thetillie

I AM BORED!

Kategori: Tillie

Jävlar vad jag är uttråkad! Nu börjar det bli riktigt jävla jobbigt att inte ha något att göra på dagarna.. Har tappat lusten till de mesta. Jag behöver umgås med mina söta tjejer, som dock inte riktigt hinner med just nu (ni är grymt duktiga och jag håller tummarna och hejar på er) Jag behöver prata onödiga saker som nagellack smink och killar. Jag behöver kunna gnälla lite om meningslösa saker, skvallra och snacka skit. Se en film jag har sett tusen gånger och sjunga högt till alla låtar å säga alla repliker, snyfta när det är så där äkligt romantiskt, som man gärna skulle vilja ha de men aldrig skulle erkänna.
Jag gnäller verkligen inte egentligen. Jag antar att jag trivs väldigt bra, saknar bara mina tjejer väldigt mycket just nu^^




tur man är en bra skådis. Får la fördriva några timmar med min Tillié. Sen kanske se om jag kanske kommer på något roligt ställe att dra till.

Soloade Hogger!

Kategori: Tillie

God natt alla söta människor!

Har haft en riktigt bra dag. Började med att jag klickade hem en skärm till datorn. Sen drog och bytte bil, tog in mormors post. En sväng på stan med Stefan. Fick köpt mig två nya nagellack och en kajal från Gosh (favo märke). Sen gick vi och handlade tacos till kvällen.

Hem å duscha å städa upp lite. Sen kom Erik hit, jag fixade tacon helt själv... och killarna spelade WoW.. Haha Men är man kär i en nörd så är man och jag klagar inte, skönt å få göra maten helt i egen stil. Sen kollade vi lite på tv, när Erik åkte hem kollade vi på mitt efterlängtade Glee! och Jag SOLOADE HOGGER! varav jag dog kanske 10 gånger och Stefan blev något irriterad. haha  "du har ju spelat svårare spel och klarat de!" FÖRLÅT att jag inte är lika snabb i fingrarna som du är!! ^^


Yeah, Tacooos!

Stenis sköte sig bra (hahahaha) och fick en ny titel "Jenkins".
Vi WoW kåta människor fattar vad de innebär, kan ju säga att det tog sin tid oxå






Nä jag ändå håller på att lägga in bilder kan jag ju visa mina nykomlingar i smyckes väg.

Allt från Ur&Penn. örhängena kostade 29 kr styck och ringen 59 kr tror jag det va.

Nu skriker min kropp efter sängen, en väldigt tom säng tyvärr.
Imorgon ska jag försöka få insperation att fota lite kanske. Håller tummarna för fint väder i morgon med!

God natt!

4 saker vi gör..

Kategori: Tillie

1. Vi gråter till gamla Disneyfilmer, hejdlöst. Ja, det var ledsamt för 10 år sen när Molle blir lämnad i skogen av sin ägare i Micke & Molle-filmen. Och det är fortfarande lika sorgligt nu, faktiskt.

2. Tänker. Ja, vi tjejer tänker mer på killar mer än vad vi vågar erkänna eller säga till någon. Och nu menar jag inte på det sexiga sättet, utan vi kan inte låta hjärnan vila från killar en enda sekund. Vad gör han nu? Vad tänker han på? Saknar han mig också? När ringer han? Vill han träffas imorgon? Tänker han på mig ocskå? Ja. Och somsagt, det vi säger till er - är bara hälften av det vi egentligen tänker och menar. Vi är rädda för att verka för jobbiga, så därför håller vi undan väldigt  mycket. Saknar vi någon, och säger det till honom - då förstår han inte HUR stor saknanden är. Älskar vi någon, och säger det till honom - så kommer han ALDRIG någonsin förstå hur mycket. Vi tjejer tänker jämt och ständigt, och kanske lite för mycket ibland.

3. Vi dansar och sjunger nästan hela tiden. När vi står i duschen, när vi gör frukost, när vi går till bussen. Jag menar, det SVÄNGER ju att dansa och sjunga till "från och med du" när man fönar håret. Det gör det allra vardagligaste, så jävla roligt.

4. Jag måste erkänna att vi tjejer inte heller är så oskyldiga, vi klagar på killar som stirrar på våra bröst när vi försöker få en syl i vädret. Men, to be honest - vi är inte bättre själva faktiskt. Vi klär av er med blicken, hela tiden. Och om vi inte gör det, så kan vi inte sluta tänka på era stora fötter. För you know - big feets, big ... ? Ja, ni fattar. Som sagt. Sexuella varelser var ordet.



Kan inte låta bli att hålla med om mest 3an. Sen ja jag lipar som en idiot till vissa disneyfilmer.



Nu ska jag åka till min (idag jobbiga) syster och byta min söta svarta faran till en liten bilxt så hon och hennes kille och någon kompis kunde åka på utflykt i samma bil. Sen ska jag åka hem till mormor å ta in hennes post å kolla så längeheten står kvar. Sen ska jag träffa den bästa som finns. ikväll blir det Taaaaaaaacos och film i min soffa med söta vänner!

Ha en super bra höst dag!

Youre a candle in the window on a cold, dark winters night

Kategori: YouTube

Har ni någonsin haft en låt med någon?
Det har jag aldrig haft. Jag har haft låtar jag har koplat till andra människor. Men ingen jag och någon har kunnat säga varit våran.
Men denna låtan har jag sen tidigt i våras alltid kopplat till en speciell person. Tror ni kan gissa vem.



