thetillie

To admit may be the hardest

Kategori: Tillie



To get attention

Kategori: CRAVINGS

I felt my heart was trying to find a place for You to stay

Kategori: Tillie

Efter en tidig morgon med en sotare om inte kunde sota så ville jag mer än något annat lägga mig i sängen och sova tills, ja en annan dag. Men med galen huvudvärt och en kropp som inte vill hänga med riktigt i min takt satte jag på mig springkläderna och mina snabba skor och körde två varv på slingan i skogen här ovanför. Sen somnade jag i sägen utan att ens ha tagit av mig skorna efteråt. Vaknade 4 timmar senare och nu sitter jag här äklig och stinker säkert blä, så ska kasta mig in i duschen å se om jag orkar göra något vettigt idag, det ända jag har i veckan är att plugga till ett prov, inga inlämningsuppgifter eller något. Funderar på att faktiskt ta mig till den där hjälpgrejen med denna kursen. Men den e på torsdag så får se hur jag känner då^^

Men nu kallar duschen!



Everybody needs a little bit of sunshine

Kategori: Tillie

You're like strawberry short cakes 'cause

Kategori: YouTube

Hunger games

Kategori: CRAVINGS

Läste ut boken igår. eller jag kanske ska säga böckerna.. Sista boken blev iaf klar igår kväll. Så vad Faaan ska jag nu låta ta upp min tid? får la börja spela silent hill nu då..
Aja jag tyckte slutet va så där. Jag hade personligen valt den andre killen. I mitt huvud va han snyggast^^ haha Men ja nu ska jag inte sabba mer än jag redan gjort. Så Ha en awsome dag!!


I wish I knew then, What I know now

Kategori: YouTube

ahhhh jag saknar killarna!!!

Kategori: Tillie

fasen jag saknar killarna nu! Mina killar lixom. skit oxå

.

Kategori: Tillie

Utkast: Maj 19, 2012

Kategori: CRAVINGS

Trodde aldrig jag skulle höra denna låten och känna exakt det hon sjunger om. Jag känner mig som ett tomt skal som står där och ler och pratar och låter det hända. Jag har aldrig någonsin gått med på något jag själv inte vill. men nu vet jag inte vad som händer, jag vet inte vad jag vill. Ibland vill jag ibland mår jag så illa av hela skite att jag bara vill sätta mig i bilen och åka. Men allt jag gör är att tala om för mig själv att jag e stark och ska vara ledsen över det. Men hur länge orkar jag hålla emot den dörren?


that moment..

Kategori: Tillie

I am done with my graceless heart So tonight I'm gonna cut it out and then restart

Kategori: CRAVINGS


We know that there's always tomorrow

Kategori: Tillie

Ingen bra dag idag, lyckas inte få tankarna i styr, dom går till stället jag för det mesta har lyckats ignorera den senaste veckan. Aldrig har jag längtat till att gå å jobba som idag, hoppas det är mycket att göra idag så tankarna inte hinner gör som som vill. Men alla dagar kan väl inte vara bra dagar?



Cause even the stars they burn Some even fall to the earth

Kategori: Tillie

1 år går fort

Kategori: Tillie

Jag mins faktiskt dagen som igår. 3 maj 2011. Det va lika fint som idag, jag hade tvätt tid som idag, jag kände mig glad och lycklig och kunde kalla han för min. Jag vaknade hos han, fick en puss på pannan och ett "vi ses sen" när han åkte till jobbet, nästan sen som vanligt.

Jag e fortfarande glad, nästan lycklig. Jag kan säg att vi är vänner och att han fortfarande konstigt nog får mig lugn och trygg. Jag mår bra. Jag känner mig bättre för varje dag.

Jag e trött efter att ha suttit alldeles för länge vid TV. Skönt att jag äntligen kan somna utan att ha på Tv eller datorn. Förr, innan, hatade jag ljud när jag skulle sova. Fick panik när något va på och kunde inte somna fören det va tyst. Men efter 2 år med en som nästan va tvärtom så vande jag mig, att inte somna till att någon sitter och snackar om ett spel från mobilen är konstigt, att inte somna till ljudet av.. Konstigt hur snabbt jag har ställt om. Jag tror inte jag hänger med riktigt själv^^


Titta på mina ny skor jag gjorde igår^^

Hello May!

Kategori: Helgen