thetillie

Sitting on tha Toilet

Kategori: YouTube

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA måste lägga upp denna här oxå! Skrattar seriöst ihjäl mig!

KLICKA HÄÄÄÄR!!! för att se detta roliga klip!

På tal om..

Kategori: Tillie

I förra inlägget om att bli en vuxen kvinna.. Jag får mer och mer vuxen poäng för var dag som går här nu tycker jag. Om inte annat "sambo" poäng, även fast vi inte ens är de^^
Mer eller mindre varje dag i närmare en månad kanske, har jag haft mat mer eller mindre klar och på bordet när min slitande arbetare kommer hem! Och jag gillar det extremt mycket. Lovar att någon skulle komma med Varför lagar inte han mat? Städar och tvättar du också eller?
Jag lagar maten för att jag tycker det är både roligt och jag har mer tid på mig än han, Då jag jobbar till senast 14 på dagarna då jag har två jobb. Så jag hinner med att göra en massa saker innan han hinner hem. Så varför inte lixom? Klart ibland har jag mat torka och då blir det kanske så att han fixar^^
Han städar, det är ju faktiskt hans lägenhet..  Kan hända att jag tar fram damsugaren någon gång när det ligger högar med mitt hår på golvet..
Tvätten fixar oftast jag. Det för att jag använder med kläder och får panik när det mesta ligger i tvättkorgen fasten jag har massor med kläder kvar^^

Men det var vuxen poäng jag snackade om nu ju. Jag tänkte på det igår. Vi har sten uppgång till dörren och på baksidan som uteplats (om någon förstår vad jag menar) Och det växer fram gräs och så där. Så av någon skum anledning har jag fått för mig att ta bort de, eftersom det är så mycket snyggare utan.
Det roliga med det är att mamma och pappa många sommrar, så länge jag kan minnas, har försökt med allt för att jag ska hjälpa till med det hemma. Allt från att betala per timma till att  jag får utegångsförbud om jag inte hjälper till. Haha DEt hjälpte la lite med pengarna, men utagångsförbud har jag då aldrig haft. Och då gjorde jag det väldigt sällan och dåligt^^ Men nu är det faktiskt lite rogivande att sitta där på kvällarna och försöka rycka upp grästussar och ogräs^^


Men nu ska jag ta bort en vuxen poäng och höja musiken lite och dansa runt medans jag fixa bort sängkläderna och slänger in en tvätt innan jag drar och jobbar på El-skandia! :D

(ps. sitter helt förrvirrad och försöker förstå mig på en sak jag ska köpa till .............. OMG säger jag! Vart är alla mina nörd kompisar?!)



istället för ätt gå upp nu med susande öro...

Kategori: Tillie

imag0245 (MMS)

istället för ätt gå upp nu med susande öron och täta luftrör lägger jag mig i sängen en stund till och hoppas alvedonen ska hjälpa öronen sida lite mindre. Under tiden läser jag lite ur min tredje bok ur Vampier Academy serien. Vampyrer? Igen? Mjo jag tänkte samma sak, världen har länge varit inne på vampyrer nu. Men bok tokig som jag är ibland tänkte jag, varför inte testa första boken? Det är en härlig blandning av två av mina favorit böcker, Harry Potter och Twilight. Jag är antagligen för ganska för dessa böcker men detta är har jag gillar att läsa^^ böcker som tex min lämna läser tråkat ut mig.. Men vem vet? Jag kanske växer upp till en riktig vuxen kvinna i framtiden;)

Att titta på TV

Kategori: Tillie

För lääääänge sedan (för det känns som om det verkligen är länge sedan) när jag spenderade mer eller mindre all min tid i min lägenhet, förut de stunder då jag var med kompisar, på stan eller dom få gångerna vi faktiskt spenderade kvällarna i Stefans rum, då tittade jag på tv hur mycket som helst. Även om jag inte tittade var den oftast på för att det inte skulle kännas så tyst och ensammt. (Vet inte varför men började med det när jag flyttade till egenlägenhet)

