thetillie

:O WTF?!

Kategori: CRAVINGS

Haha Jag blev så jäkla arg å besviken för bara typ 30 sekunder sen!!

Jag ÄLSKAR Coca Colas julreklamer! Verkligen ÄLSKAR! Och nu trodde jag att jag skulle få se den för första gången i år! Det är alltid lite speciellt att se den varje år. Precis som Blossas glögg julreklam.. Jag blir helt glad å varm å jag höjer tv till jätte högt och ryser i hela kroppen.

Men till varför jag blev så arg och besviken. Trodde ju som sagt att jag skulle få se den nu. Lastbilarna med lamporna och musiken, vintern och männirskorna... SÅ ÄR DET JÄVLA TELENOR!!!!!!!!!!!!! :@

Nu hittar jag dock inte den reklamen så jag kan visa er.. Men ni kan få förra årets Coca Cola julreklam. Då jag Inte kan fuska och se årets på datorn;P Haha jag vet himla knäppt!




Haha Jag skojar itne om jag säger att jag typ lipar nu^^ Jag älskar dom!!!!!!


Train – Shake Up Christmas - Coke Xmas Anthem

En kul grej!

Kategori: Tillie

Upptäckte en rolig grej på www.personligalmanacka.se Där jag ska beställa min nya almenacka till 2012! Tänkte köpa en större denna gången dår jag troligen börjar plugga så då behövs det mer plats att skriva in allt jag måste hålla koll på! :D 

Iaf nu kan man ha en blogg almenacka:P Lite kul så jag testa att göra en. Haha och för att det ska se ut som om jag e värsta upptagen så fick jag komma på vad jag ska göra. Och jag tror att den kommer ändras;) haha




Jul på Lisseberg

Kategori: Helgen

Jag har ju inte laggt upp några bilder från när jag var med familjen på Lisseberg förra veckan. Men det är för att jag bara fick mobilbilder, och inte så många som va bra. Men det va så fint. Jag saknade dock snön som va förra året på öppningen. Jag köpte två fina grejer, eller 3 blir det ju. Sen en massa gott, som brända mandlar till min fina här hemma, fudge, varmshoklad med Konjak grädde. Men här får ni se mina två (tre) fina grejer jag köpte.


Sovrummet behövde lite fint och mysigt.
Eftersom jag är svag för lila så är det färgen som kommer ta störst plats där inne.
(även om jag inte bor här än, så har jag ändå fått lova att ha de den gången vi bor ihop)



En kylskåps magnet med ugglor och rävar! (älskar ugglor!! ^^)

Have you ever wanted to be kissed in the rain?

Kategori: Foton

Nu är det jul här i vårt husssss..... ehm lägenhet. Fast det är inte jul här:O

Kategori: Tillie

Tjena mors allihopa! Idag är det fredag! Och jag är 23 år 5 månader och 1 dag idag! :D Något att fira!? Hade gärna firat what ever idag. Men ska jobba i helgen så det blir inget med det. Sen ska vi iväg till mamma å pappa i morgon igen för mamma fylde år igår. (oh darn kom precis på att ajg måste sticka ner på stan idag för att leta present! :O Aja det ska jag nog hinna med.)

För överigt idag så sitter jag å lyssnar på julmusik och dricker glögg! Mumma! Jag som gick miste om denna goda översöta dryck i en himla massa år tills jag förra året fick denna goda glögg (har köpt en ny iår) Av Erik och tyckte den va himla god! Så Nu sitter jag här med Stefans ena överdyra design kopp och dricker just Glögg!

Inne sittar dag.. men måste ner till stan...:P

Kategori: Tillie

Go middag. Idag är det riktigt inna sittar väder tycker jag grått å tråkigt. Men min mammis fyller år idag så jag ska ner på stan å leta present. Igår fixade jag så pappa å mammis kunde åka in å koppla av på ett av våra fina spa här i Varberg. Men nu ska jag hitta en pressent från mig å syrran. Vi ska dit på lördag å få mat å jag ska fixa tårtan:D

Men förutom att åka ner till stan snabbt snart så ska jag bara sitta inne å gotta mig vid älsklingens dator å spela World of Warcraft för det är sånt nördar gör:D

Och nu började jag nästan gråta för så rädd blev jag, ena grannen har hållt på att låta en massa hela morgonen typ bankat å haft sig, men nu kom det ett ljud jag inte alls var berädd på någon typ abv borr som borra i något som inet gick att borr i lät det som.

