thetillie

We dream of lovely things

Kategori:


Nej nu snöar det igen.. Och jag har fått hicka ännu en gång idag.. Så nu kastar jag in handuken och lägger mig under täcket. 14 timmars sömn är vad jag behöver just nu!


Close your eyes and cuddle close to me;)

Oh darling, I wish you were here

Kategori:

"The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly"


Jag har blivit kär i bandet Owl City

A disco ball

Kategori:

Det vi inte mins har väl inte hänt lr hur? Jag har verkligen för mig att det är så! Tur att det hände så mycke igår då:D Hade en riktigt rolig kväll igår! Allt från super nice midda hos Sanna till allsång med Disney ckassiker med Sara, på det toppar vi med en en efterfest och lite jobb;)  En grym bra kväll helt enkel!
Bilder kommer... ska abra kolla igenom alla dessa egobilder och bilder på humm något annat:O

Later!

Soffutflykt

Kategori:

Har precis kommit hem från en liten "leta-soffa-överallt-i-falkenberg-med-familjen-utflykt"
Jo jag hittade en soffa. Väldigt billig! mycke billigare än jag hade som max pris. så ÄLSKAR för de, men det fanns bara i ljus... och jag e så mega super duper mycke anti ljusa soffor. Snyggt men så toalt jätte dumt. så jag håller tummarna för att jag ska hitta en exkt lika dan på ett annat ställe;)   Så det är bara att fortsätta. Jag hittade iofs en till soffa. lite dyrare och lite större. Det e just om den får plats. Det återstår att se!
Hittade en riktigt nice Grill..
 
Perfekt till sommaren när vi ska grilla korv vid ankaret!

ROFL

Kategori: YouTube


God morgon söta människor! idag är det lördag!!! :D

Movie night, candy, popcorn and family

Kategori:

Vet inte när jag kollade på film med min familj senast. Men den slutade som den alltid gör, både mamma och pappa ligger och sover, Tjofs och jag sitter och kollar. Så har det alltid varit^^
 När vi va mycket mycket yngre än vi är nu, Bestod våra fredagar av att hela familjen åkte till simhallen och badade i några timmar. Efter det åkte vi till godisaffären och köpte godis. Där efter var det DisneyDax.. slutade med att vi låg och sov i soffan.
Ibland e det så mycke enklare att vara ett barn. Man slipper tänka för mycke på saker runt om kring. Jag var iaf ett sånt barn som inte hade några som helst bekymmer i världen, förutom när min favorit Barbie tappade ett ben lr när jag insåg att jag inte hade någon Kent...

Jag tror jag tänker säga god natt nu! Sov sött allihop! Jag undrar hur min mardrömm kommer bli i natt... Kan ju hoppas att jag missar den;)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kategori: YouTube

Crawl

Kategori:

Har ni hört den nya Chris Brown låten? Jaja, jag vet. Ni har säkert redan tröttnar på den förlänge sen. För det har alla när jag precis har hört låten.!!! Men sicken tur att jag faktiskt dont give a damn!  Jag gillar den och om ni som jag e lite efter i musikvärlden så länkar jag den till er på Spotify  Chris Brown - Crawl <---- Klicka;)

bokbord

Kategori:

Hittade ett bord igår. Ett för den blygsamma summan på 5495 kr;)
humm va affären hette har jag inget minne av. Men om du åker till Kungsbacka från Varberg, tar du av från motovägen första avfarten mot Kungsbacka så e det på höger sida;)

Just do it!

