thetillie

Now I've seen you in blue and I've seen you in yellow But only you in red will do for this fellow

Kategori: YouTube

GOTT NTT FUCKING ÅR!!!!!




school out for the weekend!!

Kategori: Tillie

Japp då bev jag klar med inlämningsuppgiften precis, och har skickat in den. Så nu kan jag med GOTT samvete både titta på tv, spela WoW och läsa en bok jag vill läsa!  Jag borde verkligen gå ut och springa nu då¨jag suttit ner i två dagar. Men jag gör nog det senate, känner av min astma idag, tät och jävlig. Men ut och gå ska jag iaf, så får vi se om jag springer en stund oxå. Men nu ska jag bara slappa en stund!



Cause I found someone to carry me home

Kategori: Tillie

Okej, jag är en person som lätt ser det värsta i saker, jag ser ofta det hopplösa och det jag verkligen inte vill ska hända. Som jag vill INTE flytta till Halmstad. Jag vill bo kvar i min stad och bo med min älskling.  Som min älskling sa till mig igår.
"Det löser vi då, det kommer ordna sig. Sen vill du ju detta! Inte vill du ångra dig om några år att du struntade i att bli detta bara för att känns jobbigt att skolan inte ligger i samma stad."
Och som vanligt har han så rätt. Det är ju mer än 6 månader kvar tills jag börjar om jag kommer in till hösten. Jag har massor annat att tänka på just nu, börjar mer kurer om två veckor. Men ett break down får väl alla? även om jag troligen kommer få det lite oftare än vissa så har jag den bästa att luta mig mot när jag inte orkar.


Nu väntar jag dock fin besök, Malin, Melissa och Carro kommer hit och "stör" mig i plugget en stund! :D


Varberg eller Halmstad.....?

Kategori: Tillie

har tankar på att söka lägenhet i Halmstad till hösten...
Fråga är ju ska jag lägga timmar på att pendla eller ska jag försöka mig på att åka hem varje helg? .......
Samtidigt, det är kanske bara 2 timmar om dagen.. och jag får sova i en famn jag älskar.
Men å andra sidan kommer min fritid knapt existera..

En tanke som får mig att vilja krypa in i klädkammaren och gömma mig längs in bakom kläderna och vänta tills någon annan fattat beslutet åt mig..


Kill meeee!

Kategori: CRAVINGS

Jag just nu.. omg mina lungor är inte stora och dom piper som en hundleksak! ^^ Men fan måste ju pressa lite hårdare varje gång annars kommer jag ingen vart!! Så nu sprang jag längre på slingan än jag gjort innan, fan va grym jag är! nu ska jag dö på soffan innan jag hoppar in i duschen!

så här ser det inte ut just nu..

Kategori: Foton



Men så här!! Och även fast det är ett spel så ser det så jävla härligt å varmt ut!!! Så vart att jag fick Strippa av Tillié lite..



men bara till typ 12. för då ska jag plugga till runt 3 för då ska jag troligen ta en runda på slingan sen blir det lite mer plugg i kväll:P

Jul bildbomb

Kategori: Helgen

Hade ni en bra jul? Min vart TOPPEN!!!!

Fick sånna perfekta julklappar! Presentkort, betald hyra, smink, smycken, sockar, böcker och godis!
























Armbandet fick jag på morgonen av min älskling.

Klar!

Kategori: Helgen

Efter ett riktigt breakdown igår med plugget så gick det betydligt bättre idag och nu har jag precis lämnat in veckans uppgift. Så nu tar jag jullov fram till på måndag!  :D

Lite roligt

Kategori: Tillie


Pepparkakor - Lussebullar
Ischoklad - Marsipan
Prinskorv- Köttbullar
Julskinka - Julkorv
Revbensspjäll - Janssons frestelse
Ris a la malta - Risgrynsgröt
Lax - Sill
Rullsylta - Pastej
Glögg - Julmust
Ge - Få
Hemma - Borta
Utomlands - Sverige
Mysteriet på Greveholm - Dieselråttorna och sjömansmöss
Chokladkalender - Paketkalender
Plastgran - Äkta
Arne Weise - Ernst






Hur och med vilka ska du fira jul i år?
Vi börjar dagen kl 9 hemma hos mina föräldrar med dopp-i-grytan, där även min syster och hennes kille kommer vara hela dagen. Sen blir det jullunch hos morfar. Efter det åker vi ut till S mamma där jag inte riktigt vet vad som händer. Jag åker hem till föräldrarna igen så jag är där till Kalle Anka. Då har även någon/jag hämtat mormor från stan, så det blir lite mat och julklapps utdelning på kvällen. Tillbaks till S och sen åker vi hem när vi känner oss klara. Jag tror att detta är hur det är tänkt. Men med så många inblandande vet man aldrig! Så vi får helt enkelt se:)


Vad önskar du dig i julklapp?
Jag önskar mig en hund, like always. Annars är det inget speciellt, en trevlig och härlig dag.