Aja, nu ska jag Enter the World of Warcraft eftersom alla dissade min bra plan om att fika och hittade på andra saker ist. Så  ha en bra ikväll, Hoppas jag får ett skrivbord nu ikväll! ^^

Close your eyes and cuddle close to me

Kategori: Tillie

God dagens!

Idag är det en bra dag! Jag mår super och allt känns nära på så perfekt det går! Okej jag skulle kunna bädda.. Och det skulle fortfarande kunna vara morgon! Finns det något bättre än att vakna med den man tycker mest om i hela världen? ^^

Nu ska jag åka ner å köpa en Ipod till Pappi och kanske en låda som jag ska ha under sängen å ha massa skit i^^ Sen ska jag laga typ världens godaste mat!  Dock är det Mammi som ska göra de för att de ska vara riktigt, MEN bor man inte hemma längre få man göra de bästa av saken. Hon köpte iaf maten till mig<3 Underbara mamma som tänker på mig!

Ha de fint idag! de e fint höstigt vädert idag!! :D

Enter the World of Warcraft!

Kategori: CRAVINGS

Nu när jag har varit så duktig och städat hela stället och på köpet blivit som vanligt mega allergisk tycker ajg att ajg förtjänar att få spela lite.. Och varför inte passa på att försöka spela WoW "på egna ben"? ^^

Ni ska få se min Tillié någon gång hon är såå söt! <3

Från arbetslös till Student?

Kategori: Tillie

Goder morgon!!

Måste abra börja med å säga att jag är så jävla kär!! Det pirrar i hela kroppen! <3

Då va de sagt å jag kan skriva något mindre smörigt.. Jag håller på att planerar om min pytelilla lägenhet från arbetslös lägenhet till Stundetlya^^ Ända skillnaden är väl att jag ska trycka in ett skrivbord. Och köpa en datorskärm, och ett skoställ.;) För min dator/plugg situvation håller inte i mer än 5 minuter då mina fötter har somnat lr min rumpa^^
Då kanske ni undrar hur de ser ut när jag sitter å skriver här. Och eftersom jag inte tänker ta en bild på de för jag helt enkelt inte orkar så får jag la berätta för er som inte redan vet^^

Jag har som sagt en ganska liten lägenhet, och kände första att skrivbort va onödigt, plus att jag inte hade någon datorskärm, för att jag hade en laptop först. Så när jag fick min älskling så koplade jag helt enkelt in hon i TV och körde den som skärm. Så jag har suttit på golvet mellan soffan och soffbordet och bloggat. Lr i soffan framlutat över soffbordet eftersom tangentbordet är gamalt och har dålig mottagning.. vilket har funkat super bra tills jag kom på att jag kommer ägna mer tid åt att sitta å skriva än jag har gjort tills nu.


Så nu är jag på jakt efter en sexigt slimad skärm som är i ett lagom pris. Och jag hittade en jag blev kär i igår när vi drog ner å kollade på OnOff för att jag skulle få en uppfattning om storlekarna på skärmarna. Jag blev även kär i ett tangentbord, Vilket jag faktiskt behöver ett nytt eftersom de jag har nu helt enkelt SUGER!^^


September 2009, fortfarande Lantis^^

GOD MORGON!

Kategori: Tillie

IDag känns det som vanligt, fortfarande lite negatvia tankar som irriterar längts bak.. Meen annars som vanligt, det finns ju en helt underbar människa som alltid lyckas få mig på bra humör. Kanske va det därför jag behövde vara själv några timmar igår för att få deppa klart innan jag kunde acceptera att bli tröstad;)

Nu ska jag ta och sminka mig lite och göra mig i ordning och så. Blir en sväng på stan med flickorna.  Ikväll blir det Party party hos Danny;D ska bli skoj va evigheter sen jag festa med de flersta av dom:)

Ha det fint idag!

Vi ska spel old school Nintendo!!!:D detta...

Kategori: Tillie

img_0136 (MMS)

Vi ska spel old school Nintendo!!!:D detta kommer göra mig glad! Dagen va inte den bästa men den börjar bli bättre. Carlos kommer hit igen i morgon! Ska bli kul så blir la att hänga en del i veddige. Mer om detta sen nu ska vi spela!

F*ck THIS!

Kategori: Tillie

Jaha.. Nähä.. Det här sög. I några timmar kommer jag mest troligen känna mig värdelösast på jorden och vara riktigt jävla mega depp.. Men som sagt ge mig bara några timmar så e det nog bra sen:) För jag vet att jag inte är värdelös lr något av de dumma tankar jag har ju nu, bara ibland måste man få tänka å känna lite så innan det blir bra igen. Så får la försöka muntra upp mig med lite roliga serier lr kanske bara sitta i soffan å stirra på klockan så jag kan hämta tvätten..
Nu kan jag ju iaf konsentrera mig till 100% på att plugga.. Ett riktigt lite lite lite jävla ljus i "mörkret".....



Serier!! <3

Kategori: Tillie

God dagens!

Jag måste verklige skriva fort nu, ska börja tvätta om 3 minuter sen kommer två snygga killar å hämtar upp mig, det blir kina mat idag;) (tror jag de va)

Aja tänkte bara säga, THE BIG BANG THEORY finns att kolla på igen! säsong 4!! :D det ska jag kolla på direkt när jag kommer hem, sen även Vampire Diaries!

Nu får jag kuta! ;D

Rihanna - Hard

Kategori: YouTube



Det bästa med att kolla på andra bloggar och liknande är att man hittar saker man själv gillar. Vilket är den bästa insperationen!