Kategori:

Vaknade runt 11-12 idag. Mamma kom in och la sig i min säng och myste. Lyssnade på min senaste Mardrömm  Den va riktigt obehgalig i natt faktiskt. Verkligaste på länge!. Men men, sen kom Tjofs in och ja, ni får se klippet från förra inlägget... Jisses, Det märks verkligen när hon är hemma<3
Idag ska vi nog se Sagan om Ringen. på Blueray. Om det funkar dom vi hade tänkt oss. (troligen inte;P)
Humm ja jag ska ta och spela lite nu.   
Detta fick jag se när jag kom in i mitt rum efter att ätit frukost. Hon e verkligen hysteriskt rolig Tjofsen

Min nya tvättkorg ska me få sova... två av mina kuddar och mitt täcke ligger i

En snäll väckning

Kategori: YouTube

Min syster e hemma. mer behöva inte säga.. Här får ni 3 skunder från min morgon;)

Shopping

Kategori:

Shoppade detta på HM + Jeansen från igår och en tröja. Fast Jeans med slitningar ist. Gillar verkligen lacken!<3


Ansikstmasker, två nagellack, vässare och en borste.

telefonintervju

Kategori:

Har ni någonsin haft en telefonintervju?
Jag hade min första precis. Det va riktigt nervöst^^ Först att man inte såg personen i fråga, sen hann jag inte förbereda mig på de^^ Men det gick nog bra. Hon va super trevlig! Bara att hålla tummarna nu då.

ett behov av

Kategori:

Något jag e ett stor behov av är ett par jeans till..
Typ dessa. från HM, 399kr, Fit Boyfriend

Och när jag ändå håller på att behöver och vilja ha... Så varför inte ett par nya solglasögon?
Även dessa från HM 49,50kr

A flg White as snow

Kategori:

Har varit ute och skåttat bort snön två gånger idag. Sista gången va fasen precis så jag orka^^ Tö snö e fruktansvärt tungt asså!   Kollade på 10 orsaker att hata dig. Kändes som en bra film med tanke på saker^^ 
Nu tänker jag nog ta och göra en fet hårinpackning, tog hårt på de idag med alla kyla och snö^^ Ska verkligen försöka lägga mig tidigare idag! Kan inte var vaken halva natten och sova hela dan!:)

you dont really care, do ya?

Kategori:

Va ute och skottade. Shiiit va tungt de är. Synd att alla verkar så himla upptagna idag.. Det e inte så skoj att ha snöbollskrig på bara två st:P Eftesom jag vet att jag kommer förlora mot stefan direkt^^
Får la se vad som händer. Lite trött på att sitta hemma, samtidigt som jag e riktigt trött på att känna mig påträngande eftersom jag vill umågs^^ Får skärpa mig lite me de kanske..:)

nu ska jag ta och glo lite på tv. E inte på super humör idag. Typ inte sur men inte super happy längre, och mitt party humör försvann för typ 20 minuter sen...    kul.

Let it Snow!

Kategori:

Stefan väckte mig med att tala om att det snöade ute idag... Bläääää Men men mer snöbollskrig e precis vad som kan få mig på mindre fest humör idag kanske, förstår mig inte på hur jag klara att hålla festhumöret uppe i 4 dagar.. Jisses. Men får hålla mig till lörda. Mys kväll me syster väntar på fredag<3
Jag hade tänk att jag skulle se The Hills eller The City nu. Jag gillar vekligen programet! (avis oxå)  HAr iofs aldrig sett det första, kommer bara inte på va de heter.. Kommer nog snart.

Så puss på er så länge får vi se om jag kommer tillbaks idag

A Knights Tale

Kategori:

Ska lägga mig snart, tänkte bara visa en grej jag köpte igår när jag och Elin var på stan.
Ska se på A Knights Tale innan jag ska sova me. Hemskt och åter hemskt att Heath Ledger inte längre finns att göra mer bra film åt oss längre. En Skådis jag verklinge gillar/gillade var just han!