Jaja nu får jag la sätta på mig lite riktiga kläder å dra iväg så jag kan götta mig sen... Nä just de, idag måste jag ut å springa igen. tappade de efter helgen som vanligt^^ haha Men de e bara på med spingskorna efter stan.

För längre än föralltid, I all oändlig framtid...

Kategori: YouTube



När jag va liten så va jag en äkta prinsess tjej. Jag älskade alla filmer med prinsar och prinsessor, jag skulle gifta mig med en prins och vi skulle bi på Tjolöholms slott. Jag skulle gå runt i sånna där fina klänningar hela dagarna och vara fin i håret och ha massor med gäster hela tiden och fina middagar. Och i och med att jag va så tokig i prinsessor och prinsar så kom "Svan prinsesan" att bli en av mian favorit filmer tillsammans med SÅKLART "Lilla Sjöjungfrun"!

Och nu när jag satt på lyssnade på massa musik från musikaler så kom denna låten upp fast på engelska och jag rycktes tillbaks så där 15-16

Hahahaaa! Måste dela dessa sångerna med! Älskade dom!!! :D (gör i hemlighet fortfarande! :D)


"Sessorna på paraaaaaad!"

Saker som får mig att grina på 10 sekunder!

Kategori: Tillie

  • Extrem Home Make Over......
  • När dom bra människorna dör i filmer/böcker
  • När jag inser hur mycket jag faktiskt älskar min kille (that time of the month)
  • När det går emot lite för mycket och ofta..
  • När datorn e dum
  • Mitt framtida bröllop
  • Dumma tankar
  • Mens
  • Dumma människor
  • Att min kille inte vill att vi ska köpa hans brors ena hund valp, med det underbara namnet Askungen!
  • Att vi kanske kanske kanske kommer köpa en katt i framtiden..
  • När man målat naglarna med råkar stöta till dom innan dom har torkat..
  • Att choklad kallendern bara är för 24 dagar!
  • Att söka in till Halmastads högskola till hösten... Den stad är man ju aldrig i!!!
  • Att det ens ens är vinter kallt ute och det snart är december..
  • Att älsklingen vägrar julgran!!

En fin lördag

Kategori: Helgen



Julmarknaden på Tjolöholms slott!

Tjolöholms Julmarknad!

Kategori: Helgen

Sitter här i bara hand duken och ska snart torka håret och fixa mig fin för sen drar älsken och jag iväg på julmarkna på Tjolöholms slott! Åhh längtar tills vi ska köpa våfflor med grädde och sylt! Och idag dammar jag av min systemkamera och kollar om den fortfarande funkar. Skämmes på mig som inte använder den... Jag trånar efter en ny.. Haha Men nu får jag som sagt skynda mig. Höres senare. :)

For A Thousand Years

Kategori: CRAVINGS

Hade en bra kväll igår. Både på bion å sen när jag kom hem. Länge sen jag hade en sån kväll. Bio med flickorna (Breaking Dawn, jag tyckte den va helt okej, men det är ju nästa film som kommer bli bra:P haha) Hemma å ska sova, men jag har så mycket å prata om, om typ allt å inget så ligger å pratar och fjantar oss om vilket efternamn som är coolast. Då både jag å han har himla ovanliga efternamn så kommer det bli svårt å bestämma vilket vi skulle välja när och om vi gifter oss^^ Haha 
Vet inte om det var filmen eller för att jag bara av någon konstig anledning har tänkt mycket på när och om vi gifta oss i framtiden, men det låg jag bland annat å blablade om.. Men fint kommer de bli. Men nej inga ringar på några fingrar än på ett tag. DET är något han ska göra. (även om jag troligen kommer säga till när jag tycker att det borde ske^^=

Så nu ska jag lyssna på denna låten för 100 gången idag. Den kommer nog vara med på bröllopet och en annan låt^^ (OMG SLUTA TILDE!!!!!)

ut igen dårå;D så ser ni en svårt grej med...

Kategori: Tillie

imag0657 (MMS)

ut igen dårå;D så ser ni en svårt grej med lysande skor då e de bara jag som försöker mig på slingan här i skogen igen^^

provade mina nya skooor!