Så till saken, för några dagar sedan var jag hemma hos mamma och pappa för att äta lite och kolla på alla kort och filmer från deras resa uppe i Norrland. Och då medans jag väntade på maten så hamnade jag framför TV, då insåg jag hur jävkla mycket jag faktiskt saknar Tv ibland. Inte för att jag tycker att det går speciellt mycket intressant på tv lägre, men för att det är lixom en skön grej att göra innan man ska sova, eller till och med att vakna och äta frukost till. -Får väl se om jag kommer få några TV kanaler hit eller om jag kommer få ta med min box till slut när det blir dax. ^^

Ja nä jag bara tänkte på de för att jag nu sitter och kollar på "Vad blir det för mat?" och "Jamie Olivers twist" på TV4play
Matlagnings program är bland det roligaste att se på Tv. Fråga inte varför, för jag kommer antaligen aldrig göra något av det dom gör. Men jag gillar det ändå^^


Nu ska jag kolla på klart på Per Morberg innan jag ska göra pannkakor till min sjukling som kommer hem snart:)


Your The Center Of My Day

Kategori: YouTube

Alice Madness Returns

Kategori: CRAVINGS



Detta är vad jag sitter och spelar just nu.. Eller just nu ska jag dra tillbaks till Stefan å börja med maten. Lägga mig ute kanske. Här är vääääldigt varmt just nu iaf..Men detta är ett av de spelen jag kommer spela hemma hos mig, När vi är lite trötta på varandra;) Eller mer när jag är uttråkad på kvällanra och kanske åker hit och spelar någon timma å sen tillbaks för att sova;)

väskan med märket Ulrika;)

Kategori: Tillie

imag0242 (MMS)

väskan med märket Ulrika;)

förskylningar suger!

Kategori: Tillie

Nu sitter jag här igen. Mår fortfarande bajs och trodde jag skulle dö på mötet med AF innan. När jag hade varit i stan och handlat och fixat lite käk och kom hem, jag va helt vit i ansiktet. Efter att ha ätit och tittat på några avsnitt med Big Bang Therory har jag lite färg iaf. Men blä mår icke bra alltså. Hoppas att det går över till i morgon iaf. Ska vara fint väder ni i två dagar. Så hoppas jag iaf kommer orka ligga ute i solen några timmar iaf.
När jag var i stan för att handla råkade jag även gå in på väsk affären och köpa en väska... Skit med.. Men jag behöver en större till jobbet. Funkar inte att bära kläderna i handen alltid ju.
På tal om jobbet, måste dit och kolla schemat ikväll. Får nog ta hand om min älskling ikväll. Då han inte mådde så bra i morse, så ska fixa lite lyx mat (hemma gjorda äkta köttbullar och potatisar;)) och bara ta hand om. (då han troligen mår sämre med tanke på att han sa att han mådde dåligt.)

På tal om han, Han fyller i augusti. Och jag sitter och fixar med presenten^^ Har äntligen kommit på en grej. Får la se om det funkar på detta viset först:)


här är örhängena som kommer från Lotta Djo...

Kategori: Tillie

imag0228 (MMS)

här är örhängena som kommer från Lotta Djossou Paris som jsh fick av Stefan

26 Juni 2011

Kategori: Tillie

God morgon snyggingar!

Sitter här och lyssnar på lite fin musik och spelar. eller jag lyssnar faktiskt på musiken i wow. För er som inte känner till den så är det lite som Sagan om ringen musik. Riktigt härlig faktiskt. Mår även skit ju nu. Vet inte alls vad det är med mig, har mått piss typ varje morgon i några veckor nu. typ havt ont i huvudet fått "feber" nu har jag öven ont i halen. Men men de går la över snart:)
Älsklingen är hemma hos mig just nu och försöker fixa min dator. Tänkte hängt på först. Men mår som sagt inte super så jag stanna kvar här och spelar lite kanske ser en film i soffan med för är fortfarande trött.