22 September 2010

Kategori: Tillie

JAg skulle lätt somnat om när klockan ringde 07.00 i morse.. Men icke. Nu ska jag bara ta och byta om sen drar jag nog upp till Puffin(haha) en timma sen vidare till ett "möte" men en Mikael. Håll tummarna.

Äntligen har hösten kommit med alla bra Serier som bara väntar på att få börja! :D Glee började igår. Så har precis kollat klart på de.

Nu får jag la ta och dra mig.


(inte sur bara nervös^^)

Missing you Roma!

Kategori: CRAVINGS

Sitter här, sugen på pasta, pizza och mozzarellaost och tomater! Jag saknar alla dessa statyer och fontäner. Jag saknar att inte förstå ett ord av vad som sägs runt omkring mig, att vara en äkta turist med en bok i ena handen och en karta i andra, och kameran hängandes på axeln! Jag till och med saknar att jag förstörde mina fina vinter skor för att det va så jäkla kallt att jag fick ha tre sockar på mig. Och att ajg frös halvt ihjäl för att jag bara hade med mig skinjackan.. och hade tre tröjor på mig under de. JAG LÄNGTAR EFTER ATT RESA TILL EN STOR STAD! Jag BEHÖVER storstads känslan! Jag behöver den där springa-runt-för-att-hinna-se-allt-på-tre-dagar-känslan!
Jag längtar efter att bo på ett skithotell/hostell för att kunna uppleva och njuta och slösa pengar på att gå en miljardtrappsteg för att se hela stan!

Eftersom jag längtar så mycke att få resa och se mig om.. Eftersom jag bara varit i Rom och London och dör av längtar till New York, L.A, Tokyo, Barcelona, Paris, Venedig, Dublin m.m!

Vilken stad är din dröm stad?

Så medans jag sitter här och drömmer mig bort och "bokar" resor jag längtar efter så får ni några bilder från Roma och London<3


London


Ni ser de lilla tornet "bakom"? Där längs upp var vi^^


Rom


Mamma fylde år och överraskades på flygplatsen med en resa till Rom.
Det blev lite för mycke så hon brast i tårar<3



Nää nu får ni inte mer bilder^^ Nu ska jag nämligen sätta på mig ett par goa kläder å dra över till min kille igen. Blir varmamackor till kvällsmat och hoppas på att han kan tänka sig Idol oxå<3

Go natt

Kategori: Tillie

Blev en ganska effektiv dag idag iaf. Fick städat tre lådor, träffat och tjötat skit med Sanna, fikat med Malin å Linus. Sen bar det av hem till Danny och Carro. Danny fyller år idag så vi va där och kollade på Ullared och fick en riktigt god äppel paj som Carro bakat. Tummarna upp för den.

Men nu ska jag ta å lägga mig bredvis den där snygga killen i min säng å sova.

När Danny fyllde förra året;)

God kväll sötnosar!  Ligger hemma hos Stef...

Kategori: Tillie

img_0135 (MMS)

God kväll sötnosar!  Ligger hemma hos Stefan, vi har bara tagit de lugnt å myst idag. Just nu ligger jag och lär mig lite om wow;D jag börjar nog falla lite grann för de^^ haha hoppas ni sover gott sen!

19 september 2010

Kategori: Helgen

Då va dagen här. Dagen då alla går att röstar. (om man inte varit smart och gjort de innan)
Aja Får hoppas det här blir bra. Jag har fortfarande svårt att bestämma mig. Men får hoppas att min röst inte är avgörande;P
Men jag hoppas att alla som har åldern inne och får rösta går och gör det! Det är faktiskt väldigt viktigt!

Ska gå upp å slänga mig i Stefans säng sen å ligga kvar där hela dan hade jag tänkt. Hoppas han som jag är sugen på Disney för hela slanten<3


Ha en super bra valdag!

Håll tummarna!

Kategori: Tillie

Heeeeej allihopa!!

Ni vet när ni ligger i sängen precis drömt en jävla mardröm och känner er ensammast i världen för att ingen är där å tröstar just då?;) Och när ni senare känner att ni inte vill gå ur sängen för att ni är såååå jävla trötta? Ni går ändå upp å kollar mailen, och hoppas på goda nyheter?
Mitt humör vände iaf jävligt snabbt å jag kastade mig på mobilen och ringde pappa å Frida! Wiii Så nu får vi hålla tummarna för detta ;)

Nu ska jag köra min Syster till gbg.. Jag kanske blir börja köra taxi;) haha



Längtar till vintern med möö snö så jag kan ha min fina fejkpälsmössa (funderar på att köpa en ny^^)

Ha de bäst så länge;)

Cravings!

Kategori: CRAVINGS

Mina ögonlock(haha) skriker efter dessa ögonskuggor^^


Finns att köpas på Stinamarkan


Jag slänger in en bra låt oxå med Framing Hanley

God dagens!

Kategori: Tillie

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med alla mina underbara vänner, vi satt och åt på Wärdshuset. Det va ett riktigt oväder igår. Efter vi hade ätit och tjötat och haft väldigt trevligt åka alla hem när det va något så där uppehålls väder:P Stefan Erik å jag åkte hem till mig och lira GameCube. Som jag få verkar ha fått låna av Stefan.^^

Ja så nu sitter jag och väntar på min syster som sa att hon skulle komma tidigt. men inte kommit än... hummm

Men tänkte jag skulle spela lite GameCube då. Och Zelda lockar eftersom jag aldrig har spelat det. Men jag vet inte om jag vågar^^ haha Man borde la spela dom i ordning? jag har vet inte alls vilket som är det första. Men joo jag måste fan spela de juu lr hur?



(10 minuter senare...)