Har e Diademet jag köpte på Lindex

Partaje

Kategori:

Blev så fest sugen i söndags. SÖNDAGS! va e de för skit?! Jag va inte alls fest sugen varken fredan lr lördan. Men SÖNDAN! ahhhh Och det håller i sig! Idag e det nästan irriterande!^^  Sen satt och kollade igenom mina biler här fårn fester.. JAg har varit riktigt dålig på att fota 2009:O Det får bli en ändring nu 2010:) Ska fotast och sättas in i album;)





Min söta bästis Stefan och jag efter en fest hos mig, på väg in till stan
Bilden är såååååå bra tagen;D

Snabb Shopping

Kategori:

När mamma kom hem satte vi oss och kollade på Top Model 6.. (för typ 5 gången)  Sen gjorde vi en kort timmes utflykt, till Karlssons. Där hittade jag det på bilden, en Tvättkorg, akrylfärg, ett fotoalbum ett par fejk Converse för 79 kr<3 Bilar. Sen åkte vi även till eklövs för att handla, Där köpte jag två tidingar och en cider me blåbärs smak.

Tävling!

Kategori:

Kollade Cittys blogg.   Och då hade hon fixat en tävling! Wei! och jag bara måste testa min lycka!!
Nice smink säger ju ingen tjej nej till.


Så hoppa in och pröva er lycka ni oxå!    (klicka på tävling! för att checka in du me)

Kan ju passa på att tipsa, läs hennes blogg! Vet att jag har gjort det i min gamla blogg och till några vänner.

blow my speakers up

Kategori:

Sån där seg kall dag idag, UUUUSCH! :D  Men vet ni va.. Det funkar! jag har fixat fint hos mina Fiskar. Nu ska jag traska ner till närmaste brevlåda och posta ett kärleksbrev;D  Har även hunnit med att söka ett jobb på Liseberg. Kanske blir jag en kanin;) Fatta roligt jobb! Dansa runt och hälsa på folk;) 

Här är min älskling! Sideang!

Tidigt i säng... kanske inte.

Kategori:

Nu ligger jag i säng precis spelat Super Mario på mitt Wii. Och innan jag började va kl runt 22. Så jag tänkte att det skulle bli lite tidigare i säng ikväll, för jag va trött just då, skulle "bara" spela en bana lr två. Nu e klockan snart 12 igen. Förstår inte varför tiden rinner iväg så fort! Usssch jag gillar inte att inte ha något riktigt ordning på dagarna lr tiderna. Jag vet när kl är 6 lr något efter (om jag ens är hemma) för då kommer pappa hem. Och när den är runt 22-23 för då går mina föräldrar och lägger sig. Men tiden där efter och före har jag ingen koll på.

Jaja, Tänkte bara påpekat att jag har blivit pigg och irriterad eftersom jag fortsätter och dör på super Mario. Störande! ^^   Konstigt att man va så mycke bättre på de när man va liten. Nu klarar man inte ens de simplaste grejerna.. Men jag tror ändå jag säger god natt här. Sov gott!

A secret crush

Kategori:

Kollade just på en av mina "hemliga" kärlekar. Kan avslöja denna för den e inte direkt hemlig, Ray William Johnson<3 Denna kille som vlogar och gör andra roliga småfilmer på youtube. Åhh han e så söt! och rolig! Något med hans mun när han pratar som jag av någon konstig anledning tycker är urgullig... Haha 

Har ni någon gång haft en hemlig kärlek? 
Ganska kul och intressant, men samtidigt så påfrestande och irriterade om man ständigt träffar på denna personen. Då e nog "kändis"kärlekar bättre och lättare, Oftast är det ju bara att se en film lr lyssna på en låt och man blir ganska nöjd av de.
 

Laptop Fodral...

Kategori:

Sitter just nu och försöker hitta ett snyggt och relativt billigt laptop fodral till min sega Skönhet. Men jag hittar bara fula otympliga väskor. Inget för mig!  Jag hittar däremot mycke snygga dyra. Så som de ifrån Guess, LV och Chanel (min favorit)  Hum men jag hade tänkt mig ett vanligt, ganska enkelt. Hade varit sjukt fräckt att ha ett i läder/skin... Tur man kan drömma<3   Som denna nedanför, jag är förälskad!