Har ni haft en bra midsommar?
Min va helt grym. Hade en riktigt toppen dag med Stefan, redan från morgonen. Klart jag vaknade ganska tidigt och försökte somna om. Men sen vaknade Stefan med och jag fick två helt superduper fina saker. En parfym jag velat ha. Och ett par örhängen som är från samma märke som halsbandsklockan. Ni får la kanske bilder sen eftersom jag inte är vid min dator.
Det blev amerikanskapannkakor med sirap och jordgubbar till frukost. Sen städades hela lägenheten, jag fixade med håret och ja hela mig iofs så jag städa inget^^
Eftermiddagen spenderades med Stefans familj ute i Kungsäter, god mat och god tårta som vanligt;)
Kvällen spenderades med fina vänner hos Adam. Carro och jag avslutade kvällen/natten med varsin hallonshot och en super god drink på Harrys, som vi enbart kom in på för att vi har silverskedar i munnen.
Jag va så där lagom full på vägen hem och hade roligt åt det minsta, och frös inte alls.

Igår låg jag mest i sängen eftersom ja, jag varit lagom full till klockan 4. ^^
Vi gick faktiskt på bio på kvällen och såg Super 8. Riktigt bra film faktiskt, vet inte hur många gånger jag blev rädd av dom höga ljuden och plötsliga grejerna som hände^^ haha



Borde kanske skriva ett inlägg om hur mycket jag tycker om min stefan och posta de som igår eftersom det nu har gått ett år sen vi blev ihop. Men ja, varför ska ni behöva veta det egentligen? Tror ni har fattat att jag älskar mest i hela världen typ.
Så Nä, han vet att jag gör det och lite till. Så
Stefan, jag älskar dig;)

24 Juni 2011

Kategori: Helgen

Glad midsommar allihopa!

Och Grattis till mig! Gamla tanten här nu. 23 år. Ja harregud.

Och inatt vaknade jag när stefan helt plötsligt gick ut ut. När han kom tillbaks fattade jag att han hade hämtat min present. Som visade sig vara två!!
Ja då hade jag svårt att somna, och försökte hålla mig för skratt, av någon anledning blir jag alltid super duper glad när jag är nyfiken på sånna saker^^ haha
Fick ett par fantastiska fina örhängen som passar till mitt halsband jag fick i julklapp. Och en ny parfym som jag velat ha.
Jag älskar älskar älskar dig Stefan!


Nu ska jag spela lite å sen göra mig i ordning vi hörs säkert i morgon om inte tidigare!



Några gamla födelsedagsbilder.^^

Still 23 Juni 2011

Kategori: Tillie

Tjena!

Ska strax dra oss till Sanna, bara väntar på att Stefan ska duscha. Bara satt och kollade på mina gamla inlägg lite snabbt, och hamnade på dagen innan midsommarafton förra året. Ma birthday! Haha dom två sista inläggen.. Jisses


Avslutning på dagen

Min kväll som jag hade tänk avsluta i badet, tillbringas ist i soffan med film popcorn och Stef^^

God natt på er!
2010-06-24 @ 23:58:35



Firar ett år för mycke

Roligast ever är att jag seriöst har trott att jag bli 23! jag blir "bara" 22^^ Tss Pinsamt! tur Sanna har koll på mig!

Nu ska jag lägga mig i ett bad för att värma upp mig lite. Puss på er så länge
2010-06-24 @ 23:19:50

Dagen efter blev en väldigt bra dag^^ En av mina favorit dagar. För jag kan säga min Stefan. Jag kan säga att jag älskar han tills han spyr och jag kan sitta och kolla på när han spelar varje dag. (haha) Jag kan.. Hum nä ni kan ju gissa allt jag kan göra och FÅR göra! Mja, jag får även till gång till hans pappas underbara cheescake<3

Men men två dagar kvar innan jag borde skriva allt det här. Men då kommer jag troligen vara så jävkla seg och bakis att jag inte kommer orka^^

Så Grattis Danny och Carro som även ni hade en perfa dag på midssommarafton förra året;)

23 Juni 2011

Kategori: Tillie

Baka, jobba, handla, stan, handla, fixa tårtan, spela, TACOKVÄLL hos Sanna med alla vännerna! Jippi!

Jag e så himla seg, jag som hade tänkt att jag skulle vara klar på jobbet typ nu, men jag har inte ens kommit iväg än! :O jisses. och nu ska dom snart ha frukost på Elskandia så då tar jag och bakar nu, så jag slipper knö med alla gubbar och pojkar.
Sen får jag dra och handla eftersom det kommer vara tjockt med folk idag:/ Jaja tur man har blipp blippen.