Kategori: Tillie

Igår skrev jag ju att vi skulle köpa nya skor, så vi åkte ner till ena Intersport här i stan. Hittade ett par som jag tyckte va både snygga å kändes bra, dock hade dom in min storlek. Så killen visade ett par andra skor i samma pris klass.. (jo jag vet jag är fattig så kan inte köpa som fina super bra skorna för 1800...)
Jag trode han skoja med mig när han visade dom... Men det var de FULASTE skorna jag har sett på länge. och visst man kollar la kanske inte jätte mycket på tränings skor. Men va fan lite stil får det ju gärna vara enligt mig!
Så iaf jag tackade vänligt men bestämt nej och gick därifrån och hoppades Intersport i centrum hade skorna i rätt storlek. Så jag lämnade åkte vidare in till stan och kollade, hittade skorna och fick redan på att skorna va väldigt små i storlekarna och att man skulle gå upp nästan en storlek i skon. (något killen som tog fram fulskon inte sa något om) Så jag fick testa en större storlek och den satt som smäck!
när Stefan kom hem hoppade jag runt i mina nya skor i några timmar, dock så somnar mina tår om jag sitter stilla med dom för länge. Men so what jag har ju inte köpt spring skor för att sitta stilla med dom^^


Mina nya springskor! För jag får spring i benen!;D

Sååå idag bestämde jag mig för att ta min själv och mina nya fina skor på en test runda här i skogen utanför. (skulle tagit med mig bricanylen oxå..) Så först gick jag snabbt snabbt att jag knappt hann med själv.
Sen började jag springa så smått. Och så fort jag fått upp flåset så kommer jag ärligt kunna säga att det är skönt. Men nu när jag väl började och jag tyckte det gick rätt bra å jag orkade riktigt länge.
Efter en stund kände jag ju självklart att det blev jobbigt för lungorna och jag börade sakta in.
Så kommer värsta springar tjejen skuttandes förbi och verkade som om hon kunde springa runt där i timmar..... Såklart!!
Det är då man känner ÄHHHH! jag går hem å lägger mig i soffan å äter glass ist.... Men Fuck no! jag sprang på och tänkte att jag hade sån tur att hon sprang åt motsatt håll från mig^^ Sen va jag helt själv på slingan. Synd att det inte finns några som helst lampor där för nu måste man verkligen passa på att springa på dygnets ljusa timmar.



Tycker det är härligt med frosten nu, Synd dock att det är så kallt å man måste skrapa bilen^^

Versace for Hm?

Kategori: CRAVINGS

Ni vet väl att Versace har ett sammarbete med HM just nu?

Hm har ju kört med detta innan me olika designers. Och jag har alltid hittat något jag velat äga. Men det är ju lite dyrare så jag har aldrig ens försökt få tag på något. Men denna gången ska jag nog ändå försöka mig på att köpa ett par örhängen. Sen finns det ju både en väska och en klänningn jag skulle kunna tänkta mig att äga^^ Men ja, pengarna eller intresset att stå i kö finns inte riktigt :P


I'd give it all, I'd give for us!

Kategori: CRAVINGS

Halloj allihop!

SItter här och lyssnar på musik och letar efter chokladmuffinsrecept^^ Tror jag har hittat ett som jag e lite sugen på. Ska snart börja med the food, Och sen hoppas jag att ÄLsken vill hänga med mig och köpa tränings skor... Jag vet, har (iaf irl) sagt flera gånger att jag ska göra de, men jag känner mig så vilsen på området. Så tänkte att han skulle få följa med mig. Så jag hoppas att han är pigg så han orkar. Jag "katalogshoppade" idag med.. Om jag skickar iväg lappen så har jag en massa nya kläder som, 5 klänningar, 3 byxor, två tröjor och 3 cardigans, och även en skjorta till Stefan och en julduk och lite julbollar som va fluffiga! :D Varför är man inte miljonär?!

Nä men jag får la börja med maten nu så den står på bordet när min man kommer hem. ^^



Checka in mitt nya örhänge jag gjorde för några veckor sen:D

Köpenhamn!

Kategori: Helgen

Min mamma är en fin mamma! Den 3 december åker jag och Stefan ner Köpenhamn för en mysig dag. Och min fina mamma bjuder oss på tågbiljetterna! :O Vi satt tidigare idag och åt ute hos mina föräldrar å dom pratade om att dom skulle åka ner. Och det har ju vi oxå pratat om, så sitter vi å snackar om vi bara ska åka ner över dagen, eller om vi ska hitta ett hotell. Så vi fick 1000 kr för ett hotell rum, men nu har vi suttit och letat å tittat, och det finnt inget vi vill ha eller som ligger i närheten, så vi kör en dags tur. Så nu har man något mysigt å skojigt att se fram emot! :D Wiipidoo

En burgare på Harrys?