Nej okej, det blir Super Mario SunShine. Alla SuperMario spel är typ mina favorit spel och jag tröttnar aldrig^^ Är på riktigt spel hurmör idag så ska nog hem å lira mer efter jag kört upp Sanna till gbg.

OMG kolla va små skivorna är! :O haha

SuperMario Wii är det röda under.. en vanlig skiva. Ser nu hur jäkla liten GameCube skivan är lr? haha så himla sööt!^^


Lite synd att Stefan har slutat jobba nu. För nu har jag ju å göra några kvällar framöver^^
Han får helt enkelt sitta och sitta på lr spela med. ;D

Lite arg just nu..

Kategori: Tillie

Man ska inte skriva sånna här inlägg.. men nu kan jag fan itne hålla mig längre! Så ta inte åt er om ni inte vet att ni sagt något som på verkar detta inlägg idag...

Jag blir så jävla less på folk som inte kan glädjas åt andra. Jag har fan alltid varit glad för andas skull, när mina vänner är glad å lyckliga är jag det. Även om jag har kännt mig som tredje hjulet och känns mig ivägen vet jag inte har varit så och jag har alltid ställt upp för de jag bryr mig om!
Jag kanske har varit lite tofflig nu. Men kan "ni" unna mig de? När var jag sist så här lycklig och kär i en kille som verkar känna de samma för mig? Jag försöker verkligen slita mig och umgås med mina vänner med för jag vet att det är ni som kommer finnas där för mig om det skulle hända något, vad som helst, så är det er jag kommer vända mig till.. Så jag ber "er" att vara lika lycklig och glad för min skull som jag alltid varit för er.. Är det för mycket begärt?







Nu ska jag fortsätta att kolla på idol och hoppas att det här rinner av mig snabbt..^^  Förlåt för argt inlägg men ibland behövs de "sägas" högt..

Dagen tredje kopp te^^ sitter på blåf dörr...

Kategori: Tillie

img_0132 (MMS)

Dagen tredje kopp te^^ sitter på blåf dörren och drömmer mig bort till London, LA, Tokyo, New York och Paris! Medans jag väntar på Malin;)

14 September 2010

Kategori: Tillie

Tjaa nu har jag varit duktig och fixat med papper å jobb å alla anna skit dom gör mig slå deppig just nu. Vissa saker ligger dock kvar och tynger ner mig. men de löser sig, de gör det alltid så onödigt att lägga energi på. Nu ska jag ta på mig stövlarna och regn jackan å lämna tillbaks mammas nyklar å sen en snabb vända på stan. Om jag inte vlåser bort vill säga. Sen ska jag nog tappa upp ett varmt bad å lägga mig å läsa en ovettig tiding med massa skvaller och sen blir det nog The City efter Halv åtta hos mig och Idol


Sitter just nu på en förskola (som det nu ...

Kategori: Tillie

img_0131 (MMS)

Sitter just nu på en förskola (som det nu kallas) och väntar på att min mamma ska bli klar med samlingen. Hehe inte smart å glömma nyklarna hemma. :)

inne väder!

Kategori: YouTube

God morgon allihopa!

Jag har inte mycke å säga så jag tänkte bjuda på en fin låt så här på morgon kvisten i stormen.
Kan ju tala om att jag troligen är på väg att åka på en typ av förskylning för jag har ont över hela kroppen i skinnet. Och jag fryser som en galning.. Tur att jag kan välja att sitta inne å försöka komma igång med plugget som jag inte alls fattar mig på och hade en kris om igår.

Nu en fin liten låt

höstmys

Kategori: Tillie

Jag som hade laddat för en ensamm kväll med "halv åtta hos mig" och "ullared" Fick istället sällskap av en underbart snygga kille vid namn Stefan.
Hade världens astma så jag va rätt seg så vi låg i sängen och halv sov tills halv åtta då. ^^ Sen låg vi iofs kvar där tills han var tvungen att åka hem för å sova för å jobba tidigt i morgon. Tyvärr!!!

Nu håller jag på att fixa Te och Popcorn, blir lite The City och sen sängen^^

Cravings!

Kategori: CRAVINGS

Vem vill inte ha de nya skorna Reebok EasyTone? Om inte, kanske ni inte sett reklamen? Vem vill inte ha sånna ben å en sån rumpa? ;) Jag vet vart mina pengar kommer hamna efter hyran är betald^^

Reebok EasyTone



ändrat

Kategori: Tillie

Nehe det blev inget stan med Malin idag. kanske i morgon lr på onsdag efter hon slutat jobbet. Spelar ingen roll för mig för har ändå inget å göra:P Så nu får jag la ta å fixa lite mat ist:) Vad ska ni hitta på idag/ikväll?=)



ett antar år gamal bild, Danmark är det iaf. jisses vad jag älskade de där jeansen^^
och jackan är fortfarande en favorit. synd kedjan har gått sönder..

13 september 2010

Kategori: Tillie

God morgon;)

Tog mig en sovmorgon idag... lr ite egentligen. Somna inte fören vid 4-5. Hade en riktigt mysig kväll och natt igår. Man uppskattar verkligen tiden mycket mycket mer! Vi har varit rätt så  bortskämda med tid innan.
Efter bion blev det tacos som jag inte gjorde något på alls^^  Sen kollade vi lite på Mamma Mia. Vi tog även en mysig promenad i regnet till 7 eleven för lite upp piggande redbull.    Har sagt de innan men skift och långa passa är inget jag gillar alls. Så de närmsta dagarna kommer blir just långa... Ikväll har jag iaf Halv åtta hos mig och Ullared att underhålla mig med.. Nu måste jag verkligen skynda mig för en snabbfika på stan med Malin.