Later!

Segt Achevement?

Kategori: Tillie

Sitter just nu och flyger "WoW-världen" över och letar efter eldar allt släcka och tända. Det är nog det segaste jag gjort. Men men.

Samtidigt börjar jag känna mig stressad över att jag ska över till mitt ställe och Städa. Fyller ju nu på fredag och jag har lite släktingar som vill komma över och fira. Dock får det bli en annan dag eftersom jag inte är hemma på freda mer än på morgonen. Och den morgonen är lovad någon annan;) Så idag hade jag inte speciellt för mig, så varför inte göra lite nytta?:) Det är ett damlager på två månader där.. *skäääääämmes!* haha Medans jag håller relativt fint här, så ser  min lägenhet ut som om ingen har varit där på ett bra tag... Undra varför?^^ haha

Jaja några eldar till sen får jag allt dra mig.:)




Oh My Fucking God!!

Kategori: Jobben!

Asså jag dör vard irriterad jag har varit idag. Jag bara AAAAAAAAAAAAH!!!!!! SATAN och ALLA HAN JÄVLAR!..

Borde kanske börja med att varna för många fula och hårda ord..

Jag fick ett mess igår om att jobba idag om jag ville och kunde. 7.30-10-45. Jag svarade att jag kunde, men att jag isf var tvungen att dra 10.45 eftersom jag skulle jobba 11.30 på mitt andra jobb. Så okej, det gick bra eftersom han inte sa annat.
Jag viste redan igår att denna dan skulle bli bajs, så jag va förberädd på de, eftersom "den där" skulle jobba... Så då kommer jag till jobbet i god tid.. möts av ett moln av trevligheter som regnar över en hela dan.. AHHH!! Vad är det för jävla fel på människan?! Är det så himla jobbigt och säga hej, Allt bra? ist för ja skulle du inte bröja halv 7? NEJ halv 8 annars hade jag väl varit här halv 7!!! Jag har bevis i mobilen om du vill se din jävkla kossa! (Sa jag så klart inte utan förklara lungt och fint att jag börja halv 8.) Sen passade jag även på att förklara för henne att jag var tvungen att gå 10.45 eftesom jag lovar det andrastället. Då började de. Jobbar man i hotell och restaurang branschen kan man inte gå efter att det står på schemat när man slutar, utan får gå när man är klar.. Så då fick jag åter igen behäska mig väldigt mycket och säga att jag inte hade tiden från början och hade jag haft det hade jag inte sagt att jag kunde komma den tiden utan efter 12. Och att chefen inte hade sagt något om att det borde några problem och att om det hade varit det hade han väl sagt till eller bett någon annan hoppa in?!

OMFG! och Satan och alla han JÄVLAR igen!

Mamma ringde under tiden jag jobba så jag ringde upp efter jag gjort alla varuvagnar utan en och där med stressar som fan eftersom jag fick jobba över en kvart.. Så mamma fick en arg/ledsen dotter i telefon. Men ja jag förklara att hon bara behövde mm:a och ja:a för jag var tvungen att få det ur mig.'

Jag ska fan inte klaga egentligen. Men jag blir så trött. Varför kan jag inte bara få jobba med dom två trevliga tjejerna? Varför med den sur F*****? BLÄÄÄ.
Men efter midsommar har hon semseter i 3 veckor! JIPPPPPIIIIII!!!!! :D

will we ever say the words we’re feeling?

Kategori: YouTube

Fortfarande ingen röst plus värre hosta. S...

Kategori: Tillie

Fortfarande ingen röst plus värre hosta. Så idag har det inte blivit mycket gjort. Nu sitter jag iaf i soffan och mummsar jordgubbar med grädde och kollar på tv. Väntar även på att tvätten ska bli klar och sänhkläderna ska torka:) hehe

Utan röst men jäkligt pratgad!

Kategori: Helgen

Jaha då sitter man här. Kollar på tråkig tv och ingen som vill prata då min röst går upp i falsett varannat ord. Meen jag har väldigt roligt åt mig själv. Haha ni skulle hört mig för bara någon minut sen när jag frågade Stefan om han ville ha ägg. hahah jag knäckte mig fan i köket! sicken jäkla falsett jag kom upp i!