Kategori: Helgen

Nu ska jag och Stefan snart iväg på en fredags dejt. ^^ Vi ska bara ut å käka på Harry. Ja om vi får ett bord, annars blir det någon annanstans. Sen om vi hinner ska vi gå och kolla på Immortals. Jag hoppas verkligen att vi ska hinna, vill väldigt gärna se den, den är i 3D oxå. Annars får jag bara vänta tills den går att se hemma.




Så ikväll tänker jg vara lite fin med kjol, men det är så mörkt här och jag har inte min riktigt kamera här utan den ligger i min lägenhet.. Så ni får inte se något kort på den idag:P Men ni kan få se hur söt jag är^^ Och mitt nya halsband jag köpte idag för 50 kr, i smyckes affären nere i gallerian i Varberg. Minns aldrig vad den heter, men dom har alltid massa kampnjer som alla örhängen 25 kr och alla halsband 50kr så idag hittade jag ett halsband jag blev kär i, En påfågel i gamelguld och lite fina stenar. Men som sagt inte värsta bra bilderna då det är cam bilder;)





Ha en underbar fredag!

Ett avgörande val?

Kategori: Tillie

Varför är det så svårt att kryssa i och skicka iväg? Det ända som behövs är ett par kryss och sen ansök.. Men näpp. Det ska vara svårt och nästan omöjligt att göra de! Ahhhh!! Aja i eftermiddag när älsklingen kommit hem och håller mig i handen och tvingar mig att göra det. Jag antar att jag ärligt talat är lite rädd. Det är något nytt. Något jag inte gjort på så många år.. Och nu, nu ska jag försöka bli något, ta tag i livet och se om detta är något för mig. Siffror är ju alltid roligt, eller?

This is my life?


Good morgon! Varför är jag uppe redan? Fas...

Kategori: Tillie

imag0642 (MMS)

Good morgon! Varför är jag uppe redan? Fasten jag kan välja när jag ska börja jobba så sover jag ändå inte ut. Får göra det nästa vecka:D för i helgen e work work work med Carro:D nä nu ska jag mitt hör å dra mig en stund till och lyssna på p3.

Uncharted 3 kväll.....

Kategori: YouTube

Ikväll är de Uncharted 3 som gäller.. Och jag är redan trött på spelet^^ Så jag sitter här med min dator och tittar runt på alla möjliga sidor, och har musiken från filmen Rent i lurarna. Så jag lägger upp lite här åt er oxå så ni kan njuta å rysa lika mycket som jag gör när jag hör musiken! :D

From that time

Kategori: gammalt i arkivet

the bride?

Kategori: Tillie

I morse drömde jag om vårat bröllop.. Eller jag vaknade så klart precis innan vi skulle gå ner till altaret.
Det va en enormt stor kyrka! Asså jag skojar inte.. Typ kunga stor kyrka. Och med våra ynkliga släkten så våg det jääätte rumt ut och jag vart genom nervös. Och när jag kom till kyrkan va jag stressad och hade inte alls hunnit med varken att tvätta håret eller sminka mig.

in kommer jag med brundklänningen i ena famnen och skorna och sminket i andra. Ropar till Stefans syster och min egna syster att hjälpa mig! Och jag försöker be om ursäkt att mitt hår inte är nytvättat (men otrolige snyggt:O) Och dom hjälper mig med smink och klänning men håret som är otvättat och gudomligt underbart fint låter vi vara för vi hade inte tid. Så när jag står och väntar på våran tur (då det är andra som gifter sig oxå och fyller kyrkan) blir jag jätte nervös och försöker lugna ner mig så jag inte blir helt röd.

Då ser jag Stefan. Allt va så vackert där inne, Allt stannade till och det va bara vi. Haha som värsta sagan. Där stod vi, bara jag å han så otroligt vackert, precis så där som i filme/böcker. Sen vaknade jag. Med tanken, Va fint det kommer blir och aldrig att vi gifter oss i en kyrka! Och aldrig att jag tänker låta andra gifta sig samtidigt som mig och speciellt inte före! :O plus världens huvudvärk, så jag kunde inte somna om och höra när vi sa, Ja. Till varandra... Men lika bra de kanske^^


Så här fast mycket mycket större såg det ut i morse i min dröm.. Ganska likt, fast ja vi hade inte sånna kläder på oss


Lite mer så här har jag alltid haft i tankarna om vi skulle gifta oss. (jag vet inte varför jag har tänkt på de. men jag tänkte faktiskt på de ett bra tag innan vi ens blev ihop^^) Just You and Me!