Kan lova att jag kommer ha ont i kroppen ikväll.. hehe^^

Puss på er!

Efter längtad söndag!

Kategori: Tillie

Efter att i nästan två veckor haft korta stressade stunder med Stefan så har vi äntligen en hel kväll tillsammans.<3 Så nu sitter jag som vanligt å väntar på han. ^^ Vi ska gå och kolla på "I rymden finns inga känslor" på bion ikväll. Och jag är super hungrig... Jag är oxå väldigt sugen på tacos! Får la se vad jag/vi hinner med^^



Ja men nu ska jag diska som jag har dragit mig från i 3 dagar nu^^ haha

Ha de gött så hörs vi kanske senare!

11 september 2010

Kategori: Tillie

11 september.. ett datum som många minns. En sorglig dag och vädret gör inte saken bättre..

Men för 22 år sen så döpte faktiskt jag^^ Lite roligt är det ändå..




Idag har jag då inte gjort mycket,  sov till elva och börja tvätta 12. Sen har jag duschat å nu ska jag bädda sängen. Väntar på att Malin ska ringa och säga att jag kan komma över:) Om hon inte glömt tiden lr något:P Trodde hon skulle sluta lite tidigare än så här sent:P haha men men Vi ska ha mys ikväll som jag skrivit en miljard gånger här nu^^

Ni får ha en super kväll! Tror inte jag kommer skriva mer i helgen. kanske men inte säkert:P

idol 2010 auditions en trappa under?

Kategori: Tillie

Okej, jag ska kanske inte säga något, jag sjunger en del här hemma jag oxå, men Min granne under mig sjunger högt och dåligt, mycket högre än musiken och har öppet alla fönster.... Jag hoppas hon har fest, annars är det inte okej^^

Omg jag får försöka hitta en film jag kan kolla på som tar bort ljudet under, Måste hålla mig vaken, vill inte att min söta Sanna ska gå hem i mörkret och regnet. Så ska köra hem henne i natt.




Mamma och jag gick på stan innan idag, Det va roliget och jag har ont i magen efter allt skratt. Både på dagen och senare på kvällen när mammi och pappi bjöd hem mig på mat och Idol kväll. (jag tivinga pappa sitta kvar^^)
Fick träffat min He-Man  i nästan två timmar oxå! Weiii Så nu är jag en glad Tillie! Jag vågar inte hoppas att han faktiskt är ledig hela helgen nu, Men i morgon är jag som sagt upptagen med Malin. Kan ju hoppas han kommer och kryper ner i min säng i morgon innan jag ska upp å tvätta^^

Ni får ha  en fortsatt bra kväll, så hörs vi! ;)

Go natt^^

Kategori: Tillie

Ääääntligen klar med tavlorna! skulle nästan kunna göra tre till^^ Men ska verkligen önska mig en jag hittade nere på stan för några dagar sen:) Ni får se kort på tavlorna senare.

Ja det blev ju inte så mycker gjort idag, låg i sången å tjura fram till 4 typ, då tog jag mig i kragen och satte på mig lite kläder å gick ut å gick. Gick upp mot brandstationen, ner till lassabacka och in på Rusta å köpte tavelhängare och en cansastavla och ett nytt ritblock. Upp till lägenheten fort för lämna grejerna, sen gick jag förbi ps och willys och ner till stan. Och in på hobbyaffären för att köpa mer guldfärg. På väg ner till stan ringde min söta kille. Han körde iaf hem mig eftersom han ändå va på vägarna (typ inte alls i närheten:P) Och han lyckades muntra upp mig. Vilken han alltid gör, irriterande när jag verkligen känner för å tjura riktigt^^ Längtar tills i morgon nu! Åhh jag vill bara somna å vakna tidigt å springa till abf för att sen dra hem å sova en stund till! <3

Sen Målade jag iaf klart den sista tavlan  och sen kollade jag på halv åtta hos mig och Idol så klart;)

Lite the hills 5 på de och nu ska jag lägga mig i sängen å glo på tv tills jag somnar.

Sov gott!!

Boyce Avenue acoustic cover of The Goo Goo Dolls - Slide

Kategori: YouTube

Satt och försökte hitta något som kan få tiden att gå lite mer. Och jag tycker det är roligt att kolla Covers på YouTube. Och nu hittade jag ett par killar som kallar sig Boyceavenues. (klicka på länken för å höra mer av dom) Jag tyckte dom va grymma så jag vill dela med mig av dom. Verkar som att dom är rätt kända där dom kommer ifrån.. måste kolla upp detta^^

9e September 2010

Kategori: Tillie

Jag hade tankar på att göra något åt denna dan när jag som vanligt vaknade så tidigt i morse.. halv 8. När jag sen inte lyckas somna om och inte kom på något annat å göra än städa tänkte jag "FAN HELLER!". Menar jag städade fasen igår. Okej jag skulle behöva damma lite, men de kan jag göra i morgon när jag inte har något å göra då heller..

Usch jag är så uttråkad! Och så har jag noll insperation till något. Allt gör mig uttråkad just nu, och de har jag känt rätt länge nu. Hittar ingen musik som ger mig något, inget på tv, inget på datorn, inga böcker, tidngar lr spel... Inte ens att måla helt planlöst får tiden att gå.. Så när jag inte befinner mig ute i blåsten och försöker komma på vart jag ska gå sitter jag i den där jävla soffan med pennan i handen och mitt ritblock i knät och väntar på att det ska komma till mig, insperationen.. Men inget. Inget kommer. Jag tänker inte ens. Jag som alltid har mitt huvud fullt av idiotiska tankar. Det är helt tomt!


