thetillie

It is a lifestyle

Kategori: YouTube

En promenad ner till havet?

Kategori: YouTube

Det är så jäkla fint ute! Solen lyser å det är bara vackert, Dock jäkligt kallt. Men eftersom jag inte har något annat å göra idag kan jag la lika gärna sätta på mig min vinter stövlar å mössan å traska ut en sväng? kanske promenera upp till Garden Center å köpa två julstjärnor, Dom är så fina, önskar nästan man kunde ha dom året om.^^

Nu kommer la ni undra, men ni måste bara se den här söta kissekatten. Jag har aldrig varit ett stort fan av just katter eftersom jag alltid har varit super allergisk mot just katter, så har lixom bestämt mig för att jag inte gillar dom eller tycker dom är söta. Men eftersom min kille gillar katter har jag börjat mjukna lite mer och mer och mer.. och efter att ha sett denna lilla super söta socker bit vill jag ha just en liten kissekatt! :D



Nu ska jag iväg å möta min syster som kom hem från Spanien igår kväll. Lite avis på henne som måste resa runt för att få träffa sin Carlos.
Men å andra sidan får jag träffa min Stefan när som helst vilket är bättre<3

lite mys filka med släktingar

Kategori: Tillie

Tjoho. Haft en bra dag?

Har haft Sanna med familj här (utan lillkussen Ted som hänger i coola stor stan). Hade fixat choklad muffins och slängde på en klick grädde med hallon i. Super gott;) Fick ett fint set med glögg koppar och mandel och russin skålar. Så nu blir det glögg mys här någon kväll;) Eftersom jag är ganska ny på just glögg, så vet jag inte speciellt mycket.

Har ni någon favorit att rekommendera?

29 November 2010

Kategori: CRAVINGS

De flesta örhängena på Denna bloggen skulle jag inte bli ledsen över om dom låg under min gran^^



Allt bra idag? Det är väldigt fint väder ute ida tyckte jag. Jag ska käka lite frukost nu å sen tänkte jag städa å fixa det sista här, hann göra det mest igår faktiskt. Men idag får jag finbesök kanske till och med två gånger, inte av samma besök då, men ja ni hänger med. Så får ta å fixa lite fika med;)

Hörs later.

En liten julklapp kanske?

Kategori: CRAVINGS

Super Mario har jag älskat sedan jag spelade det första gången på vårat första Nintendo 8 bit. Så nu när jag sitter här och försöker komma på en vettig julklapp till Stefan.. Men ja, jag hittar ju självklart fler saker jag själv önskar mig än något till någon annan..

Nå här är några julklappar jag skulle vilja ha under min/mammas & pappas julgran...



Klicka på bilderna för att komma till sida med mer info. Kommer kanske bli lite sånna här inlägg nu. Bra för andra och för dom som inte vet vad dom ska köpa om dom vill köpa något till mig;) hihi

Drömmar om fluffiga mössor

Kategori: Helgen

Sitter här å drömmer å ångrar mig så att jag inte köpte den där mössan på Lindex som va så fin. Den fluffiga pälsmössan. Har en från HM, som jag köpte förra året. Men den har inga snygga öronlappar, eller söta mysiga bollar.

Men jag tänker inte ge upp än, jag vill ha en, och jag ska hitta en som passar och värmer mitt huvud i vinter! Även om man är försent ute i med att köpa vinter kläder i november, vilket är helt stört, Dom har redan börjar rea ut vinterkläderna och har bara ett få tal tråkiga jackor kvar. Det blev ju precis så kallt att man måste ha vinter jacka.. Jisses^^ Nu kommer snart sommar kläderna. Vilket jag iofs längtar en del efter^^ haha. Nu ska jag på börja min åter igen tråkiga fredags hemma kväll. Blä för å sitter här för tredje fredagen i rad å inte ha något å göra!:O WTF!?

Här har ni mössan, från Kaphal
695411

SMILE ITS FRIDAY!