Och när vi ändå är inne på¨ämnet.. Jag hittade Ringen! Ni vet, That Ring! (hittade den när jag satt och kollade på bilder till inlägget innan, så satt inte och tittade på ringar om ni trodde de)

Like a snowglobe

Kategori: CRAVINGS

Någon jag alltid önskat mig är Snöglober, inte sånna där billiga i plast med en tomte eller ertt hus i som man köper i någon pressbyrå. Utan en riktig! En stor med något vackert i, som änglar, städer, kärlekspar eller något annat underbart. Jag mins att jag två gåner har köpt en (två) underbar snöglob till min syster i julklapp. Men att varje julslut har den lagts upp på vinden.. VInden är dock inte isolerad så självklart gick den sönder.. Så därför köpte jag en ny.. Samma misstag hände åter igen! Och jag tyckte dom va så vackra att jag igentligen ville ha dom själv. Men vissa saker känns konstigt att köpa till sig själv. Så jag satt och titta de dom varje jul och beundrade.
Att något så enkelt kan vara så vackert och sagolikt!













Så överst på min julönskelista (förutom att flytta ihop) ligger en vacker fin underbar snöglob. Hittar jag en jag vill ha ska jag köpa den till mig själv å slå in å ha under våran gran, om vi nu ska ha en.
(Vilket vi SKA ha)

Kladdkakans dag!

Kategori: Tillie

Så där då va man hemma efter 3,5 timmars möte på jobbet. Och jag som bara någon minuter innan mötet börjar va tvungen att ta lite bricanyl så jag va så där som jag blir med sånt i kroppen, rastlöst, nervös, stirrig och måde allmänt konstigt. Så nästa gång ska jag nog skippa bricanylen och ha lite svårt att andas ist^^

Men nuuuuu sitter jag och åter igen och väntar på  Stefan så vi kan åka till Carro och Danny för att käka kladdkaka! DEt är ju kladdkakans dag idag! Weii så blev bokade redan förra veckan av Carro^^

I morgon ska jag upp vid 7 och sen åka å träna direkt när gymmet öppnar kl 8. Det är tanken iaf. Sen ska jag iväg till Malin å Melissa och mysa med dom en stund. After that... I DONT KNOW! :D Pussa och pussa och pussa och pussa på Stefan! Tills han blir helt yr, sen ska jag sova! :D

TEEEEEEEEEEEEEEELL MEEE WHYY!!!!!

Kategori: Helgen

I lördags.. Halloween festen hos Carro och Danny! Vart ska jag börja? För det första kunde jag inte sluta älska mina vingar. Jsg frös som en galning när vi åkte dit då jag inte kunde ha på mig jacka pga dom^^
Vi lärde oss massor med nya fylle spel! (ÄÄÄNTLIGEN) Av Carros vän Elin från storstan gbg;) Malin och jag satt å kollade på gamla musik videos och skämdes över att man tyckt BSB va snygga. Det va en grym kväll helt enkelt! ett tappert försök i att dansa med till Thriller.

Det blev inte allt för sent heller då min snygge Rambo inte måde så bra, hade inget med fyllan å göra då han körde de rätt lungt. Men han sov fram till 12 och då kom han ut ur sovrummet tittade på mig och sa Thai mat, NU! han ringde å beställde och jag åkte å hämta, och va gott det var! :D Och jag ska äta de till lunch med! Yeaah! Jaa det va väl det som hände igår, Ja förutom att jag va och handlade på Hajen tillsammans med alla gamlingarna så hängde jag mäst i soffan med ostbågar och film. Och för mig blev det tidigt i säng typ 8^^





Dessa grymma biler e det Carro som tagit.

7 november!

Kategori: Tillie

God morgon!

Jisses, mitt ena öga håller nog på att flyga ut.. Fan borde verkligen åka iväg å jobba nu så jag kan åka hem å vila till stadshotell mötet senare idag.. Hoppas inte att detta blir migrän.. För det är det ingen som orkar med! Får väl fixa lite frukost nu så köra iväg sen!

Hörs senare!

Don't wanna wait for ever.

Kategori: Helgen

*Untz untz untz*

Tjolahoppla! sitter här å väntar på ögonfranslimmet jag glömde hemma hos mig. Men eftersom jag har en så duktig kille så spinger han upp när  han ändå kommer hem hem från gymmet. Nu nu ska jag njuta vidare av den gamla goda musiken från 90 talet(?) och dricka vidare ur mitt annanassugrör!