Vilken scen är bäst ur Kalles Jul klockan 15 på julafton?
Tomtensverkstad så klart!!! Men jag är sååå trött på Kalle och fåglarna i början!! Haha :D


Brukar dina julaftnar leva upp till dina förväntningar?
Jag tror det, jag brukar inte förvänta mig så mycket. Våra jular har varit lika dana i måånga år, så jag vet vad händer. Iår är det dock lite annorlunda när jag har en familj till att åka till. Men det bästa är att ha S med mig. Det kommer bli intressant att se vad morfar tycker om han;)


Har du firat jul utomlands någongång?
Nej, bara här i sverige.


Vilket jullåt är den bästa?

Vilken julfilm är den bästa?
Polarexpresen och Grinchen


Har du varit Lucia någongång?
Ja, i grunskolan klass 3. Valdes av alla killar för att jag hade så långt hår. Jag va SÅÅÅ stolt! Vi hade det även i simhallen så jag va jätte rädd att jag skulle ramla i vattnet^^ haha


Berätta om ett julminne som betyder mycket för dig:
Jag har så svårt att minnas från när jag var liten, (pga min hjärt operation) men jag minns vagt att jag älskade när vi firade jularna uppe i fjällen. Underbart.

Jag har även ett väldigt väldigt svagt minne av en julafton hos min morfar, mammas två bröder med familj och våran familj var där. Jag har för mig att det va jäätte mycket snö ute och alla var så finklädda. Mina minnen från den julen är som på film. Haha jag minns inte mycket mer än att vi va alla och att vi va i hans vardagsrum!! (där var man ALDRIG annars!!)

Om mamma och pappa någonsin flyttar dit så hoppas jag att det kommer bli så fint och vackert varje jul där som jag minns att den var. :) Haha om jag nu minns rätt och inte har "hittat" på ett julminne från min barndom:P

Titta sicket himla härligt brev jag hitta på min dörra matta idag!

Kategori: Tillie




Det står att jag är Varmt välkommen till utbildningen Butikssäljare!

Detta är ju inte mitt slutgiltliga mål, men bara för att slippa sitta hemma och inte göra något alls fram till hösten så sökte jag lite korta utbildningar och hoppades komma in, jag hade ju högra hoppningar för Ekonomiassistent. Men jag blev grymt glad att jag kom in på detta!! :D Så ikväll borde jag fira lite! Men jag får väl vänta till på söndag! Då ska jag fira! Skit i att det är jul JAG ska fortsätta plugga!!!! :D

Let it snow let it snow!

Kategori: Foton



It dosen't show signs of stopping,
An I'vs bought some corn for popping,
The light are turned way down low!

DET ÄR SÅ NEDRANS SVÅRT!!!!

Kategori: Tillie

Ahhh jag hänger inte med i kursen! jag fattar typ NADA! Sitter och läser och läser! Har 4 kapitell denna veckan pluss en jäkla stor inlämningsuppgift! Det värsta är att jag borde verkligen plugga hela helgen med! Men jag vet att jag inte kommer göra det! :O

Igår föll jag ihop lite, jag va helt inne på att läsa kursen på 50% ist för 100% Men efter att pappa hade peppat upp mig och talat om hur bra det gick för mig sist jag pluggasde på distans så sagt att jag måste tro på mig själv. Insåg jag att han har rätt! JAg tror ju på mig själv annars hade jag inte haft mitt mål!

Jaja bara att bita ihop och hitta på 15 elever och 5 kurser dom läser! OCH det är det jag tycker är svårt! ska vara för- och efternamn, adresser, orter, telefonnummer och kåravgift.. Vad fasen är kåravgift????? Nu ska jag dock åka ner till kvantum å lämna tillbaks den underbara klänningen som inte var fullt så underbar på mig som på galgen.
Köpa ett block mjölk, grädde och en cola. Sen en snabbis in på systemet oxå. Jisses det va läääääääääänge sen! haha

Så just nu fejkar jag att jag fattar tills jag gör det! :D

Veckan. Med plats för ändringar, tillägg och borttagning^^

Kategori: Tillie

Jul jul längtade jul

Kategori: Foton

Två nya jul"kulor"!