Kategori: gammalt i arkivet

Och jag borde igentligen ha på börjat min promenat ner till ljud&bild skolan redan. men de började snö så jag tar bilen^^  Fy fasen va varm  å go sängen va idag. Tyckte lite synd om Stef som skulle iväg två timmar tidigare än mig och vara ute typ halva dan.. Men nu måste jag på börja min färd ner till af skiten så jag kommer hem å kan dricka te och sitta under filten och kolla på The hills 5 hela dan<3

Ha en super dag;)

Mamma fyller år. Så är hemma Å hälsar på, ...

Kategori: Tillie

img_0228 (MMS)

Mamma fyller år. Så är hemma Å hälsar på, fick ta över matlagningen för mamma å Frida skulle till affären:P så ja nu står jag här å sjunger jul sången och steker. Haha ha en bra kväll!

If holding hands is too descret

Kategori: YouTube

GOOOOOOOOOOOOOOOD MORGON!

Kategori: YouTube

Tänkte dela med mig av en video så här på morgon kvisten.



Just nu sitter jag här å funderar på lite frukost. Blir nog pannkakor. Älsklingen har precis dragit iväg för å fixa kläder typ. Så ja jag ska la försöka sy klart en av mina dukar, å sen ska jag börja vika in kanterna på den andra^^

Ha en bra dag;)

Assassin's Creed: Brotherhood

Kategori: Tillie

Varje gång jag ser reklam för de här spelet, säger jag att jag vill spel de. Jag vill att det ska göras en film.. SEn ahr jag inte super bra koll på vad spelet handlar om, om det ens har någon direkt handling, Men jag bara älskar filmer som har med den tiden å göra och som är som spelet verkar vara! haha Jag vill SPELA DE NUUU!!!


Men nu ska jag dra mig ner till posten å hämta ett litet paket från HM.

wish me good luck!

Kategori: Tillie

Då ska jag dra ner å göra mitt jäkla prov.. fy fan jag mår illa å känner för å gömma mig under sängen tills i morgon.. Men vuxen som man är så kan man inte skolka ända dagen i skolan^^  Så önska mig lycka till.. Första provet på 4-5 år..

Ha en bra snöig dag;)


Mina fina klänning från Gina tror jag, 08

Bunny<3

Kategori: Tillie


when you're away, I am missing you to death

Kategori: Helgen

Jaha då va den här helgen slut, och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. sitter å funderar på om jag ska sova eller försöka göra något vettigt, vilket kommer bli svårt då jag är super nervös å ingen är här för å lugna ner mig. Aja hoppas någon håller tummarna för mig å önskar mig lycka till i morgon innan det där provet.. Haha fan vilka negativa tankar jag har. Blir bättre i morgon efter provet. =) Nä men ni får la ha en bra dag i morgon:)

Just Another Boyband

Kategori: YouTube

Tjeeena!  Alla haft en bra morgon? Jag har haft! ^^
Ska snart hämta upp älsklingen som är hemma å fixar sig, haha efter en helg vid dator så kan det kanske behövas;) Så ska vi dra ut till mamma å pappa å käka lite mat. Sitter å lyssnar på The Midnight Beast nya låt! Just Another Boyband. Och eftersom jag gillar dom så mycket så slänger jag in deras nya låt så ni kan njuta av bra musik;)

Nu ska jag dricka lite cola. Fan va sugen jag är, hade tänkt å vänta tills ikväll. men min kropp skriker efter cola just nu. Hade sjukt skoj igår, fasten jag hade tappat tagget lite, så kom det tillbaks. haha

Ha en fortsatt bra dag;)

skrattanfall

Kategori: gammalt i arkivet

Asså fy fan va bra den va! Omg! haha jag fick ett hysteriskt skrattanfall en gång i filmen. som vara 5 minuter minst! haha Precis som i går. När Sanna Erik å Stefan va här å käka tacos, Sanna å jag satte oss och kollade lite bilder från några av våra riktiga guld dagar. och jääääävlar vad jag skratta! det va så sjukt länge sen:O ASså som jag fick ett sånt skrattanfall. Kul är det iaf! haha

Filmen va sjukt bra iaf och ja SE DEN!

