thetillie

Frukost med fina Carro

Kategori: CRAVINGS

Jag började min dag med att äta hotell frukost med fina Carro! Alltid lika trevlig och mysigt!

På tal om vänner och så då. Här om dagen fick jag mig en riktigt tankeställare.. En fråga från en "främling" Varför är du kompis med dina kompisar? Vad är det som gör att du vill umgås med dom? Det är en sak man aldrig riktigt tänker på helt, eller sagt till sina vänner.
Så idag tänkte jag verkligen på det när jag träffa Carro. (då hon va den första kompisen jag träffa efter frågorna) Och jag gillar att umgås med henne för att det är ärligt, hon är ärlig och snackar inte skit. Vi har roligt ihop för att vi har lite samma humor. Samma intressen, plus att jag är lite avis på henne då hon är så jäkla grym på att fota^^ På något sätt känns det som om jag lär mig massor av henne.

Thats why I like you Caaaarroo!! <3


En sak jag tror ingen vet om mig

Kategori: Tillie

När jag var liten hade jag öroninflammation ungefär lika ofta jag fick ny blöja.. Så dessa ständiga inflammationer i öronen fick läkarna och mamma att diskutera om dom skulle sätta in rör i öronen, för att hindra inflammationerna. Men av någon anleding jag inte minns så blev det inga rör.
Men mamma satte igång att ge mig ett tillskot som hette "sol" (fast jag tror inte riktigt det hette sol. utan säkert något annat eller något mer:P) eller något, minns att jag tyckte det va jätte gott, som apelsinjuice fast lite starkare.  Och från och med att jag började dricka detta varje dag, en matsked, så försvann öroninflammationen mer eller mindre helt, jag har haft det någon gång i tonåren.

Men resultatet till alla öroninflammationerna jag hade som liten har gjort att jag har fått sämre hörsel, vilket jag aldrig har tänkt på så mycket fören de senaste åren. Då jag har svårt att höra tv eller radion när andra tycker att det är lagom ljud. Kan även ha svårt att höra vad folk säger:P

Så massa öroninflamationer som liten = sämre hörsel som vuxen^^

nu är mina favorit äpplen tillbaks;)

Kategori: Tillie

imag0462_wonder (MMS)

nu är mina favorit äpplen tillbaks;)

Tisdag morgon

Kategori: Jobben!

Fy fan jag vill verkligen inte gå ut idag:O Mår fortfarande piss och hosatar och hostar, har så jäkla ont i huvuet av allt hostande! Orkar fasen inte någonting. Bara att bädda sängen får mig att bli helt slut, Så kanske jag struntar i å bädda den idag med^^ Stads ringde igår och fråga om jag ville jobba idag. klart jag ville, men fick ändå tacka nej då jag mår skit. Ska ändå tvinga iväg mig till städjobbet på en timma idag och sen hem och lägga mig. Men jag tänkte att jag drar dit och städar vid 10-11 idag, så kan jag hämta ut mina astma grejer direkt efter, så behöver jag bara gå ut en gång idag.

ehmmm jag vet att jag hade något speciellt att skriva nu, men jag glömde ärligt talat av vad det va:O

Iaf, efter månader har jag hittat tillbaks till WeHeartIt jag fastnade för den här bilden av någon anleding.

"Ibland är det helt enkelt roligare att skratta."

Kategori: CRAVINGS



Foto: Danny

"Maybe some women aren't meant to be tamed. Maybe they just need to run free til they find someone just as wild to run with them." Carry

Kategori: Helgen

Åska och en tripp till Kungabacka

Kategori: Helgen

God morgon.

Underbar morgon med åska och regn. Min astma sitter fortfarande i men det känns lite lättare att andas nu när luften inte känns riktigt lika tung. Hade en riktigt trevlig kväll igår med tjejerna. Vi va ute och åt på Harrys. Satt där några timmar, så jäkla synd att jag inte mådde så jätte bra och åkte hem strax efter 9, bytta om la mig i soffan några minuter men bytte snabbt till sängen och somnade till det underbara ljudet av en smått irriterad spelare med ett tangentbord som låter massor^^ <3



för ett tag sen har jag hört att folk har gått och sagt att jag bara "tofflar" med min kille. Jag blir så himla ledsen och sårad när jag hör detta. Vist jag är allt här på kvällarna om jag inte har något annat för mig, men oftast har jag hunnit med att umgås med mina vänner på dagarna då jag slutar senast vid 12. Men när jag är här så sitter inte jag i hans knä hela tiden och håller han i handen när jag går på toa, som några verkar tro.. Vet inte om ni har märkt det, men vi sitter inte ihop, plus att jag har alltid trivt bäst i hans sällskap. Jag kan tala om för er att jag gör precis det jag skulle gjort om jag var hemma hos mig på kvällarna. Bara att jag gör det med han i samma rum eller i rummet bredvid.
Tycker dessa personer som har gått å sagt detta borde tänka på hur dom själva är först och främst, Jag hör aldrig någon säga något liknande om andra vänner som har pojk-/flickvän vare sig dom bor ihop eller inte. Eller är det just de? för att vi inte direkt bor ihop men ändå lever ihop?



