thetillie

would I have the strength to stand?

Kategori: gammalt i arkivet

Det blev fan inget silent hill idag heller.. Att det är så jädra svårt att starta de där Wiiet.
Men jag va och sola, och brände nog min rumpa lite^^ Haha inte så att det gör ont, men den e lite röd. Tur ingen ska se den på ett tag ändå så^^ haha

Nu e det snart dax för BB veckofinal. Satt i går å önskade att de va söndag så man kunde ha något å titta på där på kvällen^^

Onödigt å tråkigt inlägg, men jag hade ett bra inlägg i huvudet, men jag får inte fram de på något bra sätt så tills dess får ni nöja er med detta^^


största problemet var vem man skulle välja, han i stan eller han som bodde 200 m ifrån en. Vem va
igentligen bäst?
2009

Silent hill maraton?

Kategori: Tillie

Så söndag igen. Sista söndagen denna månaden. Kan lungt säga, April... Det ska bli jävligt gött å säga hej då till dig! Ta det inte personligt, men fan jag hatar dig (april asså)...
Så jag sitter här och försöker få min kropp att röra sig mot stan och "solen".. Jag vill ha mer fräknar. <3

Så idag blir det att fixa mer fräknar, måla naglar en gång till, spela Silent hill, börja på The hungergame boken, bädda sängen, äta godis kanske? Fy fan sicken tråkig dag! haha Va fan! Söndagr e verkligen inte en dag som någonsin har varit rolig! haha


sommaren 2008

Listen to the music of the moment maybe sing with me

Kategori: CRAVINGS

Sommar gäster... VÄLKOMNA TILLBAKA!!!

Kategori: Tillie

Så efter att ha varit iväg hela dagen och kör hem i strålande sol mot min fina stad märker jag att det är otroligt mycket folk på vägen, det är till och med kö hela vägen från mina föräldrars ställe in till stan. Ahh sommar gästerna kommer alltid till valborg. Nu är det verkligen på väg mot sommar. Och jag känner faktiskt ingen irritation mot våra sommar gäster (än så länge) Nej ny sommar gamla och nya sommar gäster, det luktar äventyr!!

I dare you to stay

Kategori: CRAVINGS

.

Kategori: Tillie

want to sleep more

Kategori: Tillie

Jag hade inga problem att somna igår trotts att jag sov halva dagen igår. På riktigt, från 14-19... Men min allergi, börjar dock misstänka att det är en förskylning på g, håller fortfarande i sig. Dock sitter jag här klädd för en lång promenad. Tror dock det blir en kort iaf, för jag är väldans trött fortfarande.

Jag har bestämt mig, jag ska göra en av färgning nu. Sen kan jag tänka mig att det blir att jag bli mörkröd igen, I just love it! Men jag vill se hur jag känner inte för å bli min naturliga igen. Ska bara se till att hitta en förpackning avfärgning, det fanns på kvantum innan, men igår fanns det ingen där. Så kanske tar en kort tur ner till hajen å köper 50 liter vitamin defence och kollar om dom har avfärgning där. Annars får jag la ta bilen bort till coop å kolla^^

Kanske detta?



Vill att klockan ska bli 7 nu så vi kan få ner den där jädra bossen!
På tal om Raid, igår när jag å Malin va ute å gick så fråga hon lite om de, och jag som e sämst på att förklara försökte förklara vad vi gjorde. Får helt enkelt bjuda över henne hit en kväll så får jag visa lite. Hade varit awsome om jag hade en tjejkompis att spela med. Man kan ju alltid drömma. ^^

Dom var det vildaste jag gjort

Kategori: CRAVINGS

Idag efter att ha både hunnit med att jobba, plugga och gå en promenad med Malin på en timma och sen en kort sväng på stan där jag hittade nästa bok jag ska läsa så fort jag läst ut den jag läser nu.
Efter jag kom hem från stan med en tung påse från kvantum (hur kommer det sig att man lyckas köpa massa tungt när man går?) Så kände jag mig väldigt trött och konstig så jag tänkte jag kunde vila en stund då jag sov lite små konstigt i natt. Kanske för att Malin drömde om mig i natt å det va ingen trevlig dröm vi hade:P haha
Så vaknade typ 5 i 7 nu på kvällen. Fick för mig att det va tisdag så blev skit stressad och kastade mig in på wow. Bara en från Raiden va inne.. Ahh Måndag. Haha lite synd för jag e sjukt taggad på att spela nu! Vill få ner skiten å se hur det går att spela Fire nu. Men tror det kan bli något faktiskt. Tänkte jag skulle spela lite senare ikväll å se hur det går.