Nu ska jag spela lite å bara chilla resten av kvällen. Så sjuuukt party sugen så jag hoppas det händer något skoj i morgon;) Jaaaaaaa Men ni får ha det bra ikväll gullungar!


Detta måste vara den bästa egobilden jag har tagit! 2010 Januari.

HARRY POTTER!!!

Kategori: Helgen

Nu ska jag å Tjofs dra iväg å kolla på harry potter!!!! :D Hörs sen!

Katy Perry Peacock!

Kategori: YouTube

Min syster visade precis den här.. Låten gillar jag skarpt. Och jag skratta en del åt videon oxå.
Sen är ju killarna riktigt jävla heta.. :O Men ja, tyvärr tjejer.. Dom är inte riktigt intresserade av våra kroppar som vi är av deras.
Därför tycker jag det är okej att tycka dom är snygga även om jag har kille. ;)
Nä men killarna är ju riktigt roliga, och dom gör det bra;)


18 November 2010

Kategori: gammalt i arkivet

Gooooooooooooooooooooood morgon!

Känns som om jag fått tillbaks lite lust. Igår va min favorit människa på hela jorden här, Malin! Vi satt i soffan å tjöta skit, skratta åt korkade människor och käkade popcorn och kollade på Efterlyst. Jag längtar till MAJ!! Det ska bli så skoj!Och det är så lång tid tills dess^^
Idag ska jag försöka städa klart.. Men jag har inga damsugar påsar så det tar lite extra ork att orka sopa hela golvet å sen torka av de^^ haha Får la se hur det går. Nu ska jag pysa å göra något.

Ha en bra dag;D

16 november 2010

Kategori: gammalt i arkivet

Hej och hallå.

Ska börja fixa lite kvälls mat. Är så sjukt hungrig, min matlust försvann helt innan idag. Men nu är den nog tillbaks en stund igen. Så det blir våfflor med grädde å sylt.
Kom precis hem från pappa, där jag va å byte till de hemska vinterdäcken. åh vad jag längtar tills jag ska köpa nya dubbfria vinter däck.. Mamma svängde förbi och jag fick nya Cosmopolitan. Skulle egentligen varit ute hos dom å käkat kvällsmat, men jag kände inte alls för det idag. Haha mycket jag har kännt för å haft lust till idag? Nej inte alls. Jag bakade nya chokladmuffins för jag misslyckades med dom jag gjorde igår^^ Sen har jag bara spelat WoW och kollar på nya avsnittet av Gossip Girl. Neej nu kurrar det i magen så vi hörs. Måste berätta om mina planer om en vecka eller två i Schweiz! :D Det finns väldigt mycker posetivt med en syster som har kille i ett annat land! ;)





Jao jag kan åka oxå, har kunnat de i 20 av mina 22 år;) (för att få skryta lite)

Is it over yet? Can I open my eyes?

Kategori: Tillie

Dröm resan just nu kanske?

Kategori: Tillie

Sitter å kollar på vad som hade kunnat bli den perfekta julklappen till mig. En sol resa till Miami.. Men det prefekta hotellet. Fy fan vad jag längtar bort! Längtar till lite spänning, massa nytt folk å sak å göra hela tiden. Ryma iväg från verkligenheten i någon månad eller 5..
Men är det rätt att rymma ifrån allt så fort man blir less på de? Rymmer man så är ändå verkligenheten precis bakom en och väntar. Så rymma eller fly går aldrig. Men kan kan skjuta upp den lite. Bara man förstår själv att man måste ta i tu med det.
Jag skulle mest bara komma bort några veckor för att komma tillbaks som mitt starka självklara jag igen. Ibland får jag känslan av att jag har tappat bort mig själv lite och inte minns allt det jag va. Vilket kan vara svårt att hitta tillbaks till ibland. Hur många påminner en om hur man en gång varit? eller hur bra man är? Jag är dålig på att tala om för dom jag älskar hur bra å fantastiska dom faktiskt är. Jag tänker det ofta när jag träffar dom, men säger det inte högt så dom hör. (läster ni nu så är ni jävligt fantastiska och jag älskar er!)
Nää nu skriver jag tråkigt igen^^ Men nu ska jag ta å fixa lite käk, sen ska jag baka en kaka eller kanske cupcakes^^