Två jäkla dagar och kvällar nu sen ska jag ha en myskväll med Malin. Där vi ska glo på någon film och beställa hem någon god mat. Att festa är väl det som inte står högt på min lista just nu. Men det va kul i helgen. Kanske för att jag inte varit ute på länge?

Nä om jag ska fortsätta stirra på ritblocket och hoppas att den tredje tavlan kommer till mig? Vet ju hur jag helst vill att den ska se ut. Måste ner och köpa en färg till och en canvastavla i rätt storlek men det får vänta i någon timma till.      Vad tyckte ni om tavlan? Lägger upp den igen om ni missade den igår. ;)


Ha de fint så länge

God morgon. Då ligger jag här igen. Trött ...

Kategori: Tillie

img_0126 (MMS)

God morgon. Då ligger jag här igen. Trött men omöjligt att somna om.. Så får la gå upp och fixa lite frukost. Ska gå ner på stan och se om jag kan hitta ett par jeans lr en mysig tröja att ha när de blir lite kyligare:) ha en bra dag allihop!

Tv onsdagkväll.

Kategori: Tillie

Tänkte bara säga go natt. Mina ögon känns tunga och jag börjar få ont i huvudet igen.

Malin kom hit och vi gick ner till Hajen för att köpa godis.. Inte det lättaste. Och nu får jag la gå extra lång i morgon.....
Det blev Idol, Skåne Fruar och Kungar av Tylösand. Vilket jag tror jag kommer kolla en del på i höst. Plus Gossip Gril, Greys Anatomy, Big Bang Theory



Är det några program ni kommer följa i höst?




Idol

Skåne Fruar


Kungar av Tylösand

Hoppas ni drömmer sött i natt!

SMS-inlägg

Kategori: Tillie

img_0124 (MMS)

Mi sono innamorato di te Stefan

Kategori: Tillie

Ni vet när det lixom kittlas i hela kroppen, man ryser, och man får fjärliar i magen? När man har den sämsta dagen ever men den blir bra så fort man träffar den där personen? Han kom iaf och väckte mig i mosre, lite elakt och jag blev för några sekunder väldigt irriterad på den jobbiga människan (som jag inte alls trodde var Stefan) som ringde på min dörr halv 8 på morgonen!  Men några sekunder senare ändades de och jag blev väldigt glad^^ Frukost och en snygg kille i sängen det tackar jag inte nej till.
Timmarna springer dock iväg och han va tvungen att åka hem å sova.. Natt skift är verkligen inget jag är ett fan av från innna, men nu är det inte högt upp på listan alls. Så vi tar la alla stunder vi hittar. Igår fikade vi även snabbt^^

Nu ska jag ta och sätta på mig något bekvämt å invänta Malin. Det blir Idol och mys ikväll;) har börjat måla på en tavla till btw.^^

Hare gött

blivande student.. igen^^

Kategori: Tillie

Woho Jag tog tag i mitt liv i dag! Lr ja jag tog tag i de, och skickade efter en jävla massa papper. Så håller i de och är på väg att kasta mig in i rätt riktning. Hoppas inte jag kastar snett.

Va nere på stan med Sanna. Som redan har tagit tag i sitt liv och kastade de, i en rikting alltså. Hoppas hon tycker det är rätt, vilket jag är helt säker på. Lycka till på Nollningen i veckan snygging;)
Nu sitter jag och hoppas på att Stefan ska vakna snart och att han ska hinna träffas en lite stund innan han ska till sitt jäkla natt skit jobb. ett "distansförhållande" på 800 m, men känns som 800 mil just nu. Men inget intressant att läsa om;)

Höst nu ju, jag gillar så alla årstider utan våren pga allergin. Men Hösten är mysig, man kan tända massa ljus och sitta och mysa i soffan under en filt utan att dö av värmeslag.
Behöver dock en del höstkläder. Får blir att shoppa de någon dag i framtiden.

Nä men om man skulle ta och hoppa in i duschen?

Ha en underbar dag allihopa;)


Sep -08

Min syster släpade med mig till Gbg för ...

Kategori: Tillie

Min syster släpade med mig till Gbg för en smygpremier "lycka, kärlek och meningen med" kan lunch säga att Frida och jag är yngst i salongen^^ ha en bra kväll så hörs vi när jag kommer hem.

God morgon! Om jag kanske ska försöka ta m...

Kategori: Tillie

img_0119 (MMS)

God morgon! Om jag kanske ska försöka ta mig upp ur sängen och sen ner för att tvätta mina mattor? Efter en riktigt lång natt har jag en riktigt seg huvud värk. Men hade en riktigt trevlig helg. Lite för mycket av det goda, men sånt som händer^^ haha idag ska jag städa upp lite extra. Eftersom jag har en extremt underbar pojkvän vaknade jag upp dagen efter till en städad lägenhet<3  och sen fick jag kebabpizza till frukost^^ sen ikväll ska jag åkte upp med Frida till götet och kolla på en förhandsvisning på bio. Hum vet inte ens vilken de är. Hehe men nu får jag nog gå ner p tvätta mattorna^^ ha en bra dag. Puss

Ute i Veddige

Kategori: Tillie

Sitter hos mammi och pappi och kollar på Doobidoo, ganska roligt faktiskt^^
Fick Grillad kyckling och ris, och grillad majs! :D

Fick en mysstund med Stefan innan jag åkte iväg hit. Som vanligt blev han lite sen^^ Nu laddar jag inför i morgon då det blir fest. Jag är sjukt taggad och vill att jag ska ha riktigt roligt så kvällen gå fort. För jag längat till Söndag!!!
Ska snart dra hem å sova. sjukt trött jag är nu. 

