Lite påsk youtube;)

Kategori: YouTube

D.N Agnel

Kategori: Tillie



Satt och målade i tordags och igår.  Äntligen hittat inspirationen igen. Faktiskt ganska nöjd, inte ofta man blir det när man har färglagt me.
Va tycker ni okej lr?^^

03.04.10

Kategori: Helgen

Glad Påsk!

Det är helt sjukt fint väder ute! Heeeelt underbart! Ska snart trampa ner till stan och möta upp Malin för en fika på stan och lite shopping kanske. Ska nog träffa mormor på torget, hjälpa henne lite med försäljningen;)

Ha en UNDERBAR dag!


Långfredag och 79 dagar kvar!

Kategori: Helgen

Hem kommen och ny duschat. Påskmat i Veddige idag, fick hem min bil som även hade fått nya fäljar och sommar däck! Pappa du är BÄST! <3  Fick hem alla böcker också<3

Imorgon ska Malin och jag beställa biljetter till Pier Pressure 2010!! :D   bara 79 dagar kvar!! faaaan va nice! :D

nu ska jag se på tv. Puss på alla! Känns som en perfekt värld!<3

Raketer!

Kategori: YouTube

01.04.10

Kategori: Helgen

God morgon. Igår blev det inte mycke bloggande^^ Hade å göra faktiskt hela dan för en gångs skull. och jag hade en riktigt rolig dag.  Började med att damsuga hela lägenheten. Skulle stor städat inför påsken. Meen Stefan och Daniel lockade ut mig med tänkar om smällare! <3 Så vi åkte och köpte smällare.  drog ut till första vik och lekte som tre st små barn. Mamma kom dock och hämtade mig efternågon timmes lek, för att hälsa på mormor en kort kort stund. Hem duscha, Stefan kom hit, vi kolla på tv tjöta och sen åkte vi hem till Malin som hade fest. Ganska skoj. Jag hejade på Chirra som hade två vin flaskor att dricka. Det blev en och en halv. Resten häldes ut för hans egna bästa^^ Ja sen åkte jag hem och sov. Blåste storm så va lite läskigt...   Drömde sjuuuukt mycke mar drömmar.  Bland annat om några av dom jag träffa igår. Det skulle komma värsta floden med lava  genom världen.. Det låter super mesigt när jag berättar. men det va hemskt, lixom sista gången man ringde sina vänner.  trodde man, fyy! Men vi överlevde allihop till slut. har nog aldrig drömt och fått ett slut på drömmen innan. Men ett lyckligt slut ju! :)


Nu ska jag kolla på lite mer D.N.Angel. har 10 timmar framför mig med de! <3