Har haft en riktigt bra dag på jobbet idag. Jobba med underbara Carro och gulliga Malin! Jag hoppas så innerligt att vi tre kommer jobba mycket ihop i sommar för det har varit riktigt roligt att jobba idag!

Men ajg känner inte riktigt för att skriva idag. Så ni får höra Paramores nya låt! Har väntat länge på lite nytt från dom och nu bode det komma en skiva snart kanske? Dom ska iaf komma till Putte i Parken festivalen. Synd bara att den dagen är det dom ända jag vill se. Och det är ända stället i Sverige som dom verkar komma till.

Aja. Det kommer förhoppningsvist fler gånger:)

Här är låten Monster - Paramore

Kräftan

Kategori: Tillie

Jag är född den 24 Juni. Alltså Kräfta. Så idag när jag åkte hem för att hämta lite chokladbollegrejer så låg Cosmopolitan på dörrmattan! (Jippi! och ännu en gång TACK Frida!)

Så om kräftan stod det:

Du har ett starkt psyke, är stol, har integritet och ett oehört känslodjup. Din känslighet och lyhördhet för dig till den mest lojala och schysta vännen som finns. Du kan vara en "duktig tjej" som oanlönat tar på dig för mycket ansvar. Personlig marknadsföring är inte din starkaste sida. Låt "våga och vinn" vara ditt motto!

Det här vill du ha i kärlek: När kräftan satsar emotionellt finns det stora changer att det blir ett livslångt förhållande. Tänk långsiktigt och välj en stabil, kärleksfull och trogen partner som du kan utvecklas med - du har ju alla de egenskaperna själv.

Är du en sann Kräfta?
Du bryr dig om hur alla runt omkring dig mår
Du kan ha svårt att komma över sårande ord och hjärtesorg
Du har svårt att välja mellan karriär och mysigt hemliv
Du klarar inte av när människor är råa eller för direkta i sitt sätt att vara.


Det mesta stämmer faktiskt in..



Nu pizza med Stefan!

Could you risk everyting, for the chance of being alone?

Kategori: YouTube

9 Juni 2011

Kategori: Foton

Är det bara jag som hör i syne, eller mullrade det precis?
Nog bara jag, Ligger fortfarande i sängen men ska gå upp nu, Iväg å jobba lite på ElektroSkandia Sen drar jag till Kungsbacka för att shoppa lite. Tror dock jag hoppar gbg idag. Men det är bästa vädret för Kungsbacka shopping idag juu:D Härligt regn och bara mys pys!
Är helt underbart mysigt, ligger och myser under älsklingens täcke och har fönstret uppe och kollar runt på nätet efter saker att önska sig^^ <3

Ha de bäst!

And I wonder if you know how it feels to let you go?

Kategori: YouTube



Oh jisses. Låten känns så stark för mig, Vet inte om ni känner lika. Den är så stark och jag älskar den

LOL!

Kategori: Foton

Shopping sugen!

Kategori: Tillie

Tror jag drar till Kungsbacka i morgon. kanske även Göteborg! Va år sen jag var där för att gå i stan. Eftersom jag är ledig så drar jag direkt på morgonen så jag hinner hem och fixar lite käk till ma män. Idag kommre jag nog mest hänga i sängen, känner mig halv dålig. Halsen känns svullen och öronen susar. Men efter att jag åt lite glass kändel det genast lite bättre. Så det ända jag ska göra idag är att åka och handla till middagen och glo på tv serier och spela lite wow. Och fortsätta "fönster-nät-shoppa" <3



God dricka är DYR! 25.999 DKK!!!!! Det är ca 30 104 SE.

Galet lååång natt!!