Ikväll ska jag muntra upp mig med att kolla på BödaCamping och kanske en film.  Imorgon ska jag byta till dom hemska vinter däcken hos pappa och städa hela dan, ska försöka plugg lite med det är ju bara en vecka kvar till det stora provet:O Fy fan va nervös jag är, kommer säkert att gråta så fort jag är klar, just för att det kommer va så skönt att det är klart^^ haha


På den gamla goda galna tiden^^ Mitt fina hår och de där linnet jag fick av frida!
undra va fasen jag har det, de va så fint. (läs visade upp mina bröst på bästa sätt;D) haha

Hemmakväll

Kategori: Helgen

Idag får det bli en hemma kväll. Skulle gått på bio med min syster, Saw 3D. Men jag ringde för å checka vilken tid å så, då lät hon och mamma som två killar som precis kommit in i målbrottet. haha Så vi ska ta å gå på Harry Potter i veckan istället;D Vilket ska bli hur skoj som helst, har nämligen en liten förälskelse till dessa trollkarlar, och har haft sen jag läste första boken första gången (jaa jag vet nörden själv har läst dom fler gånger...^^) Och jag har längtat efter denna jäkla filmen! och så kommer den i två delar så kommer ju längta ihjäl mig till sommaren då sista delen kommer ut!! :D

Idag har inte mycket hänt, jag har varit riktigt tråkig. Stefan å jag började med frukost på Veras Café. Sen hem till han för å hitta på något. men ja, jag va tråkig och låg i sängen under filtar å halv sov. Känner mig riktigt jävla tråkig nu, men jag har ingen större lust till något alls just nu. Det brukar inte locka speciellt mycket att ligga i sängen hela dan och bara sova bort dagarna. Men nu är det typ det ända jag känner att jag orkar göra. Inte så att jag är nere eller deppig eller något sånt, bara tappat lusten lite. Det händer väldigt lite just nu. Träffar typ ingen och söker jobb så mina fingrar blöder. Nu när kursen är slut så har jag seriöst nada å göra på dagarna. Försöker att samla ork till att röja i mina hemska katastrof garderober... Fy och blä. Nä nu ska jag nog se en film.. eller kanske redan lägga mig å sova. Den här dan blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. 
Imorgon ska jag iaf hem till mamma å pappa å syster. Saknar dom lite faktiskt. Iaf mamma som jag inte träffat på lääänge nu.

Tråkigaste bloggen EVER nu! men det kommer nog snart. Ska ju faktiskt ha en helt egen julgran för första gången, så det kommer nog bli ltie roligare, Julen gör mig alltid gladare. Jag älskar faktiskt Julen, och vintern tycker jag är mysig!
Tråkigt att jag har en pojkvänn som hatar vintern väldigt mycket. Okej jag älskar sommaren lite mer, men jag tycker fortfarande om vintern, jag gillar snö å lite kyla ibland. Sen iofs är det riktigt trist med västkusten vinter.. Men fjällvinter<3



Älskade Sälen (2009)



Nä ha en bra kväll kommer kunna sitta här i timmar å skriva känner jag nu. inte bra:D haha

Sitter hemma hos Malin å ska kolla på film...

Kategori: Tillie

img_0212 (MMS)

Sitter hemma hos Malin å ska kolla på film. Saknar min älskling så jävla mycket. Bläää hatar! Så längtar tills film e slut så jag kan krypa  ner i sängen med han. Hittar ni på något skoj dag? Jag har bara tvättat å kollat på greys anatomy. Hehe ha en bra kväll å festa lite åt mig om ni ska ut^^

History will know who we are!