Och lite juliga naglar. Som troligen kommer ändras  till julafton då kommer jag nog köra på hel röda naglar^^




Men nu ska vi snart iväg på Julklappsspel hos Elin. Ska nog bli trevligt. Hoppas man vinner något skojigt. :)

I'm not surprised

Kategori: Helgen

Efter en stunds bilköring så här på natten med bilen över full med fulla glada proppmätta gamlavuxna
(föräldrar med arbetskamrater och fruar) Så får man ju alltid höra ett och annat. Men denna gången fick jag höra något jag själv tänkt på den senaste tiden. Så överraskat lyssnade jag till fyllans visa ord, insåg att det stämmer..
Och jag undrar då Varför ska jag lägga ner till och energi på människor som bara har "relationer" på deras vilkor?
Jag blir så trött på folk som säger att man är jätte bra vänner men i själva verket bara hör av sig när det är till fördel för dom själv.
Så hur mycket orkar man lägga ner på en sådan relation? Det är något jag kommer fundera på nu när jag ska sova. Men tror att många fler borde göra det.


Borde väl oxå skriva, att om någon jag känner läser detta så är detta inget som jag riktar mot någon som jag faktiskt umgås med. Så skulle någon känna sig träffad så är det inte för att nu är sånna mot mig, vad jag vet, utan isf mot någon annan. Så ta inte åt er och få för er att jag tycker eller tänker något, för då blir jag bara trött och inser att ja men då är nu ju sånna mot mig^^ haha Hoppas som sagt ingen av mina vänner tar åt sig! :D (jag vet att jag är sämst på att förklara^^)

God natt! Och den rosa energi dricka jag köpte i kväll och drack när jag körde hem mamma och pappa funkar icke, för nu e jag super trött och vill bara krypa ner hos min prins!


Ordning och Reda

Kategori: CRAVINGS

Nu har jag fått hem min allmenacka för 2012! Min andra och jag måste faktiskt rekommendera att köpa en där ifrån! men kan få den PRECIS som man vill ha den! Finns i olika storlekar och sen är det bara att leka, egna bilder eller varför inte ta någon snygg design som dom har?

Här är min från 2011 och min nya 2012

Den svarta har en ljusare färg med texten Tillie TvåTusenElva
Den gröna är för 2012 Behövde lite ljusare glad färger detta året, Kommer lite bättre bilder senare:)

Natten går tunga fjät!

Kategori: Foton



Lite lucia mys tyckte jag att vi skulle ha så eftersom jag hade glitter så satte jag lite i håret. Sen satt jag å pluggade en stund och fick gjort två kapitel och nästan hela inlämnings uppgiften. Så nu har jag ett kapitel kvar och 3 frågor kvar;) Wooho. Fasten jag kände " Vad F****N har jag gett mig in på* igår så känns det som om jag fattar lite mer idag;) haha

Så här bra går det första dagen "i skolan"

Kategori: Tillie



Jag börjar min databashanterings kurs idag.
För att jag vill!
Mitt mål är att kunna säga att jag är en Webbdesigner, och dit ska jag förhoppningsvist komma genom Halmstadhögskola. Jag tror faktiskt på detta och är något jag vill fasten jag inte är den som kan mest om hur man gör hemsidor eller photoshop. (Hallå jag försöker fortfarande göra roliga grejer i paint..)
Hösten är dock långt borta och jag vet inte om jag kommer komma in till hösten ens så jag har så länge sökt in till Buktikssäljare och Ekonom, som jag förhoppningsvist kommer komma in på till 9 januari. *håller tummarna!!*
Så ni tvivlare och som tror att jag kommer vara kvar på restaurang biten i hela mitt liv kan ta er i rumpan och skämas! ^^
Min familj tror på mig, men viktigast av allt, Jag tror på Mig!
Vägen dit kommer ta några år och det kommer vara jobbigt och pissigt att pendla fram och tillbaks mellan kärleken och skolan. Men i slutändan kommer det vara värt det och jag kommer äntligen kunna börja mitt liv med resor ett, riktigt hem och äntligen köpa mig en franskbulldog, vid namn Fraank! Och om ytterligare ett par år så har vi en riktigt mysig familj, jag, S och min Fraank och S's katt.

Vet att många tycker jag är dum att jag räknar in S i mina planer och mina mål. Men jag kan inte utesluta han ur mitt liv för att jag har ett mål som jag vill nå. Varför ska inte jag kunna ha mål bara för att jag har en pojkvänn? Blir så trött på folk som säger att det inte kommer funka.. HAHA! säger jag.
Jag har stora bevis på att kärlek och plugg funka helt utmärkt, lika dan som distansförhållanden funkar. Min syster och hennes pojkvänn är väl det största beviset på att är det på rikrigt så funkar det. Min mamma pluggade i Borås när min syster och jag gick i små skolan. Det funkade hur fint som helst. Vist pappa var inte grym på flätor, men han blev!


Vad har ni själva för mål och planer i erat liv?