Kategori: Tillie

Jag tror inte ens jag har sovit i 3 timmar i natt.. Tror att det va både nerver och övertrötthet. Så när jag precis somnat, vaknar jag upp av ett blått ljus som lyser upp hela rummet, jag som tycker åska är helt underbart mysigt kunde inte somna om fören det var över. Låg där i sängen lyssna på mullret och kollade på ljusskenet. i över en halv timma.
Sen drömmde jag en sån där överdrivet verkligen dröm som man lixom inte fattar att det är en dröm fören man vaknat och fått tänka efter en stund.
Drömmen va iaf jag vaknade till, såg att dörren till sovrummet inte var stängd, så jag fick upp för att stänga den, då va den nerdtagen från hakarna den hänger på, Sen såg jag att vardagsrummet var jätte stökigt och att altandörren var hel öppen. Det lyste även ifrån klädkammaren.. Någon hade varit där! medans vi sov!! Jag väckte stefan å förklara vad som hänt. Först orkade han inte bry sig, men till slut hjälpte han mig med dörren tilll sovrummet och stände altandörren, plocka upp de värsta i rummet och jag kollade klädkammaren, ingen där.. Sen la vi oss i sängen för att sova. Då kommer det ljud ifrån klädkammaren.. Stefan sov och vägra vakna, jag låg vaken länge länge, men somnade till slut....
Då vaknade jag på riktigt, och låg och undra vad som hade hänt va till och med tvungen att gå ut å kolla om de va stökigt^^ haha


Men nu får jag ta och dra mig mot mitt andra jobb. Så jag kan komma hem och sova lite.^^




.. Hummmm

frukost dagen efter..

Kategori: Tillie

imag0166 (MMS)

frukost dagen efter..

En lista så här en torsdags kväll^^

Kategori: Tillie

Vad heter du? Tilde
I mellannamn då?
Josefina Helen
Vart bor du? Varberg
Trivs du där? Oh JA!!
Brukar du läsa horoskop? Någon gång i månaden kanske
Har du körkort? Ja
Äger du några converseskor?
Tror samlingen har kommit upp i 8 st.
Favoritdjur? Hund, Fransk Bulldog
Vad spenderar du dina pengar på?
Just nu går 80 % av min "inkomst" till hyra och räkningar mat och andra livsnövändiga saker.
Senaste konserten? HOFFMAESTRO
Festar du mycket? Nej, blivit mindre och mindre. Men när jag väl går ut tycker jag oftast att det ska bli riktigt skoj nu när det är så sällan.
Sprit, cider, vin eller öl? Cider och sprit
Brukar du bli för full? Njä, brukar ha rätt bra koll för det mesta typ
Antal kuddar i sängen?
3. Pluss 3 prydnadskuddar
Kan du baka bullar? Om jag kan!!
Har du varit med i scouterna? Nej, men Mulle!
Bläck eller blyerts? Bläck
Mc Donald's eller Burger King? Burger King
Är du allergisk mot något? Pälsdjur, pollen, för starka parfymer och sånt där vanligt..
Äger du ett busskort? Nej, det va många år sedan
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Kör på vit lättmjölk.. (blå)
Vad åt du till frukost? Två rostade mackor med skinka på och ett glas mjölk! <3
Hur ser du ut idag? Osminkad, fluffigt hår, mjukis brallor, mitt nya linne med en glass på!
Har du haft sex idag? Mjaaaaa
Nästa mål i ditt liv? Arbeta bort astman, iaf förbättra den.
Hur svarar du i mobilen?
Oftast, Hej det är Tilde. Men beror ju på vem det är som ringer med.
Vem ringde du senast?
Mammi och Pappi!
vad sa den du ringde? Berättade en väldigt glad nyhet! Och fråga när vi skulle vara klara i morgon.. Senast 05.30
Antal timmar sömn inatt? 7-8
Sov du ensam?
NÄÄ!!
Brukar du snusa? Nej, aldrig.
Vad innehåller din favoritnattmacka? swettchilli gojs, kyckling, sallad, ost, tomat, annannas och in i ugnen! Oh fy satan! Har aldrig ätit den men måste ju vara underbart gott!