Hoppas ni får en trevlig kväll allihop!

Gamla mobil bilder

Kategori: Tillie

Nä jag fick ärva Stefans iPhone så kunde jag äntligen lägga undan min knappt fungerande gamla Sony Ericsson W980. Den tog faktiskt bättre bilder än vad min iPhone 3 gör. Men jag ska snart ta och köpa mig en 4a ist. Så fort jag får tummen ut röven och få lite pengar över så att säga^^
Men jag hade ju tagit sjukt mycket bilder under de två åren jag hade den, har resnat och rensat men har väldigt mycket kvar. Så här får ni lite vad som hände under de två åren^^



Vi festade en del hos Daniel. Ellan och sen Stefan

Vaknade med Bart på handen..?

Vi hängde en del i Bua och fixade med huset




VI firade en sjuuuuk midsommar hos Daniel -09

Konstiga saker att akta sig för på hösten?

Visade vem som va bäst av mig och Emelie. Jag vann stort på fyllan^^ haha

Min syrra drog i väg till Kina och USA och Jorden runt....

Jag fira min första jul utan Tjofsi..



Jag lärde känna de underbara vännerna. Vi festa en heeel del^^

Pappa fick en typ av kris och köpte en ny bil^^

Familjen åkte till Hundfjället och åkte skidor i nårra dagar

Jag tattuera mig igen

Fira min 21 års dag tror jag det va?

Vi festa en del som sagt

Tjofs flytta ner till Skåne 8 månader

ja vi festa^^

Men vi tog det även lungt och hade hemma kvällat med film å godis

Ännu en jul

Där även en riktigt intressant annandagjul firades hos Malin.



Nu hinner jag itne lägga upp mer, måste slänga mig in i duschen. Plus att den energi jag hade i morse är helt borta blåst...
Ha en bra eftermiddag

Tidsfördriv^^

Kategori: Tillie

Inte lätt alla gånger när jag blir uttråkad. Speciellt inte när jag inte har någon å umgås med just prec NU! MEn några timmar till.. typ 5 timmar borde jag klara att underhålla mig? Jag ska snart dra ner och hämta den sista tvätten och då passar jag även på att gå och posta ett brev (ett spel) och handla lite. Ska ju städa med. Men det går ju fort. Bädda sängen och diska borde gå på under 20 minuter? sen damsuga lite torka av golve 15? lägga in tvätten oxå. 10 minuter. Vi säger en timma för att jag troligen segar som vanligt..


Tidsfördriv just nu då..

Markera med fet text på allt du är just nu

Just nu är du..
- tvärsöt
- snyggast på jorden
- glad
- upprörd
- överkär
- ful
- depprimerad
- happyface
- pannkakssugen
- hungrig
- partysugen

Just nu hatar du..
- kompisar
- kärlek
- din mamma
- din pappa
- din mormor & morfar
- din farmor & farfar
- ostbådar
- vänskap
- grillchips
- marshmallows
- åsnor
- katter och hundar

Just nu älskar du..
- pinoccio filmen
- hamstrar och möss i mängder på ditt golv
- näckrosor
- troll
- fläsk
- älvor
- svarta katter
- halsband
- datorn
- att vara tjock
- att vara anorektiker
- hat
- utomjordingar
- rött
- hjärtan i mängder
- kärlek
- vänskap

Just nu vill du bara..
- äta lasagne
- äta
- köra upp en dildo i röven på någon
- knivhugga någon
- älska med en älg
- betyda något för någon
- klappa en kossa
- vara kändis
- ha tusentals miljarder pengar
- ha ett liv
- ha en orm
- ta ditt liv
- skära upp dina handleder och dö

Just nu känns ditt liv som..
- en riktig katastrof
- att vara i himlen
- en pannkaksmet
- ett höghus
- en disaster gånger två
- ett ganska okej liv trots allt
- soppa
- att du är en ärta i havet
- att du bara skulle vilja dö
- att du vill leva hur länge som helst

Just nu händer följande..
- du är på stan
sitter vid datorn
tänker på en kille
- äter
- bajsar
- tänker på att man ska bli yrkesmördare (bra betalt ju^^)
- lyssnar på musik
- ser på film
- pratar i telefon
- smsar


God morgon! Ännu en tidigt morgon för mig....

Kategori: Tillie

img_0116 (MMS)

God morgon! Ännu en tidigt morgon för mig. Kl 7 va jag nere i tvättstugan. Sen gick ut och gick. Just nu står jag på en parkering och väntar^^ kunde som jag sa igår inte hålla mig till i eftermiddag^^  hoppas han blir lika glad som jag är just nu. Haha sen ska jag hem igen och städa. Ser ut som fan hemma nu asså^^ haha later;)

Sweet Dreams!

Kategori: Tillie

Nu ska jag ta och dra täcket över huvudet. Blir att gå upp tidigt i morgon oxå...... När vissa vänder dygnet och sover hela dan, går jag upp tidigt och lägger mig sent... Lovar att jag hade vänt mitt dysng till 19-07 om jag inte hade haft abf.. haha

Men tvätta och en tidig promenad genom skogen i soluppgång i morgon så måste försöka få lite sömn nu. Kommer inte kunna hålla mig till i morgon eftermiddag helt enkelt^^

Hoppas ni sover gott!

Blivande sticktant?