Att sova själv på dagen kändes konstigt, det var en av de grejerna jag tyckte va sjukt mysigt å göra ihop. ligga där under samma filt och kännas hans hjärtslag. Andas in hans doft och känna mig sjukt trygg.
Det är sjukt att man faktiskt kan känna doften från han runt mig fortfarande, precis som om han stod bredvid. Men han luktade gott;)



Men men, nu när jag är allergisk som få och önskar att det bara kunde börja regna snart så all pollen spolas bort, (även om det va hur skönt som helst och allt känns bättre med fint väder) så tänkte jag titta på den underbara filmen  Laputa Slottet i himlen av Hayao Miyazaki

We know that there's always tomorrow

Kategori: Tillie

Jag önskar jag kunde dansa med människor på gatan, sjunga och skratta med folk jag inte känner. Vissa dagar känner jag äh wtf varför inte bara göra de? Men det är då man kommer på att man bor i en stad där ingen vågar skämma ut sig, folk kan ju prata. Jag vill skämma ut mig och skratta åt det tillsammans med folket. Ända gången jag kan göra det är bakom stängda dörrar tillsammans med mina närmsta tjejer. Jag vaknar vissa dagar och känner att det är orättvist att vissa har allt det där dom drömt om, att dom vet vart dom ska och vad dom ska göra. Men ibland vaknar jag och känner hur underbart det är att fortfarande ha drömmar att upptäcka, äventyren väntar precis utanför dörren.
Jag vill fylla mitt minne med minnen som får mig att le, skratta och må bra. Jag är kanske inte reda för mega stora äventyr just nu, men jag längtar tills jag vågar slänga säkerhets kedjan igen och kasta mig ut i världen och tappa kontrollen. Jag vet att jag alltid kan använda fallskärmen. Jag skulle aldrig göra något jag ångrar.

Mitt land är mitt land bara mitt

Kategori: Tillie

Så igår satt å snackade med Malin på facebook, haha länge satt vi båda två och funderade på om vi skulle fråga om vi skulle se BB tillsammans. haha Vi pratade om de när jag kom dit! För båda kände att det kunde vara as gött å vara hemma själv, men samtidigt så jävla tråkigt! Så typ havl 10 åkte jag dit sen kom jag la hem efter 1 någon gång. Det va riktigt skoj. Och jag hoppas att Malin börjar lyssna på Kent nu så vi kan gå och titta på dom i sommar! Något jag verkligen vill men har ingen kompis med så bra musiksmak;) haha. Kent är riktigt bra live. Även om jag inte lyssnar lika mycket på dom längre så vet jag att man får något för pengarna när man ska gå på deras konserter.

Men nu ska jag tappa upp ett bad å lägga mig där å läsa en stund. Har städat min fina lägenhet och till och med torkat golvet. Och kört ett rätt hårt träningspass. Så nu kan jag slappna a resten av dagen. Vi får la se vad som händer ikväll, kanske gå på någon "fest" eller så ska jag försöka mig på Resident Evil igen, va å hämtade tillbaks mitt Wii från päronen igår. Ahhhhhh bara för de kom jag på att jag måste åka dit ut snabbt sen idag igen. Strunt oxå!


Skulle lätt hoppa i säng med denna man, men enbart om han lovar att sjunga hela tiden! Haha
Jag säger inte att jag tycker han sjukt snygg eller något, men hans röst får mig att rysa som fan. ^^


En bra sak

Kategori: Tillie

med att vara själv igen, e väl att jag kan bli "kär" en stund i vem jag vill utan att ha dåligt samvete... Fast jag hatar de ändå.

Det värsta är att jag saknar min bästa vän så att jag ärligt måt illa. Tur man har ett par fina tjejer som lindrar den smärtan rätt bra! Jag antar att om det bara får gå lite mer tid så kommer vi nog att kunna va vänner på riktigt. För om man börjar som så bra vänner så kan det inte bara ta slut för att vissa känslor svalnar och slocknar?
Och ärligt, jag mår bra, visst jag får fortfarande lite ont i hjärtat ibland när jag tänker på allt det bra, vilket va typ allt. För jag bestämde att jag inte ska tänka på det dåliga, som inte va speciellt mycket, utan bara det bra med oss. Finns ingen anledning att hata någon som betyder så mycket för mig bara för att känslorna inte finns kvar. Och efter detta så kände jag verkligen hur mycket jag har växt under tiden med han. Han hjälpte mig att bli en bättre person.



Well Nu ska jag till andra sidan stan och mysa med min fina Malin. Vi ska titta på BB och äta godis! Weii!

totally lost..

Kategori: CRAVINGS

I hate that i'm not stronger than this. Like when i had you by my side.

“Only once in your life, I truly believe, you find someone who can completely turn your world around. You tell them things that you’ve never shared with another soul and they absorb everything you say and actually want to hear more. You share hopes for the future, dreams that will never come true, goals that were never achieved and the many disappointments life has thrown at you. When something wonderful happens, you can’t wait to tell them about it, knowing they will share in your excitement. They are not embarrassed to cry with you when you are hurting or laugh with you when you make a fool of yourself." // Bob Marley

hey

Kategori: CRAVINGS

There was a time befor this..

Kategori: CRAVINGS

Det är svårt att förstå att det blev som det blev. Jag önskar att jag gjort några saker annorlunda, som att inte skynda på vissa saker. Att inte ge tid och plats. Men jag ångrar inte en sekund allt annat. Jag har inga som helst onda känslor eller tankar om oss. Vi va helt awsome. Vi är fortfarande helt underbara. Det märktes igår. Du är fortfarande den mest underbara person jag känner och jag e så oerhört glad att vi har lärt känna varandra. Att jag fick komma in i ditt liv att du lät mig komma så nära.
Vi var inte perfekta, men vem är det? Och jag kommer aldrig tänka på dig med ilska. Bara med glädje och stolthet. Jag hoppas att vi med tiden kommer hitta tillbaks till varandra och att vi båda inser hur jävla bra vi är. Vänner eller mer. Vi är så jävla awsome tillsammans.