Kategori: Tillie

Frust å suck!! Ibland önskar jag seriöst att jag inte kunde prata.. Idiotiska skit sak att kunna göra ibland^^

Men nu ska jag åka över till min Fru och kolla på film å tjöta skit. Helt seriöst kommer jag bli den bästa humm vad vi nu ska kalla mig... låtsas moster? EVER!Har redan planer för den ungen! Får hoppas ni ska få en bäbis till i framtiden så våra ungar kan bli bästa vänner, som våra första skulle bli ju! Men neeej jag har inga som helst planer på att skaffa någon mini Tillie än på några år. Men jag ser framemot en mini Malin!

Ja men idag har jag inte gjort mycke, eller jag städade köket. sen gjorde jag mat så det ser ut som fan emd disken nu iaf. Onödigt å städa typ. Soffbordet är fullt med hälften av mina örhängen^^

Men nu ska jag pysa!

eller? :D

Kategori: Tillie

God morgon alla människor!

När och om Stefan och jag kommer flytta ihop någon gång i framtiden så tror jag att det kommer bli riktigt nice^^ Jag klagar inte alls på att göra frukost till han när han duschar å gör sig i ordning. Speciellt inte om jag kan gå å lägga mig sen igen efter att han har åkt^^
Idag fixade jag VildaVästen Pannkakor! (amerikanska dårå) Så jävla gott det är!



Nu ska jag spela en stund sen ska jag ta å göra fint här hemma. Ska se om jag kan få tvätt tid med. Ikväll ska jag träffa min andra älskling Malin! Linus skulle hänga på oxå, så blir la en fika på stan;)

Måste seriöst komma igång efter den här jäkla förskylningen, för detta håller inte! Va helt slut när vi hade varit på Gekås igår. Måste fixa detta. Någon som känner för å byta lungor?^^ så ska ner till Rusta sen å se om jag kan hitta en låda eller två.

Jag ser det snöar jag ser det snöar.... El...

Kategori: Tillie

img_0208 (MMS)

Jag ser det snöar jag ser det snöar.... Eller ja ni ser inte de på bilden. Men jao de snöar. Och jag tycker det är fint. Jag va inte ute på hela dagen igår... Fy fan säger jag, mådde riktig dåligt. Men dag känns de lite lättare att andas igen. Fortfarande tyngt men lättare än igår. Så vad gör jag nu rå? Står och väntar på en av dom bästa människorna i världen. För en trip till lilla åskloster för att byta däck. Sen hämtar vi upp mormor å drar till gekås för lite onödigt nödvändig shopping.. Att köpa grejer som tvättmedel tvål och städ saker är det tråkigaste som finns:P ha en bra dag!

Now you're in and you can't get out

Kategori: Tillie

Tjena tjena! Nja jag har la inte glömmt bort bloggen, Men när jag har varit hemma nu de senaste har jag haft annat för mig. Och jag har varit sjuk. Så har inte haft mycket för mig heller. Som ni fick veta va jag på Akuten i fredags. Men det va inget farligt, bara lite astma. Vilket jag viste men behövde lite extra tabletter. =) Så är på bättrings vägar nu.

I lördags var det lite halloween fest hos Stefan. Det blev aldrig något super duper mega fest, men trelivg. vilket passade bra eftersom jag ändå itne va frisk nog att go all the way så att säga:P haha. Det va länge sen en fest va så intressant och att det hände en del utan att det egentligen gjorde de:P Haha inte för att någon kanske förstår. Men ändå.

I går så blev det donken till frulle sen hängde vi i min soffa, Stefan Erik å jag. 21.15 kollade jag och älsklingen på Jackass 3D. Hahah så jävla bra! Lätt värd att se på Bio och i 3D fast det va lite väl mycket ibland^^

Idag så blev det la lite för lång ligga å dra sig i sängen, men fick kommit iväg nästan i tid och hämtade hem Videon och banden, nu ska vi bara fixa en sladd och skicka över allt till datorn. Sen fick jag handlat å tankat bilen. Även fixat lite spolarvätska som va helt slut.