Senaste person som:
.. sov i din säng: Jag, men det va ett tag sen, och jag tror nog Frida och Carlos sov där sist faktiskt.
.. såg dig gråta: Stefan
.. fick dig att gråta:
Stefan, men för att jag är över kännslig pga mina P-piller
.. du delade en drink med:
Det minns jag inte ens!
.. du gick på bio med:
Stefan, Hangover 2
.. du gick på stan med: Malin
.. skällde på dig: Asså skäller? Det va många år sen någon gjorde på mig. Säga till i en hårdare ton kanske, men skälla? Pyft. Men säger nog mamma. Men skäller? Nej. Vi bråkade lite, men ingen skällde.
.. skickade ett e-mail till dig:
Mamma;)

Har du någonsin:
.. sagt "jag älskar dig" och menat det? Ja
.. bråkat med ditt husdjur? ja jag bråkade ständigt med min vandrande pinne när ja va liten, för jag hittade den aldrig....
.. drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Nej

Frågor:
Tar du droger? Nej
Dricker du? Ja
Vem är din bästa vän?
Stefan!!
Vad är du mest rädd för?
Spindlar. Fortfarande mörkrädd.
Vilka kläder sover du i? Just nu, pyjamas shorts och ibland ett linne
Vart vill du gifta dig? På en strand långt bort bara jag och älsklingen. Kanske lite polare med så vi får en redig fest efteråt!
Vem hatar du verkligen?
Dom som dödar mig på WoW..
Har du varit kär? Ja
Kör du bil? Ja
Har du ett jobb? Två st.
Gillar du att ha folk omkring dig? Inte exakt 24/7 kanske, men Ja.
Är du ett hälsofreak? Nej. Men borde och ska bli mer hälsosammare

.. har du varit kär i någon du inte haft någon chans på?
Ja
.. låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Dåliga låtar, det är ju aldrig bra låtar..
.. vill du gifta dig?
Ja.
.. vill du ha barn? Nej. Jag har aldrig kännt att jag velat. Men självklart, när jag är mycket äldre kanske jag känner att jag vill ha det.

Favorit:
.. rum i huset?
Sovrummet just nu
.. typ av musik?
Lite glad och soft
.. månad?
"Juni Juli Augusti.. Vindarna är varma dååå!!!!!!......"


Har du, de senaste 48 timmarna:

.. gråtit? En glädje tår kom innan idag.
.. köpt någonting? En mobil laddare, Lite gottigt och en tidning, thai mat och ett linne
.. varit sjuk? Huvudvärk som inte riktigt vill ge sig och astman
.. sjungit?
Oh ja!
.. sagt "jag älskar dig"? Ja
.. velat säga till några att du älskar dem?
Nej
.. träffat nån ny person? Nej
.. saknat någon? Nej
.. kramat någon?
Stefan
.. kysst någon?
Steeefan!!

Senaste:
.. låt du hörde: Tyvärr Friday med hon Rebecca..
.. film du såg: Red Riding Hood
.. drink du köpte: Red Bull vodka
.. sak du stal: En svart sopsäk från ena jobbet? haha
.. mat du åt: Thai
.. gången du åt en 7-Eleven korv: 6 år sendan kanske.
.. människa du slog: Stefan så klart.
.. stora bussresesan? Bussen från hotellet på Cypern i 3an
.. långa telefonsamtal: Med mamma idag.
.. dusch: En timma sedan.
.. irritation:
Uttråkighet

Första:
.. bästa kompis: Frida
.. jobb: Sommar jobb på ett Café i stan som disklockare
.. inhandlade skiva: Backstreet Boys eller typ Aqua kan jag tänka mig
.. förälskelse: En kille vid namn Jon, Jag a kanske 3 och jag va kär pga hans stora pussmun och mörka ögon och hans hår som inte blev blött. han va en söt mörkhyad kille från afrika. <3 Han va nog 3 då oxå!
.. begravning: Gamel morfar Helmer
.. piercing/tatuering:
Hål i örat, annars Ras öga på axeln/skuldran
.. fiende: Tror inte jag har några




Nu ska jag gå och lägga mig, Ska upp tidigt i morgon då vi drar till Tyskland!
Älsklingen och jag var ute på en lång promenad, Då vi bara skulle ner till Håstenshallen för att köpa jordgubbar, men det var stängt, Ngs.. Stängt, Så det blev Willys. Dock inga jordgubbar. Så det blev en lååång promenad och astma. Men för att förbättra den behövs mycket motion.

God natt på er! Ha en super fredag!