Nagellack

Kategori:

Sitter här och försöker ta bort ett nagellack jag har haft.. Ett rött med typ glitter i . Men AHHH det sitter som berget pga detta nedrans glitter!  Köpte en graj på stan idag till naglarna, typ förstärkande. Ska testa detta och se om det hjälper mina naglar att hålla sig.

Run your hands through your hair

Kategori:

Har städat lite lite lite, tror jag kör helt i morgon ist när jag e själv hela dan. Så jag har spelat mario hela dan ist^^ Tur att Elin fråga om jag ville hänga på me stan, annars hade min vänstra tumme gjort mer ont än den redan gör^^ Har typ noll kännsel i den:D haha. Inte bra att bli nörd, Men skoj e de! Kom precis till Islandet.
Nog snack om de, Ska platta mitt hår sen skutta in till stan.  C ya!

A secret crush

Kategori:

Go morgon underbara kalla morgon!

Jag är lite lite lite smått irriterad på en söt person, för hon väckte mig med ett sms i morse, jag är lite lite lite smått irriterad på henne för att jag hade den bästa icke mardröms drömmen på väldigt väldigt länge. Och den va så verklig att jag genast letade efter tecken på att den va verklig. Men ack nej.  Det är hemskt att drömma så verkligen att man känner dofter, känner hur det verkligen känns och ser precis som när du är vaken. Känslan i sängen när någon annan lägger sig i den...  (haha neeej jag hade ingen sex dröm för det är väl det ni kommer tro! haha)  Den varma doften av någon annan. Hur man känner när man känner något så underbart, något så perfekt! Hur hela kroppen blir varm och lycklig nästan så att det gör ont. Precis som det faktiskt känns......

Nu ska jag ta och göra en riktig hårinpackning och sen ska jag se om jag orkar åka ut till Bua och kolla hur det ser ut där ute nu förtiden;P

Tilde

the furth kind

Kategori:

Tjenare.

Vi kollade på the furth kind idag hos Sanna. Vi käkade massor med Tacos me!  Nu ska jag bädda nytt i min säng för det glömde jag göra innan jag drog. Imorgon blir det att hänga med mamma och och pappa till Gekås för lite mer shopping till lägenheten. Åhh bara 5 veckor kvar nu ju! och 3 dagar^^ Ska försöka få ringt i morgon till dom och se om dom kan fixa allt innan jag flyttar:)   Sov sött söta människor!

  Tillie

God morgon mitt vitavinterland

Kategori:

Jag antar att det bästa med att bo i lägenhet är att du slipper skotta bort all snö från dörren och bilarna? Men jag tycker samtidigt att det är sjuktmysigt:D Som igår. direkt när jag kom hem fick jag skotta. när jag va klar kunde jag lika gärna börjat om igen. Men de orkade jag självklart inte, kunde hållt på hela natten då ju. Idag däremot syns det inte att någon har skottat. Kollar jag ut genom mitt fönster nu så ser ajg nog 5 6 st som är ute och skottar och lika många på andra sidan huset. hehe
Jag älskar verkligen snö. Visst det är kallt och inte kul när det börjar töa. Men det är roligt och mysigt med snö. Det gör inte direkt ont om man ramlar i snö lr får det på sig^^ Och det är ju så FINT!  Så nu ska jag ta och dra på mig termosrna och hoppa ut i snön!

Tillie

Sweet Dreams

Kategori:

Nu får jag nog lägga mig, blir mycke med att göra en ny blogg. och detta är nog 3 försöket här:D haha Får se om jag stannar denna gången lr inte:)
God natt

Tillie

No Surprise

Kategori:


Sitter här och bara längtar till morgondagen. Jag vet inte ens varför. Känns som om det kommer bli en bra dag helt enkelt!
julen 09
Tillie