Ha en awsome night! Själv flaxar jag iväg till Carro och Danny på halloween party^^

Världens sötaste!

Kategori: Tillie

Igår kväll så åkte ju jag och flickorna iväg till falkenberg för att hänga på Max och vara coola! Och vi lekte en massa med Melissa. Hon dansa och flög och skrek å drägla på min mobile och drog mig i håret!

Kolla in sötungen! Det kommer vara köer efter henne när hon blir i rätt ålder så mamman och pappan
kan släppa taget (runt 30 har vi bestämt, japp jag va me lite på de^^)

Nu ska vi snart sticka iväg till veddige för att hämta upp mamma å pappa för sen blir de Frölunda för hela kvällen! Hörde från syrran att henne kille ser fram emot det väldigt mycket och han hade bestämt vad han skulle ha på sig för några dagar sen^^ Röd tröja å någon som va grön med om jag minns rätt!^^
En bra grej med ikväll är att det blir Subway till middag:D Woooohooo!!

En annorlunda girls night

Kategori: Tillie

Så fort S kommer hem ska vi käka och kanske kanske kan han starta det nya spelet å se om vi kan det tillsammans eller om man behöver två konsoller. Sen ska jag plocka upp mina tjejer Carro, Malin och Melissa och köra iväg ner mot Falkenberg och svänga in på Max och dricka deras Lyx Milkshake!! Som vi har suktat efter i någon vecka nu! ^^

Så ha en god kväll. Det ska jag ha! ;D



Säxig å snygg denna november dag utan snö! ;D Erkänn ni vill bara kasta er på mig;D

Födelsedag och års dag!

Kategori: CRAVINGS

Idag fyller min pappa 56 år! Men jag ska inet ut till dom idag, utan vi ska fira han lite i morgon ist. Vi, mamma, pappa, jag, Stefan, Frida och Carlos ska iväg på Frölunda i morgon. Ska bli kul, har aldrig varit där med någon annan än pappa. Och att fira pappa med hela våran familj ska bli underbart!

Grattis Pappa!! DU är bäst i världen! Utan dig vet jag inte hur det skulle gå! <3





Och idag har jag även haft min WoW account i ett år. Men det skrev jag om igår. Så jag slänger bara upp bilder och en länk till inlägget för ett år sedan.


(klicka på bilden för att komma till inlägget för ett år sendan)

2 November!

Kategori: Tillie

God morgon!!

Va fasen gör jag uppe nu? Jag som skulle ha en sovmmorgon!! Men ähh Jobbet väntar å jag kan sova efteråt!
Igår fixade jag till mina lådor här hos S. Har varit en ända röra att jag inte hittat några sockar eller trosor. (kan va för att alla låg i tvätten! :O)

Well Well, Idag är en mycket speciell dag! Men jag talar om varför lite senare!

Nu ska jag slänga i mig en macka eller två med ägg! Och sticka iväg å jobba!! JÄÄÄJ!


Lite smygporr så här på morgonen är alltid mysigt! (nu kommer detta låta väärsta perverst och snuskigt och barnförbjudet, så anser du dig själv att vara ett barn sluta läs)
Men önskar inte alla att bli upptryckt mot väggen i en otroligt het kyss av den man älskar? Eller är det bara jag och mina hormoner?^^

1 November

Kategori: Tillie

God kväll!

Har just suttit och kollat vad som händer här i bloggen (och mitt liv) i november förra året. Skrev på ett helt annat sätt då:P Och i morgon är det en helt speciell dag! JAg firar ett heeelt år med WoW!  Jag minns så väl att jag tyckte det kändes så fel att åka ner med S för att köpa spelen! Haha och att det känndes ännu skummare att sitta å prata med han över skype en stund senare för att få hjälp att installera spelet! Har haft ett bra år med spelet. Dock sputade jag mer eller mindre i sommras. Men nu sitter jag åter igen och fördriver tiden! :P

Vad gör jag just nu då? Sitte och kollar på olika cover låtar på Youtube.. Ibland blir jag så avundsjuk på dessa duktiga människor! Jag saknar att sjunga och vara hyfsad på de. För jisses vad jag har tappat de, nu tycker jag till och med det är lite pinsamt att göra de när folk hör:P 
Och just nu har jag Adele - Rolling In The Dark på hjärnan och har haft det ett tag med!:P

Jahaaa. Nää vi slänger la in en lite bild från weheartit för det blir alltid lite roligare med bilder;)