Det värsta är att jag är rädd

Kategori: Foton

Jag är så himla rädd för att misslyckas nu. Jag är rädd att mina planer och drömmar ska försvinna och att jag ska in se att allt är fel inget funkar och att jag står där utan någon som helst framtid. Jag är Livrädd för att misslyckas och hamna på rutan ett! att ens behöva ta dom här få stegen bakåt för att jag bara till krypa in under täcket och gömma mig. Jag sover dåligt och är trött hela tiden. Och jag vet att jag har underbara människor bakom mig som stöttar och finns där mer än jag troligen antar. Men detta är tyvärr inget jag kan få hjälp med. Jag är rädd att stå där helt själv utan något eller någon, Jag är rädd för så mycket saker som jag vet inte kommer hända eller händer. Kluven förvirrad och som sagt livrädd.



I dare you to let me be your, your one and only
Promise I'm worthy to hold in your arms
So come on and give me the chance
To prove that I'm the one who can
Walk that mile until the end starts


I dont know how to walk away...

Kategori: Foton

1234!

Kategori: Foton

December som alltid har varit en av min fsvorit månad, men iår har jag bara blivi besviken.
Förra året var här vitt och julgit. Nu är här blåsigt, ruggigt, pissigt och inte alls julgit!
Snön känns långt borta och julen känns lite små stressig och jag kan tala om för er att våra jular alltid är stressiga då vi åker runt 10 mil varje JULAFTON(!!) morfar på ena hållet, mormor på andra. Fram och tillbaks hämta å lämna
Och i år då vi ska försöka oss på att fira jul med både min familj och S familj så har vi (jag) ett par mil till att köra. Okej, jag har valt det själv, för jag tycker att om S hänger med mig några timmar tycker jag att jag iaf kan hänga med å säga hej till hans familj.

Jag har iosf aldrig riktigt upplevt en ostressig jul, eller jo någon år var det då vi firade jularna upp i Sälen med bara familjen, mamma, pappa, Frida och jag. Då var det julpysel i storstugan vid backarna för barnen och julmingel för de vuxna. Då vi sent på kvällen tog våra sparkar och satte ihop alla sparkarna, för så hade både mamma och pappa gjort när dom va små, och åkte tillbaks hem ner förbacken, in med alla blöta kalla kläder i bastun och i säng med oss små. Och minnet om hur vacker och fint allt var när vi vaknade dagen efter får mig att få en klump i halsen av glädje.
Okej tro inte nu att mamma och pappa hade julpyntat och fixat hela natten som i en riktigt julfilm, no no! Julpyntades det så var Frida och jag med! Det ända mamma och pappa har fått sätta i våran jul gran sedan vi kunde stå är ljusen för det är så HIMLA tråkigt!

Det vackra var att allt var så enkelt man va överlycklig över att få öppna sista luckan i kalendrarna, titta på sista julkalender avsnittet, och titta på jullovmorgon. Jul frukost och sen kasta sig på kläderna och ut och leka i snön! Det är snön som gör att julafton bli vacker, jul granen dom nära och kära som gör att det är underbar och Kalle Anka som gör att det ÄR julafton!

Och som vanlig kom jag av mig heelt och minns inet rikrigt vad det var jag ville få ut av det här inlägget!... Suuck! En tanke ger mig en ny och den tanken ger mig ännu en ny och så vidare.. Jaja Nu ska jg torka håret och se om jag vågar se mig i speglen.. Troligt är det ingen som helt skillnad. brukar inte bli de:P haha

Aja bara 18 dagar kvar till Dopp i grytan! Vad längtar ni mer efter på julafton?


12/12 börjar jag

Kategori: Tillie

Med att plugga Databashantering! :D

börjar bli juligt

Kategori: Foton

Som ni kanske ser har det blivit lite annorlunda här nu. Liiite juligare, försöker lära mig hur man gör så det tar lite tid. Och det går lååångsamt:P Men det går framåt iaf. Så får se hur det blir i slutet:P

Nu ska jag försöka mig på att förstå hur man fixar det här med CSN grejerna så jag inte blir fattigare än min tomma plånbok under jul å nyår å framåt till sommaren om jag har tur.
Vid 12 ska jag iväg å träffa Malin å Melissa, som är hela 6 månader redan! :O Haha tiden går lite väl fort! Hoppas på att man hittar en julklapp eller två.

Köpenhamn 3/12

ber om ursäkt

Kategori: Helgen

för denna fula design just nu! haha! :D Men wth! Man blir ju hungrig av den, håller på att fixa å trixa så ska nog bli av med denna snart ska nu se:D haha

Här har ni en säxig bild på S och mig! (JÄÄJ)

dagenefter Stormen

Kategori: Tillie

Ankaret i Varberg.
Där badar vi på sommaren, det är grunt nog att man bara har vattnet till midjan när man går i.. Svårt att tro nu:P

Så här delar vi..

Kategori: Tillie

Vi va för att handla nödvändiga frukost grejer, när vi såg tomten och sa "vi delar en" Och japp så blev det.
Så går det när Telenors julreklam är som den är....






Hur delar ni godis?