Förlåt för en tråkig text, men det är ingen som tvingar dig att läsa;)


Och nu ska jag nog dricka coca colan som står och väntar i kylen som Stefan "köpte" till mig igår<3

Matlagning och letar kurser att plugga

Kategori: Tillie

Så där nu står min absolut första matpaj inne i ugnen. Kyckling och bacon paj blir det.

Försöker samtidigt att komma på vart jag pluggade förra hösten.. För jag kommer ärligt talat inte på vad stället hette!:O JAg har sökt och sökt men hittar inte rätt. Jag tänkte eftersom jag jobbar på stadshotellet och ient vet hundra hur mycket jag får där, så varför inet köra igång igen och plugga lite strö ämnen? Så jag måste veta vad sidan hette. Eftersom det troligen kommer bli distans igen. Eller kanske flex? Men vilket ämne ska man välja? Läsa sig ett nytt språk kanske? Någon inom dator? Företags ekonomi? Fysik, kemi eller natur- eller miljökunskap?
Oh christ. Vad ska det bli av mig? och varför finns det inga kurser inom event eller design?

Vi lär la märka vad som kommer hända med mig snart^^

Ohh badkar jag har saknat dig! lägenhet......

Kategori: Tillie

imag0428 (MMS)

Ohh badkar jag har saknat dig! lägenhet... jag har saknat dit med:O jag älskar dig!!

Regnig Fredag!

Kategori: Helgen

Idag är det sånt där riktigt sitta inne väder och jag längtar efter mig älskling så vi kan åka till COOP och handla lite gött, och sen fixa en film å mysa i soffan tills jag ska gå och lägga mig. (då han troligen kommer sitta upp å spela halva natten som oftast när jag ska jobba på helgen^^ Men det tycker jag han e värd;))
Har ni några mat tips? Jag har mat torka och vet inte alls vad man kan laga för något.. Men på Coop finns ju ALLT så borde komma på något;)

Nu ska jag spela lite grann, sen bädda nytt i sängen fixa sägnen!

There's somethin', somethin' about Just knowin' when it's right

Kategori: YouTube

I just wanna run, throw it away....

Kategori: Tillie

Its one of those days...

Varför kan inte folk sluta ringa om jobb långt bort för några timmar?
Aldrig, hej, ja vi ligger inom två mil zonen i varberg och vi hkan erbjuda dig 8 timmar om dagen! minst 4 dagar i veckan
Varför aldrig det samtalet?
Jag har inte fören nu gått upp ur sängen. Och jag hade inte tänkt göra det idag. Var på väg och skicka till mitt städ jobb och säga att jag tar det i morgon på grunt av migrän.. Fast jag har inte migrän. Jag har bara svårt att gå ur sängen idag. Och hålla tårarna bort. Inte för att jag är direkt ledsen över något utan bara känner att det är så jävkla jobbigt med att ha det så jävla osäkert.

Its just one of those days...




Så igår, härligt att kunna skratta i två timmar så där. det var länge sedan. Härligt att vi kunde fixa ihop en kväll så, det borde vi göra lite oftare. Se en tjejig tjejfilm, som inte är så himla gullig utan så jävla rolig. Det kändes riktigt härligt!

Tror aldrig jag blivit så avundsjuk

Kategori: CRAVINGS

Ännu en grej asom gör mig oerhört nere just nu. Fy fan denna hösten kommer ärligt talat dra ner mig jävligt långt.. Fy fan säger jag bara. Svårt att se att det löser sig nu.. Men får försöka hoppas att det fortfarande kan göra de.

Klicka inte här om du vill ut och resa och inte kan..

Get here out of the army and sign her immediately

Kategori: YouTube

som påsen säger. börjar kvällen med lite s...

Kategori: Tillie

imag0404 (MMS)

som påsen säger. börjar kvällen med lite spel i väntan på filmen.;)

Så ligger man och berättar öl mardrömmen m...

Kategori: Tillie

Så ligger man och berättar öl mardrömmen man hade natten innan, så somnar han^^ det är hårt att fylla år. Älskar han väldigt mycket!

Avril Lavigne

Kategori: YouTube