Sen har jag inte gjort mycket mer, försök plugga ska ju göra provet om typ två veckor.. :O Känns just nu som om jag aldrig kommer klara de! Men om jag ska lita på lärare så borde de blir VG för de har jag fått på alla uppgifterna... Men då har jag ju haft både böcker och internett och syster till hjälp. Men tror jag borde klara ett G iaf. Håll tummarna för mig nu!

hur man kan låta bli att försöka hjälpa?

Kategori: YouTube

Jag hade velat ha all hjälp som fanns för att hjälpa min vän hade blivit sjuk.. Det kanske inte gör den största skillnaden, men om det kan hjälpa det minsta så varför inte?

Nej nej det är ingen fara med mig. Bara bl...

Kategori: Tillie

img_0199 (MMS)

Nej nej det är ingen fara med mig. Bara blivit väldigt sjuk i astman. Så ska bara få lite nya astma grejer så ska jag hem å mysa med min kille sen:) allt bra med er? Får skriva lite i morgon för n kommer doktorn:) ha en trevlig kväll

FOR THE HORDE!

Kategori: Tillie

Jag kan lika gärna säga uppkontakten med yttervärlden och köpa hem massa redbull å annan nörd dricka. sluta tvätta håret och mig själv. och ja helt enkelt sitta här hemma i mina mysbyxor å bara vara den nörd jag har blivit. Jag har blivit mer och mer inbiten i de här enormt stora spelet. Jag kan nästan lova att alla har hört talas om det. Det är väl ett av världens största spel. Ett spel jag länge tyckte verka vara extremt löjligt och töntigt.. springa runt å fjanta sig med en liten fantasigubbe som såg ut som en jäkla kossa eller en liten gubbe som casta saker. Där de små gubbarna rider runt på en robotstruts och kossan på en riktigt stuts..? Där du väljer om du ska vara "god" eller "ond"

Ett spel som många föräldrar har fixat ett typ av lås så inte deras ungar blir helt genom beroende. Där man blir upphetsad av att du har critat allt högre ju högre lvl du kommer...

JAg har blivit en inbiten mage.. Nu med eget konto.. Nu kan jag sitta och spela precis när jag vill. Jag är på väg in i den värld jag bara hört finns, men nu vet. Jag är som sagt en inbiten Mage och kommer troligen spela min Blood Elf Mage tills jag dör. Jag som ibörjan vägrade spela Horde. Bytte igår kväll ut min Gnome Mage till en Blood Elf Mage... Men jag är redan förälskad i min nya Tillé. haha DEt går som hundan att levla upp nu när jag får hjälp oh gör allt till sammans med min pojkvänn. Som jag även skyller på för att jag blev inbiten..



Jag har blivit en äkta WoW spelare!



2 November 2010

Kategori: Tillie

Tjena!

Nepp jag har inet dött. Bara kommit efter med allt i mitt liv lite. Plugget städningen och mig själv. :P Jag har mil långa listor på vad som måste göras.. och jag ligger jordklotet runt efter. Just nu sitter jag i Veddige. Och fryser sönder. Det är så sjukt jävla kallt i det är huset att man får frost skador så fort man sätter foten innanför.. haha

Idag fyller min älskade pappis år!
Han börjar bli riktigt gammal nu. Hela 55 höstar/vintrar! Men ähh det är ingen ålder. och jag hinner inte åka ut hit  igen ikväll. Mamma och Frida hann inte heller fira så det får bli senare.

Men nu skas jag fortsätta läsa här. Sen hoppas jag mormor och mamma kommer tillbaks snart, dom har åkt iväg till skroten för schopping av garn och tyg. :) Så jag hinner handla baka å städa och plugga hela natten. Vill typ inte lägga mig i kväll. för ännu en natt ska jag få sova själv i den där jäkla stora sängen.. Men finns tydligen inget jag kan göra åt saken.


Men ni får ha en super mysig dag! Jag håller på att fila på ett inlägg som kommer upp under dagen. En bekännelse mer. ;D en lite ledtråd... detta är väl snart jag...