Kategori: Tillie

Var på skroten med mammi och mormor. Skroten är, för er som inte vet, ett ställe uppe i Kinna där dom säljer billigt garn och tyg. Dit mormor vill åka ibland för att köpa just billigt garn. Mormor som mer än gärna vill köpa en massa saker till mig men inte förstår sig på min "stil" i inredning (vilket inte är massa kossor och grodor på grytlapparna och handukar, vilket gör mig till ett svårt barnbarn eftersom jag vägrar ganska mycket av de hon vill köpa^^) tycker det är bra att jag hänger med och visar, så köper hon ibland något åt mig, så idag fick jag en ny kökshanduk, hon va nära att köpa en gardin. Men jag va osäker på den själv och ville inte att hon ska lägga en massa pengar på mig. <3
Sen åkte vi till garn affären bredvid. Där köpte jag två garnnystan och mamma ett pluss två stickor till mig, Så nu sitter jag och stickar en blivande halsduk till mig själv^^ Hoppas för allt i världen att den bli bra. haha

På vägen hem, lr precis när vi satte oss i bilen fick jag en sån jävla huvudvärk att jag satt å snyfta hela vägen hem till Mamma, där jag sen kastade in min mormor och mig själv och alla kassar med garn och tyg i bilen och körde onödigt fort hem.. bytte om till mysbyxor och drog ner gardinerna och deppa lite för min huvudvärk och för att jag inte skulle få träffa Stefan idag heller. 10 minuter senare, ringde det på dörren. Mitt hopp höjder från -50 till +200 på en halv sekund och jag kasta mig på dörren och där står han. <3 Tror han har något ämne i sig för jag lovar att huvudvärken försvann efter att han varit här i 2 minuter. en halv timma senare fick han dock rusa iväg för att hinna hämta upp Chirra och KEnny för att inte komma försent till jobbet.

Nu ska jag sticka lite till coh glo på tv. sen ska jag kasta mig i badet och simma lite tror jag^^


2 September 2010

Kategori: Tillie

Det göt ont i hela kroppen.. Till och med mina hårtoppar värker. Jag är trött men för pigg för att somna om.. Känner mig genom stressad och orolig. Men det löser sig snart.. fast de har jag sagt i snart ett år.

Aja jag får la ta och klä på mig och slänga på lite smink för att dölja nattens oroligheter, och ta mig till ABF.. vi ska se en film där i dag. Väldigt nödvändigt, ser till räckligt med film här hemma på kvällarna.

Igår fick jag hem mina älskade converse!! Så slängde på mig en tröja och gick snabbt ner till stan för å hämta dom. Lite tajta men de går jag snart ut. Jag målade även klart tavlan. Och bakade bullar. Malin messade vid 18 och vi gick ut och gick. men efter en timma va jag hemma och kollade på Fångarna på Fortet och längtade till sängen, där jag hamnade redan kl 22. inte mycke bra sömn i natt..

Nu får jag skynda mig lite.

Tavlan, inspirationen hittade jag i serien The IT Crowd.
En brittisk serie som liknar The Big Bang Theory. Som är en av mina favoriter.





Hoppas ni får en fin dag!

1 September 2010

Kategori: Tillie

God morgon!!

I natt blev de inte mycke sömn, vaknade med ryck flera gånger. Och jag lovar sista gången va de fan någon som viska i mitt öra! :O De va inte långt ifrån tårarna då. Men vem ska man bli tröstad av när alla sover lr jobbet kl 6 på morgonen? Så jag satte mig och kolla på tv och vägrade somna om. rädd för att rösten skulle komma tillbaks^^ haha Bra mesig jag är ibland^^

Igår hade jag en hel toppen dag. Okej den kunde varit bättre men man får göra de bästa av det man har för stunden lr hur? =)
Började med att jag fick till ABF kl 9 och satt där en timma i en datorsal utan internett, och jag va den ända av 15 pers som va där... så jag satt å feja med mobilen. Och läste tidningen och lyssna på musik, sen hem fort, äta lite och möta upp Malin för lite solning vid fästningen. Mjo det va riktigt skönt faktiskt, men sen blev det riktigt kallt å då gick vi för att gå ut med Malins lilla vovve Elvis, Sen sprang jag typ hem för att duscha för att inte se ut som ett ras helt och hållet när Stefan kom hit för hämta upp mig. Helt otroligt och nästan pinsamt att man kan sakna någon så fruktansvärt mycket på två dagar^^ med lite mat i magen åkte vi hem till mig och gosa allt vi kunde den korta stunden vi hade innan han skulle åka och jobba igen. Och jag har kommit på en posetiv grej till med hans jobb. Han har ruskigt snygga jobbkläder<3 haha vanliga svarta blåkläderbyxor och en hoodie<3 Bland de sexigaste jag tycker^^
jaja efter att han drog kände jag mig väldigt ensam i 10 min, så fixade en film och slängde i en hårfärg, eftersom jag avksyr att se min utväxt.
då när jag står där med hårfärgen och platsthanskar och ska precis börjat färga messar Malin om att jag ska palla mig ner på en promenad och bjuda henne på cigg^^
Men fick upp henne först, för att vänta tills jag kunde skölja ur håret.
Efter 30 min va jag klar, så upp med håret i en tofs och på med gå kläder och ut. vi va la ute en timma, satt och tjöta en stund iofs, men vi gick en go bit. Och nu är vi besatta och ska ut ikväll igen, Va ju ute i måndags oxå. Och eftersom min cykel har punka så blir det att gå över allt för mig... nu har jag ont i mina fötter och ben^^ sprang i trapporna många gånger i dag och igår..

Nu ska jag nog ta och baka bullar innan jästen blir gamal^^

Vad hittar ni på idag?=)